j.b.
|
dobro jutro punce! Mi smo včerej imeli eno uro in pol joka pred spanjem?! in to sam zato, ker je bil Matic preveč buden da bi zaspal, mami pa je vztrajna, da šele ob 10ih ga pa nebom nosila spat?! Noja, in se je tolk zmatral da je po dolgem času pridno spal. Hudobna vila RR, šc, šc, da mi ne pokvariš naslednjih noči Namreč zmerej do zdej, ko sem ga kej pohvalila se je naslednjič spridilo ... Aninchy, sem ti tla že enkrat napisat ---> VAŠ POB JE PA FUL NAPREDN, glede na to da je tuki najmlajši, pa ima že zobke, je že 3 obroke gh, pr 4 m je bil dolg že 67 cm???!!! Pa še bi se kej najdlo. uglavenm za tazga korenjaka, zgleda da se hoče dokazat, da tut če je najmlajši tuki gor, da nas lahko zelo preseneča K_a_t_i in sabri, ena ima babnco ki je očitno zgovorna, ena ma pa mulčka, ki je pa motorično bolj spreten. Bravo obema Sabri, s kje pa si ti da mate sonček??? Prnas je turobno in moreče ozračje ... Danes gremo pa na dolensko!!! Bolj natančno v NM! In sicer, moj se je odločil za novo investicijo, in sicer, je rdeče barve, na štirih kolesih, pa to ni avto No, ene ste zapufane za hiše, eni smo pa za mašinerijo... Uglavnem, upam da nakup ni zgrešen, in da bo mašinca delala kot urca. Vam poročam ko sprobam Ima pa dodaten zic notr, in že vidim kako bomo Matička vozili s sabo, kamor jo bomo mahnili (sevede pol kaseneje ko bo že sam sedel) Menstruacija, je tut še nimam Malo me jezi, rada bi da čimprej pride da ... sej veste Prej pa so bile HB neboleče, kak sem pa vedla da jo bom dobila? Naval na čokolado Punce, kje ste nabavle (po normalni ceni) take fejst tople copatke za pozim? Take čez gležnje, pa bolj debele kot štrikane? (če ma kera) Drgač se je pa Matic 3 dni nazaj začel ful na vse 4 postavljat, zdej samo čakamo kdaj spelje naprej... U rikverc je ratal neustavljiv Dost zaenkart, se morem it napravit za na pot. papa
< Sporočilo je popravil j.b. -- 15.11.2010 8:52:07 >
|