Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 18.11.2010 22:29:08
|
|
|
|
elevitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: elevitka kake majo na HBO.... s starim se reživa ko pečene mačke Mi pa nimamo HBOja. :( Kaj te je? neka komedija.... dekliščina in fantovščina scene pa take da te kap Jaz bi tudi mela HBO!!! Moj pa je dal Nika spat (ob 20.30 že), pa ne vem kdo je prvi zacumal - vse tiho je in nikjer nobenega. K... pa taki ded! iiii kak lepo, meni se to ne more zgodit- ker moj ga še nikol ni dal spat, ker mali zaspi na joški Joška je pa joška, tak je. Moje so pa pri 7ih, 8ih (ne vem več točno) mesecih odpovedale. Pa jih ni nič pogrešal. meni nejo nikol če v eno visi gor
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 18.11.2010 22:31:10
|
|
|
|
elevitka
|
tak filma je fertik grem pod tuš pa ajo jao nočka pupe
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 18.11.2010 22:34:34
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: elevitka iiii kak lepo, meni se to ne more zgodit- ker moj ga še nikol ni dal spat, ker mali zaspi na joški Joška je pa joška, tak je. Moje so pa pri 7ih, 8ih (ne vem več točno) mesecih odpovedale. Pa jih ni nič pogrešal. meni nejo nikol če v eno visi gor Otroci so si različni...moja dva sta tudi vedno zaspala na joški,ampak tavečjega je potem,ko sva se odstavila,skoraj vedno dajal ati spat,tamala razvajenka pa mi že tri leta dobesedno diha za ovratnik,poleg ateja je zaspala vsega cca 15-krat,pa še to takrat,ko me ni bilo doma...v vrtcu pa spi brez problema
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 18.11.2010 22:38:05
|
|
|
|
elevitka
|
naš pa kakor kdaj ... ko je v vrtcu sicer zaspi, porabijo pa ogromno časa, sam ne spi dolgo slabo urco baje.... zadnjič ga je mela moja mama... in se je baje ceu dan drl od dopoldneva pa do 18 popoldan ziza -seveda na obroke in sploh ni htel spal, zato je reva komaj ob 18 obupala in me poklicala da otrok ceu dan ni spal-men se je pa itak spipao sem bla v 15 min pr njej- in kak me je mali vido ziza ziza ga dam gor- prisežem da je dvakrat potegnil in že spal-prej pa z nobenim trikom ni šlo
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 18.11.2010 22:39:12
|
|
|
|
elevitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 Nočko,elevitka tnx... morem še malo počaka.. je ata okupiral kopalnico ( z križanko v rokah) kak so dedi smotani
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 18.11.2010 22:40:07
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Pa po moje že vsem na bed tuče tam noter.Vprašanje,kak bi se jaz obnašala,kot da sem umsko prizadeta po moje.
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 18.11.2010 22:41:27
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 Jaz bi bla verjetno odklopljena,tak kot Urška,kar pomeni,da bi se me hitro rešili... jaz pa bi najprej si eno fajn grupo naredla...s katerimi bi mi bil tam čas lepši.......če bi ratalo seveda
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 18.11.2010 22:42:10
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Sploh te,ko Saraya kakega greha vrednega cuj pripopa! stara....meče teeeeeeeeeeeeeee
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 18.11.2010 22:43:21
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: majakla Posoda pomita - evo me. Brrrr ,mene pa še čaka... mene tudi
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 18.11.2010 22:43:56
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 Nočko,elevitka Podpis
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 18.11.2010 22:44:19
|
|
|
|
elevitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: majakla Posoda pomita - evo me. Brrrr ,mene pa še čaka... mene tudi jaz pa moram to vse sproti pospravit- dobim alergijo če vidim da posoda ni pomita
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 18.11.2010 22:45:24
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: elevitka iiii kak lepo, meni se to ne more zgodit- ker moj ga še nikol ni dal spat, ker mali zaspi na joški Joška je pa joška, tak je. Moje so pa pri 7ih, 8ih (ne vem več točno) mesecih odpovedale. Pa jih ni nič pogrešal. meni nejo nikol če v eno visi gor Otroci so si različni...moja dva sta tudi vedno zaspala na joški,ampak tavečjega je potem,ko sva se odstavila,skoraj vedno dajal ati spat,tamala razvajenka pa mi že tri leta dobesedno diha za ovratnik,poleg ateja je zaspala vsega cca 15-krat,pa še to takrat,ko me ni bilo doma...v vrtcu pa spi brez problema M tudi..potem pa je hočeš nočeš joško zamenjala flaška...Sedaj po dveh letih se sama vleže, flašo v roke in zaspi.....full pridna...pa is nikoli nisem mislila, da se bo to zgodilo..tak da....časssssss
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 18.11.2010 22:45:25
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 Nočko,elevitka tnx... morem še malo počaka.. je ata okupiral kopalnico ( z križanko v rokah) kak so dedi smotani Se kaka baba tud najde, ampak z gameboyom v rokah
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 18.11.2010 22:45:29
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 Jaz bi bla verjetno odklopljena,tak kot Urška,kar pomeni,da bi se me hitro rešili... jaz pa bi najprej si eno fajn grupo naredla...s katerimi bi mi bil tam čas lepši.......če bi ratalo seveda Ja,če bi...kot kaže tudi "večnemu prijateljstvu" Ines in Sandre napovedujejo konec počasi....
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 18.11.2010 22:46:21
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 Nočko,elevitka tnx... morem še malo počaka.. je ata okupiral kopalnico ( z križanko v rokah) kak so dedi smotani ..moj jo okupira za 20 minut...v temi brez vsega
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 18.11.2010 22:47:02
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: majakla Posoda pomita - evo me. Brrrr ,mene pa še čaka... mene tudi jaz pa moram to vse sproti pospravit- dobim alergijo če vidim da posoda ni pomita mah....mene se alergija več ne takne.....moj lenitis jo premaga
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 18.11.2010 22:47:22
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: majakla Posoda pomita - evo me. Brrrr ,mene pa še čaka... mene tudi jaz pa moram to vse sproti pospravit- dobim alergijo če vidim da posoda ni pomita Saj jaz tudi sproti, če bi "nabirala" bi itak v stroj zložla, samo, da jaz to tak po polžje, ampak v nulo.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 18.11.2010 22:47:46
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: elevitka iiii kak lepo, meni se to ne more zgodit- ker moj ga še nikol ni dal spat, ker mali zaspi na joški Joška je pa joška, tak je. Moje so pa pri 7ih, 8ih (ne vem več točno) mesecih odpovedale. Pa jih ni nič pogrešal. meni nejo nikol če v eno visi gor Otroci so si različni...moja dva sta tudi vedno zaspala na joški,ampak tavečjega je potem,ko sva se odstavila,skoraj vedno dajal ati spat,tamala razvajenka pa mi že tri leta dobesedno diha za ovratnik,poleg ateja je zaspala vsega cca 15-krat,pa še to takrat,ko me ni bilo doma...v vrtcu pa spi brez problema M tudi..potem pa je hočeš nočeš joško zamenjala flaška...Sedaj po dveh letih se sama vleže, flašo v roke in zaspi.....full pridna...pa is nikoli nisem mislila, da se bo to zgodilo..tak da....časssssss jap...eni še vedno čaaaaakaaaamo...
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 18.11.2010 22:48:12
|
|
|
|
arabela*
|
grem jo na brzake umit......takoj sem nazaj
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 18.11.2010 22:48:36
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 jap...eni še vedno čaaaaakaaaamo... ...saj bo
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 18.11.2010 22:49:55
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: majakla Posoda pomita - evo me. Brrrr ,mene pa še čaka... mene tudi jaz pa moram to vse sproti pospravit- dobim alergijo če vidim da posoda ni pomita priznam,da sem se razvadila.V prejšnjem stanovanju sem imela vedno sproti pomito in pospravljeno posodo-sem imela tako malo kuhinjo,da se morala sproti pucat,tu pa...
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 18.11.2010 22:50:42
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 jap...eni še vedno čaaaaakaaaamo... ...saj bo Kot ona reklama: še prehitro bodo zrasli. Te pa jih bo sram, če bo mama le z od zize (po)kazala.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 18.11.2010 22:51:38
|
|
|
|
elevitka
|
ma jaz nevem če bom dočakala če zaspi na joški pa se pol obrne na drugo stran, medtem si jaz modrc za dojenje zapnem in se sliši sam klik pa se mali nazaj obrne in se spet dere zizaaaaaaaaaa mast kurja vsakič ko se ponoči predrami (ma pa ful slab in plitek spanec) se dere ziza samo to ga pomiri, men pa se že blede res sem že ful utrujena in žalostna zarad tega
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Teh 9 reči mama NUJNO potrebuje po porodu!Katere so tiste nujne reči, ki jih potrebuje mama po porodu, da se lahko mirno posveti svojemu novorojenemu otroku? Prev...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?