|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mariborčanke 15. del
22.11.2010 8:38:45   
elevitka
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804

IZVIRNO SPOROČILO: elevitka

saj to je največji problem- ker nimamo volje za nič, in se je tak težko zbrihtat in držat nekega načela oz. obljube ki jo damo sami sebi... jaz sem že tud x krat rekla da bom vsak dan delala trebušnjake... sam se še nisem sama s seboj zmenila kerega leta bo to ...

Pa jih ti sploh rabiš???user posted image

rabim rabim... so ostale obloge od poroda... vse je šlo dol sam trebušček noče bit tak kot je bil prej user posted image

Biti pripravljen je veliko, znati čakati, je še več, toda izkoristiti pravi trenutek, je vse.

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 1201
22.11.2010 8:39:22   
majakla

Majaaaaakla!!!!!!

Točno tebe rabim na ta zoprn dan...daj mi kako brco v rit in mi povej,kako naj svojo podzavest prepričam,da je hujšanje fajnuser posted image
Eh...to ne-delo me ubija...moram si službo poiskatuser posted image

Pridi po brco, ker jaz tudi rabim kako, imam že par
večerov napad lakote, pa mi tudi bremze popuščajo.

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 1202
22.11.2010 8:41:52   
sami0804

saj to je največji problem- ker nimamo volje za nič, in se je tak težko zbrihtat in držat nekega načela oz. obljube ki jo damo sami sebi... jaz sem že tud x krat rekla da bom vsak dan delala trebušnjake... sam se še nisem sama s seboj zmenila kerega leta bo to ...

Pa jih ti sploh rabiš???user posted image

rabim rabim... so ostale obloge od poroda... vse je šlo dol sam trebušček noče bit tak kot je bil prej user posted image

A to..."detalji"user posted image

http://www.ringaraja.net/clanek/podprite-mamico-janjo-pri-posvojitvi-dvojcic_3182.html

http://www.facebook.com/home.php?sk=lf#!/pages/Zbiranje-podpisov-Za-otrocka-gre/135343546502939?ref=mf

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 1203
22.11.2010 8:44:03   
rina22

IZVIRNO SPOROČILO: rina22

tudi jaz.... pa ni duha ne sluha o njihuser posted image saj pravim, ne vem, kak dolgo me bo držalo.. če bi mela dnar, bi šla v kaj drugega, bi blo lažje, oz. več motivacije bi mela. aja, pa računam na to, da ko bom začela delat, da bo bolje.. ziher tolko nem jedla ko zaj, ko sem doma non stop. pol pa vedno nekaj v usta bašem user posted image

Evo..točno to mene muči-ko sem pobirala jabolka,sem šla v enem mesecu 5 kil dol-zdaj,ko sem pa doma,pa 3 nazaj dobilauser posted image

Jaz sem tudi dosti manj jedla, ko sem mela prakso. Niti nisem mela časa, da bi mislila na hranouser posted image V šoli tak vedno nekaj dogaja, pol ko pa prideš domov,pa maš tak tolko dela s pripravami in vsem, da enostavno sploh en rabiš jest user posted image

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 1204
22.11.2010 8:47:33   
sami0804
IZVIRNO SPOROČILO: majakla

Majaaaaakla!!!!!!

Točno tebe rabim na ta zoprn dan...daj mi kako brco v rit in mi povej,kako naj svojo podzavest prepričam,da je hujšanje fajnuser posted image
Eh...to ne-delo me ubija...moram si službo poiskatuser posted image

Pridi po brco, ker jaz tudi rabim kako, imam že par
večerov napad lakote, pa mi tudi bremze popuščajo.

Priletim...se boma izmenično brcali-najboljše da pridem kar peš,tolko ko mam za pokurituser posted image
Mogoče pa je kaj v zvezi z luno-jaz že tudi par večerov krožim po stanovanju in iščem,iščem...samo kaj,ko na koncu popustimuser posted image -včeraj nisem mogla spat zvečer,sem se do pol treh valjala po sedežni,brala knjigo in na koncu požrla neki sir,ki je ostal v hladilniku,potem pa še evrokrem prekuser posted image
Eh,brezveze,zaj ko berem,kaj sem napisala,bi sama sebe skloftalauser posted image

http://www.ringaraja.net/clanek/podprite-mamico-janjo-pri-posvojitvi-dvojcic_3182.html

http://www.facebook.com/home.php?sk=lf#!/pages/Zbiranje-podpisov-Za-otrocka-gre/135343546502939?ref=mf

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 1205
22.11.2010 8:50:25   
rina22
ima katera izkušnje z ločevalno dieto? sem zdaj malo brala, pa se mi ne zdi taki bav-bav ??? se motim? je težko zdržat? slišala sem, da je veliko ljudi pol veliko nazaj doblo kiluser posted image

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 1206
22.11.2010 8:51:40   
sami0804

ima katera izkušnje z ločevalno dieto? sem zdaj malo brala, pa se mi ne zdi taki bav-bav ??? se motim? je težko zdržat? slišala sem, da je veliko ljudi pol veliko nazaj doblo kiluser posted image

Koala hujša po ločevalni dietiuser posted image

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 1207
22.11.2010 8:54:31   
majakla
Sami: vse to mi je zeeelooo dobro poznano.

Nekaj nas mora mučit, očitno. user posted image

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 1208
22.11.2010 8:55:22   
matcar
Jutro!

Čimveč ljubezni podarimo otroku,tem lepša je rastlina,ki vzklije iz njega.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 1209
22.11.2010 8:56:23   
sami0804
IZVIRNO SPOROČILO: matcar

Jutro!

nazaj
Kak je,naša user posted image ? Kak je križ?

< Sporočilo je popravil sami0804 -- 22.11.2010 8:58:09 >

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 1210
22.11.2010 8:57:08   
sami0804

Sami: vse to mi je zeeelooo dobro poznano.

Nekaj nas mora mučit, očitno. user posted image

Jaaaa...mene nedisciplinauser posted image

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 1211
22.11.2010 9:00:53   
tasa_m
Dobro jutro.
Pr nam noč po dolgem času bla grozna.
Lija je okoli 1h zjutraj zakuhala, bruhala in full suho kašljala. Ne vem kaj je zdaj to? Bom videla kak bo z vročino, če bo še naprej taka bom šla zdravniku jo pokazat.

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 1212
22.11.2010 9:01:10   
matcar
Prebrala sem vas,pa da še pokomentiram,upam,da bom vse,ker se mi zdi,da sem pol pozabla do zdaj,kaj sem prebrala.user posted image user posted image user posted image

Rina-user posted image user posted image user posted image za zobke in km.Saš-u tudi 3-jke ven rinejo in to vse štiri hkrati,slini se ko polž,slabše spi,nasploh je bolj natakjene sorte.Upam,da bo hitro minlo,ker tudi traja to že več kot mesec dni pri njem.

Elevitka-user posted image user posted image user posted image upam,da bo kaj boljši dan,čeprav je veni fuj vreme.

Sami-user posted image user posted image user posted image za spanje,upam,da bo danes boljše.

Botrca-uživaj na kavi.

Majakla-faca si prava.Pa še tebiuser posted image user posted image user posted image ,da boš prebrodla dan in bo Nik dobro prestal vrtec po dolgem času.

Jaz pa sem spala,začuda,celo noč in to super,Saš začuda tudi,pa še v svoji postli,kar je zelo redko zadnje čase,ker se skoraj vsako noč zbuja v joku.Kar se kg tiče,jaz žerem in žerem,dobesedno,pa sem se v 2,5 meseca,kolko sem noseča-danes je začel tečt 10 teden,da sem natančna-zredila za celo kilo.Mater,kak mi je fajn.user posted image user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 1213
22.11.2010 9:02:12   
matcar

Jutro!

nazaj
Kak je,naša user posted image ? Kak je križ?

Boli,ko sam satan.Bo zgleda celo nosečnost tak.Hvala za vprašanje!user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 1214
22.11.2010 9:03:10   
matcar
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

Dobro jutro.
Lija je okoli 1h zjutraj zakuhala, bruhala in full suho kašljala. Ne vem kaj je zdaj to? Bom videla kak bo z vročino, če bo še naprej taka bom šla zdravniku jo pokazat.

Bošček mali.user posted image user posted image user posted image za Lijo,pa šeuser posted image user posted image user posted image zate.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1215
22.11.2010 9:04:59   
sami0804

Dobro jutro.

Bošček mali.user posted image user posted image user posted image za Lijo,pa šeuser posted image user posted image user posted image zate.

Podpis user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 1216
22.11.2010 9:07:03   
matcar
Mater,mi kruli po lampu.kaj te naj jem?Ima katera kako idejo?

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 1217
22.11.2010 9:08:43   
majakla

Dobro jutro.

Podpis user posted image

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 1218
22.11.2010 9:13:13   
matcar
Ki te ste zaj vse?user posted image user posted image user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 1219
22.11.2010 9:15:45   
sami0804

Gledam film na HBO,pa me je čisto noter potegnilouser posted image
O tipu,ki rešuje svoj zakon s pomočjo nekega zvezka,kjer je napisana "terapija" za 40 dni...ma se človek prav zamisli poleguser posted image

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 1220
22.11.2010 9:22:12   
tasa_m

Ki te ste zaj vse?user posted image user posted image user posted image
jaz sem leteča. Malo tu pa malo tam user posted image

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 1221
22.11.2010 9:22:35   
rina22

Dobro jutro.

Podpis user posted image

Tudi jaz se podpišem user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 1222
22.11.2010 9:23:49   
rina22

Rina-user posted image user posted image user posted image za zobke in km.Saš-u tudi 3-jke ven rinejo in to vse štiri hkrati,slini se ko polž,slabše spi,nasploh je bolj natakjene sorte.Upam,da bo hitro minlo,ker tudi traja to že več kot mesec dni pri njem.

Hvala

Jaz pa sem spala,začuda,celo noč in to super,Saš začuda tudi,pa še v svoji postli,kar je zelo redko zadnje čase,ker se skoraj vsako noč zbuja v joku.Kar se kg tiče,jaz žerem in žerem,dobesedno,pa sem se v 2,5 meseca,kolko sem noseča-danes je začel tečt 10 teden,da sem natančna-zredila za celo kilo.Mater,kak mi je fajn.user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 1223
22.11.2010 9:24:34   
rina22

O tipu,ki rešuje svoj zakon s pomočjo nekega zvezka,kjer je napisana "terapija" za 40 dni...ma se človek prav zamisli poleguser posted image

Mi pa nimamo več HBO-ja user posted image user posted image

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 1224
22.11.2010 9:25:54   
sami0804

Mi pa nimamo več HBO-ja user posted image user posted image

Kak pa to?

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 1225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?