Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 19.11.2010 11:06:14
|
|
|
|
elevitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: rina22 IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: elevitka babe ki ste na FB... in vas še nimam dodane (če želite seveda mi na zs pošljite stik ) poslala odpisala in dodala meni še, prosim mislim, da še tebe nimam dodane ti lahko še jaz pošljem,rina ? EEEEJJJJ!!! še meni, še meniii!!! še meni majakla zs- ime in priimek please da te dodam :)
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 19.11.2010 11:06:27
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: rina22 hvala mi je pa prav muka sami spati to ti pa verjamem...meni se to zgodi dvakrat v osmih dneh in je prav zoprno... Sami kaj tvoj lubi dela v turnusu. ly,moj dragi dela 4 izmeni Mi temu pravimo turnus. Ki pa ga od drugega tedna ne bo več. Kak ga ne bo več?a boste samo zjutraj delali?
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 19.11.2010 11:07:37
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: rina22 IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: elevitka babe ki ste na FB... in vas še nimam dodane (če želite seveda mi na zs pošljite stik ) poslala odpisala in dodala meni še, prosim mislim, da še tebe nimam dodane ti lahko še jaz pošljem,rina ? ja, tebe sem mislila elevitko že mam dodano sem ti poslala prošnjo na fb.začetnice N.K.
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 19.11.2010 11:08:13
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: rina22 d'kwascen retashy, pa tak zakon nostalgijaaaaaaa joj, ko se spomnim teh časov, kake žurke so ble na njihovih nastopih mimogrede, kaj vi jih vse zastopite, kaj pojejo? dobri so,ja Se trudim,da bi jih zastopila,ker mi je tak noro lepi dialekt prekmurščina ,v bistvu celi toti konec proti Murski Soboti.... hehe ko sem jaz začela hodit v ms v gimnazijo, sva si z eno sošolko, ki je prekmurka, prvih 14 dni samo prikimavali, ker se sploh nisva zastopli pa sem bla doma 15 km od sobote ene besede majo res zanimive a, "naš" konec se ti zdi zanimiv? saj prleščina je tudi lepa samo vsega tudi ne bi razumela
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 19.11.2010 11:09:30
|
|
|
|
rina22
|
sami, dodano
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 19.11.2010 11:11:59
|
|
|
|
elevitka
|
punce kaj kuhate danes-jaz sem brez idej
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 19.11.2010 11:14:24
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: rina22 d'kwascen retashy, pa tak zakon nostalgijaaaaaaa joj, ko se spomnim teh časov, kake žurke so ble na njihovih nastopih mimogrede, kaj vi jih vse zastopite, kaj pojejo? dobri so,ja Se trudim,da bi jih zastopila,ker mi je tak noro lepi dialekt prekmurščina ,v bistvu celi toti konec proti Murski Soboti.... hehe ko sem jaz začela hodit v ms v gimnazijo, sva si z eno sošolko, ki je prekmurka, prvih 14 dni samo prikimavali, ker se sploh nisva zastopli pa sem bla doma 15 km od sobote ene besede majo res zanimive a, "naš" konec se ti zdi zanimiv? saj prleščina je tudi lepa samo vsega tudi ne bi razumela Tudi... V bistvu ima cela "glava" od te naše kure (Slovenije) podobno govorico,take fajn in zanimive besede...kar se pa razumevanja tiče,pa če bi začela govorit po domače iz mojega rodnega kraja-pa celih 15 km oddaljen od MB,me marsikdo ne bi razumel
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 19.11.2010 11:15:29
|
|
|
|
Sacherca
|
majakle se meni prosim kontakt za FB Midva sva ze jedla,ker gre moj pocasi v sluzbo.Samo pomoje ni glih po tvojem okusu repa z mletimi ocvirki,krompirjem,kislo smetano in pecenice...
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 19.11.2010 11:15:40
|
|
|
|
koala
|
elevitka nič....ker mam sadni dan. Mali tak v vrtcu je, pa me podpira in se z mano muči tak da bo sadje.
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 19.11.2010 11:16:51
|
|
|
|
majakla
|
Sami: sem ti dala prošnjo (M. K.) Elevitka: daj prošnjo.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 19.11.2010 11:17:04
|
|
|
|
Sacherca
|
Aja pri Prekmurcih ste...Prleke zastopim dosti manj kot prekmurce...Sem imela cimro iz okolice Murske Sobote pa sem od prvega dne vse razumela....Postali najboljsi prijateljici in to ostali do danes Tako,da npr Činča zastopim vse..Mi imajo zanimivo govorico ja
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 19.11.2010 11:18:30
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka punce kaj kuhate danes-jaz sem brez idej pr nam babi kuha piščančji paprikaš, jaz pa sem maso za palačinke nardila
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 19.11.2010 11:20:07
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 d'kwascen retashy, pa tak zakon nostalgijaaaaaaa joj, ko se spomnim teh časov, kake žurke so ble na njihovih nastopih mimogrede, kaj vi jih vse zastopite, kaj pojejo? jej, to so bli cajti! Na vsakem njihovem špili sem bla. Je kolegoica srala nekaj z enim te pa sma ble na vsaki žurki
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 19.11.2010 11:20:16
|
|
|
|
majakla
|
Sacherca: DAJ prošnjo . Pa nehajte o hrani, bom šla raje delat.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 19.11.2010 11:21:53
|
|
|
|
Sacherca
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca Midva sva ze jedla,ker gre moj pocasi v sluzbo.Samo pomoje ni glih po tvojem okusu repa z mletimi ocvirki,krompirjem,kislo smetano in pecenice... njammmi,kaj si ti nor,kak bi zaj to jedla.... je še ostalo za kako porcijo in pol.Kar pridi
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 19.11.2010 11:27:23
|
|
|
|
elevitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla Sami: sem ti dala prošnjo (M. K.) Elevitka: daj prošnjo. poslano
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 19.11.2010 11:28:33
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca Midva sva ze jedla,ker gre moj pocasi v sluzbo.Samo pomoje ni glih po tvojem okusu repa z mletimi ocvirki,krompirjem,kislo smetano in pecenice... njammmi,kaj si ti nor,kak bi zaj to jedla.... je še ostalo za kako porcijo in pol.Kar pridi Pa verjetno bi ti še s krožnikom vred požrla bo pa v kratkem to pri nas na mizi
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 19.11.2010 11:28:46
|
|
|
|
elevitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: elevitka punce kaj kuhate danes-jaz sem brez idej pr nam babi kuha piščančji paprikaš, jaz pa sem maso za palačinke nardila kdo jih bo pa pekel? jaz res nevem kaj naj.... pomfri se mi lušta... sam moj pride komaj ob 17.30 domu... do te bom hin 2 x pa se mi ne da cmart ker sem lena dans
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 19.11.2010 11:28:55
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka punce kaj kuhate danes-jaz sem brez idej pohanega osliča + krompirjevo solato
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 19.11.2010 11:29:50
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: rina22 IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: rina22 d'kwascen retashy, pa tak zakon nostalgijaaaaaaa joj, ko se spomnim teh časov, kake žurke so ble na njihovih nastopih mimogrede, kaj vi jih vse zastopite, kaj pojejo? dobri so,ja Se trudim,da bi jih zastopila,ker mi je tak noro lepi dialekt prekmurščina ,v bistvu celi toti konec proti Murski Soboti.... hehe ko sem jaz začela hodit v ms v gimnazijo, sva si z eno sošolko, ki je prekmurka, prvih 14 dni samo prikimavali, ker se sploh nisva zastopli pa sem bla doma 15 km od sobote ene besede majo res zanimive a, "naš" konec se ti zdi zanimiv? saj prleščina je tudi lepa samo vsega tudi ne bi razumela Tudi... V bistvu ima cela "glava" od te naše kure (Slovenije) podobno govorico,take fajn in zanimive besede...kar se pa razumevanja tiče,pa če bi začela govorit po domače iz mojega rodnega kraja-pa celih 15 km oddaljen od MB,me marsikdo ne bi razumel od kod pa si drugače?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 19.11.2010 11:30:09
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: rina22 sami, dodano hvala z veseljem
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 19.11.2010 11:31:22
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: rina22 d'kwascen retashy, pa tak zakon nostalgijaaaaaaa joj, ko se spomnim teh časov, kake žurke so ble na njihovih nastopih mimogrede, kaj vi jih vse zastopite, kaj pojejo? jej, to so bli cajti! Na vsakem njihovem špili sem bla. Je kolegoica srala nekaj z enim te pa sma ble na vsaki žurki si mela podobno usodo kot jaz
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Teh 9 reči mama NUJNO potrebuje po porodu!Katere so tiste nujne reči, ki jih potrebuje mama po porodu, da se lahko mirno posveti svojemu novorojenemu otroku? Prev...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?