Teyla
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nina33 Tut tole moram delit z vami (pa ni moja zgodba, čeprav je v prvi osebi ): Nekega dne je moja mama odšla v trgovino ter pustila očija in mene, da sama poskrbiva zase. Bila sem stara približno 2 leti in tedaj mi je teta poklonila plastičen servis za čaj, s katerim sem se zelo rada igrala. Oči je sedel v dnevni sobi in prelistaval časopise, jaz sem se pa ponudila, da mu postrežem s "čajem" iz svojega servisa. Seveda sem mu stregla vodo namesto čaja, oči pa je veselo pil mojo vodo in ves čas hvalil moj "čaj". Ko sem mu že nekajkrat postregla "čaj" in ga je vedno znova pohvalil, se je vrnila mama. Oči jo je prosil, naj ostane v dnevni sobi, da bo videla, kako sva se lepo zabavala. Mama je počakala, da sem jaz prinesla še en "čaj", ki ga je oči nato z veliko pohvale popil. Nato mu je rekla (tako, kot znajo samo mame): "Predvidevam, da veš, da je edini kraj, kjer lahko tako majhen otrok dobi vodo, straniščna školjka!!!" Kaj sem se nasmejala. Hvala za tole popestritev jutra. In za prelepo kavico. tamy82 mogoče te je zmotilo, da ima na začetku kar precej veliko ritko, tak da moraš oblačilca kakšno št.večje kupovat. Drugih slabih stvari pa ne vidim. FoxyLady hvala za zajtrk, njami. Mosoni in vse ki rihtate stanovanje upam, da vam vse uspe čim prej zrihtati. Pa da vas mojstri ne bodo tako jezili. MoSoNi super za 5 škatel cotkic. Eni so pa res radodarni. Nina33 fantastičen strip. No, takole, da povem kaj se je pri nama dogajalo. Včeraj sva šla zjutraj po avto na servis (ki je prišel 470€-menjava zobatega jermena). Potem sva se pa odpravila v Graz. Sva imela celoten načrt zrisan in vse poti. Najprej sva šla v XXXLutz, kjer imajo res čudovite stvari. Take resnično lepe in pa drage, vendar se da najti kakšno oblekico tudi za manjši žep. Tam nisva nič kupila, ker sva si samo vozičke in pa previjalne komode ogledovala. Potem sva zavila v Kiko, ki naj bi imela vse vozičke, za katere sva se zanimala. No izkazalo se je, da ima še kakšnega več (tako da na netu ni za verjet, ker imajo še dosti dodatnih stvai in se včasih splača tvegat). Najin priljubljeni voziček je bil tudi tam in znižan, ker je bil edini. Sva ga po daljšem pregledu in vsem kar vzela. Tako da sedaj imava vozek in sva ful vesela. Se pa res zloži na minimalko, kar je res pomembno, ker nama ravno v prtljažnik paše (Golf 4). Potem sem pa jaz še malo oči pasla na parih komodah in se zaljubila v eno, ki pa je bila cca 280€. Takole izgleda: Mi je bilo res všeč, ker ima zgoraj še dodaten prostor za odlaganje stvari. Kakorkoli, če bi imela kakšen € več s sabo, bi jo verjetno kar vzela, ker je bil še dodaten 10% popust na vso pohištvo. Sicer možnost še ni izključena, vinjeta nama velja še 6 dni. No, na koncu sva se oglasila še v Kik-u, ampak čisto ponesreči, ker sva iskala Toys R us. Tam sva kupila še eno trenirkico in pa dve majčki, ki jih je moj izbral. Sem mu mogla pustit izbiro oz ga zaposlit, ker je skoraj ošpice dobil. Je bil že utrujen in tečen. Potem sva pa zavila še v Ikeo, ampak nama tiste komdoe niso bile všeč, tako da sva prišla domov z izkupičkom voziček in par oblekic. Žal vozička ne morem poslikat, ekr sva ga zaradi premalo prostora pri naju pustila kar pri tastu in tašči in ga bova šla kasneje iskat. Bom pa dodala slikice oblekic. To je poročilo z moje strani za včerajšnji dan. Lepo nedeljo vam želim.
|