|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  124 125 [126] 127 128   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nosečke po IVF/ICSI 3. del
18.11.2010 8:37:46   
jona klara
sem sebe popravila, ker sem včeraj javila narobe datum pregleda, me je naš zmenek čist zmedel in sem kr isti darum napisala, ki pa ni praviuser posted image user posted image user posted image , še par tednov se lahko zgovarjam, da je krivauser posted image , pol pa ne bo več izgovorauser posted image user posted image .

sicer pa dobro jutrouser posted image !in mlade mamice!Kako ste? meni je bilo ponoči tako vroče, kot da imam sončarico, tako, da mislim, da tiste nosečke, ki zaključujejo poleti so res boge, jaz že komaj čakam sneg, čeprav imam sicer raje toplo, letos bi mi pa pasalo osvežitve.Pa tudi potila sem se kr fejst...no vsaki dan kaj novega, danes grem pa res pripravljati torbe za v P.sEDAJ IMAM MOJ PIKEC RES VSE COTKE ZLIKANE V OMARI IN DO PORODA NE KUPIM VEČ NOBENE!nimamo še aparata za merjenje vročine, isofix, gel bom kupila sem se odločila, ležalnik, pa parkratgrem na akupunkturo za nosečke, joj še bo šlo denarja.

miklavž je imel malo zamude in nas obdaril z fantkom !!!presrečna sva

(odgovor članu jona klara)
Neposredna povezava do sporočila: 3126
18.11.2010 8:45:28   
špica84

user posted image

špica84 (31.12.2010)
honey (08.01.2011)
IVYY(24.02.2011)
Pikachu(02.03.2011)
Womanpolice(13.04.2011)
Kalaxy(3.6.2011)
Majalina(19.06.2011)
Anci banci(20.7.2011)
nhaya(20.7.2011)

user posted image

jona klara(18.12.2010)
Cukica(05.02.2011)
Registirana(19.02.2011)

user posted image
Teta m(25.12.2010)
betricija(25.12.2010)
FoxyLady(04.02.2011)

user posted image

Lina10(28.2.2011)
upanje81(2.3.2011)
Mapesi(12.6.2011)
user posted image   RODILI SMOuser posted image

sayuri user posted image Lovro&Zara , pf user posted image Lana , Gloria user posted image Nik , Amelia user posted image Kaja , Goldfish  user posted image Jaka , Anime  user posted image Uroš&Tjaša , Mijavček    user posted image Tristan&Ema , Konina  user posted image user posted image Gašper&Erazem , barchy81  user posted image   user posted image    Jakob&Domen,  Hope2 user posted image Lovro , Abrauser posted image  Pinky36user posted image   Sabina,  Sonček33user posted image   Lovro,  Nokes   user posted image Vitan&Ivana,  Zvezdica  user posted image    Patrik,  Hedviga user posted image    Miha&Špela,  Dakec  user posted image   Isabella,  Shuka   user posted image  Maj,  Jadrnica  user posted image    Katarina, Dobrovoljčica   user posted image Maj&Eva,    Sonček85  user posted image   Aleksander, LaraLight  user posted image Izak&Zarja,  Ledenka user posted image  Maks, Kalina  user posted image   user posted image   Nikolaj&Maksim, Kicsi  user posted image   user posted image   Lovro&Tilen,  Mojsonček user posted image Zoja, Stijan user posted image   Jakob&Florjan,  Sabsa user posted image Sara 
Goldy user posted image Alja, Blanč user posted image   Lara&Bernard ,  Mandreja user posted image Tara , Mlinčkovi user posted image user posted image  Taja&Anja, Rubin user posted image user posted image   Gaja&Zoja ,  Lučka25 user posted image  Neža, Lsica user posted image   Maja,  anci banci  user posted image   Svit, Jazzz27 user posted image    Boris, Bumo user posted image   Lana, Shadow user posted image    Ajda&Simon, Sempervivum  user posted image    Klemen, Tobika user posted image    Nina, Serendipity user posted image     Zarja, Obayifo user posted image Enej, Reby user posted image Tomi, Krucikauser posted image  Karolina, miska73  user posted image   user posted image     Nejc&Rok, Oktavijauser posted image   Larisa, spelka12 user posted image Oskar, jona3user posted image   Tara, Punsha user posted image Enej, Lu33 user posted image Žana, Andreja user posted image Jure, A.jrad user posted image Jakob, dafi  user posted image   user posted image     Alen & Benjamin, kimsy user posted image Kiara, gapii27  user posted image   user posted image     Ažbe & Jakob, Lana08 user posted image Krištof, 7lina7 user posted image Luka, Lana70 user posted image Živa, vitaebella  user posted image   user posted image biba007 user posted image Lovro Bor, Sapi user posted image  Vita, Zup2 user posted image Hana, Tejalea  user posted image   user posted image     Aleks & Žiga,Fargesia user posted image Andraž, Barbig user posted image user posted image   Eneja&Ela, Kajšica user posted image   Eneja,Hermy1user posted image Brina, Tanja_jes user posted image Staša,Bituser posted image Aljaž,Petyyyuser posted image Rok,S*user posted image Kaja, Urshy78user posted image Tian,Mojškrauser posted image Gal,Mateja33user posted image Jan

Objemčkometer:

Miklarom - Taja , cukica , Pikovit, Tiki55, Loremi, n74,Mića  

PREGLEDI NAŠIH NOSEČK  NOVEMBRA

Sreda,24.11

Betricija-pregled

Četrtek,25.11
nhaya-prvi UZ
Anci banci-UZ

Torek,30.11
Špica84-pregled+ctg
Jona klara-pregled

PREGLEDI NAŠIH NOSEČK  DECEMBRA

Sreda,1.12
Cukica-pregled
Registirana-pregled
Womanpolice-morfologija

Torek,7.12
Foxylady-pregled+uz
Teta M-pregled
nhaya-pregled

Sreda,15.12
pikachu-pregled

NAŠE NOVE NOSEČKE OKTOBER
Kalaxy(PO)
Mapesi(LJ)
Majalina(?)

NAŠE NOVE NOSEČKE NOVEMBER
anci banci(PO)
nhaya(PO)
  user posted image     ZVESTE NAVIJAČICE:     user posted image

Pija76, Gigi1, Stella Rossa, bbpikica, gold fish, T1979, arneja, zvezdica, MBT1979, bambi75, Zarja1, Sulfinija, marjetka cvetka, Womanpolice, BEBIII, Tanja_Jes, mismis, bit, Reby, Goldy, Sempervivum, mojsoncek, lucka25, miska73, Krucefiks, Bumo, Serendipity, Obayifo, ledenka, spelka12, jona3

(odgovor članu FoxyLady)
Neposredna povezava do sporočila: 3127
18.11.2010 8:46:58   
špica84
Dobbro jutro

Jona mene tudi muči pozabljivost user posted image ,pa se tudi zgovarjam na user posted image

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 3128
18.11.2010 9:02:37   
pikachu
Jutro!
Ja tudi mene pozabljivost daje. Me dragi včasih pošlje po kaj pa pridem brez nazaj, pa se zdaj samo nasmeji in pravi da bo rajši sam šel iskat.
Pa vroče je danes tudi meni sem mogla vse okne odpret že na vse zgodaj. Dragi pa še spi, čeprav bi mogo že hodnik štrihat ufff sem jezna.

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
22.02.2011 smo postali družina, saj sma v naročje dobila najin dolgo pričakovan zakladek

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 3129
18.11.2010 9:10:00   
FoxyLady

Jutro!

Hmm,sam v tej nosečniški pozabljivosti more bit neki resnice,saj smo vse na istemuser posted image .

In drage moje,kaj bo kej dišalo danes iz vaših kuhinj?
Mi je že mal idej zmanjkalo?user posted image

(odgovor članu pikachu)
Neposredna povezava do sporočila: 3130
18.11.2010 9:15:33   
lina10
Jaz bom naredila pico.user posted image Jo vsi doma obožujejo z mano vred hehehehehe.
Foxylady mene dodaj na seznam imam pregled 23.11.user posted image
lp

(odgovor članu FoxyLady)
Neposredna povezava do sporočila: 3131
18.11.2010 9:50:04   
Teta M
Ojla punce!

Evo moj dragi sestavil zibko, sem dala slikico med opremo za dojenčico.user posted image

(odgovor članu lina10)
Neposredna povezava do sporočila: 3132
18.11.2010 11:45:09   
Urshy78
dober dan user posted image
jaz sem še kar aktivna pri vas, nosečkah, se kar ne morem odlepiti na vas in se preseliti na drugo temo user posted image

Tian je bil ponoči kar priden, moj dragi je pa od pol petih dalje dežural, da sem jaz lahko spala user posted image
danes ga je patronažna prvič skopala, ga je bilo prav lepo gledati, kako je užival. jutri ga bova pa midva z mojim skopala, komaj čakam user posted image
Jona, krčkov zaenkrat še nima, upam da jih tudi ne bo imel. prebavo ima zaenrkat super, skos prdka in kaka
pridna, da imaš zdaj pa zares vse pripravljeno. zdaj pa uživaj, in počivaj kolikor se da, potem ne bo več časa, ti povem iz prve roke user posted image

TIAN 05.11.2010

(odgovor članu Teta M)
Neposredna povezava do sporočila: 3133
18.11.2010 11:47:01   
Urshy78
IZVIRNO SPOROČILO: Teta M

Ojla punce!

Evo moj dragi sestavil zibko, sem dala slikico med opremo za dojenčico.user posted image

user posted image user posted image

TIAN 05.11.2010

(odgovor članu Teta M)
Neposredna povezava do sporočila: 3134
18.11.2010 12:29:12   
mojškra
IZVIRNO SPOROČILO: Urshy78

dober dan user posted image
jaz sem še kar aktivna pri vas, nosečkah, se kar ne morem odlepiti na vas in se preseliti na drugo temo user posted image

Tian je bil ponoči kar priden, moj dragi je pa od pol petih dalje dežural, da sem jaz lahko spala user posted image
danes ga je patronažna prvič skopala, ga je bilo prav lepo gledati, kako je užival. jutri ga bova pa midva z mojim skopala, komaj čakam user posted image
J
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 3135
18.11.2010 12:35:28   
špica84
Teta m zibka je prav luškana,verjetno komaj čaka na novo pridobitev

Midva sva pa danes kupila še prenosno posteljico,da bo imela kje spat pri babici in dedku.
Zdaj pa resnično mislim,da imamo vse.Sam še posteljico moram oblečt,pa nevem kdaj bi jo.Je možek rekel,da bi jo ko prideva z dojenčkom domov.

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 3136
18.11.2010 12:37:55   
mojškra
Dober dan

Punce še nisem utegnila vse prebrati, zdaj se še mal klimatiziramo. Prišla je moja mami, da mi malce kuha, tako da se bom poskušala javljati več. Dodala sem še par fotk v album našega jenčka.
Drugače pa je tamalček skoz na joškicah, poje malo, potem pa je hitro lačen. Ti lump. Redimo se tudi lepo, lička imamo že kar lepa rožnata. Glede mleka, sem pa zdaj dobila tablete TAMITIL, da mi pospeši nastajanje le-tega, pa pijem koprivin čaj, in ful pomaga.

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 3137
18.11.2010 14:01:36   
FoxyLady

user posted image

špica84 (31.12.2010)
honey (08.01.2011)
IVYY(24.02.2011)
Pikachu(02.03.2011)
Womanpolice(13.04.2011)
Kalaxy(3.6.2011)
Majalina(19.06.2011)
Anci banci(20.7.2011)
nhaya(20.7.2011)

user posted image

jona klara(18.12.2010)
Cukica(05.02.2011)
Registirana(19.02.2011)

user posted image
Teta m(25.12.2010)
betricija(25.12.2010)
FoxyLady(04.02.2011)

user posted image

Lina10(28.2.2011)
upanje81(2.3.2011)
Mapesi(12.6.2011)
user posted image   RODILI SMOuser posted image

sayuri user posted image Lovro&Zara , pf user posted image Lana , Gloria user posted image Nik , Amelia user posted image Kaja , Goldfish  user posted image Jaka , Anime  user posted image Uroš&Tjaša , Mijavček    user posted image Tristan&Ema , Konina  user posted image user posted image Gašper&Erazem , barchy81  user posted image   user posted image    Jakob&Domen,  Hope2 user posted image Lovro , Abrauser posted image  Pinky36user posted image   Sabina,  Sonček33user posted image   Lovro,  Nokes   user posted image Vitan&Ivana,  Zvezdica  user posted image    Patrik,  Hedviga user posted image    Miha&Špela,  Dakec  user posted image   Isabella,  Shuka   user posted image  Maj,  Jadrnica  user posted image    Katarina, Dobrovoljčica   user posted image Maj&Eva,    Sonček85  user posted image   Aleksander, LaraLight  user posted image Izak&Zarja,  Ledenka user posted image  Maks, Kalina  user posted image   user posted image   Nikolaj&Maksim, Kicsi  user posted image   user posted image   Lovro&Tilen,  Mojsonček user posted image Zoja, Stijan user posted image   Jakob&Florjan,  Sabsa user posted image Sara 
Goldy user posted image Alja, Blanč user posted image   Lara&Bernard ,  Mandreja user posted image Tara , Mlinčkovi user posted image user posted image  Taja&Anja, Rubin user posted image user posted image   Gaja&Zoja ,  Lučka25 user posted image  Neža, Lsica user posted image   Maja,  anci banci  user posted image   Svit, Jazzz27 user posted image    Boris, Bumo user posted image   Lana, Shadow user posted image    Ajda&Simon, Sempervivum  user posted image    Klemen, Tobika user posted image    Nina, Serendipity user posted image     Zarja, Obayifo user posted image Enej, Reby user posted image Tomi, Krucikauser posted image  Karolina, miska73  user posted image   user posted image     Nejc&Rok, Oktavijauser posted image   Larisa, spelka12 user posted image Oskar, jona3user posted image   Tara, Punsha user posted image Enej, Lu33 user posted image Žana, Andreja user posted image Jure, A.jrad user posted image Jakob, dafi  user posted image   user posted image     Alen & Benjamin, kimsy user posted image Kiara, gapii27  user posted image   user posted image     Ažbe & Jakob, Lana08 user posted image Krištof, 7lina7 user posted image Luka, Lana70 user posted image Živa, vitaebella  user posted image   user posted image biba007 user posted image Lovro Bor, Sapi user posted image  Vita, Zup2 user posted image Hana, Tejalea  user posted image   user posted image     Aleks & Žiga,Fargesia user posted image Andraž, Barbig user posted image user posted image   Eneja&Ela, Kajšica user posted image   Eneja,Hermy1user posted image Brina, Tanja_jes user posted image Staša,Bituser posted image Aljaž,Petyyyuser posted image Rok,S*user posted image Kaja, Urshy78user posted image Tian,Mojškrauser posted image Gal,Mateja33user posted image Jan

Objemčkometer:

Miklarom - Taja , cukica , Pikovit, Tiki55, Loremi, n74,Mića  

PREGLEDI NAŠIH NOSEČK  NOVEMBRA

Torek,23.11
lina10-pregled

Sreda,24.11

Betricija-pregled

Četrtek,25.11
nhaya-prvi UZ
Anci banci-UZ

Torek,30.11
Špica84-pregled+ctg
Jona klara-pregled

PREGLEDI NAŠIH NOSEČK  DECEMBRA

Sreda,1.12
Cukica-pregled
Registirana-pregled
Womanpolice-morfologija

Torek,7.12
Foxylady-pregled+uz
Teta M-pregled
nhaya-pregled

Sreda,15.12
pikachu-pregled

NAŠE NOVE NOSEČKE OKTOBER
Kalaxy(PO)
Mapesi(LJ)
Majalina(?)

NAŠE NOVE NOSEČKE NOVEMBER
anci banci(PO)
nhaya(PO)
  user posted image     ZVESTE NAVIJAČICE:     user posted image

Pija76, Gigi1, Stella Rossa, bbpikica, gold fish, T1979, arneja, zvezdica, MBT1979, bambi75, Zarja1, Sulfinija, marjetka cvetka, Womanpolice, BEBIII, Tanja_Jes, mismis, bit, Reby, Goldy, Sempervivum, mojsoncek, lucka25, miska73, Krucefiks, Bumo, Serendipity, Obayifo, ledenka, spelka12, jona3

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 3138
18.11.2010 14:23:41   
jona klara
urshy- imaš prav počivati, ker potem bo drugače, full lepo je bitiuser posted image bom pogrešala, po drugi strani pa že komaj čakam, da bo drugače, da prinesem moje bitjece v domek, spet malo štrajka z brci, ti lumpi koker ga pohvalim je tako, se vidi, da bo strelec.Tvoj dragi je pa priden možek, da se tako angažira za tvoje spanje, pohvali ga, a ni to lep občutek, da iomaš ob sebi zanesljivo osebo.Komaj čakam, da se pol enkrat vidimouser posted image user posted image user posted image

mojškra- user posted image user posted image user posted image za malega lakotnika, pa za pomoč mami, prav paše ane?lepo se cartkajte in uživajte en z drugim, to je nekaj najlepšega

špica- tudi jaz ne vem kdaj bi oblekla posteljico, komaj čakam, baldehin pa sva že dala gor, že zgleda, kot da že naš princ kraljuje tukaj, pa komaj ga že čakamo.

betricija, teta- kako se počutite

(odgovor članu FoxyLady)
Neposredna povezava do sporočila: 3139
18.11.2010 14:38:08   
špica84
Jona kaj pa če bo kozorog,saj tudi za to obstaja varjanta a ne

Neposredna povezava do sporočila: 3140
18.11.2010 14:41:27   
jona klara
špica- joj sej ne vem kdaj je decembra menjava

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 3141
18.11.2010 14:46:24   
špica84
21.12 je menjava :)

Neposredna povezava do sporočila: 3142
18.11.2010 15:08:24   
upanje81
Ah vse sem že napisala in potem me vrže ven.
Zdaj pa sam na kratko
Vsem novim nosečkam dobrodošle in srečno do konca.
Mojškra lušna sinova imaš, lepo se crkljajte in uživajte še naprej.
Urshy78 super za pridnega fanitčka, le tako še naprej.
Jona ti boš pa res kmalu na vrsti, joj kako čas beži. A spet ti mali nagaja z brcikami, zadnjič sem tudi jaz videla da to ni niti najmanj prijetno, sploh ker sta drugače aktivna. Sta ene dva dni pred pregledom kar malo štrajkala, no zdaj pa sta zopet pridna in me rukata, verjetno tudi zato ker mami bolj počiva, so jo malo prestrašili na pregledu. No ampak pozitivno še naprej, zdaj res počivam saj mi drugega ne preostane. Begajo me edino te zadeve, ki jih imam še za opravit glede priprav opreme itd, pa v MŠ še nisva šla...
TetaM lepa zibelka v taki sem tudi jaz spala sam da je bla rjava. Jaz bom naša dva imela čez noč kar takoj v posteljici, čez dan pa bosta od začetka v eni taki res stari zibelki po mojem čez 60 let jo ravno v teh dneh malo restavriramo.

Neposredna povezava do sporočila: 3143
18.11.2010 15:52:33   
mismis
Dober dan,

no pa se še mi končno pofočkamo.

Dne 5.11. je krvni test pokazal user posted image user posted image , danes pa smo na UZ-ju videli user posted image user posted image . Za naslednje datume pregledov pa še sporočim

Čestitke vsem nosečkam in mamicam...user posted image user posted image user posted image

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu upanje81)
Neposredna povezava do sporočila: 3144
18.11.2010 15:54:41   
špica84
Yesssssssssssssssssssssssssssssssssssssss bravo mišmiš

Čestitke dvojna nosečka.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 3145
18.11.2010 16:03:02   
lina10
ČESTITKE še ena dvojna nosečka user posted image user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 3146
18.11.2010 16:03:59   
jona klara
IZVIRNO SPOROČILO: mismis

Dober dan,

Dne 5.11. je krvni test pokazal user posted image user posted image , danes pa smo na UZ-ju videli user posted image user posted image . Za naslednje datume pregledov pa še sporočim

Čestitke vsem nosečkam in mamicam...user posted image user posted image user posted image

bravo mismis, sem že na oni temi zasledila in čakala kdaj se nam pridružišuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , čestuser posted image itke zauser posted image , sedaj pa ti želim srečno in lepouser posted image , lepo nisi v sebiuser posted image user posted image user posted image user posted image !pa javi se

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 3147
18.11.2010 16:05:29   
jona klara
sedaj pa je kar nekaj user posted imageuser posted image user posted image !prečudovito leto 2010!

Neposredna povezava do sporočila: 3148
18.11.2010 16:39:23   
upanje81
mismis čestitke za user posted image user posted image . Zdaj pa pazi sebe in njiju.

Neposredna povezava do sporočila: 3149
18.11.2010 18:16:27   
S*
IZVIRNO SPOROČILO: mismis

Dober dan,

user posted image   user posted image   user posted image Ćestitke user posted image   user posted image   user posted image

Sedaj pa srečno, do konca in naprej!

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 3150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  124 125 [126] 127 128   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  124 125 [126] 127 128   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.