|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  68 69 [70] 71 72   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2011
13.11.2010 11:35:00   
coris
ej drugače mam pa jz ta angelsounds k je ena spraševala...mi ni žal da sem si ga kupila, ker trebuha nimam, shujšala sem ene 5-6 kg, slabo mi ni, prsa me komaj kdaj bolijo in brez tega nebi vedla da sm nosečauser posted image sm si ga pa kupila preko bolhe, ker se tam prodajajo tudi novi za pol cene in sem dala namesto 70 eur sem dala 40 in bil res čisto nov in nerabljenuser posted image user posted image

če pa tega nebi kupila, bi pa sigurno rabljenega kupila ker se mi zdi čist preveč 70 eur zato da fa 1x na 2 tedna poslušam user posted image

srček se tako lepo sliši sem prav pomirjena ko ga slišim user posted image

(odgovor članu Pikca)
Neposredna povezava do sporočila: 1726
13.11.2010 11:51:47   
Pikca
http://www.britax-roemer.com/strollers/b-smart

našla še engauser posted image , za moj okus pretežek sicer, ampak gor gre lupinica roemer in sedež se lahko obrne ter poleže - primeren za novorojenčka brez košare.

(odgovor članu coris)
Neposredna povezava do sporočila: 1727
13.11.2010 13:05:43   
fluf
a zdej jepa tud mene vn vrglo...

hvala za vse info o vozičkih... sem vesela, da ste se tko razpričale.. mene zaenkrat mikajo lux4kids...

(odgovor članu Pikca)
Neposredna povezava do sporočila: 1728
13.11.2010 14:10:00   
vesna_b
ojla, punce

evo me... user posted image
včeraj sem bila malo v nebesih. pikec je živahen, da ga skor nismo dohajal, velik je 67,3 mm, kar čisto ustreza starosti, nuhalno je namerila 2* 1,8 in 1* 1,9 - kar je čist super rezultat, razen moja leta (kao) mal slabšajo, sam je vse ok. dala sem tud kri in odšla ven lažja za 120€
v glavnem, vse ok, je pa pikec res tako živahen, da se je v sekundi obrnil za 180 stopinj. je imel-a glavico na desni strani ekrana, pol pa kar naenkrat na levi. malo je tudi pomahal-a, enkrat pokazal-a jezička, ko pa je dala na 3D, pa se je kot zanalašč obrnil-a drugam, da smo videli samo hrbet, rokice in glavico... user posted image  za spol nisva spraševala.
aja, je pa rekla, da glede na aktivnost in živahnost najinega otročka, ni nič čudno, da ga/jo že čutim

vozički in cena - glede na to, da bomo rodile maja, in da bo redkokateri otroček full zunaj pred junijem, razen tisti, ki se bodo rodili v začetku maja, res ne rabite košare kupovat. to pa je od 150€ dalje... vsaj po mojih izkušnjah.

angelsounds - zakon. tako uživam, ko poslušam mojega pikca. se lepo sliši srček in tudi to, kako se premika. včeraj je moj na nuhalni še nafehtal zdravnico za mal gela za ultrazvok user posted image
sem mu pol rekla, da je pa dober, da se je spomnil, pa je reku, kaj, saj sem samo vprašal, kje ga lahko kupimo... he he he
do sedaj sem uporabljala kar olivno olje...

čau

(odgovor članu fluf)
Neposredna povezava do sporočila: 1729
13.11.2010 16:10:39   
TreeGirl
Pikca, ful hvala. Kdaj si pa začutila premikanje, ko si bila prvič user posted image ?
Aja, voziček je pa hud!

Mimogrede, kako se pa kaj obnašajo bodoči očki? user posted image ?

(odgovor članu vesna_b)
Neposredna povezava do sporočila: 1730
13.11.2010 17:37:34   
mojatvoja
Hej!

Po dolgem času se še jaz malo oglasim.

Od tega tedna na bolniški in kot zgleda do konca (bom se morala še navadit).

Glede vozičkov: mi imamo še kar Peg Perego Pliko od prve hčerke in niti slučajno ne mislim kupovat novega.
Smo ga obakrat ogromno prevozili in še je vedno dober, le čiščenja je potreben. Je zelooo praktičen(za v avto in ven) in zavzame zelo malo prostora, ko je zložen.

Bebica pridno raste (okrog 11cm). Kljub dobrim razultatom nuhalne, sem se odločila še za 4-hormonski test. Še katera?

Lepo bodite in čao. 

(odgovor članu TreeGirl)
Neposredna povezava do sporočila: 1731
13.11.2010 17:59:39   
Njeli
mami411 midva sva danes malo pregledala vse skupaj in je nekako tako.. Ta voziček je zdaj v akciji za to ceno še samo 2 tedna, kar pomeni, da bi bilo treba zdaj naročit, kajti drugače je cena 349€. Čeprav se še meni tudi to zdi ugodno.. O forumih ni duha ne sluha, razen v poljskem jeziku, tak, da nebi upala kaj rečt, ampak midva še vedno vztrajama pri tem, da pride voziček na vrsto komaj od januarja naprej, drugače pa nama ta po opisu trenutno najbolj ugaja funkcionalno in vizualno, tak, da če me ne prevzame do takrat kaj druga, bova sigurno vzela tega! user posted image

coris tudi jaz sem jih gledala na bolhi za polovično ceno.. Zadnje dni me kar mika, da bi ga nabavla..user posted image

vesna_b res sem vesela zate in za vašega navihančka!!!!!! user posted image user posted image user posted image
Nefretiti tudi tebi iskrene čestitke!!!!!user posted image user posted image user posted image

Lep vikend vsem majčicam!! user posted image

Trenutki sreče, ki jih užijemo nas presenetijo. Ne ujamemo mi njih, ampak oni ujamejo nas.

(odgovor članu Pikca)
Neposredna povezava do sporočila: 1732
13.11.2010 18:08:09   
zvezdica1980
4-hormonski test

a mi lahko katera kaj več pove o tem, kdaj se to dela in kje?

Hvala in LP

(odgovor članu Njeli)
Neposredna povezava do sporočila: 1733
13.11.2010 18:23:04   
fluf
O punce, men se pa res ne mudi z vozičkom...
Vesna jest ne bi mela košare, sam mal sva gledala, pa se ne poležijo vsi... no ja bomo še pogledali, itak sva rekla da pred marcem ne bova kupovala vozička... tko da greva po novem letu malo bolj resno v akcijo...

Hotla sem vas pa vprašat če vas nič ne moti pri kupovanju preko spleta ker vozička prej ne morete videti? Jaz bi ful kupovala to prek ebaya, pa se bojim da pol to ne bo to kar iščem... pa včasih je pol težko najti ene pametne opise in mnenja...

vidim da je, kupovanje avta lažje kot kupovanje vozička :D

(odgovor članu zvezdica1980)
Neposredna povezava do sporočila: 1734
13.11.2010 19:13:41   
Klaraklara30
IZVIRNO SPOROČILO: zvezdica1980

4-hormonski test

Hvala in LP

Morda misli to, ko daš po nuhalni še kri za dodatne preiskave. To je možno pri vseh G, ki opravljajo nuhalno. Samo povedati moraš, da to želiš in pa seveda še nekaj dodatno plačati.

Neposredna povezava do sporočila: 1735
13.11.2010 19:18:34   
zvezdica1980

4-hormonski test

Hvala in LP

Morda misli to, ko daš po nuhalni še kri za dodatne preiskave. To je možno pri vseh G, ki opravljajo nuhalno. Samo povedati moraš, da to želiš in pa seveda še nekaj dodatno plačati.

Kri ki jo daš na NS se reče dvojni hormonski test? Zato pa sprašujem kaj je 4-hormonski test?

(odgovor članu Klaraklara30)
Neposredna povezava do sporočila: 1736
13.11.2010 21:14:08   
cowgirl
ko je govora o vozičkih... zadnjič sem dragega čakala pred enim šoping centrom, pa pse sem zraven sprehajala... in sem videla, kako sta bodoča mami in ati na parkirišču ogledovala rabljen voziček, lupinico in košaro, ko sta ga druga mama in ati jima pripeljala pokazat. je bilo prav zanimivo jih opazovat in bil je ful lep voziček, na daleč je izgledal res lepo ohranjen. seveda sta ga vzela. če ne bi kar jaz zraven skočila, da ga vzamem jaz.user posted image pa danes sem po bolhi brskala in je ful vozičkov za ugodne cene.

ampak naš je še čisto dober. in jih sploh ne smem gledat. ;)

Carpe diem

Neposredna povezava do sporočila: 1737
13.11.2010 21:16:15   
cowgirl
ko je govora o vozičkih... zadnjič sem dragega čakala pred enim šoping centrom, pa pse sem zraven sprehajala... in sem videla, kako sta bodoča mami in ati na parkirišču ogledovala rabljen voziček, lupinico in košaro, ko sta ga druga mama in ati jima pripeljala pokazat. je bilo prav zanimivo jih opazovat in bil je ful lep voziček, na daleč je izgledal res lepo ohranjen. seveda sta ga vzela. če ne bi kar jaz zraven skočila, da ga vzamem jaz. pa danes sem po bolhi brskala in je ful vozičkov za ugodne cene.

ampak naš je še čisto dober. in jih sploh ne smem gledat. user posted image

Carpe diem

Neposredna povezava do sporočila: 1738
13.11.2010 21:16:55   
cowgirl
RR res zeza!

Carpe diem

(odgovor članu cowgirl)
Neposredna povezava do sporočila: 1739
14.11.2010 7:15:20   
Klaraklara30

4-hormonski test

Hvala in LP

Kri ki jo daš na NS se reče dvojni hormonski test? Zato pa sprašujem kaj je 4-hormonski test?

Ja, sej res, sem tudi en buča user posted image ...jaz si teh zadev nikoli ne zapomnim....o tem 4-hormonskem pa nimam pojma.

Neposredna povezava do sporočila: 1740
14.11.2010 9:37:06   
mami411
Njeli hvala!!! Jaz bom tudi prvo počakala na izvid ac, pa na spol, potem gremo šele v akcijo. Sej verjetno bodo tud te vozičke imeli še kaj znižane, lahko pa še več.

Ja jaz sem prodala PP GT3 in lupinico za 400€ skupaj, je bilo ful ohranjeno, tako da zdej če kupim komplet za 300€, še zmeraj profitiram 100€, pa imam nov voziček user posted image Ja ni kaj, res imam rada vozičke.
Drugače pa še zmeraj uporabljamo tega http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=215947 in je ful fajn, sploh za v avto nam je prišel zelo v poštev, ker nas je le 5 kom.

Uživajte v nedelji!!!!

(odgovor članu Klaraklara30)
Neposredna povezava do sporočila: 1741
14.11.2010 10:19:25   
Pikca
IZVIRNO SPOROČILO: TreeGirl

Pikca, ful hvala. Kdaj si pa začutila premikanje, ko si bila prvič user posted image ?
Aja, voziček je pa hud!

Mimogrede, kako se pa kaj obnašajo bodoči očki? user posted image ?

Sem šla prov pogledat, prvič sem začutla gibe v 19. tednu.
Sej vozička tudi mi ne bomo še zdej kupovali, sam mi je luštno raziskovat, pa mal preveč časa imam zdej, ko moram počivat po BHRuser posted image
Bodoči očka pa je ponosen kot pav, na trenutke pa mal zaskrbljen.

(odgovor članu TreeGirl)
Neposredna povezava do sporočila: 1742
14.11.2010 13:48:48   
fluf
ste me "zrajcale" z vozički...
našla 3 k se mi zdijo kar ok, natančneje še nisem brala opisov...
http://www.mothercare.com/Mothercare-Spin-Pushchair-Russet-Orange/dp/B0031JYUDU/sr=1-13/qid=1289738624/ref=sr_1_13/279-7161790-7566211?_encoding=UTF8&m=A2LBKNDJ2KZUGQ&n=180180031&mcb=core

http://www.mothercare.com/Jane-Solo-Reverse-Matrix-Molten/dp/B003UAWZO6/sr=1-35/qid=1289738642/ref=sr_1_35/279-7161790-7566211?_encoding=UTF8&m=A2LBKNDJ2KZUGQ&n=180180031&mcb=core

http://cgi.ebay.de/Etno-Kombi-Kinderwagen-3-1-Travelsystem-Sportwagen-/250688899138?pt=DE_AllesUmsKind_Baby_Kinderwagen_Buggies&hash=item3a5e390842

bom sla še mal po slovenskih trgovinah, ker mi je lažje če vidim vozičke, pa počakala bom na januar, če bodo imeli kake stare modele znižane... ampak tle v mothercare majo ful ponbudbe, bom šla še v LJ pogledat če jo je kaj :)

(odgovor članu Pikca)
Neposredna povezava do sporočila: 1743
14.11.2010 14:12:14   
mojatvoja
HEj!

4-hormonski test preverja koločino 4 hormonov, s tem se ugotavlja verjetnost kromosomske napake (Downov sindrom). Vzamejo ti kri in jo pošljejo na  preiskavo, zraven tega pa sledi še natančen ultrazvočni pregled. Moj ginekolog dela nuhalno in ta test (sama sem odločila za oba). Izvaja se nekje v 16. tednu in stane 70 evrov. Nekje pa sem zasledila, da ni priporočljiv za tiste, ki imajo več kot en plod.

Pri prvi deklici mi je naredil 2-hormonskega, pri drugi 3-hormonskega, zdaj pa tega. Zgleda, da tudi tu "tehnologija" napreduje.

lp in lepo sončno nedeljouser posted image

(odgovor članu fluf)
Neposredna povezava do sporočila: 1744
14.11.2010 16:25:41   
zvezdica1980

HVALA ZA ODGOVORuser posted image

< Sporočilo je popravil zvezdica1980 -- 14.11.2010 16:26:36 >

(odgovor članu mojatvoja)
Neposredna povezava do sporočila: 1745
14.11.2010 19:24:43   
bella_isabella
Dober večer... pa se malo javim tudi jaz. Hvala bogu za vikend, da si malo odpočijem, ker med tednom komaj živim. Služba me čisto utrudi, pridem pozno domov, pa se trudim še ostati dobre volje in polna energije za svojega triletnika. Slabo mi je malo manj, vsaj vsak dan ne bruham več, sem pa na -1,5 kg. Komaj čakam nuhalno in ste me kar malo prestrašile oz. sedaj sem začela razmišljati še v tej smeri, da kaj pa če je lahko še kaj narobe. Ja po majskem splavu sem čisto prestrašena in komaj čakam, da bo konec nuhalne in, da bo krizno obdobje za menoj. Bodoči očka tudi zaenkrat vse z rezervo sprejema vbistvu se zelo malo pogovarjava o tej nosečnosti, kar me kar malo žalostiuser posted image .

Glede vozičkov. V prvo sem imela Quinny Speedi in sem bila zelo zadovoljna. Košaro in lupinico sem imela sposojeno. Sedaj bo potrebno oboje kupiti. Razmišljam celo o tem, da bi tega prodala in kupila rabljenega Joolza na e-bayu. Mahhh o tem bo še dovolj časa razmišljati. Sam da je z bebo vse ok... samo to me sedaj zanima.

Neposredna povezava do sporočila: 1746
14.11.2010 20:30:57   
ninasiki
fluf a me ti mal hecaš kir lep voziček jsssst tuuuuuud biiii meeelaaaaaa user posted image

drugače zmatrana do fondamenta uglaunem padem ob 9 v pojstlo k klada naš se zbuja po ta novem 5.30 user posted image ma sej bo bol

10.10.2009 je za naju posijau najlepši sonček in
22.05.2011 postanemo 4 peresna deteljica

(odgovor članu bella_isabella)
Neposredna povezava do sporočila: 1747
14.11.2010 23:38:49   
natykaa
Pozdravljene majčice. Spremljam vas že skoraj 2 meseca sedaj pa sem se odločila da se vam končno pridružim user posted image Stara sem 22 let, PDP imam 24.5.2011 in je to moja prva nosečnost. Za mano so že trije pregledi,v torek pa imam KONČNO nuhalno user posted image user posted image S kilami je pri meni kar pestro, saj sem šla najprej eno kilo dol zaradi slabosti, odkar pa je apetit nazaj pa sem že na +2user posted image Ampak na srečo gre vse v trbuščeka ki že zelo pridno rasteuser posted image Prejšnji teden sem prepričala dragega, da mi je preko ebaya naročil angelsound in že komaj čakam da ga dobim in sprobam user posted image Tudi nekaj vozičkov imam že nagledanih, čeprav je še malo prezgodaj, ampak že sedaj vidim da bo zelo težka izbirauser posted image No ti so zaenkrat v najožjem izboru pa me zanima kako se vam zdijo:

http://mali-vragci.si/otroski-vozicek-hauck-manhattan-shopn-drive-charcoal-purple-201-p-281.html?osCsid=93856eee10c177b3defd534fa269b33e

http://otroski-vozicki.com/si/otroski-vozicek-coletto-austin-3-potovalni-komplet-bez-i872.shtml

http://www.lux4kids.si/index.php?main_page=product_info&cPath=11&products_id=11

Se mi zdi, da imajo ti vsaj dokaj normalno ceno, ker 700 € pa se mi res zdi malo preveč za vozičekuser posted image

Imam pa še eno vprašanje za vas...ali ima katera v materinski knjižici označeno tveganje za preeklampsijo ( kvadratek prvesnice) in kaj bi naj to pomenilo??

No, za prvič sem dovolj natvezila, še morem nekaj prišparat za naslednjič user posted image Lepo nosečnost vsem in čim manj problemov in preglavic.

Nočko...

(odgovor članu coris)
Neposredna povezava do sporočila: 1748
15.11.2010 7:36:30   
Anonimen
dobro jutro punce :)

ste pa čisto "notri"padle s temi vozički :) :) meni se zdi,da bom nardila doktorsko nalogo s temi vozički...pa vsi so hudi vozički, čeprav jaz trenutno navijam za pp gt3 :) :) ...škoda edino, da linke od fluf ne morem videt...drugače je tudi ta trgovina nasproti city parka, je zanimiva, samo malo draga, se splača pofirbcat pa po spletu naročit.....

čestitke za uspešne nuhalne, druge, ki čakate pa tudi veliko sreče....mene čez 14 dni čaka pregled, pa se mi zdaj že kar malo vleče, bi ga prej vidla hehehhe....

a ima še katera take čudne sanje...danes se mi je sanjalo tako trapasto...sem šla sredi ljubljane na en balkon, kar visoko noseča sploh ne vem kako sem gor splezala in se pogovarjala s kolegico, ki je bila en balkon nižje..potem sem pa sosedo prosila, če grem lahko čez njen balkon ven, ker ne morem dol pridt, ker sem zaprta na balkon...no pa grem čez njeno stanovanje, nakar sem držala v naročju fantka,naj bi bil moj, pa sploh občutka nisem imela, da bi bil...prosila me je, če ga lahko ona previje,je bil čisto moker...sem si ga komaj izborila nazaj, jedel naj ne bi 3 dni in sem ga kar med potjo dojila....in potem se zbudim vse zmedena, a je bilo res ali ne....kr neki.....

en lep dan vam želim

lp anonimnauser posted image

(odgovor članu coris)
  Neposredna povezava do sporočila: 1749
15.11.2010 8:44:06   
fluf
anonimna: v googla vpiši mothercate, pa dobiš njihovo uradno spletno stran... bom šla še v lj pogledat, ampak mislim da bo cenje isti voziček, ista trgovina, nakup preko spleta :) ampak še nism tok deleč... zdej sam gledam...
Sicer pa men so musty všeč, samo ne vem mal so dragi... a je katera bolj domača v AT ali IT, da pove katere trgovine... npr. jaz sem bila v AT v toy'r'us (v unem k je na poti do Ikeje), pa sem bla dost razočarana... niti ni kake izbire...

Sicer pa ja in voziček na ebayu je huuud do konca, sam ne vem kakšen je. mene ful skrbi, da bom kupla prek spleta za npr. 300€, pol bom pa ugotovila da je en k****** pa bom letela po enga mustya za 800€ k nam... bi pa mela mustya takoj, če kira pove kje se jih da pri nas videt... bla sm v BC v Kranju, pa je ponudba... no ja tud eden mi ni padel v oči, da ne omenim tega, da mi nihle ni rekel tudi dober dan :(

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  68 69 [70] 71 72   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  68 69 [70] 71 72   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?