petrap
|
lil_ se strinjam!!! če bi meni zagrozili s prezgodnjim porodom, bi se najbrž tudi jaz hitro angažirala...pri nas je bolj problem, ker nimam kam pripravit, čakamo namreč, da dobimo spalnico in otroško sobo za Lijo (je pršu mizar končno, danes al pa jutri bo prinesel predračun), če se bomo strinjali, pa bo v roku 14 dni nekak vse narejeno...žal smo sedaj tako organizirali prostore, da bomo vsi drugje..mi2 z možem v najmanjši sobi, Lija v najini sedanji spalnici, kjer že sedaj spi, dvojčki pa v sobici, ki je bla namenjena Liji... no pa saj sem pol mar razmišljala in mam vseeno že kar nekaj stvari: -1posteljica 140x70 (od Lije, ki sploh noče spat več v njej, tako da bo dobila kar veliko posteljo, za začetek bosta kar oba otročka v eni, ko bomo videli, da ne gre več, bomo kupili še eno) -posteljnina -2 lupinici MC -voziček naročen TFK (športni del, trde košare in nosilci za lupinice) -previjalno mizo in podlogo -banjico -tetra plenice (nekaj sem jih dokupila, večina pa od prej) -nekaj novih bodijev (so mi kupile tašča in mami) -2 steklenički in 2 dudici za začetek, če bomo kaj nujno potrebovali -2 novi odejici in kopalni brisači (nekaj jih ima tudi sestrica) Kupiti pa moram še kakšne oblekice (pajacke ali pa žabice, še en kombinezon, kapice, tud še kak bodi), kozmetiko, koš za plenice in pa še dodaten koš za perilo... Seveda morm še vse preprat, pa generalno pospravit sobico, samo tega se bomo pa lotili, ko dobimo pohištvo... No u glavnem, decembra gremo v en orng šoping in to bo to...Evo na dolgo in široko No pa zase morm tud še pripravit kufrček, kupit vložke, pa še kakšne mrežaste spodnje hlačke (v porodnišnici smo dobili samo dvoje, se mi zdi), nove copatke, blazinice za dojenje, pa lanolin za nego bradavic,...