|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarke 2011 II.del
13.11.2010 0:10:55   
Nina33
Tut tole moram delit z vami (pa ni moja zgodba, čeprav je v prvi osebi user posted image ):

Nekega dne je moja mama odšla v trgovino ter pustila očija in mene, da sama poskrbiva zase. Bila sem stara približno 2 leti in tedaj mi je teta poklonila plastičen servis za čaj, s katerim sem se zelo rada igrala. Oči je sedel v dnevni sobi in prelistaval časopise, jaz sem se pa ponudila, da mu postrežem s "čajem" iz svojega servisa. Seveda sem mu stregla vodo namesto čaja, oči pa je veselo pil mojo vodo in ves čas hvalil moj "čaj". Ko sem mu že nekajkrat postregla "čaj" in ga je vedno znova pohvalil, se je vrnila mama. Oči jo je prosil, naj ostane v dnevni sobi, da bo videla, kako sva se lepo zabavala.
Mama je počakala, da sem jaz prinesla še en "čaj", ki ga je oči nato z veliko pohvale popil.
Nato mu je rekla (tako, kot znajo samo mame): "Predvidevam, da veš, da je edini kraj, kjer lahko tako majhen otrok dobi vodo, straniščna školjka!!!"

There's nowhere you can be that isn't where you're meant to be. ~~John Lennon

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 1176
13.11.2010 0:44:30   
Nina33
No, zdej pa en dober večer user posted image !
D3lfink4 user posted image  user posted image user posted image user posted image . Navijam za vas, de ostanete čimdlje 3v1. Ste pa vse tri na varnem user posted image .
Teyla, fajn nakup, ni kej user posted image . Pa 50 cifre jaz ne bi kaj preveč kupovala, mi pomoje nismo imeli niti ene, pa je imel "le" 51 cm ob rojstvu. Je pa res, de sama cifra še nič ne pomeni ( naš ima "novo" bundico št. 80, ki je večja od običajne št.86, ki mu je že premala - poj se pa znajdi user posted image ).
Jaz pa za "osvežitev" po viasori-ju (user posted image ) uporabim kr uno tipko za "nazaj brisat". Ne vem, kako se ji reče: una dvojna tipka s puščico v levo v zgornji vrstici (tam kjer so cifre drgač). Če kera slučajn zastop tole štreno klele user posted image . Je pa res, de moram smajlije poj "na roke" obnovit - se dela, de jih ni pojedel, sam jih je user posted image . Pa sem na mozili.
Meta, dejva met še en klub na majstre razpuser posted image  user posted image -  user posted image - no, sej se lohk še kera prdruž (čeprav upam, de nas nima preveč takih izkušenj): mene razpi*deva "moj" majster za podn in lukno v zid (dons neki ne najdem ta pravih besed - a je to tut kakšna user posted image fora user posted image ): v sredo se je sicer končno prikazal in pogledal "situacijo", zdej pa na predračun čakam user posted image . Je sicer reku, de v sredo skor zihr še ne bo mogu poslat, de v četrtek pa zihr...no, dons je bil petek, a ne? Jutri zjutraj bom bla zelo prijazna user posted image user posted image user posted image . Že tako sem ga več kot dva tedna "lovila" - je zmeri glih neki vmes pršlo, al bi lohk jutr? Pa dej povej, de nimaš cajta, porkaduš, sej nisi edini user posted image . Tri tedne nazaj mi je reku, de bo v mescu vse zrihtal - no, bomo vidl, a ne? user posted image user posted image user posted image
Eh, tole je pa pasalo user posted image user posted image . Mam pa tut že mizo za tole našo "wanna be" jedilnico, ki sem jo hotla ta teden kt pride že sestavt (pa jo zgleda ne bom, ker je nimam kam datuser posted image ). Posteljo za Šimna pa (baje) dobimo na začetk decembra, zaenkrat še kr ob najini postelji spi user posted image . Pa mi kr paše, je eno tako zoprno obdobje prehladov in se ponoči včasih zbudi za crkljat, nos brisat ali vodo pit... pa se mi velikrat še vsest komi da, v drugo sobo it bi mi bil pa že kr projekt user posted image . Pa sem ga imela namen že za njegov RD preselit user posted image . Pa dons imam uradno samo še 3 mesce do PDPja user posted image . Men gre pa tole kr prehitro user posted image .
Valek, zdej grem pa slikce gledat user posted image .
Lepo, mirno noč, lepe sanje in DOBRO JUTRO vsem user posted image !
Madona, se bom pa namatrala, de mi bo tole objavl user posted image Sem prejle hotla vam še kašno kavico za dober dan prilimat, pa sem si rekla, de poj bom pa sploh švoh spala zarad tega kofeina..zdej bom pa celo noč tale post pošiljala user posted image

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 1177
13.11.2010 0:50:24   
Nina33
Eko, še eno "ta nočno" kavico častim (upam, de mi rata, de nam ta prava Gorenka izpadla user posted image ):

user posted image

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 1178
13.11.2010 7:23:54   
cukica
Dobro jutro vsem skupaj!!!!

Jo@n jaz mam uz ob 9-45 tako,da se lahko dobiva kasneje v parkirni hiši,če boš mela čas in boš videla kdaj boš končala ti.Ti pošljem telefonsko na zs.

D3lfink4 upam,da si v redu in princeski tudi in,da zdržite čim drel vse skupaj,...Pošiljam ti user posted image za srečo in mislim nate,....

nina33 midva sva pa res tim,ti končaš jaz začnem ,...user posted image

17.01.2011 Nejc

(odgovor članu vipercat)
Neposredna povezava do sporočila: 1179
13.11.2010 7:56:34   
FoxyLady

Jutro!

user posted image

En dober zajtrk,njamiuser posted image

user posted image

In seveda kavica za lepši dan!user posted image

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 1180
13.11.2010 8:28:21   
tamy82
Jutro!

Teyla ja jaz sem tudi gledala, da je bolj fajn, da so te prekrivne hlačke posebej. Vem pa, da me je pri teh plenicah Racman nekaj zmotilo, ampak ne vem več kaj user posted image tako da bom mogla zdej vse še malo pogledat in se potem kar odločit. Ja govorim vse v prvi osebi, ker moj je to (valda) meni prepustil, ker njemu je vseeno kakšne bova mela user posted image jah no, sej ne veš al je bolše tako ali se potem kregat, ker bi on ene, jaz pa druge ... user posted image
Pa super za nakupe! user posted image Pa še kej poslikaj, da bomo lahko očke pasle user posted image Sicer pa jaz tudi nisem št. 50 ničesar kupila, še 56 mam bolj malo, večinoma kar vse 62 ... (ne vem, meni se že to zdi tako majhno ...user posted image ).

nina33 tvoje večerne oz. nočne poste je pa res fajn brat user posted image se moram vedno smejat zraven user posted image Pa še hvala za tako super kavico!

foxylady od tega zajtrka bi se pa prav zredila user posted image sicer pa itak, hvala user posted image

d3lfink4 ve tri se pa fajn držite in vam vse pošiljamo objemčke in pikepoke za srečo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Uživajte vikend! user posted image

< Sporočilo je popravil tamy82 -- 13.11.2010 8:29:13 >

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 1181
13.11.2010 8:28:41   
lil_
nina33 se dobr da si razlozila tisto z morjem in se napol zimsko rezervacijo, ker sm jst tut razumela, da bojo sli skor pozimi na morje. zdej k sm pa prebrala, da nej bi takrat samo rezerviral, mi je pa povsem logicno. prej mi seveda ni blo user posted image se je tut men zdel cudn.

tista s cajem je super dobra, se moj se ji je fajn nasmejuuser posted image

jst razumem, da se vrnes nazaj s tipko za brisat, sm ze zanc neki o tem rekla, sam najbrz ni blo razumljiv user posted image

no jst se lahko vclanm v klub tajeznih, ker cakava ploscice za kuhno, kuhna je ze prsla, ploscice so se pa razbile, tko da jih dobimo cez 14 dni user posted image

(odgovor članu FoxyLady)
Neposredna povezava do sporočila: 1182
13.11.2010 12:17:05   
sara1986
D3lfink4 , mislimo na vse tri, evo še user posted image user posted image  za srečo, držite se

(odgovor članu lil_)
Neposredna povezava do sporočila: 1183
13.11.2010 13:02:08   
meta21
nina, tud jest se narežim ob tvojih postih tko da ti kar pošiljaja-pa magari celo noč. Mam pa tud jest težave zadnje čase težave najt besedo. Glih ta teden sem hotla Lovru rečt, da nja se ne igra s plastelinom na tapicirani klopi v jedilnici ampak na mizi. No, slišalo se je pa nekako takole: Lovro ne se igrat na sedežni............. hmmm .................... na kavču ............. hm na ....... (pogled v dedijevo smer) Pa kako se temu kuuser posted image u reče!? in on: Klop?user posted image user posted image user posted image  Zdaj si pa predstavljajte, kako se mi otroci včasih v šoli narežijo. No, ja, vsaj mal mislijo zraven, ker učiteljico pri napaki dobit je pa res fora!!!

Še nekej sem mislila ... Hm? user posted image

(odgovor članu sara1986)
Neposredna povezava do sporočila: 1184
13.11.2010 13:36:16   
lil_
vidm d anisem edina, k zadnje case ne najde besed user posted image
meta kok dobr te razumem, k jst sm pa bodoca ucitlca user posted image

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 1185
13.11.2010 14:15:28   
meta21
Evo, roka, lil! Jaz sem se zaposlila pri 24, skoraj 25 letih. Zdaj delam 5 let in pol (7. šolsko leto) pa mam šolstav pomalem vrh glave). Edino kar me še tolaži je delovni čas, ostalo je pa trenutno res na psu. No, veliko je tudi od vodstva odvisno ampak meni se res že meša. Pa še pedagog sem, učim pa DSP ki je že tako en marginalna reč v šolstvu tko, da poleg tega da delam, moram še nonstop ljudi prepričevat da dejansko je kaj koristi od mene, ker sploh tisti iz stare šole mislijo, da samo državi dnar kradem. Kakšen profil si pa ti?

(odgovor članu lil_)
Neposredna povezava do sporočila: 1186
13.11.2010 15:14:32   
Nina33
Hoj!
Midva sva pa na kosilu pr mojih dveh in oba uživava user posted image . Zdejle bom kavico dobila, mali babico "matra" - prav ji jeuser posted image , počasi se bo šel v banjo namakat (mi imamo samo tuš in mu je banja zakon), poj greva pa še po knjigico Sto ugank v Svet knjige pa sva dobra user posted image . Aja, pa vmes bo še domač tiramisu padu, mljask.  Pa dopoldne sem bila s prijateljico, ki je že vsaj tri leta nisem vidla, na kavici in sem se naklepetala user posted image . Ma, se nam enim gode. Še do majstra mi ni ratal pridt, zdejle pa sem prezadovoljna, de bi lohk bla učinkovito zoprna (ne ve, kakšno srečo ima user posted image ).
Meta, tole z iskanjem besed se je menže v neuser posted image  stanju dogajalo, zdej je pa prav ornk kriza žeuser posted image . Eh, saj so hormoni, EMŠO zihr nima nč s tem user posted image user posted image .
Ja, tole s počitnicami v februarju, marcu je mene čist zamedl user posted image . Sem že hotla ornk fouš bit - kere pridne dojenčke si znajo eni zrihtat user posted image .
Uživajte v tem lepem dnevu!
P.S. Sem vam že hotla lepe sanje zaželet user posted image .

< Sporočilo je popravil Nina33 -- 13.11.2010 15:15:10 >

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 1187
13.11.2010 15:20:14   
Nina33
A sem že povedala, de sem jaz v tegale mojga fantka kr mal zalublena? Ma je takooo zlat user posted image . Pa niso hormoni "krivi" user posted image . Ljubezni se res ne delit, samo množi se, zdej bom kr tri fante najrajš imela user posted image .

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 1188
13.11.2010 15:48:19   
tamy82
Živjo punce!

nina33 lepo, da uživaš! user posted image No, da uživate vsi skupaj ... user posted image

S pozabljanjem besed zaenkrat še nimam težav, mogoče pride to v naslednji nosečnosti user posted image
Sem pa danes mojga celo spravila do BC user posted image sicer sva večinoma samo gledala, kupila sva samo dvoje žabice in bodi, take čist navadne za spodaj, pa en paket tetra plenic. Tisti igralni center bova verjetno šla ob priliki kupit, ampak glede na to, da je akcija do novega leta, sva rekla, da še malo počakava. Ležalnik sva tudi pogledala, pa sva se odločila, da na najinega user posted image počakava, da vidimo, če ga bomo sploh rabili.
Pa še v Sparu sem kupla enga pajacka za spat user posted image Tako da za nekaj časa sem zdej ok user posted image

No, zdej pa pijano nevesto pečem, ker se zvečer dobimo s par kolegi na nekem kao martinovanju user posted image

Uživajte še naprej!

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 1189
13.11.2010 15:54:25   
vipercat
lepo pozdravljene

mali je v ljubjani, midva z atijem pa uživava. morava malo nadoknadit user posted image user posted image user posted image user posted image  user posted image . včeraj smo do 2h zjutraj terokirali, danes pa sem še bolj prehlajena kot zadnjih 14 dni. sedaj me tale moj kašelj že počasi maloo skrbi. vedno bol je grozen in v lekarni je rekla da mi raje nič  ne da (razen septolet) in naj grem v ponedljek raje k zdravnici user posted image

danes bomo šli na kuhanega vinčka, pa si bom pozdravila grlo user posted image

(odgovor članu vipercat)
Neposredna povezava do sporočila: 1190
13.11.2010 16:51:26   
meta21
Evo, jaz sem pa danes spekla piščanca (rac in gosi nekak nimamo najrajš), zdušila rdeče zelje in za prilogo mlince (mmm, take fajn v pečici zapečene). Smo zmazali vse, na koncu pa še cel protfan skutne torte. 4 odrasli in Lovro! Zdaj pa mami in štručko zadovoljno predeva na sedežni, Lovro je dedija in negovo madam peljal v trgovino po liziko, mož je šel pa v shoping na Rudnik. Narobe svet, ne? Baba na kavč, dec pa v shopinguser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu vipercat)
Neposredna povezava do sporočila: 1191
13.11.2010 18:27:55   
meta21
IZVIRNO SPOROČILO: Nina33

A sem že povedala, de sem jaz v tegale mojga fantka kr mal zalublena? Ma je takooo zlat user posted image . Pa niso hormoni "krivi" user posted image . Ljubezni se res ne delit, samo množi se, zdej bom kr tri fante najrajš imela user posted image .

Poznam občutek! Čeprav mislim, da malo so hormoni ampak tej samo poudarjo naša čustva. Bolj spontane smo!

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 1192
13.11.2010 21:34:14   
hayabusa
Madona, 2 dni sem špricala zdaj pa moram full nadoknadit z branjemuser posted image
IZVIRNO SPOROČILO: ninchi9
Malo se umikam od teme.. Tak sem žalostna, ker sem danes izvedela, da ne smem dojit, in sicer zaradi zdravil, ki jih jemljem...

Se popolnoma strinjam s tem kar je napisala hel (mmislim da je bla ona, ki ni dojila - sorry če je bla katera druga,mi možgani ne delajo). imam 2 kolegici ki nista dojili ker nista imeli mleka. Z otrokom tako ali drugače vzpostaviš vez, tudi brez dojenja, brez skrbi. In mislim, da je v redu da to veš že zdaj.
Kar se umetnega mleka tiče, meni je pediatrinja priporočala Novalac (mi je po 4 mesecih začelo primanjkovati) in smo hodili po njega v Avstrijo (smo kupili kakih 10 pakung) ker je gori 800g mleka približno 10 evrov, pri nas pa 400g cca 8,5- 9 evrov. Je pa prijatiljica hčero hranila z Aptamilom in je bil tud ok. Pozanimaj se še pri pediatrih, ker nekatere občine otrokom prvih nekaj mesecev "častijo" mleko na recept!
Se strinjam tudi ko je ene napisala da ima vsako hranjenje svoje prednosti in slabosti, naj te samo potolažim kaj boš zamudila (vem da ni neka tolažba, pa vendar) boleče,"razcvetene, razpokane bradavice, nekateri otročki imajo full močan sesalni refleks in dojenje full boli, večja možnost kolik (moja hli jih je imela 3,5 mesece cel dan in moram reči da sem se zraven kar veliko prejokala ker se je drla cel dan razen ko je spala).
VSE JE ZA NEKAJ DOBRO! user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Jo@n
Registrirana, sporoči delfinki, da mislimo nanjo in držimo pesti za vask dan all inclusive!!!

In da jo pogrešamo in želimo vse najbolje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Široko povijanje - moja hči je imela na prvem "slikanju" v porodnišnici kolke v redu ampak je pediatrinja preventivno priporočala 3 mesece širokega povijanja. 2 meseca in morda še malo smo se tega držali, še posebej ker je bila zima in ni bil problem da bi ji bilo prevroče.

IZVIRNO SPOROČILO: Teyla
Dajte mi povedat kolk ste kaj rabile oblačilca št.50 pri prvem otročku? Hlačk nimam še nobenih tej št., ker si jih ne upam kupit.

Sem jih sicer imela ker sem jih dobila ampak sem jih zelo malo uporabljala. Mislim da jih ne potrebuješ glede na to da ni taka razlika v velikosti in da jih otrok res hitro prerase (moja se je rodila s 50cm , na prvem sistem, pregledu pri 1 mesecu jih je merila 56cm user posted image ) morda le kompletek za iz porodnišnice.

IZVIRNO SPOROČILO: Nina33
"Predvidevam, da veš, da je edini kraj, kjer lahko tako majhen otrok dobi vodo, straniščna školjka!!!"

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image skoraj crknila od smeha, hvala!

(odgovor članu ninchi9)
Neposredna povezava do sporočila: 1193
13.11.2010 21:48:12   
Nina33
Čer!
Aaa, dons ste pa vse bol "leteče" user posted image . Super. Saj je (bil) res en tak fajn dan.
Vipercat, Medex mi (še vedno user posted image ) nč ne plačuje, ampak - Apisirup je zakon! Res. Nam prav fajn pomaga, mali si ga skoraj sam že anlijie (ne more glih stekleničke odpret in mi jo HB prinese, z žličko zraven, da samo nalijem user posted image ). Ne vem, al pa jaz temle user posted image tolk verjamem, de mi še mojadva "peleta" user posted image . Pa uživajta v zasebnosti user posted image .
Tamy, je fajn mal u šoping it, a? Men je bilo pa zanč fino, kt mi je prijateljica že ležalnik pripeljala, sem kar mal rosna okol oči ratala....ah, ti spomini...pa kol jih bo še user posted image user posted image user posted image .
Meta, fajn, poj sva kr podobno skoz tole soboto prišli. No, razen, de mojga ne spraviš v trgovino pa če je Boh user posted image . Samo, če jaz res, ampak reeeeeee.....eeeeees ne morem user posted image . Mi smo šli po kosilu (rdeče zelje je zakon, pravi moj mali) in kavici na sprehod do sveta Knjige, poj smo doma pri mojih dveh še tiramisu pojedli user posted image , poj je pa mali tričetrt ure (!!! meni se je zdelo max. 20 minut!!!) v banji čofotal user posted image in bil kar mal preveč že zmatran, ko sva končno domov prišla, je blo treba mal v rokavicah z njim, zaspal je pa ko ubit in pridno drnjoha že več kot dve uri moj mišek user posted image .
Glede občutkov pa ja, sej so zihr tut uni zraven, sam jaz jih mam za slabo voljo pršparane za izgovor user posted image . Kt prjazna in ljubeznjiva itd. sem jaz pač po naturi user posted image . Mi je pa zadnji teden, dva res prav lepo. Odkar štejem, de ne "ekslodiram" pravzaprav...mogoče pa to tko vpliva user posted image Mi je tole štetje prav špasno. Še sama ne vem, do kolk štejem, pa kaj bom poj, če ne bo štetje zaleglo (mi je že med štetje vse skupi kr mal hecno, ker kar neki blefiram pomoje)... pa nč kej ne zgleda, de bom kmal zvedla (trkam, trkam...user posted image ), ker vedno pali user posted image . Mišek zgleda ve, da to pomeni, de bo mami pokrov vzdignilo vsak cajt (čeprav zadnje dni sploh nisem kej jezna, ko štet začnem, samo opozarjat se mi ga pa res ne da več kot 2x). Pa mal sem se v roke vzela in ga solidno pohvalim, če si "zasluži", tko de je pr nas zdej enga objemanja in lupčanja in vsega... Sem si takale mnogo bolj všeč kot takrat , ko me res (user posted image ) hormoni dajejo.
Aha, Hayabusa me je spomnila: adaptirano mleko: mi smo kupili Novalac AC (proti kolikam pomoje) po priporočilu pediatrinje (sicer telefonskem, al vseeno user posted image ). Ga sicer poj nismo rabili takrat, ampak poj, kasneje, ko še nisem upala "navadnega" mleka mu dat user posted image . Zgleda res bolj tega priporočajo user posted image .
Eko, grem še mal cune "speglat", me cel dan ni bilo skor nič doma, moram mal not prnest user posted image . Pa še moj user posted image bi rad nazaj gor šel. Na računalnik, de ne bo pomote user posted image user posted image .
P.S. Hayabusa, špricat se pa ne sme, kaj bojo pa user posted image rekle user posted image . Skozi "kazen" si se pa itak že "prebila" user posted image .

< Sporočilo je popravil Nina33 -- 13.11.2010 21:50:48 >

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 1194
13.11.2010 22:46:07   
valek
Hej ženske....
no pa mi je le ratalo prit do računalnika.....najprej da potrdim izjavouser posted image :
lil, nina33-prav ste razumele, rezervacija za morje bi bila februarja, na morje pa se bi šlo kje konec julija ali avgusta....
danes pa smo bili cel dan na terenu-se mi moj mali sonček kar smili,ko sm bila skoz v sedečem položaju pa je bil kr skoz neki stiščan.....najprej na kosilu pri tašči,potem pa smo se peljali 2,5 uri v eno smer po cotike,prenosno posteljico,stajico in jajčko...se je orng zavleklo.......se je pa splačalouser posted image user posted image sma ful vesela...sm morala malo pregledat cotike...večina bo prav prišla...

in sm tako zmatrana...danes sm neki opazla-se mi zdi kot da mi nekam gor v rebra tišči moj mali ;vse skupaj,..hm...a tud katera druga kaj podobnega opazi??

nič grem počasi v horizontalo,da se spočijem....
papa

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 1195
13.11.2010 23:34:39   
MoSoNi
Čeeer!

Da se še js mal javim po dolgem času... mamo tok napeto vse skup, da mi kr mal časa zmanjkuje. Če bi mel dan kakih 35 ur, bi blo glih prav... V službi dobim v ponedeljek novo sodelavko, ki jo bom mogla v enem mesecu (oz. do porodniške) usposobit za moje delo. Včeri sem avto zamenjala - prodala mojega srčkanega clio-ta in kupila MALO večjo astro, dans pa šla na en izlet na Ptuj, da mal razmigam avto, ker je kr mal zaspan. Obiskat sem šla znanko (nekoč prijateljico), ki živi na Ptuju in se nisva videli 7 dolgih let. SLUČAJNO je imela za mene 5 velikih škatel stvari za mene in mojega user posted image tako da sem domov pripeljala poln prtljažnik cotk in ostalega... vesela zelo user posted image
Pa tako me je skrbelo da ne bom nikjer ničesar dobla in bom mogla vse od prve do zadnje stvari kupit.

Doma urejamo stanovanje, knauf gre proti koncu, okna smo glihkar zamenjali, počasi pridejo montirat kuhinjo, ... zaenkrat bolj kot ne vse po planih in upam da se izpolni načrt da bomo do božiča imeli stanovanje urejeno. Se pa rade volje včlanim v klub "tistih ta jeznih" user posted image , ker me vsaka najmanjša stvar spravi iz tira in se mi zdi da se sploh ne obvladujem več... Že zjutraj na poti v službo se za dobro jutro "derem"  na nesposobne voznike user posted image , čez dan se pa izpadi še stopnjujejo user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: valek

lil, nina33-prav ste razumele, rezervacija za morje bi bila februarja, na morje pa se bi šlo kje konec julija ali avgusta....

No sej se je men zdelo da bo težka tale z novorojenčkom in morjem user posted image Februarja se ceneje rezervira morje za poletno sezono, ane? Po moje bomo tud mi tole drugo leto prakticirali.

Delfinki en kup user posted image user posted image user posted image user posted image in user posted image user posted image , pozdravčki in same najlepše želje, pa čim dlje all inclusive!

ninchi9, nič skrbet, poznam veliko mamic, ki svojih user posted image niso dojile zaradi takih ali drugačnih razlogov. Pri ustvarjanju vezi nobenih problemov, mamica je mamica in je ne more nič nadomestiti. Cartanje in ostale nežnosti ti ne uidejo user posted image Važno je, da sta oba zdrava in da je vse v redu z vama.

Ena stvar me mal zanima... nekaj časa nazaj mislim da je bilo govora o pogostejših pregledih proti koncu nosečnosti (če se prav spomnim seveda, ker je tudi moj spomin kot ementaler), menda bi naj bili pregledi na 14 dni po dopolnjenem 28. tednu. Meni je G rekla da tu ne bo nobene spremembe (pregledi na cca 4 tedne, kot do zdaj), edino po 35. tednu se začnejo delati CTG-ji in so vsak teden do konca. Je to še ena taka stvar, ki je od G do G različna? Že to me je mal pretreslo, da me po morfologiji ne čaka noben UZ več user posted image , razen seveda samoplačniški.

No zdej sem se pa js razpisala... hja, spat ne morem, moj user posted image ga zuni žura, men pa ni glih do tega da bi kam šla ker me mal grabijo krči po trebuščku (po moje sem dans mal pretiravala čez dan), pa rajš počivam...

Sladke sanje, pa čim več krepčilnega spanca! user posted image

(odgovor članu valek)
Neposredna povezava do sporočila: 1196
14.11.2010 0:16:03   
Nina33
Oj!
Bom jaz kr z materinske prepisala datume, kolk na pogost sem imela prejšnjič posvetovalnice, UZje in CTGje:
- posvetovalnica: 13., 18., 23., 28., in 34. teden
- UZ: 1. za potrditev v 8.tednu, 12. NS (kao, nima licence, mi je bilo vseeno user posted image ), 20.M, 34. teden (lega). Ta podčrtana sta tista "obvezna" - beri krita prek ZZZS.
- CTG: 36. in 38. teden (čeprav sem bila zihr, de sem ga imela 3x user posted image v MK sta samo ta dva), naslednjega bi imela39. teden (pa smo prej rodili user posted image )
Zdej to pot pa:
- posvetovalnica: 12., 16., 20., 24. teden in čez en teden (28.)
- UZ: 1. v 8. tednu in v 20.M tednu. na NS sem šla samoplačniško, ker je imela takrat okol dopust in sem še P komaj "ujela" pri njej, na UZ lege pa še upam, vsaj govori, kot da jo bo delala, čeprav je 34. zdej glih okol Novga leta user posted image Me tile prazniki mal skrbijouser posted image
CTGjev valda še nismo meli user posted image .
Se pa pregledi zgostijo v zadnjem mesecu, nič prej, vsaj pr nas v KR ne user posted image .
Upam, de sem kej pomagala.
Pa de si še gor in de mi ne bo zdej dolgčas in bom "mogla" monologe imet user posted image .

< Sporočilo je popravil Nina33 -- 14.11.2010 0:27:31 >

(odgovor članu MoSoNi)
Neposredna povezava do sporočila: 1197
14.11.2010 0:24:53   
Nina33
Eh, sevede si že šla user posted image . Sem pa itak pozabila:  user posted image za "slučajne" polne škatle user posted image . Pa držim pesti, de bodo do Božiča končali user posted image . Pa ti kr user posted image , mamo user posted image en tak dovolene user posted image . No, "moj" majster jo je na tole lepo soboto prav fajn odnesu - bom vidla, kašne vole bom jutri, sem nekam raznežnena user posted image user posted image kar za takle ni glih primerno user posted image .
In ja, tudi za te prej omenjene preglede imajo G vsak svoj pristop user posted image . Eni res podelajo sam tist kar je nujno (plačano user posted image ). Se bi si človk kr kakšen "problem" zmislu, če ne bi ta mal "slabe karme" s sabo vleku user posted image Ker poj pač preverijo, če kaj ni OK. Tko de... Jaz si problemov glih zmislila ne bi, bi pa z veseljem mal napihnila kej, če bi mi to dodaten UZ prineslo user posted image .
Zakaj nobene ni kle gor ob tej ja tako prijetni urici? user posted image
Nč poj:
lahko noč in lepe sanje vsem!

< Sporočilo je popravil Nina33 -- 14.11.2010 0:25:26 >

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 1198
14.11.2010 1:00:13   
Nina33

user posted image
nick, starost, kraj, nosečnost po vrsti, št. malih hudičkov doma, št. otrok v trebuhu, spol, naslednji pregled

user posted image

1.2.
user posted image meta21, 30, Grosuplje, 2. user posted image , user posted image ,user posted image , user posted image , P: 26.11.
user posted image d3lfink4, 24, Celje, 1. user posted image , user posted image user posted image dvojajčna, user posted image  user posted image , P: ___
user posted image maurica, 26, Ljubljana, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image suzy29, 29, Laško, 4. user posted image , user posted image , user posted image , P: 8.12.
user posted image ciccina, 30, Piran, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: 15.11.

2.2.
user posted image bella, __, ______, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image Oxer, 28, Velenje, 2. user posted image , user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image tanita, 20, Ljutomer, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image d´ori, 38, Rakek, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image kiara24, 26, Kranj, 2.user posted imageuser posted image , user posted imageuser posted image , P: ___

3.2.
user posted image sisi8, 32, Zgornja Savinjska dolina, 3. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image ninchi9, 25, Maribor, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image rebeka84, 26, ______, 2. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image urshy*, 26, Domžale, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image annai, __, _______, 1.user posted image , user posted image , user posted image , P: ___

4.2.
user posted image klara1, __, Novo mesto, 2. user posted image , user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image sassy22, 28, Ljubljana, 2. user posted image , user posted image , user posted image , user posted image
, P: ___
user posted image antoninap, 29, Kranj, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image nova_tukaj,
__, _______, 2. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image alyiah, 25, Prlekija, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image Ribi Bibi, 30, Ljubljana, 2. user posted image , user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image MoSoNi, 29, Velenje, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: 1.12.
user posted image j6, 36, Ljubljana, 5. user posted image , user posted image user posted image user posted image user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image FoxyLady , 31, Polzela, 2. user posted image , user posted image , user posted image , user posted image , P: 7.12.

5.2.
user posted image tamina, 29, Ljubljana, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image jekica, 32, Miklavž, 3. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image sara1986, 24, Ljubljana, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: 3.12.
user posted image Cukica, 27, Cerknica, 4. user posted image , user posted image , user posted image , P: 30.11., 1.12.
user posted image Rea35, 35, ______, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___

6.2.
user posted image vrtnica21, 33, Ljubljana, 2. user posted image , user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image HoneybeeMaja, 31, Maribor,1. user posted image , user posted image user posted image , user posted image user posted image , P: ___
user posted image Anonimna, __, _______, 2. user posted image , user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image Teyla, 26, Ljubljana, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: 18.11.

7.2.
user posted image Juxy, 35, Domžale, 3. user posted image , user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image tincha21, 21, Maribor, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image hayabusa, 30, _______, 2. user posted imageuser posted image , user posted image , user posted image , P: 23.11.

8.2.
user posted image Grozdek, 28, Maribor, 2. user posted imageuser posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image tamy82, 23, Ajdovščina, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: 24.11.
user posted image mamasita, __, _______, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___

9.2.

10.2.
user posted image Lola_J, 23, Brežice, 2. user posted image , user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image marjetka, 28, ________, 2. user posted image , user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image berti2, 34, ________, 2. user posted image ,user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image petrap, 26, Dolenjska, 2. user posted image , user posted image , user posted image user posted image , user posted image user posted image , P: 24.11.

11.2.
user posted image little*miss, 19, Ptuj, 2. user posted image , , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image Patrisha, 25, Domžale, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: 6.12.

12.2.
user posted image prvicmami, __, ________, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: ____
user posted image ina5505, 40, Šentjur, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: 23.11.
user posted image iluzija, 27, Kranj, 2. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___

13.2.
user posted image Nina33, 33, Kranj, 2. user posted image , user posted image , user posted image , user posted image , P: 22.11.
user posted image mija24, 24, Krško, 1. user posted image , user posted imageuser posted image , P: 23.11.

14.2.
user posted image trsica, 33, Kranj, 2. user posted image , user posted image , user posted image user posted image , user posted image user posted image , P: ___
user posted image Tretjedete, 35, ______, 2. user posted image , user posted image user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image Zasi, 27, Lovrenc na Dravskem polju, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___

15.2.
user posted image hel32, 34, Lovrenc, 3. user posted image , user posted image user posted image , user posted image , user posted image , P: 17.11., 16.11.
user posted image šebela, 28, Ljubljana, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: 22.11.

16.2.
user posted image Jane77, 32, Krško, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___

17.2.
user posted image Barva, 33, Kamnik, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___

18.2.
user posted image mateyci, 28, Novo mesto, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: 30.11.
user posted image Jo@n, 34, Ljubljana, 2. user posted image , user posted image , user posted image , user posted image , P: 30.11., 3D UZ: 19.11.

user posted image

19.2.

user posted image Registirana, 31, Štajerska, 2. user posted image , user posted image , user posted image , user posted image , P: 1.12.

20.2.
user posted image mica13, 29, Posavje, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___

21.2.
user posted image DIANE, 29, Ljubljana, 3. user posted image , user posted image ,user posted image , P: ___
user posted image valek, 29, Ptuj, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: 22.11.

22.2.
user posted image PilotGirl7, 30, Ljubljana, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: 22.11.
user posted image IsabellaLana, 26, Novo mesto, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image Mišyka, 29, Škofja Loka, 2. user posted image , user posted image , user posted image , user posted image , P: ___

23.2.
user posted image lil_, 23, Ljubljana, 1. user posted image , user posted image user posted image , user posted image user posted image , P: 24.11.
user posted image vipercat, 32, Trebnje, 2. user posted image , user posted image , user posted image , user posted image , P: 25.11.OGTT, RH-: 2.12.

24.2.
user posted image samsara04 , 27, Piran, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: 16.11.

25.2.
user posted image pinwheel , __, ______, 2. user posted image , user posted image user posted image , P: ___

26.2.
user posted image
muca5
, 31, Ptuj, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: 18.11.
user posted image lutika89, __, _______, 2. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___

27.2.
user posted image babynitka, 25, ______, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: 18.11.
user posted image inia,30, _______, 2. user posted image , user posted image  user posted image , user posted image , user posted image , P: ___

28.2.
user posted image tarikata, 23, Ljubljana, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image tanjusi,__ ,______ , 3. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image arca, 32, _______, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image biljana l, 32, Novo mesto, 4. user posted imageuser posted image user posted image , user posted image , user posted image , P: 3.12.

user posted image aktak, __, Kobarid, ? user posted image , user posted image , user posted image , P: ___

Skupaj nosečk: 79 user posted image user posted image
Srečke z user posted image user posted image : 5 user posted image user posted image

user posted image : 22
user posted image : 20
user posted image : 42

Z nami so bile:
 user posted image N.M user posted image
user posted image srečica17 user posted image
user posted image huda83 user posted image
user posted image abv1 user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

user posted image PA ŠE NEKAJ KORISTNIH INFORMACIJ :

user posted image Nosečnost po tednih:
1. tromesečje:
2. tromesečje:
3. tromesečje:

user posted image Materinska šola:
http://www.my4m.com/_ostalo/szs/sola_za_starse.html
http://www4.kclj.si/admin/organigram/00016f-000215.pdf

user posted image Kaj vzeti s sabo v porodnišnico
user posted image Paket za novorojenčka
user posted image Porodniški dopust
user posted image Informativni izračun višine "porodniške

Urejanje dokumentov:
1. urejanje dokumentov pred porodniški dopustom:
2. očetovski dopust:
3. kako do pomoči ob rojstvu otroka:
4. priznanje očetovstva:
5. otroški dodatek:
6. zdravstveno zavarovanje novorojenčka:

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1199
14.11.2010 1:36:26   
Nina33
Še enkrat čer user posted image !
Sem mal seznamček posodobila - kar sem našla user posted image . Če sem kaj falila, se opravičujem, bi blo pa fajn, če bi imele tele podatke za seznam mal poudarjene, a? Ker čvekamo ko nore in poj vmes kej najdt je tut umetnost user posted image .
Želim fajne preglede v prihajajočem tednu: ciccina, Teyla, Hel32, Jo@n (3D UZ), samsara04, muca5, babynitka in ostale "anonimke" user posted imageuser posted image user posted image user posted image
Valek (prav pride tole vnovično branje user posted image ): mene zadnje dni tut že nekam pod rebra suva, pa spahuje se mi ves čas user posted image , so pač že taki tedni user posted image zgleda user posted image user posted image . Jaz sem uradno zapolnila 27. teden in vstopila v zadnje tromesečje user posted image . Saj po seznamu si pa ti samo en teden "zadaj", tako de... user posted image .
Hayabusa, kako pikica?
Jo@n, mali princ?
Ostale, ki vam (ali vašim user posted image ) zdravje nagaja : user posted image user posted image
Tamy, pijana nevesta - kje ste to user posted image . Škoda, de sem šele ob ponovnem branju tole opazla, zdej se lohk sam še pod nosom obrišem, a user posted image ?
Za konec pa en manjši strip:

user posted image     user posted image                user posted image    ... čez čas        user posted image          in zjutraj user posted image

Čukica, zdej si pa ti na vrsti  user posted image .

Aja: user posted image

P.S. Zdej pa spet RR  neki heca user posted image Upam, de sem uspela vse smajlije rešt user posted image .

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 1200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...
To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?