Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 22.11.2010 13:30:01
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Mi je tota Sebična ljubezen tak fajna za gledat, ker je tist igralec meni tak lepi. Njega se spomnim, da ko je pop tv prišo (pred **** leti ) da je igral v 1. nadaljevanki ki so jo predvajali. In takrat vem da nisem zamudila niti ene nadaljevanke Zdaj pa pogledam samo tu pa tam, ko se spomnim Itak ne vem kak je kirem ime in o čem se gre, gledam samo njega Misliš Gospodarica srca? Ali katera druga? Za toto vem,ker je zjutraj, ko zajtrkujeme In misliš Joseja Armanda iz Esmeralde? Ne,Sofio in Antonia je mislila.Antonio pa je vsetovni ded,oz. Carlos Ponce! zadnjo tudi gledam,ja.
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 22.11.2010 13:30:25
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 Misliš Gospodarica srca? Ali katera druga? Za toto vem,ker je zjutraj, ko zajtrkujeme In misliš Joseja Armanda iz Esmeralde? ta je tud fajna
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 22.11.2010 13:30:33
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Evo mene. Cote še kr čakajo,sem mehiko gledala zaj,pa jabolko jedla cuj. hejjjj zadnjič ti nisem odgovorila na sms, ker sem vozla, potem pa pozabla Sorry. Mi je pa žal, da sva se zgrešili. Jaz pa sem mislila,da si me na ignor vrgla. ehhhhhhh...
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 22.11.2010 13:31:01
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Evo mene. Cote še kr čakajo,sem mehiko gledala zaj,pa jabolko jedla cuj. hejjjj zadnjič ti nisem odgovorila na sms, ker sem vozla, potem pa pozabla Sorry. Mi je pa žal, da sva se zgrešili. Jaz pa sem mislila,da si me na ignor vrgla. eh..... Ja,pa sem dobila taki občutek,ker mi že par dni prej nisi nič odpisala.
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 22.11.2010 13:31:39
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Ja,pa sem dobila taki občutek,ker mi že par dni prej nisi nič odpisala. kak pa si ti čustvena ratala odkar si
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 22.11.2010 13:32:34
|
|
|
|
arabela*
|
nič..pičim jaz...se tipkamo zvečer
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 22.11.2010 13:33:00
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar Kaj bo padla kaka kava ta teden? v četrtek mi edino ne paše.. Jaz ju3 ne morem,ker sem v LJ skoro cel dan,ostale dneve pa komot,če bo popoldan al pa po 11-i uri. načeloma sem fraj vsak dan, ampak 1 dan (ne vem še kateri) bo moj fraj in bi rada da smo skupaj, tak da bom še vidla kak bo s kafejem
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 22.11.2010 13:33:19
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar Ja,pa sem dobila taki občutek,ker mi že par dni prej nisi nič odpisala. kak pa si ti čustvena ratala odkar si Ma,ne,sem ista kot prej,al se motim?
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 22.11.2010 13:33:57
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: rina22 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Mi je tota Sebična ljubezen tak fajna za gledat, ker je tist igralec meni tak lepi. Njega se spomnim, da ko je pop tv prišo (pred **** leti ) da je igral v 1. nadaljevanki ki so jo predvajali. In takrat vem da nisem zamudila niti ene nadaljevanke Zdaj pa pogledam samo tu pa tam, ko se spomnim Itak ne vem kak je kirem ime in o čem se gre, gledam samo njega Misliš Gospodarica srca? Ali katera druga? Za toto vem,ker je zjutraj, ko zajtrkujeme In misliš Joseja Armanda iz Esmeralde? Ne,Sofio in Antonia je mislila.Antonio pa je vsetovni ded,oz. Carlos Ponce! zadnjo tudi gledam,ja. Aja, to pa ne vem, kdo je
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 22.11.2010 13:34:52
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Evo mene. Cote še kr čakajo,sem mehiko gledala zaj,pa jabolko jedla cuj. hejjjj zadnjič ti nisem odgovorila na sms, ker sem vozla, potem pa pozabla Sorry. Mi je pa žal, da sva se zgrešili. Jaz pa sem mislila,da si me na ignor vrgla. eh..... Ja,pa sem dobila taki občutek,ker mi že par dni prej nisi nič odpisala. bejba, vem, sorry. Takrat pa sem zaspala nazaj z malim In če ne odpišem takoj, ponavadi pozabim, pol pa vidim čez kake 3 dni. Sorry še enkrat.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 22.11.2010 13:34:53
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: rina22 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Mi je tota Sebična ljubezen tak fajna za gledat, ker je tist igralec meni tak lepi. Njega se spomnim, da ko je pop tv prišo (pred **** leti ) da je igral v 1. nadaljevanki ki so jo predvajali. In takrat vem da nisem zamudila niti ene nadaljevanke Zdaj pa pogledam samo tu pa tam, ko se spomnim Itak ne vem kak je kirem ime in o čem se gre, gledam samo njega Misliš Gospodarica srca? Ali katera druga? Za toto vem,ker je zjutraj, ko zajtrkujeme In misliš Joseja Armanda iz Esmeralde? Ne,Sofio in Antonia je mislila.Antonio pa je vsetovni ded,oz. Carlos Ponce! zadnjo tudi gledam,ja. Aja, to pa ne vem, kdo je Sebična ljubezen je naslov,je pa ob 16-h popoldan,ponovitev pa je od 12-13-h!
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 22.11.2010 13:35:04
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: rina22 Misliš Gospodarica srca? Ali katera druga? Za toto vem,ker je zjutraj, ko zajtrkujeme In misliš Joseja Armanda iz Esmeralde? ta je tud fajna Ta je zdaj komaj pravi ded postal
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 22.11.2010 13:35:43
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Evo mene. Cote še kr čakajo,sem mehiko gledala zaj,pa jabolko jedla cuj. hejjjj zadnjič ti nisem odgovorila na sms, ker sem vozla, potem pa pozabla Sorry. Mi je pa žal, da sva se zgrešili. Jaz pa sem mislila,da si me na ignor vrgla. eh..... Ja,pa sem dobila taki občutek,ker mi že par dni prej nisi nič odpisala. bejba, vem, sorry. Takrat pa sem zaspala nazaj z malim In če ne odpišem takoj, ponavadi pozabim, pol pa vidim čez kake 3 dni. Sorry še enkrat. Ok,naj ti bo,ker si glih ti.Ti oprostim!
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 22.11.2010 13:35:50
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar Ja,pa sem dobila taki občutek,ker mi že par dni prej nisi nič odpisala. kak pa si ti čustvena ratala odkar si Ma,ne,sem ista kot prej,al se motim? malo ti hormončki delajo...saj prav tak
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 22.11.2010 13:36:19
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Evo mene. Cote še kr čakajo,sem mehiko gledala zaj,pa jabolko jedla cuj. hejjjj zadnjič ti nisem odgovorila na sms, ker sem vozla, potem pa pozabla Sorry. Mi je pa žal, da sva se zgrešili. Jaz pa sem mislila,da si me na ignor vrgla. eh..... Ja,pa sem dobila taki občutek,ker mi že par dni prej nisi nič odpisala. bejba, vem, sorry. Takrat pa sem zaspala nazaj z malim In če ne odpišem takoj, ponavadi pozabim, pol pa vidim čez kake 3 dni. Sorry še enkrat. Ok,naj ti bo,ker si glih ti.Ti oprostim!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 22.11.2010 13:36:37
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: rina22 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: rina22 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Mi je tota Sebična ljubezen tak fajna za gledat, ker je tist igralec meni tak lepi. Njega se spomnim, da ko je pop tv prišo (pred **** leti ) da je igral v 1. nadaljevanki ki so jo predvajali. In takrat vem da nisem zamudila niti ene nadaljevanke Zdaj pa pogledam samo tu pa tam, ko se spomnim Itak ne vem kak je kirem ime in o čem se gre, gledam samo njega Misliš Gospodarica srca? Ali katera druga? Za toto vem,ker je zjutraj, ko zajtrkujeme In misliš Joseja Armanda iz Esmeralde? Ne,Sofio in Antonia je mislila.Antonio pa je vsetovni ded,oz. Carlos Ponce! zadnjo tudi gledam,ja. Aja, to pa ne vem, kdo je Sebična ljubezen je naslov,je pa ob 16-h popoldan,ponovitev pa je od 12-13-h! Hvala za info So pa to take ure, ko nima pop-a narejenega bom danes ali pa ju3 malo oko tja vrgla, da vidim
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 22.11.2010 13:37:00
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar Ja,pa sem dobila taki občutek,ker mi že par dni prej nisi nič odpisala. kak pa si ti čustvena ratala odkar si Ma,ne,sem ista kot prej,al se motim? malo ti hormončki delajo...saj prav tak To pa mi,ja,priznam.
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 22.11.2010 13:37:09
|
|
|
|
katy83
|
odkar imam RR in Fb ne gledam več Mehike, tak da...pojma nimam o čem se pogovarjate
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 22.11.2010 13:37:57
|
|
|
|
katy83
|
btw, kje je Marta? Marta upam, da si kaj boljše.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 22.11.2010 13:38:28
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 odkar imam RR in Fb ne gledam več Mehike, tak da...pojma nimam o čem se pogovarjate Jaz sem tudi čisto nehala to gledat že pred časom,niti ni blo nič pametnega.Ti 2 pa sta mi ful dobri in jih,če je le možno,pogledam.
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 22.11.2010 13:40:05
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar Ja,pa sem dobila taki občutek,ker mi že par dni prej nisi nič odpisala. kak pa si ti čustvena ratala odkar si Ma,ne,sem ista kot prej,al se motim? malo ti hormončki delajo...saj prav tak
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 22.11.2010 13:40:17
|
|
|
|
elevitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 odkar imam RR in Fb ne gledam več Mehike, tak da...pojma nimam o čem se pogovarjate PODPIS! na tv leti le še mtv dance al pa risanke (ker mali gazda tak če)
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 22.11.2010 13:40:48
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: katy83 odkar imam RR in Fb ne gledam več Mehike, tak da...pojma nimam o čem se pogovarjate Jaz sem tudi čisto nehala to gledat že pred časom,niti ni blo nič pametnega.Ti 2 pa sta mi ful dobri in jih,če je le možno,pogledam. Jaz pa na srečo nič več mehike ne gledam....
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 22.11.2010 13:41:02
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 btw, kje je Marta? Marta upam, da si kaj boljše. Nič se ni javla te dni.Pa podpis!
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Teh 9 reči mama NUJNO potrebuje po porodu!Katere so tiste nujne reči, ki jih potrebuje mama po porodu, da se lahko mirno posveti svojemu novorojenemu otroku? Prev...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?