meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: hel32 Teyla, 4 plenice se rabijo zato, ker z povijalno poviješ, potem iz ene nardiš zmajčka, 2 rabiš za široko, eno pa boš rabila za pokrit otročka čez jajčko, da ne bo direkt tistega mrzlega zraka dihal, vsaj kolk se jaz spomnim. Takole to bo to, grem naprej delat Kaj pa je zmajček? IZVIRNO SPOROČILO: Teyla Nosečniška lenoba tudi obstaja? Itak! IZVIRNO SPOROČILO: Teyla Ne vem ali sem to že spraševala, pa raje 2x kot nobenkrat: Tiste, ki imate široko previjalno in vam gor paše tista široka previjalna podloga- zanima me, kam daste stvari, ki jih rabite za zraven, predvsem kakšne flaške oz posodico z vodo za hitro umivanje, ker na tisti blazini to imet se mi ne zdi stabilno in se verjetno vse poliva. zato bi rada imela previjalno, ki ima ob strani še poličko oz je malo širša. upam, da veste kaj mislim. Pri nas so čisto vse lih za lih široke, oz nekatere imajo cca.5cm prostora, kar je premalo. Jaz sem svojo enkrat že lepila-imam predelano pisalno mizo s poviškom in ob strani ostane ca 30 cm placa za koš, lavorček, robčke in kozmetiko. Svakinja, ki ima Lano, previjalno od lip poljčane, si je zraven kupila en visok poličnik (v120xš30xg20) in je tja vse zlagala. Lahko maš tudi navadno poličko namontirano na steno nad previjalno-odvisno je od prostora. Na sami blazini se ti pa že tako prehitro naberejo pleničke in oblačila, da kmalu nimaš kam otroka dat. IZVIRNO SPOROČILO: tamy82 patrisha pit čim več vode je za vse zelo priporočljivo, še posebej v nosečnosti in ko dojiš ... ampak kaj ko se moreš res dat na to, da se spomniš. Jaz gotovo ne spijem 2 litra vode dnevno. Se pa trudim ... Mene je pred enimmesecem moj zdravnik, ko sem imela slab izvid za vodo vprašal, če spijem 3-4 litre na dan . Isto me je potem vprašala v lekarni, ko sem prišla po antibiotike in v torek spet, ko sem zaradi trebušne gripe pristala na pregledu v porodnišnici. Zdaj se prav nalivam. IZVIRNO SPOROČILO: valek hm....zdaj ko toliko razpravljate o plenicah,Racmani itd....sm se spomnila da imam js samo plenice pripravljene,nič pa za na vrh...kake hlačke spodnje ali kaj podobnega----hm...kaj pa je najbolj praktično in ugodno,da se da sam preko pleničke za enkratno uporabo?? hvala Bodi al pa povijalno plenico, če maš samo majček in nič bodija.
|