Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Novemberke 2010 III. del 15.11.2010 10:04:59
|
|
|
|
miya84
|
hehe,kinder jajček,kera huda izjava . tud jst sm še 3v1oz.2v1 . dans grem gledat en voziček,od chiccota trio s3,ma katera kake izkušnje z njem? lep dan vsem nosečkam in mamicam
|
|
|
|
RE: Novemberke 2010 III. del 15.11.2010 10:05:08
|
|
|
|
zalos
|
Ojla nosečke in mamice. Neki me zanima pa sem tolk na trnih da se morm pozanimat od vas. Danes zjutraj se mi je ko sem ustala po parih sekundah nekaj ulilo na hlačke. Sam ni blo tolk velik da bi bla ziher al je to voda al ne. Izcedek si mislim da ni ker je blo voden, moj pa je zadnje čase gost (prozoren). Potem sem se šla obrisat in na papirju je blo nekaj tankih rdečih nitk papir pa moker vendar nč obarvan. In zdaj pa res nevem na čem sem? Nekaga hudega doganja v smeri kakih krčev še ni, mogoče me mal zvije ampak mislim da prej od živcev zdaj? Ka mislite, za v P še nisem. Čiči pa čaki ne?
|
|
|
|
RE: Novemberke 2010 III. del 15.11.2010 10:19:15
|
|
|
|
pajac
|
Ojla zalos.. saj če je voda boš hiter ugotovila, ker bi moglo biti mokro ves čas po malem.. Če pa ni.., kot si že ugotovila: Čiči čaki :) Srečno!
|
|
RE: Novemberke 2010 III. del 15.11.2010 10:22:15
|
|
|
|
škorpijonček_
|
IZVIRNO SPOROČILO: library Dosežek dneva, imam pripravljeno torbo za porodnišnico . Sem ful zgodnja, a ne? Tud jst še moram spakirat, vse imam, sam noter moram še zmetat, sej mogoče pa se zato še malemu ne mudi, ko vidi, da nisem prpavljena . Zdle grem pa plesat s peglajznom, pol pa mal ven na sončka, dokler je še tkole, ker jutri bo že dež in idealni dnevi za v P. Joj, ko bi le blo tko.
|
|
|
|
RE: Novemberke 2010 III. del 15.11.2010 10:26:43
|
|
|
|
birdy
|
Ej Pajacka, a greve počas v P? Pri men se je očitno neki začel dogajat, čep je šel včeri, od sobote mam popadke, dons na delu naravni klistir pa švoh popadki na pet minut. Mende te ne bom spet prehitela? Pa ko sem si predstavljala tist ko si si ti predstavljala, jao, sem šla še jst v smeh
|
|
RE: Novemberke 2010 III. del 15.11.2010 10:27:17
|
|
|
|
philadelphia
|
Škorpijonček kje imaš ti sonce? Dej ga še k nam pošlji!! Tuki pa turoba. Prov ne more bit človek dobre volje.
|
|
|
|
RE: Novemberke 2010 III. del 15.11.2010 10:36:11
|
|
|
|
škorpijonček_
|
IZVIRNO SPOROČILO: library Škorpijonček kje imaš ti sonce? Dej ga še k nam pošlji!! Tuki pa turoba. Prov ne more bit človek dobre volje.
|
|
|
|
RE: Novemberke 2010 III. del 15.11.2010 10:37:22
|
|
|
|
škorpijonček_
|
IZVIRNO SPOROČILO: škorpijonček_ IZVIRNO SPOROČILO: library Škorpijonček kje imaš ti sonce? Dej ga še k nam pošlji!! Tuki pa turoba. Prov ne more bit človek dobre volje. neki šteka.........grrrrrrrrrrr. Celje...brez oblačka...a ti pošljem kakšno slikco za lušte? , pa še toplo je.
|
|
|
|
RE: Novemberke 2010 III. del 15.11.2010 10:44:49
|
|
|
|
pajac
|
IZVIRNO SPOROČILO: birdy Ej Pajacka, a greve počas v P? Pri men se je očitno neki začel dogajat, čep je šel včeri, od sobote mam popadke, dons na delu naravni klistir pa švoh popadki na pet minut. Mende te ne bom spet prehitela? Pa ko sem si predstavljala tist ko si si ti predstavljala, jao, sem šla še jst v smeh ej ne prehitevaj! jaz ne grem nikamor.. no vsaj naš dojenček ne kaže nobene potrebe po izselitvi.. Nekaj se je sicer v soboto zjutaj napravljal, ampak je potem slišal očeta in brata kašljat in kihat, pa mamo, ki benti po stanovanju ter se je premislil.. No sporoči, če boš mi spet ušla... mogoče pa se le srečamo.. Samo številko sobe in oddelek mi sporči, da zatežim, če slučajno pridem
|
|
RE: Novemberke 2010 III. del 15.11.2010 11:05:47
|
|
|
|
ječi12
|
jou bejbe... mi še vedno nismo lepo zrihtal dojenja.tko da se še matramo.počas ga zbudim,oz se že on sam prebuja,pol pa rito previt pa v boje :) pa patronažno čakava,da se stehtamo. dons smo 1.tedn stari :) juhej. če bo pa slabo vreme bom pa dons eno urco raskirala in šla z malo sama v trgovino.da si bova same čas uzele in bo mamico mela zase...ji bo ful pomenil pomojem. js se sicer ful ne upam okol hodt,ampak glede na to da se fino počutm,nism šivana in nč,pol ena urca ne bo škodla,edin pasala bo mojim kostem da se malo razgibajo... pajac dobre bojne plane maš.js jih mam tut,sam ponavad mal bl mile,s fiziološko mamo trenutno spet boje,vsake tok časa se more upret pa čeporu dobr ve da nima izhoda no ampak na konc omaga k vid da nima spasa. naša je šla dons prvič v vrtec.se pravi je mali star en teden torej je bla 5 dni z nami doma...ampak je bla dons ful vesela,je blo sicer mal čudno ji v igralnico it,ampak to ker pač en teden ni bla..bomo vidl kako je blo k jo bomo šli iskat...upam da ok....
|
|
|
|
RE: Novemberke 2010 III. del 15.11.2010 11:09:03
|
|
|
|
simonmojca
|
kapesanta sporoča, da se je družinica danes ob 07.18h povečala za novega člana Saro, težko 3740g in veliko 52cm
|
|
|
|
RE: Novemberke 2010 III. del 15.11.2010 11:11:07
|
|
|
|
simonmojca
|
kapesanta ČESTITKE za punco
|
|
|
|
RE: Novemberke 2010 III. del 15.11.2010 11:12:49
|
|
|
|
philadelphia
|
Čestitke kapesante!! No pa je končno prišla na svet!!
|
|
|
|
RE: Novemberke 2010 III. del 15.11.2010 11:31:59
|
|
|
|
škorpijonček_
|
Čestitke Kapesanta, no pa je le šlo. Veselo ujčkanje.
|
|
|
|
RE: Novemberke 2010 III. del 15.11.2010 11:49:13
|
|
|
|
Majchi
|
Čestitke, Kapesanta! Pa jo imate, malo Saro! Upam, da je šlo hitro.
|
|
|
|
RE: Novemberke 2010 III. del 15.11.2010 11:52:29
|
|
|
|
Majchi
|
Men je pa uspel še tisto ta veliko šipo spucat, predvsem pa žaluzije, ki pašejo zraven. Ojoj, še dobr, da nimam še zaves. Pa skuhala sem si tud že. Madona, penzionisti imajo ponavad točno ob 12ih kosilo, jaz pa do takrat že repete mažem . Vmes sem se pa še s sodelavko, ki je tud noseča, skoraj uro in pol po telefonu pogovarjala. Ko so babe na porodniški, mobitel res služi, ej . Tok k sem imela na prvi porodniški mobitela, ga tud pol v službi s tujino vred nisem imela . In tokrat sem kar dobr štartala...
|
|
|
|
RE: Novemberke 2010 III. del 15.11.2010 11:54:35
|
|
|
|
lottyka
|
Dobro jutro, dober dan, No evo mi smo se danes prvič kopali. To je bilo enega joka, pač ne mara biti nagi, nimamo kaj. Upam da se bo sčasoma navadil in začel uživat. Tako da sedaj pa patronažne ne bo več , jaz bi še kar rada da pride, vedno kaj novega izvem. Tko ene 1x na teden bi jo kar imela na obisku . No saj pride še 1x pri 5 mesecu, za uvajanje goste hrane. Danes smo prvič čist sami in zaenkrat kar gre. Žana je kopanje čist utrudilo tako da spi kot klada, jaz imam pa spet ene 3 urce proste. Nekaj pojem, potem me bo pa pomoje kar mal zmanjkal . kapesanta čestitam za Saro library super za torbo, a to zdej pomeni da je pot v P prosto odprta?
|
|
|
|
RE: Novemberke 2010 III. del 15.11.2010 11:59:25
|
|
|
|
malajka84
|
čestitke kapesanta za pupo A mi poveste neki glede čepa? Pri meni se dons dogaja neki čudnega, mam nek rjav izcedek, tud ko grem na wc pa se obrišem je rjavo..tak temn rjavo roza, kaj js vem, neka čudna barva, ni pa kri. A je to čep, mislm, ni pa tko k ste ene pisale, d je ne vem kok materijala pa gosto...pr men je tekoče sluz sam ni pa gosto. A je to to, al kaj je to?
|
|
|
|
RE: Novemberke 2010 III. del 15.11.2010 12:05:55
|
|
|
|
Majchi
|
Malajka, po mojem je to to! Zdaj pa bo počas . Mene je pa neki šraufat začelo spodaj. Ampak nič podobnega popadkom. Spet kr neki. Pa da vidmo, če bo kaj iz tega.
|
|
|
|
RE: Novemberke 2010 III. del 15.11.2010 12:11:27
|
|
|
|
severnica77
|
Coach - čestike za fantiča! Kapesanta - čestitke za punčico!
|
|
|
|
RE: Novemberke 2010 III. del 15.11.2010 12:16:27
|
|
|
|
severnica77
|
Tako, končno končala s pregledom in priracala nazaj domov. Je pa tako fajn zunaj, da je sprehod do porodnišnice in nazaj res prijal. Danes se mojemu jenčiju izteče podnajemna pogodba . Nič pa ne kaže, da bi rad zamenjal okolje. CTG čisto o.k., naslednji pregled pa imam v petek, 19.11., ko bom 40t 4d. v petek mi bodo tudi naredili UZ, da preverijo pretoke in plodovnico. Je pa zanimivo, da me pa vaginalno ni nihče pregledal že od začetka nosečnosti oz. vmes samo še 1x, ko so mi vzeli bris za streptokok. Sicer pa se pri meni ne dogaja zaenkrat nič ekstremnega . čakamo, čakamo ... Zdaj pa moram nekaj pojest. Sem lačna kot volk. Aja, ali še katera čaka na porod v MB? Držite se punce.
|
|
|
|
RE: Novemberke 2010 III. del 15.11.2010 12:21:14
|
|
|
|
pajac
|
Kapesanta čestitke za Saro
|
|
RE: Novemberke 2010 III. del 15.11.2010 12:27:31
|
|
|
|
pajac
|
IZVIRNO SPOROČILO: Majchi Pa skuhala sem si tud že. Madona, penzionisti imajo ponavad točno ob 12ih kosilo, jaz pa do takrat že repete mažem . Česa?? Zajtrka?? Joj, jaz pa imam resen problem, ker sem vajena kosila tam okoli 15h... TAko, da mi vikendi in ko je Peter doma to predstavlja največji problem.. zmeraj zamujam oz. se mi neznosno mudi
|
|
RE: Novemberke 2010 III. del 15.11.2010 12:39:40
|
|
|
|
philadelphia
|
IZVIRNO SPOROČILO: lottyka library super za torbo, a to zdej pomeni da je pot v P prosto odprta? Ja zaradi mene lahko že grem (čeprav nisem še psihično pripravljena, ampak to itak nikol ne bom ). Sem pa danes tako brez energije in sama sebi sitna, da bi mogoče pa blo kr fajn jit v P . Moj je že pojedel kosilo in se vrnil v službo (spet do pozne noči, včeraj je prišel ob 20:40 ). Sej ni čudn, da sem sitna, če sem pa skoz sama doma. Aja, zanima me kam se gre na pregled v LJ porodnišnici, kje je vhod (ko greš na ctg ali kaj podobnega)? A iz Šlajmajerjeve ali iz Zaloške? Rodit vem, da se gre na Šlajmajerjevo.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Česa očetje ne bi smeli nikoli reči? Malce za šalo, malce zares: Preberite si, česa očetje nikoli ne smete reči svoji partnerici, materi vašega otroka. Če že...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......