Njeli
|
Po dolgeeeeem času lep pozdrav vsem sonosečkam!!! Hana80 tudi jaz stiskam pestke zate in za tvojega dojenčka!!! Vem, da verjetno zdaj ne pomaga kaj dosti, ampak ne obupat in poskusi čimbolj pozitivno razmišljat!!! Iskrene čestitke vsem za uspešno opravljene preglede in NS, za dvojčke in lepa dobrodošlica novim majčicam!! vesna_b tudi jaz se pridružujem držanju pestk za NS danes in v pričakovanju na lepe novičke!!!! Mene pa od včeraj zjutraj tako zgaga jezi.. Pravijo, da naj bi takrat laski rastli ne, ampak prijetno pa res nikakor ni, bljek.. Pa tako veselje je zdaj bilo 2tedna, ko ni bilo več slabosti in utrujenost je tudi končno ponehala, zdaj pa spet nekaj drugega.. Glede vozičkov sem čisto razočarana nad lux4kids.. Najprej sva jih imela namen it pogledat v Citya v MB, potem sem pa zvedela, da ima prijateljica popolnoma enakega in ga je kupila na ebayu za malo manj kot 150€ z poštnino vred. Torej imajo pri nas 1x višjo ceno.. Poleg tega sta potem s fantom razmišlala, da bi jih tu prodajala po malo višji ceni in ko sta jih dala na bolho, se jima je lastnik lux4kids pritožil češ, da prodajata točno njihove vozičke. Torej ga raje kupim na ebayu, če že.. Ker je to moja prva nosečnost nisem niti razmišljala, da je pomembno gledati tudi na težo vozička oz. odvisno za kje ga rabiš.. Mi2 sicer rabima bolj za po makedamu in po kakem hribčku voziček in tile lux4kids imajo tudi po 18kg (res, da odvisno katerega vzameš), recimo npr. en Quinny jih ima pa 10kg. Tak, da zdaj vem, da moram bit še na to tudi malo pozorna, da nebom izdihnila po hribu navzgor. Nekak mi je zaenkrat v oči padel Coletto Austin3, odkar sem ga videla v živo pa sploh, se mi zdi kar praktičen, plusov ima ogromno kolko sem prebrala po netu in še cena se mi zdi ugodna za vse v kompletu. Tukaj na strani sicer ni barv, midva ciljama na svetlo zeleno, čeprav sem videla, da tudi rdeč ni slab, bomo še vidli, še je čas.. http://www.otroski-vozicki.com/si/otroski-vozicek-coletto-austin-3-potovalni-komplet-bez-i872.shtml Nekje od januarja naprej imava namen naročit voziček in počasi nabavljat ostale stvari, tak že komaj čakam.. Edino previjalno sva naročila že zdaj, v Toysu, predvsem zaradi tega ker si jaz želim ta široko in imajo pri nas res visoke cene po 250€, midva sva jo pa dobila za 110€ in mi je celo bolj všeč kot te pri nas. mami 27 fajn stran, morem malo prečekirat, mogoče si še premislim! Glede hrane se meni tudi lušta vse mogoče, ampak še vedno me najbolj vleče Mc''Donalds, ne morem si pomagat. Tak, da hodiva zdaj malo bolj pogosto papcat tja. Zanima me,če ima katera Angel sound in kako ste kaj zadovoljne z njim? Malo me je začelo mikat, da bi ga nabavla, ampak se mi zdi cena pretirana za to, nevem no.. Želim vam lep dan majčice!!
< Sporočilo je popravil Njeli -- 12.11.2010 10:56:28 >