Anonimen
|
Sem na faksu ker čakam oddajo pa vam malo pišem. Dobro, da majo seminarji pcje. IZVIRNO SPOROČILO: Teyla Pilotgirl jaz sem imela lasersko operacijo. Sem si jo privoščila ravno zaradi poklica, ki ga mislim opravljati. Prej sem imela dioptrijo -4,5 na obeh očesih. Sme pa nosila očala že od 3.razreda OŠ naprej. Je zelo drugače, če jih dobiš šele v srednji šoli ali kasneje. Meni se je takrat ustavila, ko sem nehala rasti, pa je bil mir. Me je pa malce strah, da se mi povrne, ker vem,kakšen napor so popadki oz iztiskanje. Plus to delo, ki ga imam zdaj je samo buljenje v računalnik. IN ni nič dobrega za očke. Se jih trudim spočit in večkrat gledam ven v zeleno barvo. Drugih vaj pa žal ne poznam. Aja, me veseli, da sem vam vsem polepšala dan z očetovo prigodo. Ja minusi so problem. Se je pa sestrična od dragega tudi ful bala, da s eji bo poslabšala, pa ti lako povem, da je na isti dioptriji. Odvisno je od tvojega organizma. Pušenjak je na to temo nekaj pisal, ker je eni rekla ofrtomologinja, da naj gre na carskega. Pa je pol Pusenjak razlozil, da je to cisto brez potrebe. Vem kako je s temi pcji, sploh ker mamo še poklice, v katere bomo bule tudi več kot 12 ur. Saj pri meni je tako :( Meni veliko pomaga, če čez vikend se odstranim od monitorja pa res je, da sem si doma privoščila res dober lcd, mi ni žal toliko denarja. Moram potrkat ni več meglenega dvojnega vida tudi hitreje sem mi vid obnovi. Za sluzbe vem, da je problem to zatezit, lahko pa malo opozorite, da naj bolj kakovostne lcdje kupijo. Moj dragi je kar svojega prnesu, pol je pa fermi blo zgleda malo nerodno pa so mu ga kupli. DIANE, sestrična mora pikico dobivati zaradi Rh-. Če te pa kaj zanima, ti lahko sprve roke povem, ker je moja mami bla - oci pa + so meli kar probleme kljub injekciji zmano, da sem fasala 3 dan hudo zlatenco. Edino kar je mama rekla, da sedaj veliko več injekci dajejo, vendar še vedno je nekaj procentov, da spride do menjave krvi, tako kot so meni naredli. Vendar ni pa smrtno ne se bat.
|