Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 19.11.2010 10:12:01
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka ta reklama pa je zakon ! evian res je zakon ja
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 19.11.2010 10:23:53
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: elevitka ta reklama pa je zakon ! evian res je zakon ja WAUuuuuuu . . . DOBER DAN!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 19.11.2010 10:24:40
|
|
|
|
ly117
|
Dan! No pri nas pa je že od včeraj........... nič kaj fajn. Komajk pridem zvečer skozi vrata in otrok v jok. Nos zabasan do plafona vmes se dr ko živina in ker je še malo kašljal še malo bruhal. No nakar se do 11h uspemo spravit v pojstlo in mali HB zaspi, midva z lubijem pa se menla do polnoči. Danes pa seveda gor že ob 7h. Malemu teče iz nosa 110 na uro in je danes lepo doma. Trenutno je malo v varstvu pri babici in dedku pol pa grem po njega in eden bo še šel z nama. Samo še ne vem kdo. Verjetno bo babi. No pa povrh vsega se prej peljema k mojima in imam na avtu sprednjo in zadnjo šipo tak mastno da komaj kaj skozi vidim, ko si jo obrišem z brisalci. Vglavnem nič jasno ker včeraj zvečer še ni bla. Edina dobra stva včeraj je bila plača.
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 19.11.2010 10:31:17
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: elevitka DAN!!! sami kaj pa tota? bomaaaaa kak sem se smejala videu Si jo že dam na FB :) KAK pa SE SPRAVI TO NA FB, bi jaz tudi tja nesla???????????
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 19.11.2010 10:37:13
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Dan! No pri nas pa je že od včeraj........... nič kaj fajn. Komajk pridem zvečer skozi vrata in otrok v jok. Nos zabasan do plafona vmes se dr ko živina in ker je še malo kašljal še malo bruhal. No nakar se do 11h uspemo spravit v pojstlo in mali HB zaspi, midva z lubijem pa se menla do polnoči. Danes pa seveda gor že ob 7h. Malemu teče iz nosa 110 na uro in je danes lepo doma. Trenutno je malo v varstvu pri babici in dedku pol pa grem po njega in eden bo še šel z nama. Samo še ne vem kdo. Verjetno bo babi. No pa povrh vsega se prej peljema k mojima in imam na avtu sprednjo in zadnjo šipo tak mastno da komaj kaj skozi vidim, ko si jo obrišem z brisalci. Vglavnem nič jasno ker včeraj zvečer še ni bla. Edina dobra stva včeraj je bila plača. za Lukca! In super za plačo. Moje skoraj več ni
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 19.11.2010 10:40:36
|
|
|
|
elevitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: elevitka DAN!!! sami kaj pa tota? bomaaaaa kak sem se smejala videu Si jo že dam na FB :) KAK pa SE SPRAVI TO NA FB, bi jaz tudi tja nesla??????????? copy/paste babe ki ste na FB... in vas še nimam dodane (če želite seveda mi na zs pošljite stik )
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 19.11.2010 10:41:32
|
|
|
|
elevitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Dan! No pri nas pa je že od včeraj........... nič kaj fajn. Komajk pridem zvečer skozi vrata in otrok v jok. Nos zabasan do plafona vmes se dr ko živina in ker je še malo kašljal še malo bruhal. No nakar se do 11h uspemo spravit v pojstlo in mali HB zaspi, midva z lubijem pa se menla do polnoči. Danes pa seveda gor že ob 7h. Malemu teče iz nosa 110 na uro in je danes lepo doma. Trenutno je malo v varstvu pri babici in dedku pol pa grem po njega in eden bo še šel z nama. Samo še ne vem kdo. Verjetno bo babi. No pa povrh vsega se prej peljema k mojima in imam na avtu sprednjo in zadnjo šipo tak mastno da komaj kaj skozi vidim, ko si jo obrišem z brisalci. Vglavnem nič jasno ker včeraj zvečer še ni bla. Edina dobra stva včeraj je bila plača. za Lukca! In super za plačo. Moje skoraj več ni bogi L.
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 19.11.2010 10:42:14
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: elevitka DAN!!! sami kaj pa tota? bomaaaaa kak sem se smejala videu Si jo že dam na FB :) KAK pa SE SPRAVI TO NA FB, bi jaz tudi tja nesla??????????? copy/paste babe ki ste na FB... in vas še nimam dodane (če želite seveda mi na zs pošljite stik ) Kopirat ni šlo. Sem boljše pogledala in je spodaj pod videom za dodat na fb, tak da zrihtala .
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 19.11.2010 10:44:07
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Dan! No pri nas pa je že od včeraj........... nič kaj fajn. Komajk pridem zvečer skozi vrata in otrok v jok. Nos zabasan do plafona vmes se dr ko živina in ker je še malo kašljal še malo bruhal. No nakar se do 11h uspemo spravit v pojstlo in mali HB zaspi, midva z lubijem pa se menla do polnoči. Danes pa seveda gor že ob 7h. Malemu teče iz nosa 110 na uro in je danes lepo doma. Trenutno je malo v varstvu pri babici in dedku pol pa grem po njega in eden bo še šel z nama. Samo še ne vem kdo. Verjetno bo babi. No pa povrh vsega se prej peljema k mojima in imam na avtu sprednjo in zadnjo šipo tak mastno da komaj kaj skozi vidim, ko si jo obrišem z brisalci. Vglavnem nič jasno ker včeraj zvečer še ni bla. Edina dobra stva včeraj je bila plača. za Lukca! In super za plačo. Moje skoraj več ni bogi L. Podpis. Moje pa (brez skoraj) več ni.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 19.11.2010 10:49:50
|
|
|
|
elevitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: elevitka babe ki ste na FB... in vas še nimam dodane (če želite seveda mi na zs pošljite stik ) poslala odpisala in dodala
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 19.11.2010 10:50:43
|
|
|
|
rina22
|
dan lenči, nič se ne sekiraj, nobena ni nič jezna, pa nobena ni nič zamerila. smo se fajn pomenle, in je vse ok normalno je pa prav, da ima vsaka svoje mnenje in hvala bogu, da ga smemo izražati joj, kak ste me nasmejale s totimi linki z youtube-a tisti hippo in evitan tak zmagata d'kwascen retashy, pa tak zakon nostalgijaaaaaaa joj, ko se spomnim teh časov, kake žurke so ble na njihovih nastopih mimogrede, kaj vi jih vse zastopite, kaj pojejo? ly, suepr za plačo in pa veliiiiiiiiiko za Luka
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 19.11.2010 10:51:16
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: elevitka babe ki ste na FB... in vas še nimam dodane (če želite seveda mi na zs pošljite stik ) poslala odpisala in dodala meni še, prosim mislim, da še tebe nimam dodane
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 19.11.2010 10:52:14
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: majakla Moje pa (brez skoraj) več ni. Jaz mam pa še celo tralala,tralali...ker jo komaj konec meseca dobim . . . te pa zdaj nič nimaš tralala
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 19.11.2010 10:56:38
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 d'kwascen retashy, pa tak zakon nostalgijaaaaaaa joj, ko se spomnim teh časov, kake žurke so ble na njihovih nastopih mimogrede, kaj vi jih vse zastopite, kaj pojejo? dobri so,ja Se trudim,da bi jih zastopila,ker mi je tak noro lepi dialekt prekmurščina ,v bistvu celi toti konec proti Murski Soboti....
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 19.11.2010 10:57:48
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: majakla Moje pa (brez skoraj) več ni. Jaz mam pa še celo tralala,tralali...ker jo komaj konec meseca dobim . . . te pa zdaj nič nimaš tralala zapravila pa je le še nisem... mam pa že vse plane narete,kak jo bom...
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 19.11.2010 10:58:10
|
|
|
|
ly117
|
Hvala za pikapoke za Lukeca. Upam da bojo pomagale. Pa še v ponedeljek sem se nekaj hvalila. Glede plače pa saj bo moja tudi hitro pošla. Da plačam položnice je tak 1/3 več ne bo. Pa da dolge vrnem. Bo teba še najmanj 2 meseca delat da se iz dreka ven skopama. Upam samo da še bom delala tak dolgo.
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 19.11.2010 10:58:40
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: elevitka babe ki ste na FB... in vas še nimam dodane (če želite seveda mi na zs pošljite stik ) poslala odpisala in dodala meni še, prosim mislim, da še tebe nimam dodane ti lahko še jaz pošljem,rina ?
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 19.11.2010 11:02:52
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: rina22 hvala mi je pa prav muka sami spati to ti pa verjamem...meni se to zgodi dvakrat v osmih dneh in je prav zoprno... Sami kaj tvoj lubi dela v turnusu. ly,moj dragi dela 4 izmeni Mi temu pravimo turnus. Ki pa ga od drugega tedna ne bo več.
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 19.11.2010 11:03:04
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: rina22 IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: elevitka babe ki ste na FB... in vas še nimam dodane (če želite seveda mi na zs pošljite stik ) poslala odpisala in dodala meni še, prosim mislim, da še tebe nimam dodane ti lahko še jaz pošljem,rina ? EEEEJJJJ!!! še meni, še meniii!!!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 19.11.2010 11:03:27
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: rina22 IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: elevitka babe ki ste na FB... in vas še nimam dodane (če želite seveda mi na zs pošljite stik ) poslala odpisala in dodala meni še, prosim mislim, da še tebe nimam dodane ti lahko še jaz pošljem,rina ? ja, tebe sem mislila elevitko že mam dodano
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 19.11.2010 11:03:58
|
|
|
|
ly117
|
Katy če boš šla bodije kupovat jih imaš v C&A za 3€.
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?