|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  124 125 [126] 127 128   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčki 2010
13.11.2010 15:18:00   
deveta
tako, pa sem vas prebralauser posted image

Naša veronika spančka, je bila zelo pridna danes in je dve oljki sama pobrala z drevesauser posted image . Danes smo šli k mojim staršem na trgatev oljk (tati je še kar tam ostal, medve pa sva šli domov, na popoldanski počitek), jutri pa gremo še k moji noni, pol pa bo konec za letosuser posted image .

Bubolin: pa saj sem ti rekla, da se je malo pretvarjal, ker je želel z mamico telovadituser posted image user posted image . Zelo me je razveselilo, ko sem prebrala, da sta boljša.

sabri: lepo da sta zdravi, to je glavno. Upam, da kmalu ugotovite kaj muči malouser posted image user posted image

Pa pišite kaj, ker zvečer bom mela čas za branje. Dragi si je TV rezerviral. Je reku da bo Indiana Jonsa gledal, meni pa nekako ni do tega, pa bom po RR brskala (če ne bo preveč štekalo). Mogoče še kako debato z "ledeno" udarmuser posted image . Joj je ženska odrezava.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 3126
13.11.2010 15:22:14   
klupko
Čestitke Fiška!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Danes jemo:
- M: jabolko z Milupino kašico od banane
- K: melancan v bistri goveji juhi, rezanci
- V: gres..
Noč ni bila ravno prijaznauser posted image

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 3127
13.11.2010 15:32:04   
izalina
Haha...smo danes vse čakirale, če bo Fiška kaj napisala. Čestitke Fiška in lepo nosečnost ti želim user posted image user posted image user posted image pa še telele user posted image user posted image user posted image , da bo vse potekalo tko kot mora.

No mi smo bili dopoldne v velemstu tko kot Meemee. Sva šle z malo v H&M in Okaidi, ker se je babi javila, da gremo kmalu v šoping, ker baje Zarja nima nič zimskih stvari (tako pravi babi). Jaz se ne branim user posted image , čeprav se bo user posted image zmešalo, ker bo moral še eno omaro narestuser posted image . Sta ravno prejšnji teden bratrančka pa še prejšnji vikend sestrična prinesli nove pakete cunjic št. 74-80 in je omara nabito polnauser posted image . Ampak ne bom babi pokvarila veselja. Sem jo pa naučila, da gremo skupaj v trgovino, če želi Zarji kaj kupit, da je meni všeč. Ker jaz mali ne oblečem stvari, ki mi ni všeč. Tašče mi pa tega še ni uspelo naučit user posted image .

Aha kaj smo danes jedli:
M: smo izpustili, ker nismo nekaj lačni bili pa še potepali smo se
K: avokado in 4 žitarice (pojedla je pol avokada in je jedla ko nora)

Uživajte

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 3128
13.11.2010 18:47:19   
m_o_i
tole glede GH:
midva sva ze poskusala sadne kasice (no, jih je ze pojedel tudi cel loncek), z zelenjavo sele zacenjava. vem, da je boljse prej z zelenjavo zacet, jaz sem pac ze kr hitro po dopolnjenem 4em mesecu firbcala, ce ga zanima se kaj drugega kot mlekouser posted image
vceraj sva poskusla pire (samo krompir in malo masla), pa mu ni najbolj slo; je bil pa tudi zaspan. danes sva degustirala korencek in bucke (kr z olupi in peskamiuser posted image  baje lahko) in je kr zmazal dve cajni zlicki (nisem vec pripravla).

ker zadnje case se mulcu po crevikah nekaj dogaja in si ne upam mu dat komplet obroka GH; tak pazljivo poskusam.kokr da bi mel krce spet. ce smem: user posted image user posted image user posted image user posted image  antibiotike!!! kaj drugega NE MORE BIT...
biogaio mu itak ze pet mesecev dajem, ampak celo zivljenje je ze na ABjih in ni ga boga, ki bi me preprical, da nima crevesne flore totalno u qrcuuser posted image

AMPAK-greva midva v torek na mikcijsko cistografijo user posted image  potem menda se dva dni ABjev za ziher in KONEEEEC (ker VEM, da nima refluksa ledvickeuser posted image )

Elias je pridrvel k nam 11.05.2010 ob 11.07
11.05.2010 - 2070 g 45 cm
07.10.2011 - 9960 g 80 cm

(odgovor članu izalina)
Neposredna povezava do sporočila: 3129
13.11.2010 20:14:42   
deveta
M_o_i: eno vprašanje bi imela zate (saj vem da bi po netu lahko poiskala, samo vem da mi boš ti bolj po domače povedalauser posted image ). Za refluks sem že slišala (med drugim tudi od tebe), tistega ki poliva po hranjenju. Kaj pa je ta refluks ledvičk?? In za kaj so pri tem potrbni AB?? Malo sem firbčaauser posted image user posted image . Ja to pa ti povsem verjamem o AB in črevesni flori user posted image . Sem pa jaz tudi na tvoji strani in verjamem, da je vse v redu. In nestrpno pričakujem dan, da boš poročala o ukinitvi AB. Pa že vidim en kup posebnih smeškotov, ki bodo letali okroguser posted image user posted image

(odgovor članu m_o_i)
Neposredna povezava do sporočila: 3130
13.11.2010 20:15:51   
Aninchy
Čeeeeer!

Martin je dobil prvi zobeeeeek!!!user posted image user posted image Cel dan in že včeraj je bil sitn in nikjer ni bil zadovoljen, razen na rokah, jedu je polovične porcije - mogoče še manj in pa bolj hladne stvari so mu pasale... no in jst danes firbcam po ustih in se mi je zazdelo, da ima zgoraj desno mal "otečen" in kot da bi lahko prihajal zobek... Pol pa po naključju zvečer maže gel za dlesni, pa začutim neki trdga in me je skoraj kap!user posted image Blo je pa spodaj levouser posted image user posted image

zbudu se je morm da gremuser posted image

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu m_o_i)
Neposredna povezava do sporočila: 3131
13.11.2010 20:26:40   
Aninchy
No, evo me nazaj.... začuda je prej celo  post v prvem poskusu objavlouser posted image

Danes je Martin jedel:
M1: kaki in jabolko (mmmnjamuser posted image )
KOSILO: krompir in piščanec
M2: riževa kašica banana-breskev

Cjoooj zdej morm it še postlo oblečt, ker se mi prej ni dalo, no pa mam vraga zdej, ko se mi še manj dauser posted image user posted image
Pol grem pa kuj spat, ker sem dons čist smotana... sva bla zuni in me je tok prepihalo, da me že cel dan glava boli... sej če ne bi blo tega user posted image vetra, bi blo svetovno lepo vreme!user posted image

lahko noč, punce, se tipkamo jutriuser posted image

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 3132
13.11.2010 20:28:03   
Meemee
Dober večer user posted image

Ves dan sva bili zunaj in imeli super družbo (še posebej popoldne) user posted image user posted image user posted image .
Še vedno sva sami, user posted image je šel še na eno tekmo. Bom izkoristila tišino in malo zaspala user posted image

Fiška - user posted image user posted image user posted image in user posted image

(odgovor članu m_o_i)
Neposredna povezava do sporočila: 3133
13.11.2010 20:48:47   
m_o_i

Kaj pa je ta refluks ledvičk?? In za kaj so pri tem potrbni AB??

deveta refluks ledvick pomeni, da urin-ki ga proizvede ledvicka-zateka nazaj vanjo. urin so odpadne snovi, kar pomeni, da gre packarija nazaj v ledvicko, namesto iz telesa.

ABji so v primeru refluksa ledvicke dobri zato, da pobijejo morebitne bakterije v urinu, da ne naredijo skode ledvicki.
nas mulc ma povecan en vod na levi ledvicki in zato je obstajala moznost, da urin zateka nazaj. tisti uroinfekt oz. bakterije v vodi junija je bil pa alarm za moznost refluksa.  no, na kontroli septembra je bil ta vod ze dokaj pravih mer (torej zozan napram prvemu pregledu).
torej: ce refluksa ni, potem je jemanje ABjev cist brezveze. in ZATO mene jezi, da sem mogla tak dolgo cakat na mikcijski cistogram (to je pa preiskava, pri kateri v secevod-ja, kaktercek v lulcija bo dobuuser posted image - spustijo barvilo in potem prek rentgena oz. UZja gledajo, kaka je pot urina v telesu; a gre ven al nazaj not.

bemti, a ne, da sem ze prava zdravnica user posted image user posted image  sej ni cudno, da me namestnica najine P sprasuje, kak listek mora napisat za preiskavo urina...

Elias je pridrvel k nam 11.05.2010 ob 11.07
11.05.2010 - 2070 g 45 cm
07.10.2011 - 9960 g 80 cm

(odgovor članu Meemee)
Neposredna povezava do sporočila: 3134
13.11.2010 21:20:14   
deveta
IZVIRNO SPOROČILO: m_o_i
bemti, a ne, da sem ze prava zdravnica user posted image user posted image  sej ni cudno, da me namestnica najine P sprasuje, kak listek mora napisat za preiskavo urina...

user posted image user posted image user posted image user posted image

sicer pa sem super zadovoljna z odgovorom, hvala

Pa še enkrat, vama želim, da bo vse OK in da bo končno konec s temi AB. To je pa res malo malomarno od zdravstva, da je tako dolgo treba čakat na nekaj takega in posledično dopustiti, da otrok toliko časa AB jemlje preventivnouser posted image . Če je potrebno OK, ma če ni je pa to totalno...

In neverjetno, danes se mi RR ni niti enkrat opravičil z izjavo: I m sorry.....¸ko rem dala potrdi user posted image

(odgovor članu m_o_i)
Neposredna povezava do sporočila: 3135
   [Brisano sporočilo]
13.11.2010 21:34:22   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Meemee)
  Neposredna povezava do sporočila: 3136
13.11.2010 21:48:55   
klupko
IZVIRNO SPOROČILO: Gromska

IZVIRNO SPOROČILO: Meemee
Ves dan sva bili zunaj in imeli super družbo (še posebej popoldne) user posted image user posted image user posted image .

A imaš kaj za bregom, ko se tako dobrikaš? user posted image
Pa vračam kompliment!user posted image

Pridita kdaj na kavo v naše kraje. Pri nas je pa res tak lep čist zrak..user posted image Sicer zadnje čase sosedje gnojijo, ampak to menda paše na vas.user posted image

Naj povem še, da danes slavnostno praznujem dve leti, odkar sem nehala kaditi. Pušim pa še, da mi katera ne bo očitala puritanstva.user posted image user posted image user posted image Je srčni napravil presno torto!user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3137
14.11.2010 7:04:41   
_katja_
Jutro!

Upam, da se me še spomnete user posted image Preberem vas kar pogosto, za pisanje pa....

fiška: čestitke in lepo in mirno nosečnostuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Tvoja bosta še bolj skupaj, jaz jih imam 18m narazen, ampak je super.

Drugače pa lepo bodite vse!

Lp
K

www.fitnosecka.si
Vadba za nosečnice in poporodna vadba.

20.11.2008 smo dobili prvega sončka,
26.5.2010 pa je na svet prijokal drugi.

(odgovor članu klupko)
Neposredna povezava do sporočila: 3138
14.11.2010 10:02:32   
nusi
jutro drage moje user posted image

fiška - ČESTITAMO user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , ti si faca, mirno in lepo nosečnost ti želim

martin - bravo za prvi zobek user posted image

no, naše dete se je tudi začelo na kolenčka postaljati, ampak glavo ima pa na tleh in potem tako rije z noskom in gre malo naprej (to pomeni res samo par cm), skratka dolga je še pot do postavljanja na roke in kobacanja user posted image

gh - se kar lepo dojimo, dobi pa vsake par dni malo za probat kakšno zelenjavo ali sadje, odvisno kaj se kuha user posted image

gromska  - čestitke za nekajenje, pri meni je septembra minilo 1 leto user posted image

(odgovor članu deveta)
Neposredna povezava do sporočila: 3139
14.11.2010 10:13:36   
j.b.
FIŠKA user posted image user posted image user posted image ČESTITKE!!!! Ful ful sem vesela zateuser posted image user posted image user posted image , pa si me prehitelauser posted image user posted image

Nekadilke, pridne ste!! (gromska, nusi) jest pa od sept lani tut nisem več redna kadilka (sploh v nosečnosti sem jih prižgala samo 5). Zdaj pa prižgem 1-2 na danuser posted image . Imava z mojmu prov ritual zvečer, ko gre Matic spat, greva v kurilnico "enga pržgat", in takrat res obdelava vse teme celotnega dneuser posted image

Zdej pa greva z naraščajem malo ven, se je sonček pokazaluser posted image user posted image user posted image
Pa kej pište da bom mela kej za brat zvečeruser posted image user posted image user posted image
papa

(odgovor članu nusi)
Neposredna povezava do sporočila: 3140
14.11.2010 11:15:59   
farina
IZVIRNO SPOROČILO: fiška33

Hvala za vse pestke in pikapoke! user posted image

Ratalo je!!! user posted image . Danes se je pokazal rezultat user posted image že po nekaj sekundah, še vedno šibek, ampak je bilo pa res vsak dan hitrje, kar je znak, da nosečniški hormoni naraščajo! Evo, pa sem spet user posted image in to julijka 2011. Malo sem jih že prečekirala in veste, da so tam tudi februarka 2010, marčevka 2010, in celo julijka 2010 user posted image . Me zelo veseli, da nas je kar nekaj tako pohitelo in bomo v skupaj v istem zosu user posted image .

Verjamem, da se mi tokrat ne bo uspelo zrediti skoraj za 30 kg user posted image , ker ne bo časa za peko pit in bit 3x na teden na torticah user posted image . Na srečo imam še samo +1 kg. Glede na to, da bom verjetno celo nosečnost vozičkala, pričakujem, da bo tudi nosečnost potekala skoraj neopazno in bo regeneracija po porodu ekspresna!

/me happy user posted image

bravouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu fiška33)
Neposredna povezava do sporočila: 3141
14.11.2010 11:26:19   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: fiška33

Hvala za vse pestke in pikapoke! user posted image

Ratalo je!!! user posted image . Danes se je pokazal rezultat user posted image že po nekaj sekundah, še vedno šibek, ampak je bilo pa res vsak dan hitrje, kar je znak, da nosečniški hormoni naraščajo! Evo, pa sem spet user posted image in to julijka 2011. Malo sem jih že prečekirala in veste, da so tam tudi februarka 2010, marčevka 2010, in celo julijka 2010 user posted image . Me zelo veseli, da nas je kar nekaj tako pohitelo in bomo v skupaj v istem zosu user posted image .

Verjamem, da se mi tokrat ne bo uspelo zrediti skoraj za 30 kg user posted image , ker ne bo časa za peko pit in bit 3x na teden na torticah user posted image . Na srečo imam še samo +1 kg. Glede na to, da bom verjetno celo nosečnost vozičkala, pričakujem, da bo tudi nosečnost potekala skoraj neopazno in bo regeneracija po porodu ekspresna!

/me happy user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Želim ti čudovitih 9 mesecevuser posted image user posted image Pazi nase!

Pri nas nič novega. Včasih spimo super, z enim zbujanjem, včasih pa se v spanju joka celo nočuser posted image Začela sem že s plavanjem in imam tak muskifiber, da adijo pamet.

Včeraj smo jedli:
Z: joška
M: avokado+banana
K: velik korenček+krompir+3je brstični ohrovti+piška
M: joška
V: 200ml mlečne kašice piškot in žita od Milupe, potem pa še joška
Vmes, čez dan se je basal s piškotom, dobil je malo mojega jogurta, skorjo od kruha in malo skutinega peciva. Ta otrok bi jedel 24 ur na dan.

Bodite pridne!

(odgovor članu fiška33)
  Neposredna povezava do sporočila: 3142
14.11.2010 11:30:42   
Anonimen
Aja, še enkratuser posted image : še vedno nimam nobene na FB. Lahko mi javite tudi na zs pod katerim imenom vas najdem.

Papa

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3143
14.11.2010 11:59:38   
Melia
pozdravljene!

pa se po dooolgem času spet malo javljam.

najprej....FIŠKA ČESTITKE!!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

mi pridno rastemo in jemo....včasih več včasih manj....naš Mark zelo pridno je zelenjavo, sadje pa mu zaenkrat sploh ne diši. tudi jogurtov ne mara in skutic ne. pa saj je še čas. bo že. no, včeraj pa je zvečer z atijem prav pridno jedel kruh in mleko....potem pa seveda še obvezno ziziko. in je spal od devetih zvečer pa do šestih zjutraj, pa zizika in še potem do devetih spanje. že dolgo ni tako pridno ajal....oziroma pridno aja, ampak večkrat se zbuja da papca......včeraj pa je očitno kruh in mleko naredilo svoje. user posted image

vsem želim lepo nedeljo in naj vaši sončki pridno jejo in rastejo. se spet kaj javim ko mi bo. saj preberem vas tu pa tam....pisat pa se mi nekako ne da. no, mislim pa na vas!!! user posted image

lepo bodite!

lep pozdrav iz štajerske kjer sije sonce in grozno piha veter!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3144
14.11.2010 12:22:34   
Aninchy
Helou!

m_o_i - uff, tole more bit pa kr kruta zadeva, če jo RES imašuser posted image user posted image A če bi to Elias mel, bi mogu it na operacijo al bi celo življenje na ABjih biluser posted image user posted image user posted image
Jst tud želim, da bi blo vse super-duper in bi se dokončno znebili ABjevuser posted image

deveta - men tut dons RR dela k urcauser posted image user posted image

Gromska - čestitke za "obletnico"user posted image user posted image

Gromska, nusi, j.b. - user posted image user posted image user posted image - pri meni je tud septembra minilo 1 leto, odkar sem nehala kadit, ampak odkar ne dojim, mam pa fuul lušte spet... Tak da si ga tu in tam privoščim z eno kolegico, ko imava čik-čvek večeruser posted image Pred ostalimi pa ne kadim. Se mi zdi, da če bi, pol bi si hitro začela tud cigarete kupovat in evo - redno bi nazaj kadila... tak da zdaj se "skrivam" user posted image user posted image user posted image na nek način...user posted image Sicer pa vesta še user posted image in moja mami, ker sm bla enkrat tok živčna in sm jo celo fehtala za cigaretuser posted image

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu j.b.)
Neposredna povezava do sporočila: 3145
14.11.2010 12:30:40   
Aninchy
huhh, sploh nism vidla novih postov vmesuser posted image

Aprilčica - FB -  jst sm Nina Šuler, na sliki z enim luštnim dojenčkomuser posted image

Melia - jp, Štajerska je v vetru user posted image user posted image user posted image in naš tud noče skutic, sem ravno dons prvič probalauser posted image pa zelenjavo ma raji ko sadjeuser posted image kdo bi jih zastopil?!user posted image

rast zobkov - a so vaši dojenčki kej manj jedli, ko jim je prvi zobek ven ril?? Naš je že dva dni zdej toook sitn, da noro...user posted image Pa kr polovične porcije jeuser posted image

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 3146
14.11.2010 14:45:24   
Anonimen
Hojuser posted image

anincy: tebe sem dodala, pa tebe deveta, tako da: ne me skenslatuser posted image

Uf, cigareti, khmm, ja no, jaz sem redna kadilka, jeb. gauser posted image

(odgovor članu Aninchy)
  Neposredna povezava do sporočila: 3147
14.11.2010 15:20:31   
deveta
kajenje: a sem jaz osamljen primer al kaj tukaj med vamiuser posted image . Jaz sem se tako zatrmila, da ne bom nikoli kadila (ko sem bila majhna) in vsi so se mi smejali, da itak še vsak proba cigaret ko ga puberteta meče ali malo kasneje. Ampak jaz sem s svojo trmo vstrajala in vstrajam še danes. V svojem življenju še nisem poskusila cigareteuser posted image .

Aprilčica te grem zdaj na FB potrdituser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3148
14.11.2010 15:23:41   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: deveta

kajenje: a sem jaz osamljen primer al kaj tukaj med vamiuser posted image . Jaz sem se tako zatrmila, da ne bom nikoli kadila (ko sem bila majhna) in vsi so se mi smejali, da itak še vsak proba cigaret ko ga puberteta meče ali malo kasneje. Ampak jaz sem s svojo trmo vstrajala in vstrajam še danes. V svojem življenju še nisem poskusila cigareteuser posted image .

Aprilčica te grem zdaj na FB potrdituser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za nekajenjeuser posted image   Čakam potrditevuser posted image Se vidi, da mali spi, ker kar tukaj gor visimuser posted image Saj se bo zbudil, pa vam dam miruser posted image

(odgovor članu deveta)
  Neposredna povezava do sporočila: 3149
14.11.2010 15:31:17   
klupko
Jaz tudi zaprisežena nekadilka! user posted image
Probala sem, ampak user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  124 125 [126] 127 128   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  124 125 [126] 127 128   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.