Elly79
|
IZVIRNO SPOROČILO: Zibka Ravno danes ponoči sem si rekla: kaj bi dala, da bi se Klara eno noč zbudila samo 1krat. Ampak ne gre. Od 20h do 7h se zbudi kake 7-10krat. Lačna ni, žejna ni, zebe je ne, vroče ji ni, ... ne vem zakaj. Razvajena? Verjetno, toda kaj naj naredim drugega kot da ji dam zizo, ko začne jokat, če a le ta pomaga? No, damo jo spat v njeno posteljico, potem jo pa okrog pol noči vzameva k sebi, in to samo zato, ker je meni tako lažje: če se že moram zbujat, da se mi vsaj ni treba vstajat. Ne vem kako bi bilo, če bi morala v službo, ker ne vem kako bi funkcionirala kronično neprespana. Bi že morala, kaj pa bi hotela. Grem kuhat veliko kavo Zibka, samo izkorišča te! Točno tako je delal naš Gašper!!! Dva meseca skupaj se mi je zbujal ma glih vsako uro!!! Ne ji dat joške, ko se zbudi in jo sam noskaj naokoli, da končno zaspi... (VSAKIČ, ko se zbudi!) Pravjo, da starejši kot so, težje jih odvadimo od tega, kar jim je luštno... In verjemi mi - samo crklja se, nič drugega... Dlje kot boš čakala, bolj bo težko jo odvadit od zbujanja 7-10 krat na noč. Pri meni je trajalo en teden, da sem ga odvadila od tega nočnega crkljanja... Dlje kot boš čakala, dlje časa boš potrebovala, da jo odvadiš od tega... Verjetno ne bo več teden dovolj, ampak še kaj več...
|