|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  114 115 [116] 117 118   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Gorenjske nosečke
19.11.2010 12:24:03   
antoninap
IZVIRNO SPOROČILO: nov2010
Zdejle grem pa še v Auro kupit material za adventni venček, ker poj res ne vem kako bom lahko okol skakala. Pa to okraševanje in priprave na veseli december je men ful lepo obdobje v letu, tako da ga tudi letos ne bi izpustila. Bo še lepše saj bomo trije user posted image .

JOJ, ne bi o okraševanju user posted image Jaz sem dobesedno, brez olepšav, ratala čisto bolana user posted image Zdaj ko sva v hiši, vidim sto in en prostorček za postavit dekoracije. Že prej sem bila čisto nora na predbožični čas, letos se mi pa zdi, da sem še bolj, čeprav si pravim, da ne smem pretiravat, da bomo že potem, ko bo user posted image večji in bo treba še posebej vzdušje naredit. Kljub temu ne morem mimo nobene trgovine z okraski, da ne bi vanjo vstopila. Že pred slabim mesecem sem kupila jelenčka z lučkami za pred hišo user posted image Samo nasvet: ne hodit v Avstrijo, tam pa res bolan rataš, kakšne lepe stvari imajo.

(odgovor članu nov2010)
Neposredna povezava do sporočila: 2876
19.11.2010 12:47:57   
pinkalonca
Ma punce itak, da se še dobimo user posted image

Jst sm včeraj preživela super ZADNJI dan v službi in sedaj sem reeees na off in uživam maksimalno user posted image user posted image user posted image
Cunjice so oprane in pripravljene, samo še kombinezončke operem in dekice potem sem pa pripravljena pa lahko bebi pride kadar hoče user posted image

Aja ... le še voziček morva prevzet od prejšnje lastnice user posted image potem smo pa res TUTO kompleto user posted image jupiiiiii
Iskrca uživaj v počitku user posted image
flik waaaaaaaa čestitkeeeeeeeee in super za tako ekspresen porod!!!! user posted image user posted image veliko cartanja vam želim!!!!

(odgovor članu antoninap)
Neposredna povezava do sporočila: 2877
19.11.2010 14:06:26   
DeVilla
Flik - čestitke za pupo! user posted image

Več pa ne bom pisala, ker me ful vn meče... user posted image  Tole je že tretji poskus...

Ena in ena je šest... :)

(odgovor članu pinkalonca)
Neposredna povezava do sporočila: 2878
20.11.2010 0:50:55   
Nina33
Čer!
Tale RR je skoz bl zabaven, ja user posted image .
Pinkalonca super za zaslužen "dopust" user posted image . Zdej pa samo še uživanje. In čakanje user posted image .
Nov2010, naj te lunca popelje v Rim! user posted image user posted image user posted image
BabyKitty, kako kaže? A zate/vaju tut navijamo za ta vikend?
Okraševanje: user posted image jaz sem pa pr ta lenih user posted image Sej sem navdušena nad decembrom pa vse, samo... Saj mal že okrasim, al imam "standardno" kolekcijo. Začnem pa piškote pečt ko nora user posted image . Zdej sem v fazi kukijev, en tak simpl recept, da mi še ob nadebudnežu znese (kljub nekam dolgotrajni utrujenosti, pa krči me zaj user posted image , zatekat sem začela, križ  me boli... mah, kt ena stoletna mamka user posted image Še jamram tko user posted image user posted image ).
Uživajte v user posted image in user posted image !
Lepe sanje!

< Sporočilo je popravil Nina33 -- 20.11.2010 0:54:57 >

There's nowhere you can be that isn't where you're meant to be. ~~John Lennon

(odgovor članu DeVilla)
Neposredna povezava do sporočila: 2879
20.11.2010 15:47:33   
Nina33
Hoj!
Samo Nov2010 malo pobezam user posted image : samo še par ur do konca PDPja user posted image A luna že kej prijemlje?
Kako pa BabyKitty?
Lep dan vsem!

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 2880
20.11.2010 19:39:51   
BabyKitty
Nov2010 upam, da si že v porodnišnici user posted image jst pridem jutri zvečer pa greva na kavo a velja user posted image

Nina33 luna se me ni usmilila, edino kar je je to, da že od 4ih zjutraj nimam popadkov user posted image se mi pa zdi, da se mi je danes začel luščiti čep, saj imam izredno gost izcedek... upam, da bo kej pospešil zadeve user posted image ker mali je že tako močen... včeraj sem imela cel rodeo na postelji user posted image sem se počutila kot na unem elektronskem biku, ki te suva user posted image

pinkalonca uživaj v dopustu... pa upam, da se malo prej kot v 28 dneh konča user posted image da ne boš krvavi pot potila kot jaz user posted image

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 2881
20.11.2010 20:28:10   
trsica
Nov2010, BabyKitty a vaju je treba začet preganjat? user posted image

Joj, okraševanje. Danes so v centru že začeli postavljat lučke. Mi pa še vedno urejamo to jeb*** kuhinjo, ki ne bo fertik še ene 14 dni. user posted image Letos zgleda ne bo pri nas nič okrašeno. user posted image

(odgovor članu BabyKitty)
Neposredna povezava do sporočila: 2882
20.11.2010 23:12:11   
Nina33
IZVIRNO SPOROČILO: BabyKitty
Nov2010 upam, da si že v porodnišnici user posted image jst pridem jutri zvečer pa greva na kavo a velja user posted image
Nina33 luna se me ni usmilila, edino kar je je to, da že od 4ih zjutraj nimam popadkov user posted image se mi pa zdi, da se mi je danes začel luščiti čep, saj imam izredno gost izcedek... upam, da bo kej pospešil zadeve user posted image ker mali je že tako močen... včeraj sem imela cel rodeo na postelji user posted image sem se počutila kot na unem elektronskem biku, ki te suva user posted image

Oj!
Tut jaz upam, de je Nov2010 že na poti v Rim user posted image . Luna bo pa itak "šele" jutri baje polna (popoldne enkrat okol šestih, če se ne motim), ima še čas, da zagrabi user posted image . Če se ti pa še čep lušči poj pa.... jupiiii user posted image .
Čimlepšo pot obema/vsem štirim!

Lepo, mirno, prespano noč vsem! Lepe sanje!

Neposredna povezava do sporočila: 2883
20.11.2010 23:31:56   
BabyKitty
trsica mene ni treba preganjat user posted image mulcu je treba dopovedat user posted image maš kšn dobr pedagoški pristop? user posted image

Nina33 jst sm že obupala, da bo tale luna kaj pomagala user posted image bo treba zgleda še kr čakat...

Upam da ima Nov2010 več sreče user posted image

Nočko in lepo nedeljo user posted image

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 2884
21.11.2010 11:59:48   
nov2010
Hej,

lepo da vse mislite name ampak ni še nič dogajanja. Še veno sem 2 v 1. Upamo da se danes še kaj začne, ampak trenutna situacija je še mirna.

Tako da upam da jutrišna amnio ne bo ful bolela in me po njej pošljejo domov in naj se potlej samo od sebe začne akcija.
Ne vem ali je tukaj ena pisala, da je imela kar nekaj amnioskopij ali sem to brala pri novembrkah. Samo kolikor vem amnio delajo samo še v Kr P.

No upejmo na najboljše.

Smo pa danes en dan čez rok, tako da zame ta PDP ni bil veljaven.

Uživejte, čeprav vreme je res morasto.

Neposredna povezava do sporočila: 2885
21.11.2010 16:39:27   
trsica
IZVIRNO SPOROČILO: BabyKitty

trsica mene ni treba preganjat user posted image mulcu je treba dopovedat user posted image maš kšn dobr pedagoški pristop? user posted image

S šibo eno čez rit. user posted image
Drugače pa baje seks pomaga, ker sperma vsebuje oksitocin, ki mehča MV.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2886
21.11.2010 17:37:30   
BabyKitty
trsica ne grem se jst takih igrc user posted image mi je kr grozn k pomislm user posted image še hodim težko ker me vse moti tam spodaj... user posted image

nov2010 morva mi2 mal v roke vzet tele najine mulčke user posted image

(odgovor članu trsica)
Neposredna povezava do sporočila: 2887
21.11.2010 22:30:07   
DeVilla
IZVIRNO SPOROČILO: trsica

Drugače pa baje seks pomaga, ker sperma vsebuje oksitocin, ki mehča MV.user posted image

Sem ravno hotela predlagat, da bi mal "potelovadila", pa si me prehitela... user posted image   Mi smo to pri tadrugi sprobal, pa je kar pomagal...

Moj dragi je danes sestavil otroško posteljico. user posted image  Pa v soboto smo kupili pajacek za iz porodnišnice... Sta tamali na vsak način hoteli zbrat kaj v modri ali roza, tako da sva ju komaj prepičala, da izbiramo nevtralno barvo, ker ne vemo ali bo punčka ali fantek... user posted image  C&A je zakon!
V torek pa pride sestra, da iz naše garderobe izbrskamo še preostanek dojenčkaste garderobe, da končno začnem prati. Pa šele v sredo lahko vtipkam kodo za e-paket in upam, da bom potem res v 8ih delovnih dneh dobila predalnik... user posted image  Mi je bilo rečeno na CSS, da se menda ful malo nosečk odloči za e-paket. Zdaj tudi jaz vidim zakaj. Če le ne bi potrebovala predalnika tako zelo nujno... user posted image

Uživajte v preostanku nedelje!

Ena in ena je šest... :)

(odgovor članu trsica)
Neposredna povezava do sporočila: 2888
21.11.2010 23:38:27   
Nina33
Čer!
Nov2010 in BabyKitty, kako pa zdej kaže, ko je luna "mimo"? Vse dobro obema/vsem, upam, da kmalu držita svoja user posted image v naročju user posted image .
DeVilla, jaz sem v 1. user posted image vzela e-paket (rada računam in mi je bilo v izziv) in kolkr se spomnim so mi zelo hitro poslali user posted image . Pa lepo, da sta mali dve tako navdušeni nad novim članom user posted image .
Midva sva preselila najinega miška v zdaj tudi uradno novo sobo, zaenkrat zgleda, de ne bo težav, jaz pa zdej letim uživat v branju knjige v postelji - že dolgo nisem in mi prav paše user posted image .
Lahko in mirno noč pa lepe sanje! Pa seveda lepo in čimkrajšo pot v Rim, če bo katera šla user posted image .

(odgovor članu DeVilla)
Neposredna povezava do sporočila: 2889
22.11.2010 10:39:56   
lija30
ojla,

vidim,da ste vse ok.Nekatere odštevate za v Rim:)
Mene pa zanimakako veš,ali ima dojenček alergijo na kaj,ali se mu samo čisti koža.Na obrazku, čelu, glavici semu pojavljajo rdeče pikice, kot neki mozoljčki,pa spet izginije,pa se pojavijo.

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 2890
22.11.2010 12:38:49   
Nina33
Oj!
Meni je pa dons uspelo celo v slabih treh urah posvetovalnico skoz dat user posted image . Z nama je vse OK, za Rh-dobim pa šele v sredo injekcijo user posted image , tko de bom spet tam visela.
Nov2010, sem mislila, de te bom srečala, pa si zgleda glih vmes, ko sem šla k mojima na zajtrk, imela AS. Al si šla že v Rim?
BabyKitty, kako?
Lija, če pikice hitro izginejo poj skoraj 100% ni alergija - pri tej pikice ostanejo še dolgo po tem, ko alergena ni več v "okolici". Tko, da se verjetno le čisti, so baje velikrat (pri dojenih seveda user posted image ) "krivi" mamini hormoni.
Moja dva sta na sprehodu, jaz pa še malo "preverim" tale RR poj pa tut jaz letim za ene pol urce v horizontalo, sem čist povožena user posted image .
Lep dan vsem, klele se celo sonček kaže user posted image .

(odgovor članu lija30)
Neposredna povezava do sporočila: 2891
22.11.2010 13:07:42   
iskrca
hoj,
čakam,če bo danes kaj s sončkom al spet ničuser posted image  Se mal pokaže da mi da upanje, pa spet zgineuser posted image
Tale počitek je res super in ne morte verjet, da sem prejšnji teden dobila tako voljo in energijo, da sem se odločila, da poskusim do aprila diplomiratiuser posted image user posted image   Cilj je super zastavljen, voljo zaenkrat imam, tko da upam da mi tokrat res uspeuser posted image  V prvi nosečnosti sem poskušala, potem pa se mi je kar ustavilo in sem veliko rajši 'gnezdila'user posted image  
Res se moram potrudit, da mi zdaj, poleg službe in user posted image  uspe diplomirati do drugega user posted image . Pol bo to verjetno še manj možno uresničitiuser posted image  

nov2010 upam da je bila amnia neboleča in da si že kaj odprta!
Jst sem tista srečka z amniami, ker mi je G pdp prestavil za en teden prej, mala pa je dva tedna potem zamujala,tako sem jih bila kar nekaj deležnauser posted image  Upam, da bo pri tebi današnja amnia že kaj sprožilauser posted image

lija30 naša user posted image  je imela precej mozoljčkov, kar kak mesec, potem pa se ji je koža sčistila. Men je P rekla, naj jo samo z bepanthenom mažem.

Ko smo že pri alergijah, mala je v soboto pojedla nekaj smokijev in čez par ur je postala čist pikasta. Jedla jih je pa prej res že ne vem kolikokrat, ampak je alergijo očitno šele zdaj dobilauser posted image  Potem ji je pa mami včeraj dala en domač orehov piškotek in spet je bila pikastauser posted image  Očitno je dobila alergijo na oreščkeuser posted image  Ma sej jst bom že pazila, da jih ne bo dobila, problem je bolj, ko kjerkoli smo, ji vsi tako z veseljem samo sladkarijo in te smokije tišijo. Ko pa rečem, da ne je čokolade sem pa itak una tečna mati, ki otroku ne privošči nobene dobrote. Ampak mala res spljuva ven čokolado, še jezik si obrišeuser posted image  

nina katerega G pa imaš? Reljič ima posvetovalnico že od 7 ure naprej in mi sploh ni jasno, da sem 7.30 že konecuser posted image user posted image  Res super, ker pred dvema letoma je tudi pri nas trajalo cel dopoldne..

No zdaj pa nazaj na delo, dokler sem še sama.
Lep dan vsem!

30.1.2009 naju je razveselila najina sončica
29.4.2011 pa nas je osrečil še en sonček

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 2892
22.11.2010 13:24:08   
flik
živjo punce, se vam morm mal javit, da ne pozabite name 

Mi se imamo fajn, ok, vikend je bil res naporen, predvsem ker se je veliki bratec spoznaval z malo sestrico.... bi jo kar odnesel s sabo, ni mu lih jasno, zakaj zavraga skos spi in zakaj se ne gre rajš igrat z njim . Je pa zaenkrat čist navdušen nad njo in kar skoči od veselja, ko se mala zbudi....

Sicer pa smo ok, mene bolijo šivi, mala ima tak močn sesalni refleks, da mi je čist bradavice sfučkala (pomagala sm si z nastavki, pa je clo tm del bradavice skos potegnila, tko da zdej na eno rajš črpam, na druge se pa dojiva) pa še učke so se mi vnele, a jih pridno spiram s fiziološko... je pa pr nas tko, da so zmer večji problemi z mano kot pa z otroci tkole po porodu. Hja, kaj čmo, en pr bajti more poskrbet, da je bl pestro vse skupaj.

Mala je pridna, jedec pa tak, da jo komi dohajam.  

Nina33 – men niso nč težil z amnio, sm bla 3 dni čez rok, pa mi nib lo treba it… hvala bogu da ne J. Jo pa v Kr kar forsirajo pravijo ja. Odvisno od gin. Očitno. Iz porod. So nas spuščali 3 dan, če je blo vse ok – ni blo razlike med prvo – drugo -…rodkami.  

Lija30: naš je mel take pikice ponavad takar, ko sem kaj pšojedla, kar njemu nib lo lih pogodu (nib lo pa tolk narobe, da bi ga šraufal). Torej so bli pr nas mozoljčki poleg hormonov ponavad tut od hrane.  

Tolk na hitro od mene, ne smem preveč bult v rač…učke…

Nov2010, Babykitty, kaj novga??

lp

< Sporočilo je popravil flik -- 22.11.2010 13:25:12 >

(odgovor članu iskrca)
Neposredna povezava do sporočila: 2893
22.11.2010 23:19:52   
Nina33
Nov2010 čestitke obema z Rokom user posted image !!!!! Upam, da si/sta OK user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu flik)
Neposredna povezava do sporočila: 2894
22.11.2010 23:22:14   
Nina33

user posted image

user posted image

datum                                          ime
        rojstva        nick        PDP          otroka          teža      dolžina

user posted image   16.9.2010 CR  Archie         23.9.2010   Teja        3330g     49cm

user posted image    22.9. 2010   Katalenca            user posted image          David       3450g    51cm

user posted image    23.9. 2010   teodora75     30.9.2010  Svit Valentin  3500g  53cm

user posted image     1.10.2010    Patty81         24.9.2010    Jakob      3700g   54cm

user posted image    13.10.2010   Zinchy         12.10.2010   Mai Peter   3600g   54cm

user posted image  
   13.10.2010 CR   Lija30     11.10.2010   Val        3930g   51cm

user posted image     17.10.2010    Pikica1111   12.10.2010   Marina   3110g   51cm  

user posted image     15.11.2010       Flik             12.11.2010   Manca   3390g   50cm  

user posted image     22.11.2010 CR   Nov2010     20.11.2010     Rok    3550g   52cm

user posted image                       user posted image

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 2895
22.11.2010 23:24:19   
Nina33

user posted image

GORENJSKE NOSEČNICE
nik, starost, PDP, Nosečnost, št. otrok, spol, kraj, naslednji pregled

DECEMBER 2010
- BabyKitty, 21let, PDP: 5.12.2010 ?, 1user posted image , 0user posted image ,  user posted image , Kranj
- DeVilla, 36 let, PDP: 22.12.2010, 3user posted image , 2 user posted image , user posted image , Škofja Loka, NP: 23.11.
-     pinkalonca, 28 let, PDP: 25.12.2010, 1user posted image , 0user posted image , user posted image , Tržič, UZ: 23.11.?

JANUAR 2011
-     Poka29, 30 let, PDP: 16.1.2011, 2user posted image , 0user posted image , user posted image , Kranj
 -     Janci F, 29 let, PDP: 22.1.2011, 2 , 1user posted image user posted image , Kranj
- januarcek2011, 29 let, PDP: 25.1.2011, 3user posted image , 2user posted image , user posted image , Gorenjska

FEBRUAR 2011
- antoninap, 29 let, PDP: 4.2.2011, 1user posted image , 0user posted image , user posted image , Sr. Bela
-iluzija, 27 let, PDP: 12.2.2011, 2 , 1user posted image , user posted image , Kranj
- Nina33, 33 let, PDP: 13.2.2011, 2user posted image , 1user posted image , user posted image , okolica Kranja, NP: 22.11.
- tršica, 33 let, PDP: 14.2.2011, 2 user posted image ,1 user posted image , user posted image in user posted image , Kranj
- Mišyka, 29 let, 2user posted image , 1 user posted image , user posted image , Škofja Loka

MAREC 2011
- naja17, 29 let, PDP: 11.3.2010, 1user posted image , 0user posted image , user posted image , Jesenice

APRIL 2011
- Tira, 28 let, PDP: 1.4.2011, 2user posted image , 1user posted image , user posted image , Kranj
- Erin, 29 let, PDP: 10.4.2011, 2user posted image , 1user posted image , user posted image , Radovljica
- iskrca, 29 let, PDP: 24.4.2011, 2 , 1user posted image , user posted image , Kranj

MAJ 2011

JUNIJ2011

user posted image  nas je: 15
dvojne user posted image : 1 user posted image

pričakujemo:
3user posted image
4user posted image
9 user posted image

Odšli med user posted image :
user posted image  Sandry_ca
user posted image

< Sporočilo je popravil Nina33 -- 22.11.2010 23:25:19 >

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 2896
22.11.2010 23:39:30   
Nina33
Čer!
Nov2010, upam, da se nisi preveč namatrala user posted image . Pa da je CR potekal uredu user posted image . Imaš pa svojag Rokca zdej že v naročju lahko user posted image . Čimprej okrevaj user posted image user posted image user posted image .
Flik, lepo, da ti nisi na nas pozabila (mal tkole posredno "pograjam" ostale mamice user posted image , razen Lije in Zinchy, ki sta kr pridni user posted image ) user posted image . A bratec bi jo pa kr že za igro ponucal user posted image ? saj jim je res težko razumet, zakaj tolk ene fame okol enga kt samo spi, je in joka user posted image . Pa mamico "krade" user posted image . Za šive -moje sožalje, baje sprj Cicatridina (al neki tacga) pomaga pri celjenju user posted image . Za bradavice so pa men (sej vem, sem že 100x napisala user posted image ) pomagale Bioclinove Multi mam gel kompresice user posted image . In pa lanolin (tut Bioclinov). Za oči pa probaj mogoče kamilčen čaj, če ga prenašaš, eni so občutljivi nanj user posted image , večini pa zelo pomaga. Pa fino, da ti niso z AS utrujal user posted image . Glede časa v P pa jaz še kr upam, de bova lohk kej prej šla user posted image .
Iskrca, jaz imam Kastratijevo in se običajno kr načakam. Drgač mi je pa dobra user posted image . Pa super za odločitev o diplomi do aprila user posted image user posted image user posted image , navijam/o zate user posted image . Pa boga mala z alergijo user posted image , sej mogoče se pa unese - te otroške alergije se baje pogosto "preraste". Naš tut ne dobiva kej veliko sladkarij ipd., jih običajno kr jaz vzamem (in pojem tut user posted image ), se tut men ne da razlagat, de dve leti star otrok res ne rabi čokoladk pa bonbonov ipd. Sej ne, da jih ne bi nič dobil, res pa ne prav veliko - mi smo vsi bl na piškotih, mafinih in tortah user posted image Sladkega dost uglavnem user posted image .
BabyKitty, a ti pa še nič user posted image ? Upam, de so se ti vsaj popadki umirili user posted image .
Grem mal prigriznt, zdej kt sem glihkat o sladkem razlagala user posted image .
Lepo, mirno noč vsem!
Lepe sanje!
Pocrkljejte malo svoje trebuščke ali pa kr user posted image user posted image !

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 2897
22.11.2010 23:41:00   
Patty81
Čestitke za dojenčkee :)! Uživajte v crkljanju! user posted image user posted image

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 2898
22.11.2010 23:48:30   
Nina33
Oj, Patty! Kako sta/ste?
Pa bom priliko izkoristila in čestitala Katalenci in njenemu Davidu za dvomesečnico. Pa Teodori in njenemu Svitu Valentinu tut že kr, sej bo kmal "jutri" user posted image :
ČESTITKE DVOMESEČNIKA!!!
Archie se tut že dolgo ni oglasila - upam, da se s princesko Tejo dobro rihtata, tudi njima (z malo zamude user posted image ): ČESTITKE!!!

< Sporočilo je popravil Nina33 -- 22.11.2010 23:50:22 >

(odgovor članu Patty81)
Neposredna povezava do sporočila: 2899
23.11.2010 10:15:15   
antoninap
Še en krepak Gorenjc! user posted image Čestitke nov in veliko cartanja! user posted image user posted image user posted image user posted image

Danes ravno berem, kako bomo v prihodnje verjetno vse morale v Jesenice, ko boš za povijanje štručk user posted image ČLANEK_VREDEN_BRANJA

< Sporočilo je popravil antoninap -- 23.11.2010 10:16:20 >

(odgovor članu antoninap)
Neposredna povezava do sporočila: 2900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  114 115 [116] 117 118   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  114 115 [116] 117 118   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?