|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novemberke 2010 III. del
15.11.2010 10:04:59   
miya84
hehe,kinder jajček,kera huda izjavauser posted image . tud jst sm še 3v1oz.2v1 user posted image .

dans grem gledat en voziček,od chiccota trio s3,ma katera kake izkušnje z njem?

lep dan vsem nosečkam in mamicam user posted image

(odgovor članu simonmojca)
Neposredna povezava do sporočila: 226
15.11.2010 10:05:08   
zalos
Ojla nosečke in mamice.

Neki me zanima pa sem tolk na trnih da se morm pozanimat od vas. Danes zjutraj se mi je ko sem ustala po parih sekundah nekaj ulilo na hlačke. Sam ni blo tolk velik da bi bla ziher al je to voda al ne. Izcedek si mislim da ni ker je blo voden, moj pa je zadnje čase gost (prozoren). Potem sem se šla obrisat in na papirju je blo nekaj tankih rdečih nitk papir pa moker vendar nč obarvan. In zdaj pa res nevem na čem sem? Nekaga hudega doganja v smeri kakih krčev še ni, mogoče me mal zvije ampak mislim da prej od živcev zdaj? Ka mislite, za v P še nisem. Čiči pa čaki ne?

Neposredna povezava do sporočila: 227
15.11.2010 10:19:15   
pajac
Ojla zalos.. saj če je voda boš hiter ugotovila, ker bi moglo biti mokro ves čas po malem.. Če pa ni.., kot si že ugotovila: Čiči čaki :)
Srečno!

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu zalos)
Neposredna povezava do sporočila: 228
15.11.2010 10:22:15   
škorpijonček_

IZVIRNO SPOROČILO: library

Dosežek dneva, imam pripravljeno torbo za porodnišnico user posted image . Sem ful zgodnja, a ne? user posted image

Tud jst še moram spakirat, vse imam, sam noter moram še zmetat, sej mogoče pa se zato še malemu ne mudi, ko vidi, da nisem prpavljenauser posted image .

Zdle grem pa plesat s peglajznom, pol pa mal ven na sončka, dokler je še tkole, ker jutri bo že dež in idealni dnevi za v P. Joj, ko bi le blo tko.

(odgovor članu philadelphia)
Neposredna povezava do sporočila: 229
15.11.2010 10:26:43   
birdy
Ej Pajacka, a greve počas v P?user posted image  Pri men se je očitno neki začel dogajat, čep je šel včeri, od sobote mam popadke, dons na delu naravni klistir pa švoh popadki na pet minut. Mende te ne bom spet prehitela?user posted image
Pa ko sem si predstavljala tist ko si si ti predstavljala, jao, sem šla še jst v smehuser posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu škorpijonček_)
Neposredna povezava do sporočila: 230
15.11.2010 10:27:17   
philadelphia
Škorpijonček kje imaš ti sonce? Dej ga še k nam pošlji!! Tuki pa turoba. Prov ne more bit človek dobre volje.

Neposredna povezava do sporočila: 231
15.11.2010 10:36:11   
škorpijonček_

Škorpijonček kje imaš ti sonce? Dej ga še k nam pošlji!! Tuki pa turoba. Prov ne more bit človek dobre volje.

(odgovor članu philadelphia)
Neposredna povezava do sporočila: 232
15.11.2010 10:37:22   
škorpijonček_

IZVIRNO SPOROČILO: škorpijonček_

neki šteka.........grrrrrrrrrrr.

Celje...brez oblačka...a ti pošljem kakšno slikco za lušte?user posted image , pa še toplo je.

Neposredna povezava do sporočila: 233
15.11.2010 10:44:49   
pajac
IZVIRNO SPOROČILO: birdy

Ej Pajacka, a greve počas v P?user posted image  Pri men se je očitno neki začel dogajat, čep je šel včeri, od sobote mam popadke, dons na delu naravni klistir pa švoh popadki na pet minut. Mende te ne bom spet prehitela?user posted image
Pa ko sem si predstavljala tist ko si si ti predstavljala, jao, sem šla še jst v smehuser posted image

ej ne prehitevaj! jaz ne grem nikamor.. no vsaj naš dojenček ne kaže nobene potrebe po izselitvi.. Nekaj se je sicer v soboto zjutaj napravljal, ampak je potem slišal očeta in brata kašljat in kihat, pa mamo, ki benti po stanovanju ter se je premislil..user posted image No sporoči, če boš mi spet ušla... mogoče pa se le srečamo.. Samo številko sobe in oddelek mi sporči, da zatežim, če slučajno pridem user posted image user posted image user posted image

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 234
15.11.2010 11:05:47   
ječi12
jou bejbe...

mi še vedno nismo lepo zrihtal dojenja.tko da se še matramo.počas ga zbudim,oz se že on sam prebuja,pol pa rito previt pa v boje :) pa patronažno čakava,da se stehtamo.

dons smo 1.tedn stari :) juhej.

če bo pa slabo vreme bom pa dons eno urco raskirala in šla z malo sama v trgovino.da si bova same čas uzele in bo mamico mela zase...ji bo ful pomenil pomojem. js se sicer ful ne upam okol hodt,ampak glede na to da se fino počutm,nism šivana in nč,pol ena urca ne bo škodla,edin pasala bo mojim kostem da se malo razgibajo...

pajac dobre bojne plane maš.js jih mam tut,sam ponavad mal bl mile,s fiziološko mamo trenutno spet boje,vsake tok časa se more upret pa čeporu dobr ve da nima izhoda user posted image  no ampak na konc omaga k vid da nima spasa.

naša je šla dons prvič v vrtec.se pravi je mali star en teden torej je bla 5 dni z nami doma...ampak je bla dons ful vesela,je blo sicer mal čudno ji v igralnico it,ampak to ker pač en teden ni bla..bomo vidl kako je blo k jo bomo šli iskat...upam da ok....

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 235
15.11.2010 11:09:03   
simonmojca
kapesanta sporoča,
da se je družinica danes ob 07.18h povečala za novega člana
Saro, težko 3740g in veliko 52cm

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 236
15.11.2010 11:11:07   
simonmojca
kapesanta ČESTITKE za punco

Neposredna povezava do sporočila: 237
15.11.2010 11:12:49   
philadelphia
Čestitke kapesante!! user posted image user posted image  No pa je končno prišla na svet!!

Neposredna povezava do sporočila: 238
15.11.2010 11:14:13   
simonmojca
Pa smo končno dočakale novo novičko user posted image
ko moj predragi pride iz službe in šole (čeprav upam, da ne bo šel) bova pa preko MODREGA ZOBA user posted image  na PRENOSNIKA naložila slikco male Sare in jo bom prilepila na forum. Nimam kabla za tastar rač. tako da bo treba počakat user posted image . Jo je kapesanta dodala in dovolila objavo.

Neposredna povezava do sporočila: 239
15.11.2010 11:31:59   
škorpijonček_
Čestitke Kapesanta, no pa je le šlo. Veselo ujčkanje.

Neposredna povezava do sporočila: 240
15.11.2010 11:49:13   
Majchi
Čestitke, Kapesanta! Pa jo imate, malo Saro!user posted image user posted image user posted image  Upam, da je šlo hitro.

Neposredna povezava do sporočila: 241
15.11.2010 11:52:29   
Majchi
Men je pa uspel še tisto ta veliko šipo spucat, predvsem pa žaluzije, ki pašejo zraven. Ojoj, še dobr, da nimam še zaves.

Pa skuhala sem si tud že. Madona, penzionisti imajo ponavad točno ob 12ih kosilo, jaz pa do takrat že repete mažemuser posted image .

Vmes sem se pa še s sodelavko, ki je tud noseča, skoraj uro in pol po telefonu pogovarjala. Ko so babe na porodniški, mobitel res služi, ejuser posted image . Tok k sem imela na prvi porodniški mobitela, ga tud pol v službi s tujino vred nisem imelauser posted image . In tokrat sem kar dobr štartala...

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 242
15.11.2010 11:54:35   
lottyka
Dobro jutro, dober dan,

No evo mi smo se danes prvič kopali. To je bilo enega joka, pač ne mara biti nagi, nimamo kaj. Upam da se bo sčasoma navadil in začel uživat. Tako da sedaj pa patronažne ne bo več , jaz bi še kar rada da pride, vedno kaj novega izvem. Tko ene 1x na teden bi jo kar imela na obisku . No saj pride še 1x pri 5 mesecu, za uvajanje goste hrane.

Danes smo prvič čist sami in zaenkrat kar gre. Žana je kopanje čist utrudilo tako da spi kot klada, jaz imam pa spet ene 3 urce proste. Nekaj pojem, potem me bo pa pomoje kar mal zmanjkal .

kapesanta čestitam za Saro

library super za torbo, a to zdej pomeni da je pot v P prosto odprta?

Neposredna povezava do sporočila: 243
15.11.2010 11:59:25   
malajka84
user posted image user posted image čestitke kapesanta za pupouser posted image user posted image

A mi poveste neki glede čepa? Pri meni  se dons dogaja neki čudnega, mam nek rjav izcedek, tud ko grem na wc pa se obrišem je rjavo..tak temn rjavo roza, kaj js vem, neka čudna barva, ni pa kri. A je to čep, mislm, ni pa tko k ste ene pisale, d je ne vem kok materijala pa gosto...pr men je tekoče sluz sam ni pa gosto. A je to to, al kaj je to?

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 244
15.11.2010 12:05:55   
Majchi
Malajka, po mojem je to to! Zdaj pa bo počasuser posted image .

Mene je pa neki šraufat začelo spodaj. Ampak nič podobnega popadkom. Spet kr neki. Pa da vidmo, če bo kaj iz tega.

(odgovor članu malajka84)
Neposredna povezava do sporočila: 245
15.11.2010 12:11:27   
severnica77
Coach - čestike za fantiča!
user posted image
Kapesanta - čestitke za punčico!
user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 246
15.11.2010 12:16:27   
severnica77
Tako, končno končala s pregledom in priracala nazaj domov. Je pa tako fajn zunaj, da je sprehod do porodnišnice in nazaj res prijal.

Danes se mojemu jenčiju izteče podnajemna pogodba user posted image . Nič pa ne kaže, da bi rad zamenjal okolje. CTG čisto o.k., naslednji pregled pa imam v petek, 19.11., ko bom 40t 4d. v petek mi bodo tudi naredili UZ, da preverijo pretoke in plodovnico. Je pa zanimivo, da me pa vaginalno ni nihče pregledal že od začetka nosečnosti oz. vmes samo še 1x, ko so mi vzeli bris za streptokok. Sicer pa se pri meni ne dogaja zaenkrat nič ekstremnega user posted image . čakamo, čakamo ...

Zdaj pa moram nekaj pojest. Sem lačna kot volk.

Aja, ali še katera čaka na porod v MB?

Držite se punce.

(odgovor članu severnica77)
Neposredna povezava do sporočila: 247
15.11.2010 12:21:14   
pajac
Kapesanta čestitke za Saro user posted image user posted image user posted image

user posted image

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu severnica77)
Neposredna povezava do sporočila: 248
15.11.2010 12:27:31   
pajac
IZVIRNO SPOROČILO: Majchi

Pa skuhala sem si tud že. Madona, penzionisti imajo ponavad točno ob 12ih kosilo, jaz pa do takrat že repete mažemuser posted image .

Česa?? Zajtrka?? user posted image user posted image user posted image Joj, jaz pa imam resen problem, ker sem vajena kosila tam okoli 15h... TAko, da mi vikendi in ko je Peter doma to predstavlja največji problem.. zmeraj zamujam oz. se mi neznosno mudi user posted image

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 249
15.11.2010 12:39:40   
philadelphia
IZVIRNO SPOROČILO: lottyka

library super za torbo, a to zdej pomeni da je pot v P prosto odprta?

Ja zaradi mene lahko že grem (čeprav nisem še psihično pripravljena, ampak to itak nikol ne bom user posted image ). Sem pa danes tako brez energije in sama sebi sitna, da bi mogoče pa blo kr fajn jit v P user posted image . Moj je že pojedel kosilo in se vrnil v službo (spet do pozne noči, včeraj je prišel ob 20:40 user posted image ). Sej ni čudn, da sem sitna, če sem pa skoz sama doma.

Aja, zanima me kam se gre na pregled v LJ porodnišnici, kje je vhod (ko greš na ctg ali kaj podobnega)? A iz Šlajmajerjeve ali iz Zaloške? Rodit vem, da se gre na Šlajmajerjevo.

(odgovor članu lottyka)
Neposredna povezava do sporočila: 250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Česa očetje ne bi smeli nikoli reči?
Malce za šalo, malce zares: Preberite si, česa očetje nikoli ne smete reči svoji partnerici, materi vašega otroka. Če že...
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......