Jada82
|
OOoooo, kakšne lepe novice berem!!! Lana in Smuki, obema iskrene čestitke! Želim lepo in mirno nosečnost, nobenih zapletov, vse tako kot mora biti, da bi bili lahko čim bolj aktivni in pa seveda najbolj zdrave otročke!!!! Super, res!!! Jaz pa tako, včasih res razmišljam o 2. , pa se zavedam, da če mislim še enega imet, je najbolje čim prej ... po drugi strani sem pa tolkrat živčna, pa zjezana, da sploh ne vem, če sem tip za met več otrok. Me že Iza včas čist za brezveze iz tira spravi. Kaj čem, res sem bolj pri ta živčnih Bomo vidli. Sem se odločila, da počakam do njenega 2. leta starosti, pol bomo pa vidli, kako bo z Izo, mogoče se takrat odločim za 2. Sicer pa po starem, njen ritem se je hb spet unesel, ponoči kar spi, s tem da se 1krat do 2krat zbudi, ampak to ni panike, ker jaz se itak 1krat na noč sigurno sama od sebe zbudim, k morm na wc, tko da to me ne moti. P zdej čez dan spet kar spi no, tako da kar gre Jutri gremo pa v Bratislavo, se že veselim. Moj zadnje čase kar dost dela, tko da nismo prav veliko skupaj in sem kar vesela, da bomo zdaj 3 dni pa res ves čas skupaj Evo, lep pozdravčič, pa se tipkamo kaj!
|