|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  125 126 [127] 128 129   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčki 2010
14.11.2010 18:24:49   
K_a_t_i
IZVIRNO SPOROČILO: Aninchy

rast zobkov - a so vaši dojenčki kej manj jedli, ko jim je prvi zobek ven ril?? Naš je že dva dni zdej toook sitn, da noro...user posted image Pa kr polovične porcije jeuser posted image

Naš, odkar ima 2 zobka zunaj, gladovno štrajka... (no, še hud prehlad je imel zraven) - danes je kooončno spet pojedel malo sadne kašice in mlečne kašice za večerjo. Prej sem 3 dni kuhala za v smeti, dojila sva se samo ponoči. Danes je pa celo tudi podnevi se že 2krat dojil. Zdej al je to od zob al kej drugega pa ne vem... Upam edino, da ni že potegnil črto čez mojo kuhinjo user posted image

Kajenje - oči je kadil v stanovanju in men je to blo tko user posted image user posted image user posted image , da v življenju nisem pokusila cigareta. Tudi ga nimam namena.

Naj pohvalim svojega prvorojenca - pri svojih 3. letih ter 8. mesecih in pol je včeraj zvozil kolo brez pomožnih koleščkov user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil K_a_t_i -- 14.11.2010 18:29:09 >

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 3151
14.11.2010 19:13:44   
Meemee

IZVIRNO SPOROČILO: klupko

Jaz tudi zaprisežena nekadilka! user posted image
Probala sem, ampak user posted image

Enako user posted image user posted image

(odgovor članu klupko)
Neposredna povezava do sporočila: 3152
14.11.2010 19:37:01   
Aninchy
Bravo Žiga!!!user posted image user posted image user posted image

Ma pri nas kadijo skor vsi: mami, oči, stara mama, edino star ata ne... Pa včasih so kadili samo v kuhinji oz. jedilnici, zdaj pa že ziher več kot deset let strogo samo na balkonu ali pač zunaj. Pa sva midva oba z bratom kadila... jst sm med nosečnostjo čist nehala, ampak zdej pa.... sej sm že napisala, da se težko upiram skušnjaviuser posted image Če si jih že kdaj hočem kupit, sam pomislim, kolk so dragi in kaj vse bi lahko Martinu kupila s tem denarjem.... pa me potem mineuser posted image

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu Meemee)
Neposredna povezava do sporočila: 3153
14.11.2010 20:04:38   
nusi
čer user posted image

čestitke mlademu kolesarju user posted image .

Ah jaz se pa ubadam z gh, sem čisto zmedena, ker je toliko enih smernic...ma zdej sem se odločila, da bom čist posvoje delala, upam, da ga kje ne pobiksamo user posted image . V soboto bo žiga star 6m in takrat začnemo resno, do takrat pa vsake kvatre kakšno žličko zelenjave, včasih sadja....  kar bo, pa bo. jah kaj pa nej, če eni pravijo najprej sadje in potem zelenjava, drugi pa obratno user posted image
Edino kar sem se odločila je, da mu bom pripravljala svežo hrano, lončki bodo le za na pot.

Brezmelčne kašice - to sem že enkrat spraševala. A se to dodaja k sadju in zelenjavi da je bolj hranilno, ali zaradi vitaminov?

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 3154
14.11.2010 20:25:35   
mamicaaa
Pozdravljene,
vsak dan vas prebiram, pišem pa ne ker nekak nimam časa. Moja Sara je v sredo dobila tretjo pikico, ki jo je dobro prenesla (tako kot prejšnji dve), vzeli so ji tudi kri in vodo in je oboje super. Naslednjo posvetovalnico pa imava pri devetih mesecih. A je pri vas tudi tak?
GH dobi zaenkrat dva obroka, dop. malico in kosilo, ker itak ima v celem dnevu samo pet obrokov, ponoči pa že dobre tri mesece ne je več. Prespi celo noč brez hranjenja. Lucky me.

Z: mleko
M: jabolko oz. banana s keksom ali pa te fruchtzwerge varjante
K: polenta ali krompir zmešana z zelenjavo (korenček, cvetača, brokoli)
M: mleko
V: mleko

Zobka še nima nobenega, če se je vrgla po meni bo prej shodla kot pa dobila zobke.
To kajenje je ena grda navada, ki se ji jaz niti v nosečnosti nisem mogla odrečt. Je pa res, da sem skadila največ 5 cigaret na dan.

Aja, pa še za seznam:
8520g, 67,5 cm, OG 44cm in obseg prsnega koša 45cm.

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 3155
14.11.2010 20:35:17   
deveta
Nusi in GH:user posted image user posted image user posted image user posted image  isto sem se odločila jaz, in tako tudi delam. Na začetku se mogoče zdi malo komplicirano, pol pa kar samo od sebe steče.
Brezmlečne kašice se dodajajo predvsem, da je stvar bolj hranljiva.  

k_a_t_i: Čestitke Žiguuser posted image .

Pri nas so tudi vsi kadili, oče zdaj že 10 let ne kadi, mama pa še nekaj malega (ampak obvezno na balkonu). Pri možu tudi doma kadijo (zdaj že dve leti tudi samo na balkonu) in on tudi. Sem mu pa jasno povedala, da če bo kadil v hiši, nimava skupne prihodnosti. In HB se tega drži, v hiši ga še ni prižgal in priznava da je to super.

Jaz pa dragemu danes spet palačinke pečem in med vsako pridem eno vrstico napisatuser posted image .

(odgovor članu nusi)
Neposredna povezava do sporočila: 3156
14.11.2010 20:59:25   
m_o_i
no, kak ste pa na temo kajenja prisle!? user posted image
sem kadila in kadim...v nosecnosti tudi(mooocno zmanjsano)-kva cmo...

punce...kake so vase menstruacije po porodu (a je mela ktera CR? predvsem te me zanimate).
namrec jaz sem bila pred nosecnostjo-od prve do zadnje menstruacije v casu, ko nisem jemala KT-prva dva dneva menstruacije samo za v bolnisko. krc za krcem!!! prav na kup me potegne...ni tablete, ki bi omilila to(razen one tamocne nalgesinke, samo potem sem cela poknjena oz. omamljena).
spet dolgovezimuser posted image
skratka, ce sem na kaj upala, sem upala, da bo po porodu drugace...verjamem, da je drugace, ce je porod vaginalen. ampak pri meni po porodu ostaja do picice enako!!! ena sama bolecina sem; tablete "ne upam" vzet, ker kot receno, sem cela omamljena potem.
no, zdaj sem malo pojamrala user posted image  samo me res zanima, ce opazate kake razlike...

Elias je pridrvel k nam 11.05.2010 ob 11.07
11.05.2010 - 2070 g 45 cm
07.10.2011 - 9960 g 80 cm

(odgovor članu deveta)
Neposredna povezava do sporočila: 3157
14.11.2010 21:22:31   
deveta
mamicaaa: kar večkrat se oglasi, več nas je bolj je zanimivouser posted image

m_o_i: menstruacija: jas sem tako srečna ker je še nimam. Po drugi strani pa me malo moti, ker ne vem kdaj me bo presenetla in če bo kaj drugače kot prej. Jaz sem imela tudi neznosne bolečine (včasih sem skoraj bruhala od hudegauser posted image ), pol pa sem vzela kontracepcijske tablete in vsega je bilo konec. Če je opcija, da je po porodu boljše, upam na to tudi jaz. Sem pa rodila vaginalno.

Zdaj pa grem k dragemu. Se je palačink najedu zdaj pa bi še mene malo pocrtal, da se mi oddolži za dobro večerjo. Ja, včasih pa zna tudi on presenetituser posted image

lahko noč

(odgovor članu m_o_i)
Neposredna povezava do sporočila: 3158
14.11.2010 22:30:09   
sabri
Dober večer, smo bili na štajerskem koncu, gledali še nekaj malenkosti na naši upam da bodoči hiši, pihalo spet ko pri norcih.
Vidim, da je tema cigareti na paleti, pred nosečnostjo kadila, ampak ne dosti, kak dan tudi nič. Zdaj sem pa že napisala, da sem zadnjič enega, no pol v bistvu, ko bom pa čisto nehala dojit, si bom pa najbrž privoščiila enega na dan, ali pa tudi nič.
GH: danes zjutraj skuham kompot iz jabolka, marelica, slive, potem pa še pol banane notri, kompot imam pa za pit potem
kosilo krompir   in piščanec, večerja kot ponavadi naredim dve varjante, danes gres na vodi in rižolino z mlekom za alergike, nič od tega ni pojedla, samo joško in se seveda tudi že zbuja na polno, spala ponoči tri ure v kosu že dolgo ni, kake dva meseca.
Zdaj pa moram mal počit, ker bo itak spet pestra noč. Mirno noč.

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 3159
14.11.2010 22:46:44   
K_a_t_i
IZVIRNO SPOROČILO: nusi

Brezmelčne kašice - to sem že enkrat spraševala. A se to dodaja k sadju in zelenjavi da je bolj hranilno, ali zaradi vitaminov?

Da se bolj nasitijo.

Hvala vsem za čestitke, Žiga bi bil ponosen, če bi znal to prebrat user posted image .

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu nusi)
Neposredna povezava do sporočila: 3160
15.11.2010 8:14:09   
sabri
Dobro jutro vsem, spali isto kot ponavadi, zbujanje...
zajtrk, jabolko in hruška, pa kapljica pomarančnega soka notri, kosilo porova juha z piščančkom, večerja, mission imposible...
kati: sem spregledala včeraj, user posted image za vašega kolesarja, uh naša še blizu ni, je pa začela r govoriti prejšnji teden in se ji tok fajn zdi.
Drugače pa danes že sonce sije tako, da gremo po hitrem postopku ven.

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 3161
15.11.2010 8:46:14   
j.b.
dobro jutro punce!
Mi smo včerej imeli eno uro in pol joka pred spanjem?! in to sam zato, ker je bil Matic preveč buden da bi zaspal, mami pa je vztrajna, da šele ob 10ih ga pa nebom nosila spat?! Noja, in se je tolk zmatral da je po dolgem času pridno spal. Hudobna vila RR, šc, šc, da mi ne pokvariš naslednjih nočiuser posted image user posted image user posted image Namreč zmerej do zdej, ko sem ga kej pohvalila se je naslednjič spridilo ...

Aninchy, sem ti tla že enkrat napisat ---> VAŠ POB JE PA FUL NAPREDN, glede na to da je tuki najmlajši, pa ima že zobke, je že 3 obroke gh, pr 4 m je bil dolg že 67 cm???!!! Pa še bi se kej najdlo. uglavenm user posted image user posted image user posted image za tazga korenjaka, zgleda da se hoče dokazat, da tut če je najmlajši tuki gor, da nas lahko zelo presenečauser posted image

K_a_t_i in sabri, ena ima babnco ki je očitno zgovorna, ena ma pa mulčka, ki je pa motorično bolj spreten. Bravo obemauser posted image
Sabri, s kje pa si ti da mate sonček??? Prnas je turobno in moreče ozračje ...user posted image

Danes gremo pa na dolensko!!! Bolj natančno v NM! In sicer, moj se je odločil za novo investicijo, in sicer, je rdeče barve, na štirih kolesih, pa to ni avtouser posted image No, ene ste zapufane za hiše, eni smo pa za mašinerijo... Uglavnem, upam da nakup ni zgrešen, in da bo mašinca delala kot urca. Vam poročam ko sprobamuser posted image user posted image user posted image   Ima pa dodaten zic notr, in že vidim kako bomo Matička vozili s sabo, kamor jo bomo mahniliuser posted image user posted image user posted image   (sevede pol kaseneje ko bo že sam sedel)

Menstruacija, je tut še nimamuser posted image user posted image user posted image Malo me jezi, rada bi da čimprej pride da ... sej vesteuser posted image user posted image user posted image Prej pa so bile HB neboleče, kak sem pa vedla da jo bom dobila? Naval na čokoladouser posted image

Punce, kje ste nabavle (po normalni ceni) take fejst tople copatke za pozim? Take čez gležnje, pa bolj debele kot štrikane? (če ma kera)

Drgač se je pa Matic 3 dni nazaj začel ful na vse 4 postavljat, zdej samo čakamo kdaj spelje naprej... U rikverc je ratal neustavljivuser posted image

Dost zaenkart, se morem it napravit za na pot. papa

< Sporočilo je popravil j.b. -- 15.11.2010 8:52:07 >

(odgovor članu sabri)
Neposredna povezava do sporočila: 3162
15.11.2010 9:16:01   
nusi
j.b. - mi imamo krznene copatke, pridejo čez gleženj, samo so res ful tople in jih še ne nosimo. Kupila sem jih kar na enmu štantu v city parku, so pa od firme Vučko.

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 3163
15.11.2010 10:17:58   
Aninchy
IZVIRNO SPOROČILO: j.b.
Aninchy, sem ti tla že enkrat napisat ---> VAŠ POB JE PA FUL NAPREDN, glede na to da je tuki najmlajši, pa ima že zobke, je že 3 obroke gh, pr 4 m je bil dolg že 67 cm???!!! Pa še bi se kej najdlo. uglavenm user posted image user posted image user posted image za tazga korenjaka, zgleda da se hoče dokazat, da tut če je najmlajši tuki gor, da nas lahko zelo presenečauser posted image

Sej mi ni treba razlagat, da sm zdle zrastla za hmm... par METROV?!user posted image user posted image
Aja, ko smo že ravn pri tem...
nove mere smo dobil na cepljenju zadnjič:
70cm in 7700guser posted image Marija Sedmica!user posted image

"pogon" na vse 4 user posted image - no, naš še ni tok daleč....user posted image je pa hecn, k sedi, pa česa ne doseže, se hoče pa kr vstatuser posted image user posted image user posted image user posted image Baje sm bla jst tud taka, da sm prej hodla, k po vse 4ih šla...

copatki - mnjah, jst sm kupla ene v Pikapoki za 10€ kao gležnar varijanta ampak plišast, fuul topli (kao) pol sm pa ugotovila, da so povsod topli, edino na PODLPLATU ne!!!user posted image user posted image Se pa že tud kr neki časa obremenjujem s tem, kaj bo mali nosu za h kombinezonu?! ker letos se bo on sankuuu!user posted image Heeeelp!user posted image

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu j.b.)
Neposredna povezava do sporočila: 3164
15.11.2010 10:53:44   
deveta
oljla!
tamalo sem dala malo spat, pa vas hitro preberem. Je pa danes tako z užitkom cucala grozdne jagode, da sem jih mogla tako močno držat, da jih ni pogoltnilauser posted image user posted image .

j.b.: ja taki ali drugačni pufi, vsi imamo kajuser posted image . Samo mi nikakor ne potegne, kaj bi ta mašina bila, ali pa sem površno prebrala. A je mogoče traktor?user posted image  Uf, bo Matic vžival, če je to to. Povem iz lastnih iskušenjuser posted image .

Pri nas tudi še ni postavljanja na kolenca in podobno, je pa začela sedet. Ne še čisto sama in brez nadzora ampak vsak dan bolj stabilnouser posted image .

Aninchy: glede Martina se strinjam z j.b.. On mora pokazat da je majček, pa čeprav si je vzel pred rojstvom še par dni dopusta v toplih krajihuser posted image user posted image  .

Zdaj pa nestrpno pričakujem dragega. Je šel v Trst na nek razgovor za novo službo. Bomo vidli, če mu bo všeč. Po eni strani si želim, saj bo plača boljša pa šef ga bo mogoče bolj cenu. Po drugi strani pa mi je tako lepo, ko zdaj že ob treh konča (tam bo ob petihuser posted image ), pa si kadarkoli vzame prosto. Tudi če mu šef ne dovoliuser posted image  (če šef njega ne spoštuje in mu nadur ne plačuje, pa tudi on ne bo delal kot hoče onuser posted image user posted image  (ja tako reče moj možek). Domov pa ga ne more poslat, ker je edini poleg njega, ki obvlada stojeuser posted image user posted image user posted image .

Zimske copate: jaz pa imam dva kombinezona, en ima zaprte nogice, ta drugi pa ima v kompletu še debelečeveljčke-copate in rokavičke. Tako, da pri nas ni neke panike. Ja, je pa res, da sem se vam že pohvalla koliko obuval ima Veronika. Naj povem, da jih je še dobila. lahko bi jih imeli za enkratno uporabouser posted image user posted image . Še zbirka čevljev princese Diane se lahko skrije pred namiuser posted image user posted image user posted image . Pa da ne bo kdo mislu, da sem nek fanatik na čevlje, kupili ji nismo niti enih, so darila ali smo "podedovali". Za kasneje pa jih ni več tolko na zalogi, ko otročki shodijo, čeveljčke že bolj uničijo. Pa še za nogico je prav če ma nove čeveljčke gor, da se stopalce ne razvija po tujih kalupih.

joj, grem zdaj kaj naredit, ker sem že prav malo živčna, ko čakam na klic možekauser posted image
čav čav

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 3165
15.11.2010 16:51:10   
Angel_Tian
Pozdravljene,
prenosnik mi je crknil.
Javljam le, da je Lina dobila danes svojo tretjo pikico, velika je 67, tezka pa 8100.

Aninchy - hvala (saj ves za kaj ;-)

Uzivajte in pridno klepetajte, vas bom mnda se nekaj casa mogla pogresat.

Tian - 24.6.2006
Lina - 16.5.2010

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 3166
15.11.2010 18:19:37   
nusi
čer user posted image

naš tamalček je neki utrujen in se počasi kar odpravljamo spat user posted image . Danes je sprobal kaki in mu je bil seveda všeč, ker je bil ful sladek.

deveta - upam, da se vam službene zadeve čimbolje iztečejo

sedenje - a ve vaše tamale posedate? Naš sedi samo kadar je v stolčku oz. v vozičku, ker mi je P rekla, da sedel bo takrat, ko se bo sam vsedel, prej ga pa ni pametno posedati.

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 3167
15.11.2010 20:43:25   
deveta
dober večer!

Veronika je danes pojedla rekordno veliko.
K: prosena kaša, bučka, korenček in žlička olivnega olja (130g)
V: kuhana jabolka z riževo kašico (150g)
Še nikoli ni pojedla toliko, zmeraj okoli 100g

Dragi pa gre jutri na probo v novo službo, mu je všečuser posted image

Sedenje: ko sedi pri meni na kolenih ji je strašno všeč, rokice da na mizo in vleče z nje vse kar je na dosegu. Če jo dam v stolček za hranjenje previsoko (imava še vedno tisti gugalnik- leželnik) se sama gor vleče in ji pol moram pogosto nogice bolj naprej povlečt, da je dovolj nagnjena nazaj, da se ne dviga. Od kar je pogruntala, novo dimenzijo je to zakon zanjouser posted image . Ko sva na tleh in se igrava, jo tudi za krajši čas dam sebi med korak, tako da ima za oporo moj hrbet. Večino časa pa itak še vedno leži.

Fiška33: sem šla malo med julike 2011 pogledat, če te najdem. In glej ga zlomka, našla sem teuser posted image . Upam, da se klub temu še kaj pri nas oglasišuser posted image .

Klupko: ker dva dni naša punca ni kakala, sem včeraj naredila večerjo, kompot iz suhih sliv in rižek (za suhe slive sem dobila navdih pri tebi) in danes je trikrat kakalauser posted image user posted image user posted image . saj ne vem, če je to pomagalo ampak vseeno hvala za idejo o suhih slivah. pa še nekaj, a ti gres na vodi delaš?

A_T: čeprav tega verjetno ne boš brala, ampak vseeno, pogrešale te bomo, čimprej porihtaj prenosnika.

(odgovor članu nusi)
Neposredna povezava do sporočila: 3168
15.11.2010 21:16:43   
klupko
deveta - ja, na vodi ga skuham..prej sem si pumpala mleko in ga nato vmešala v skuhan gres, ampak zdaj se mi ne da več, pa tudi mali je čisto zadovoljen s sadjem in mi še ni povedal da mu ni všeč, tako da do nadaljnjega ostanemo na sadju.user posted image

Moram ga pohvalit da je včeraj začel rokice skupaj dajat, danes je pa že na veliko ploskal, da je kar pokalo, pa še vriskal zraven. Moj moj user posted image
Drugače pa danes samo sebe razglašam za "nataknjeno"user posted image , tako da se ne bom izživljala tukaj gor, ampak grem pripravit zelenjavo za jutri, ker dobim svoje na kosilo (kosilo ob 10huser posted image ) da mi ne bo treba zjutraj vse na vrat na nos. Vse si bom prištimala, potem pa samo še skuham.user posted image Čist u izi.user posted image

Eh, lahko noč. Upam da deteca dajo mir.

(odgovor članu deveta)
Neposredna povezava do sporočila: 3169
15.11.2010 22:09:27   
K_a_t_i
IZVIRNO SPOROČILO: Aninchy

Se pa že tud kr neki časa obremenjujem s tem, kaj bo mali nosu za h kombinezonu?! ker letos se bo on sankuuu!user posted image Heeeelp!user posted image

Bemo... Jst pa ves cajt študiram kaj bo mel obuto, ker ITAK BO V VREČI v vozičku. WROOOONG, mama user posted image
Male skibuce bo treba kupt, ni druge!

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 3170
15.11.2010 22:12:05   
K_a_t_i

(kosilo ob 10huser posted image )

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu klupko)
Neposredna povezava do sporočila: 3171
15.11.2010 22:16:38   
deveta
IZVIRNO SPOROČILO: K_a_t_i

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
jaz komaj zajterk dobro pojemuser posted image user posted image

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 3172
15.11.2010 22:24:25   
izalina
Še hitro nekaj na RR napišem, potem pa spat, ker bo ura takoj 5h, ko naša škratinja vstane.

Najprej kaj smo danes jedli:
M: jabolko + riž
K: ajdove testenine + korenje

Mi je bodoča tašča včeraj prinesla za malo kašico korenček/jabolko.user posted image Je en vikend naredila sok iz korenčka in jabolka pa ga je dodatno sladkala in mi je na vsak način hotela uturit ta sok, naj ga dam mali. Komaj sem ji dopovedala, da ji ne bom dajala hrane, ki je dodatno sladkana ter da jaz ne jem hkrati sadja in zelenjave ter tega tudi mali ne bom dajala. Glede mešanja sadje/zelenjava imam pač svoje mnenje in prepričanje ter NE. Suvereno prinese dva glaža kašiceuser posted image user posted image user posted image . Pol ji je pa še user posted image povedal svoje in je bila užaljena ter češ kakšni smo,...user posted image    Sem morala to napisat, ker sem prav jezna. Kaj je tako težko razumet nekoga, če reče NE. Kot, da bi me za norca imela. Lih kontra kot sama rečem naredi.

Ajdove testenine je pa mala pojedla kot velika. Sem jih ji pa dala bolj malo pa raje več korenčka, ker naj bi ajda napenjala.
Sem ji pa kupila kaki, ker so imeli fino zrele, mi je pa pred blokom padel na tlauser posted image . Tako, da ne vem kaj bo jutri za malico.
NAša se tak smešno 'plazi'. NAjprej eno nogico pokrči in se z njo odrine ter tako z nosom podrgne po tleh. POtem prestavi rokice naprej....in spet ponovi vajo. Je kot ena gosenicauser posted image . Tako da sedaj pride kamorkoli želi. Če ne s tem 'plazenjem' pa s kotaljenjem, kar obvlada u nulo. user posted image
Šibam jaz spat...Nočko.

(odgovor članu klupko)
Neposredna povezava do sporočila: 3173
15.11.2010 22:29:37   
klupko
IZVIRNO SPOROČILO: deveta

IZVIRNO SPOROČILO: K_a_t_i

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
jaz komaj zajterk dobro pojemuser posted image user posted image

Jaz ga včasih še ne začnem jest ob 10ih, ker kar pozabim..dokler malega navihančka previjem, preoblečem, malico pripravim, poje, se umijeva, malo poigrava...potem se mami spomni da ni še jedla..
Sicer se to dogaja samo takrat, ko oči dela zjutraj ali pa spi iz nočne. Drugače me 100x spomni, da nisva še nič jedla.user posted image

(odgovor članu deveta)
Neposredna povezava do sporočila: 3174
16.11.2010 9:23:17   
nusi
ah jaz tudi ne vem kaj bi jedla za zajtrk user posted image , sem lačna, pa nič mi zares ne paše, še najrajš bi proseno kašo ampak sem jo pozabila namočit, tako da iz tega ne bo nič.
Danes greva v btc, grem po plenične podloge in dodatne pralne plenice - ja sem jih sprobala in sem bolj zadovoljna kot s tistimi za 1x uporabo, tko da bravo jaz user posted image user posted image . Potem pa seveda še na user posted image s svakinjo, ki pričakuje svojega user posted image v decembru. Ekola, se kaj javim še popoldne.

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 3175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  125 126 [127] 128 129   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  125 126 [127] 128 129   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zakaj tako obožujemo buckasta lička pri do...
Preberite, zakaj so buckasta lička normalen in zdrav pojav pri dojenčkih ter zakaj starši v večini primerov ne bi smeli ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.