|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarke 2011 II.del
14.11.2010 9:14:34   
lil_
meta ma jst se nebom zaposlila tko hmal, k moj fax zdej mal strajka. ampak sej pocas bo. drugac sm pa smer fizika, tehnika, tko da sm bol tak tehnicno-naravosloven tip. no ponavad sem. zdej k me je spomin zapustu in se besed nenajdem, kaj sele, da bi mi blo kej logicnouser posted image ma jst sm na praksi vidla, da mi je solstvo se kr vsec, sam da so danasnji otroci obupni. ja sej vem da tale stavek ni primeren za RR, sam sm mela res slabe izkusnje, kako danasnji otroci visijo cele dneve za racunalniki in telefoni, za solo jim je pa vseen. vejo, da neki pisejo al pa d abojo vprasani...pa zakaj bi se oni naucil, sej bojo pol lahko v nedogled popravlal oceno, na konc leta jim bojo pa senkal tisto dve, ker se ne bo dal nobenmu ukvarjat z njimi. al pa predavas neko snov, eno stvar poves dejansko 37x, pol pa nekoga to isto vprasas, te pa samo gledauser posted image

mi tut za martinovo ponavad specemo piscanca, z izgovorom da je perjad. tut pr ns nismo ljubitelji gosi in racuser posted image je bilo pa zraven tut rdece zelje.

valek ja mene en user posted image brca skos gor v rebra, tko da ce se grdo drzim, me z brcami spomne, da se morem vsest bol pokon. nakonc bom mela se ful lepo drzo user posted image

eno vprasanje, ze dva dni me boli en prst od popka v levo. sam me boli cist mejhn del, pa me zanima ce kera kej ve kaj bi to lahko blo? sej ne boli ful, sam je pa ful nadleznouser posted image

a ve otroske cunjice likate? oz. jih boste? al je dovolj, ce jih operem in posusim v susilcu?

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 1201
14.11.2010 9:57:36   
Teyla
IZVIRNO SPOROČILO: Nina33

Tut tole moram delit z vami (pa ni moja zgodba, čeprav je v prvi osebi user posted image ):

Nekega dne je moja mama odšla v trgovino ter pustila očija in mene, da sama poskrbiva zase. Bila sem stara približno 2 leti in tedaj mi je teta poklonila plastičen servis za čaj, s katerim sem se zelo rada igrala. Oči je sedel v dnevni sobi in prelistaval časopise, jaz sem se pa ponudila, da mu postrežem s "čajem" iz svojega servisa. Seveda sem mu stregla vodo namesto čaja, oči pa je veselo pil mojo vodo in ves čas hvalil moj "čaj". Ko sem mu že nekajkrat postregla "čaj" in ga je vedno znova pohvalil, se je vrnila mama. Oči jo je prosil, naj ostane v dnevni sobi, da bo videla, kako sva se lepo zabavala.
Mama je počakala, da sem jaz prinesla še en "čaj", ki ga je oči nato z veliko pohvale popil.
Nato mu je rekla (tako, kot znajo samo mame): "Predvidevam, da veš, da je edini kraj, kjer lahko tako majhen otrok dobi vodo, straniščna školjka!!!"

user posted image   user posted image   user posted image

Kaj sem se nasmejala. Hvala za tole popestritev jutra. user posted image   In za prelepo kavico.

tamy82 mogoče te je zmotilo, da ima na začetku kar precej veliko ritko, tak da moraš oblačilca kakšno št.večje kupovat. Drugih slabih stvari pa ne vidim. user posted image

FoxyLady hvala za zajtrk, njami. user posted image

Mosoni in vse ki rihtate stanovanje upam, da vam vse uspe čim prej zrihtati. Pa da vas mojstri ne bodo tako jezili. user posted image
MoSoNi super za 5 škatel cotkic. Eni so pa res radodarni. user posted image

Nina33 fantastičen strip. user posted image

No, takole, da povem kaj se je pri nama dogajalo. Včeraj sva šla zjutraj po avto na servis (ki je prišel 470€-menjava zobatega jermena). Potem sva se pa odpravila v Graz. Sva imela celoten načrt zrisan in vse poti. Najprej sva šla v XXXLutz, kjer imajo res čudovite stvari. Take resnično lepe in pa drage, vendar se da najti kakšno oblekico tudi za manjši žep. Tam nisva nič kupila, ker sva si samo vozičke in pa previjalne komode ogledovala. Potem sva zavila v Kiko, ki naj bi imela vse vozičke, za katere sva se zanimala. No izkazalo se je, da ima še kakšnega več (tako da na netu ni za verjet, ker imajo še dosti dodatnih stvai in se včasih splača tvegat). Najin priljubljeni voziček je bil tudi tam in znižan, ker je bil edini. Sva ga po daljšem pregledu in vsem kar vzela. Tako da sedaj imava vozek in sva ful vesela. user posted image Se pa res zloži na minimalko, kar je res pomembno, ker nama ravno v prtljažnik paše (Golf 4). Potem sem pa jaz še malo oči pasla na parih komodah in se zaljubila v eno, ki pa je bila cca 280€. Takole izgleda:

user posted image

Mi je bilo res všeč, ker ima zgoraj še dodaten prostor za odlaganje stvari. Kakorkoli, če bi imela kakšen € več s sabo, bi jo verjetno kar vzela, ker je bil še dodaten 10% popust na vso pohištvo. Sicer možnost še ni izključena, vinjeta nama velja še 6 dni. user posted image

No, na koncu sva se oglasila še v Kik-u, ampak čisto ponesreči, ker sva iskala Toys R us. Tam sva kupila še eno trenirkico in pa dve majčki, ki jih je moj izbral. Sem mu mogla pustit izbiro oz ga zaposlit, ker je skoraj ošpice dobil. Je bil že utrujen in tečen. Potem sva pa zavila še v Ikeo, ampak nama tiste komdoe niso bile všeč, tako da sva prišla domov z izkupičkom voziček in par oblekic. Žal vozička ne morem poslikat, ekr sva ga zaradi premalo prostora pri naju pustila kar pri tastu in tašči in ga bova šla kasneje iskat. Bom pa dodala slikice oblekic. user posted image

To je poročilo z moje strani za včerajšnji dan. user posted image

Lepo nedeljo vam želim.user posted image

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 1202
14.11.2010 12:20:20   
meta21
IZVIRNO SPOROČILO: MoSoNi

Ena stvar me mal zanima... nekaj časa nazaj mislim da je bilo govora o pogostejših pregledih proti koncu nosečnosti (če se prav spomnim seveda, ker je tudi moj spomin kot ementaler), menda bi naj bili pregledi na 14 dni po dopolnjenem 28. tednu. Meni je G rekla da tu ne bo nobene spremembe (pregledi na cca 4 tedne, kot do zdaj), edino po 35. tednu se začnejo delati CTG-ji in so vsak teden do konca. Je to še ena taka stvar, ki je od G do G različna? Že to me je mal pretreslo, da me po morfologiji ne čaka noben UZ več user posted image , razen seveda samoplačniški.

Jaz sem imela v prvi nosečnosti do konca 8. meseca na 4-5 tednov, zadnji mesec pa na en teden in po roku na 2 dni. Je verjetno odvisno od nosečnosti. Jaz nisem imela nobenih problemov. CTG-ja mi G ni nikoli naredil, ker je rekel, da srček itak slišiva s tisto rečjo (za nafto odkrivatuser posted image - ne vem, kako se reče) popadke pa sama čutim. Je pa na koncu začel preverjat odprtost (torej spet vaginalni preglediuser posted image user posted image ). UZ-je sem mela po propisima-2 obvezna in 2 sem si plačala. To je to!

(odgovor članu MoSoNi)
Neposredna povezava do sporočila: 1203
14.11.2010 12:45:22   
Patrisha
Teyla user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image juhej  za vozek in ostalo..
ostalo se sploh nisem prebrala... bom pa, ker lepo pridno lezim v postli in jamram user posted image
Sicer ne vem kaj se dogaja, tamala lepo telovadi, mene pa boli svinuser posted image ko v predelu popka ko rahlo prtisnem tako, da mi slabo postane user posted image user posted image , tako, da me je moj kr steral v pojslo user posted image .
Sicer skocim ven dat jabolcno pito... v novi kuhni treba tut malo pect, ceprav je strudl pado ze **** krat, ampak se ga nazres.. ce bo za kaj ga fotokam in pripisem recept...

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 1204
14.11.2010 12:57:37   
Patrisha
IZVIRNO SPOROČILO: meta21

IZVIRNO SPOROČILO: MoSoNi

Ena stvar me mal zanima... nekaj časa nazaj mislim da je bilo govora o pogostejših pregledih proti koncu nosečnosti (če se prav spomnim seveda, ker je tudi moj spomin kot ementaler), menda bi naj bili pregledi na 14 dni po dopolnjenem 28. tednu. Meni je G rekla da tu ne bo nobene spremembe (pregledi na cca 4 tedne, kot do zdaj), edino po 35. tednu se začnejo delati CTG-ji in so vsak teden do konca. Je to še ena taka stvar, ki je od G do G različna? Že to me je mal pretreslo, da me po morfologiji ne čaka noben UZ več user posted image , razen seveda samoplačniški.

Jaz sem imela v prvi nosečnosti do konca 8. meseca na 4-5 tednov, zadnji mesec pa na en teden in po roku na 2 dni. Je verjetno odvisno od nosečnosti. Jaz nisem imela nobenih problemov. CTG-ja mi G ni nikoli naredil, ker je rekel, da srček itak slišiva s tisto rečjo (za nafto odkrivatuser posted image - ne vem, kako se reče) popadke pa sama čutim. Je pa na koncu začel preverjat odprtost (torej spet vaginalni preglediuser posted image user posted image ). UZ-je sem mela po propisima-2 obvezna in 2 sem si plačala. To je to!

ocitno se res od mesta do mesta, od kraja do kraja zeeeeeeeeeelo razlikujejo pregledi. Do zdaj je bil cisto vsak moj pregled UZ ( pa se slikice sem dobila :) ). Prvo se vlezem na mizo me preslata in avtomatsko pregleda in glavico, premeri kosti itd... cudno mi je, da nocejo delat teh UZ ce majo masino itaq tam in je przgana...user posted image user posted image tako pa me res raz..user posted image i!!! mislim,  a jim je tak tezko al kaj? al so take guzve ??? ne razumem.. in kok stane ta pregled z UZ?? upam, da ni neka absurdna cena user posted image

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 1205
14.11.2010 13:36:42   
Patrisha
user posted image

1 jogurtov loncek sladkorja
1 jogu. loncek olja - jaz dam pol vode pol ola
2. jogu. loncka moke
2  jog. loncka mleka
2 rumenjaka / oz jajci locis
1 vanili cuker
1 pecilni prasek

zmiksas vse pol na koncu dodas beljak ( stepen ) das pect  polovico mase za 15 min pri 180 °. Naribas jabucke jih cukras + cimet. Das na peceno testo, in na vrh se namazez 1 ali 2 kisli smetani. Ter preostanek mase oz. polovicko prelijes cez in das ponovno  pect za 35 min pri 180 °. malo pocukras cez al pa das sladko smetano gor... po zelji.. To so sestavine za micken pekac.. za vecjega delas dvojno.. sicer jaz vedno dam pri dvojni masi en loncek cukra in pol loncka olja ter ostalo vodo..

(odgovor članu Patrisha)
Neposredna povezava do sporočila: 1206
14.11.2010 13:38:12   
Patrisha
user posted image se pardonimar :) 1 loncek mleka!

(odgovor članu Patrisha)
Neposredna povezava do sporočila: 1207
14.11.2010 13:38:55   
Patrisha
user posted image jaz! PARDONIRAM! user posted image

(odgovor članu Patrisha)
Neposredna povezava do sporočila: 1208
14.11.2010 13:39:07   
meta21
IZVIRNO SPOROČILO: lil_

meta ma jst se nebom zaposlila tko hmal, k moj fax zdej mal strajka. ampak sej pocas bo. drugac sm pa smer fizika, tehnika, tko da sm bol tak tehnicno-naravosloven tip. no ponavad sem. zdej k me je spomin zapustu in se besed nenajdem, kaj sele, da bi mi blo kej logicnouser posted image ma jst sm na praksi vidla, da mi je solstvo se kr vsec, sam da so danasnji otroci obupni. ja sej vem da tale stavek ni primeren za RR, sam sm mela res slabe izkusnje, kako danasnji otroci visijo cele dneve za racunalniki in telefoni, za solo jim je pa vseen. vejo, da neki pisejo al pa d abojo vprasani...pa zakaj bi se oni naucil, sej bojo pol lahko v nedogled popravlal oceno, na konc leta jim bojo pa senkal tisto dve, ker se ne bo dal nobenmu ukvarjat z njimi. al pa predavas neko snov, eno stvar poves dejansko 37x, pol pa nekoga to isto vprasas, te pa samo gledauser posted image

a ve otroske cunjice likate? oz. jih boste? al je dovolj, ce jih operem in posusim v susilcu?

Jaz ko sem prišla delat so me včasih kar odnesli, tako zelo jih nisem imela pod kontrolo zdaj grem pa brez problema v vsak razred (pa sem v zadnji triadi). Z leti pogruntaš, da moraš bit strog in dosleden. Vsako dobroto, omahovanje, popuščanje pri pravilih zavohajo in si oplel. Saj se pohecamo, se nasmejimo ampak ko pa prideo do meje pa ni pardona. Sploh zdaj v nosečnosti, ko mi pritisk včasih naraste v 3 sekundah si pomoje mislijo, Mater, je to ena kolerična babauser posted image  ampak mir pa mam in ponavadi tudi naredijo tisto kar se dogovorimo. Se spomnim, da sva se v 1. nosečnosti enkrat s kolegico med poukom srečali na hodniku (obe noseči), ko sva se prišli ven ohladit, ker bi v nasprotnem primeru enega usekala. Vse "hitro jezljive" nosečke kar predstavljajte si ko te minuto za minuto jezi mulc, za katerega ti ure in ure ugotavljaš, kako bi z njega kaj naredil, da bi kaj znal in se kdaj v življenju znašel.

Glede likanja je pa fajn likat dokler je popek odprt oz. ni zaceljen pa še takrat je nam v MŠ rekla, da je sušilec kar dovolj.

(odgovor članu lil_)
Neposredna povezava do sporočila: 1209
14.11.2010 13:44:54   
meta21
IZVIRNO SPOROČILO: Patrisha

ocitno se res od mesta do mesta, od kraja do kraja zeeeeeeeeeelo razlikujejo pregledi. Do zdaj je bil cisto vsak moj pregled UZ ( pa se slikice sem dobila :) ). Prvo se vlezem na mizo me preslata in avtomatsko pregleda in glavico, premeri kosti itd... cudno mi je, da nocejo delat teh UZ ce majo masino itaq tam in je przgana...user posted image user posted image tako pa me res raz..user posted image i!!! mislim,  a jim je tak tezko al kaj? al so take guzve ??? ne razumem.. in kok stane ta pregled z UZ?? upam, da ni neka absurdna cena user posted image

Ja ful se razlikuje pa ne samo od mesta do mesta ampak kar od ginekologa do ginekologa. Navaden UZ pride 40 eur, nuhalna pa ca. 70 eur-

(odgovor članu Patrisha)
Neposredna povezava do sporočila: 1210
14.11.2010 13:51:53   
Patrisha
user posted image o pajaci nagrauzni!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image KATASTROFALNO!!! mater pa nebi rekla, da bi ble te masine za kaj... imajo jih przgane in vse! nvem se elektrika za ceu mesec pride manj... no tole me je pa res razkurno zdaj user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 1211
14.11.2010 14:17:04   
meta21
Hej, patrisha, ne razburjaj se! Boš še postala predsednica kluba hitro jezljivih nosečkuser posted image . Sem že razmišljala o menjavi ginekologa ampak mi je drugače fajn pa še moj prvi jeuser posted image user posted image

(odgovor članu Patrisha)
Neposredna povezava do sporočila: 1212
14.11.2010 14:26:37   
meta21
Drugače sem pa odkrila zdravilo proti jeziuser posted image . Zadnje 2 dni se mi je začelo nekaj spuščat po ustih-očitno se me nekaj loteva in mi imunski sistem pošilja signale. Včeraj zvečer sem bila čisto na koncu z živci, ker niti govorit nisem mogla. Na jeziku mam ene 3 pike, pri osmicah na dlesni in še in še ... Pa mi je moj dragi prinesel nekega kvazi jegermajstra (fazanuser posted image ) in sem naredila en požirčič tako da sem si malo usta razkužla. In na lepem me je po celem telesu preplavla toplota, oči so postale težke, tako fajn utrujena sem bila ... Zaspala sem ko dojenček do jutra. Hm, zdajle spet poglejujem tistole flašo na pultuuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 1213
14.11.2010 14:38:16   
cukica
Nina sem zamočila danes zjutraj res sem bila budna od 2 do 5 sem čakala mojga,da je prišel domov in potem sva mela debato,k da se nebi mogla menit dopoldan.Tko da sem spala do 10.Me pa zadnje dni bolijo rebra in komaj diham tko,da se počutim res kot en velik ogromen kit.
Danes ob 16 greva na žegnanje k moji stari mami komaj čakam,da vidim vso žlahto na kupu,...Drgač pa je dan tko zaspan,da bi najraje kr zaspala.
Aja sem brala kako naj bi imeli preglede jaz mam v torek uz in nato 1.12. naj bi šla na CTG,zakaj tako pojma nimam,....

Nič grem mal počivat,pa se tipkamo kaj kasneje,...

17.01.2011 Nejc

(odgovor članu lil_)
Neposredna povezava do sporočila: 1214
14.11.2010 15:36:16   
Patrisha

Hej, patrisha, ne razburjaj se! Boš še postala predsednica kluba hitro jezljivih nosečkuser posted image . Sem že razmišljala o menjavi ginekologa ampak mi je drugače fajn pa še moj prvi jeuser posted image user posted image

ehehehe to ze spadam brez tega da sem noseca, zdaj se je stanje celu zeeeeeeeeeeelo umirlo :) sem zelo skulirana :D

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 1215
14.11.2010 16:18:21   
tamy82
Žvijo punce!

Danes malo bolj zaspano pri nas, ker smo včeraj malo potegnili in smo šli spat šele okrog 2h, kar pa je zame, ki ponavadi ob 11h že spim, že kar šok user posted image Tako da zdej sva vseeno šla malo na sprehod, pa se boljše počutim, dopoldne sem bila pa res zaspana user posted image Sicer pa je pri nas tudi tako fajn zaspano vreme, oblačno in megleno user posted image

Super za vse nakupe in stvari, ki ste jih dobile na sposojo! user posted image Se vidi, da se februar že kar bliža, pol novembra je že mimo, še veseli december in kmalu bodo naši user posted image tu user posted image
Moj mi zdej že skoraj vsak dan pove, da že komaj čaka, da pride najin user posted image user posted image

Kar se tiče UZ in pregledov pri G je res zelo različno, ampak meni je tudi ok, če nimam na vsakem pregledu UZ, ker se mi zdi, da s tem samo user posted image motimo pri njegovem ritmu. Sej se ga bom lahko prav kamlu nagledala user posted image

Drugače moje počutje ok, brcanje zaenkrat HB nič boleče/moteče, samo hrbet me po dolgem sedenju ali polsedečem položaju kar začne bolet. No, sej to potem moj reši s tem, da me malo zmasira, čeprav mu morem potem nudit kontrausluge user posted image

Uživajte v nedelji kar jo je še ostalo user posted image

(odgovor članu Patrisha)
Neposredna povezava do sporočila: 1216
14.11.2010 16:34:35   
Teyla
Patrisha ful dobro izgleda. Se priporočam za kakšen košček. user posted image   Če ti smem namignit, za popravljanje svojega posta uporabi funkcijo uredi (zraven gumbov "odgovori" in "citiraj"), ki ti je na voljo mislim da kakšne 2 minuti, potem se pa posta ne da popravljati. Dokler je gumb "Uredi" viden, pa ga lahko uporabljaš po mili volji. Sam tolko, če ti je lažje. user posted image

meta21 fajn nasvet. Skrni še kakega jegermaistra zame. user posted image   Sem se tudi jaz začela zdirat na ljudi, danes sem mamo nadrla, pa še vedno mislim, da imam prav. Razburit se mi pa tudi ne bi bilo treba tako močno.

Katera se je že pritoževala nad brci v rebra? Danes sem dobila svojo prvo in me je kar presenetila, moram rečt. Sem si že mislila da ji kaj ne paše. user posted image

Sem naložila dve slikici s cotkami, tako da si lahko ogledate v albumu, če dela. Voziček pa poslikam kdaj drugič, ko bo pri nama. Zdaj pa šibam še malce za diplomo delat. Moram bit pridna. user posted image

(odgovor članu Patrisha)
Neposredna povezava do sporočila: 1217
14.11.2010 21:25:38   
meta21
IZVIRNO SPOROČILO: Teyla

meta21 fajn nasvet. Skrni še kakega jegermaistra zame. user posted image   

Ja, no, lahko, če želiš ... Čeprav sem kar precej prepričana, da deluje samo na osebo, ki ga pijeuser posted image user posted image user posted image . Lahko pa probava... Jaz naredim požirek, ti mi pa čez par ur povej, kako si se počutila. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Teyla)
Neposredna povezava do sporočila: 1218
14.11.2010 23:14:36   
Teyla

IZVIRNO SPOROČILO: Teyla

meta21 fajn nasvet. Skrni še kakega jegermaistra zame. user posted image   

Ja, no, lahko, če želiš ... Čeprav sem kar precej prepričana, da deluje samo na osebo, ki ga pijeuser posted image user posted image user posted image . Lahko pa probava... Jaz naredim požirek, ti mi pa čez par ur povej, kako si se počutila. user posted image user posted image user posted image

Super.user posted image   Se že nekaj časa dobro počutim, vendar ne vem če si srknila požirek ali ne. user posted image user posted image

Sem bila pridna in celo nekaj malega naredila za diplomo. user posted image

< Sporočilo je popravil Teyla -- 14.11.2010 23:15:52 >

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 1219
15.11.2010 7:31:15   
vipercat
dobro jutro

evo vikend je mimo. danes grem na zavod, da končno vidim če so teli papirji dobro ali bo ponovnno treba kaj spreminjat. no na kuhanemu vinčku smo bili (grlo nič boljše), včeraj smo šli po malega v lj. pa jee rekel če sva ga samo pogledat prišla, ker še ni čas za iti domol user posted image

nina33 - hvala da si posodobila seznamček - lepo skrbiš za nas user posted image

meta21 - super zdravilo user posted image . jest imam pa čisto razžrt jezik (mandarine, kokice), imunski sistem tudi čisto na psu, že 14 dni prehlkajena in kašljam kot star kadilec - moram tudi jaz poiskati kakšno čarobno flašo v shrambi. pri nas imamo teh zvarkov polno, saj jaz kuham teranov liker, mami gozdne jagode v vinu, da o borovničkah in višnjevcih ne govorim... samo pije nihče user posted image

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 1220
15.11.2010 7:37:50   
Patrisha
Teyla mnja potem ko sem kliknila sem vidla da bi lahko ze tam popravla :/ bom drugic bolj pridna user posted image

(odgovor članu vipercat)
Neposredna povezava do sporočila: 1221
15.11.2010 8:21:16   
Teyla
Dobro jutro vsem skupaj.

Kje ste vse, se mi zdi, da ste kar izginile in ni običajnega čvekanja. user posted image

vipercat  upam, da se boš kmalu bolje počutila. Sezona prehladov je že tu in moramo dobro poskrbeti zase in za svoje pikice. Tud z jagermaistrom, če je treba, a ne meta21?user posted image

Patrisha ni panike, sem samo omenila, ker sem mislila, da ne veš. user posted image

Šibam v službo počasi. Zvečer imam pa šolo za starše- nega otroka. To bo gotovo zanimivo. Pa moj je rekel, da bo kar odpovedal vaje, če je tok pomembno, pa sem rekla, naj kar odpove. user posted image

(odgovor članu Patrisha)
Neposredna povezava do sporočila: 1222
15.11.2010 8:25:06   
Patrisha
ojej mi mamo tudi MS danes :D, baje ze dobimo potrdila o tecaju ;) sicer pa ja, danes se meni ama nista ne da! Sem se zjutraj odlocala al bi sla delat al ne :/ evo pa sem tu... ceprav se imam ogromno za ucit in se predavanja ceu tedn do lepo 8 zvecer, pa MS... v torek nasledn pa izpit user posted image  jaz! user posted image  ta tedn definitivno mi moj! user posted image

(odgovor članu Teyla)
Neposredna povezava do sporočila: 1223
15.11.2010 8:25:25   
sara1986
Jutro.. Tud mene že par dni daje kašelj, mam občutek da bom kr pljuča vn vrgla. user posted image
Pa čajčki z medom nč ne  pomagajo. Mali pa se mi zdi čez cel dan brca, se premika, verjetno ga vrže vsakič ko zakašljam user posted image

(odgovor članu Patrisha)
Neposredna povezava do sporočila: 1224
   [Brisano sporočilo]
15.11.2010 8:25:50   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Teyla)
  Neposredna povezava do sporočila: 1225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?