vesna_b
|
ojla, punce evo me... včeraj sem bila malo v nebesih. pikec je živahen, da ga skor nismo dohajal, velik je 67,3 mm, kar čisto ustreza starosti, nuhalno je namerila 2* 1,8 in 1* 1,9 - kar je čist super rezultat, razen moja leta (kao) mal slabšajo, sam je vse ok. dala sem tud kri in odšla ven lažja za 120€ v glavnem, vse ok, je pa pikec res tako živahen, da se je v sekundi obrnil za 180 stopinj. je imel-a glavico na desni strani ekrana, pol pa kar naenkrat na levi. malo je tudi pomahal-a, enkrat pokazal-a jezička, ko pa je dala na 3D, pa se je kot zanalašč obrnil-a drugam, da smo videli samo hrbet, rokice in glavico... za spol nisva spraševala. aja, je pa rekla, da glede na aktivnost in živahnost najinega otročka, ni nič čudno, da ga/jo že čutim vozički in cena - glede na to, da bomo rodile maja, in da bo redkokateri otroček full zunaj pred junijem, razen tisti, ki se bodo rodili v začetku maja, res ne rabite košare kupovat. to pa je od 150€ dalje... vsaj po mojih izkušnjah. angelsounds - zakon. tako uživam, ko poslušam mojega pikca. se lepo sliši srček in tudi to, kako se premika. včeraj je moj na nuhalni še nafehtal zdravnico za mal gela za ultrazvok sem mu pol rekla, da je pa dober, da se je spomnil, pa je reku, kaj, saj sem samo vprašal, kje ga lahko kupimo... he he he do sedaj sem uporabljala kar olivno olje... čau
|