|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  181 182 [183] 184 185   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mariborčanke 14. del
13.11.2010 9:13:18   
elevitka

IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca

IZVIRNO SPOROČILO: botrca

Zakaj pa si morala po Jana?

je bil pri moji teti v varstvu pa se je jokal da ga ni eno uro mogla potolažit, ker ni mogel lulat in me je klicala naj pridem ponj.

boscek user posted image user posted image user posted image

podpis!

Biti pripravljen je veliko, znati čakati, je še več, toda izkoristiti pravi trenutek, je vse.

(odgovor članu Sacherca)
Neposredna povezava do sporočila: 4551
13.11.2010 9:30:05   
botrca
To je zdaj že drugič da sem mogla po 2h it ponj...p.o.p.i.z.d.l.a bom ker itak nikamor ne grem pa še zdaj ko sem imela varstvo sem mislila kak fajn da greva nekam sama. Ma brezveze, sem ful slabe volje in počasi imam vsega poln kufer.

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 4552
13.11.2010 9:54:45   
marta82
Botrca user posted image user posted image

Tortica čvek je prav pasal!user posted image

user posted image user posted image za Saša.

BE NICE!
I could be your boss someday.

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 4553
13.11.2010 9:56:19   
Sacherca
Kosilo kuhano,piscancja obara z zlicniki...Zdaj pa gremo malo na kolo in soncek user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 4554
13.11.2010 9:56:20   
marta82
Jaz bi proti koncu tedna kafe, ker se mi je poslabšalo kar se bolečin tiče in bi še malo počivala. Kaj pravite na četrtek?

BE NICE!

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 4555
13.11.2010 9:57:57   
Sacherca
V cetrtek popoldan meni tudi gre skozi user posted image

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 4556
13.11.2010 10:05:23   
botrca
IZVIRNO SPOROČILO: marta82

Jaz bi proti koncu tedna kafe, ker se mi je poslabšalo kar se bolečin tiče in bi še malo počivala. Kaj pravite na četrtek?

user posted image user posted image user posted image

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 4557
13.11.2010 10:06:10   
botrca
Kosilo kuhano,piscancja obara z zlicniki...Zdaj pa gremo malo na kolo in soncek user posted image user posted image user posted image

ti pa si hitra...pridna punca user posted image

(odgovor članu Sacherca)
Neposredna povezava do sporočila: 4558
13.11.2010 10:52:36   
tasa_m

To je zdaj že drugič da sem mogla po 2h it ponj...p.o.p.i.z.d.l.a bom ker itak nikamor ne grem pa še zdaj ko sem imela varstvo sem mislila kak fajn da greva nekam sama. Ma brezveze, sem ful slabe volje in počasi imam vsega poln kufer.
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 4559
13.11.2010 10:53:53   
tasa_m

Jaz bi proti koncu tedna kafe,
Uživajte, meni je vseeno kateri dan, ker me ne bo :)

... ker se mi je poslabšalo kar se bolečin tiče in bi še malo počivala.
user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil tasa_m -- 13.11.2010 10:54:05 >

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 4560
13.11.2010 11:40:28   
matcar

Super! Mi paše!user posted image user posted image user posted image Pa upam,da bo hitro bolečina mimo!user posted image user posted image user posted image

Čimveč ljubezni podarimo otroku,tem lepša je rastlina,ki vzklije iz njega.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 4561
13.11.2010 11:41:44   
matcar
Jaz tudi že skuhala,sem kr zelenjavno juhico naredla z žličniki pa hrenavko noter.Pol pa počasi tak via služba!

Čimveč ljubezni podarimo otroku,tem lepša je rastlina,ki vzklije iz njega.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 4562
13.11.2010 11:49:44   
majakla

Jutro,

tudi midvasva bila včeraj zunaj samo kratko je trajalo, ker sem zopet mogla it po Jana in mojega žuranja ni bilo več user posted image user posted image user posted image . Eh, brezveze sem ful slabe volje, ker sva zdaj šla prvič sama nekam. Ma to je že višek. Šla sva gledat trije dedi.smo.

Moj je že šel delat, jaz pijem velikooooo šalico kave, Jan pa gleda risanke na pop tv. Danes sva sama in za kosilo bom naredila mleto meso in špagete ter solato.

Res, bogi Jan, zdaj je z lulanjem ok?

Ej, jaz sem tudi včeraj gledala to. V Kungoti, ne?

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 4563
13.11.2010 11:52:12   
majakla
IZVIRNO SPOROČILO: matcar

Jaz tudi že skuhala,sem kr zelenjavno juhico naredla z žličniki pa hrenavko noter.Pol pa počasi tak via služba!

Pridna.
Naj ti služba hitro mine.

Jaz pa HB ne rabim kuhat, to vse soseda (beri: babi) zrihta. user posted image
Sem pa že spekla skutino oz. sirovo tortico, zdaj pa grem, naj
bi bili, miffine ven vzet.

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 4564
13.11.2010 11:58:31   
elevitka
majakla user posted image user posted image user posted image

moj T. pa je končno zaspal... mami pa gre zdaj goro perila peglat... pol pa via babi RD... upam da nam transport torte uspe user posted image

Biti pripravljen je veliko, znati čakati, je še več, toda izkoristiti pravi trenutek, je vse.

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 4565
13.11.2010 12:14:12   
majakla
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka

majakla user posted image user posted image user posted image

moj T. pa je končno zaspal... mami pa gre zdaj goro perila peglat... pol pa via babi RD... upam da nam transport torte uspe user posted image

Uživajte, (no, prvo se morš perila rešit, pol pa bo). user posted image  user posted image

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 4566
13.11.2010 13:08:12   
katy83
dan.

T je očitno malo prehlajen, v bistvu ni sile z nosa mu teče, pa kašlja. Je danes pri nama spal, ker se je okoli 1-ih malo prebudil, in ko sem mu nos pucala se je čisto prebudil, pa se tak drl da joj. Ne vem kaj mu je blo, ker ponavadi se ne joče, ko mu nos čistim. No, potem pa sem ga k nama vzela, pa smo zaspali kot user posted image . Če sem slišala, da kaj jamram, pa hitro dudo not in je že dalje hrgolil. user posted image
Kuhala danes ne bom nič, prinese dragi ričet domovuser posted image , pa domov pride okoli 15.ure, jutri je fraj, ponedeljek pa popoldan, tak da bomo končno malo skupaj. user posted image

pijača - meni tudi paše četrtekuser posted image

botrca - pošiljam ti user posted image user posted image user posted image V bistvu ne vem kaj naj ti rečem, ampak mama je le mama, veš. user posted image Še prehitro bodo odrasli ti naši fantje in bodo skakali za deklinami. user posted image

marta tudi tebi user posted image in user posted image user posted image user posted image

matcar - pa user posted image za tvoj križ. Mene je v nosečnosti tudi tak bolel, sem spredaj nosla in me je "sililo" v to da sem se puklasto držala, pa me je kr fejst bolelo. Je dragi masiral, pa je blo malo boljše. user posted image

Ly - uuuuuu, si se le malo javlauser posted image

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 4567
13.11.2010 15:15:13   
marta82
Kava v četrtek popoldan v SO (Second option)!!! Vabljene vse! Še za uro se moramo zmenit.

BE NICE!

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 4568
13.11.2010 16:51:00   
botrca

Kava v četrtek popoldan v SO (Second option)!!! Vabljene vse! Še za uro se moramo zmenit.

kje pa je touser posted image

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 4569
13.11.2010 16:53:57   
botrca
Hvala za objemčke tasa, kathy, marta, majakla, elevitka in sacherca...vem da je mama mama ampak, vseeno ta mama bi šla tudi rada malo ven user posted image . Ampak očitno mi ne bo uspelo še nekaj časa.

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 4570
13.11.2010 16:58:58   
marta82

Pobrežje, Borcev za severno mejo 6

http://maps.google.si/maps?hl=sl&ie=UTF8&q=so+doo&fb=1&gl=si&hq=so+doo&hnear=%C5%BDalec&view=map&cid=8145699573333457393&iwloc=A&ved=0CBkQpQY&sa=X&ei=BrbeTOvmDYeL_Ab1wNzqBA

< Sporočilo je popravil marta82 -- 13.11.2010 17:00:28 >

BE NICE!

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 4571
13.11.2010 17:16:59   
botrca

Pobrežje, Borcev za severno mejo 6

http://maps.google.si/maps?hl=sl&ie=UTF8&q=so+doo&fb=1&gl=si&hq=so+doo&hnear=%C5%BDalec&view=map&cid=8145699573333457393&iwloc=A&ved=0CBkQpQY&sa=X&ei=BrbeTOvmDYeL_Ab1wNzqBA

hvala za pojasnilo ampak nimam pojma kje je to...user posted image ...če bom sploh prišla user posted image

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 4572
13.11.2010 17:18:26   
botrca
IZVIRNO SPOROČILO: majakla

Res, bogi Jan, zdaj je z lulanjem ok?
Ej, jaz sem tudi včeraj gledala to. V Kungoti, ne?

danes je ok, ker ga dobesedno "teram" in mora lulat. Ja v Kungoti je bilo, samo jaz sem gledala do poloviceuser posted image

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 4573
13.11.2010 17:31:35   
koala
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image botrca bogi so ti naši štrumfi ko jih nekaj muči, mama je pač zakon. Ti pa vrjamam da bi šla kam.

matcar jaz za gretje uporabljam termo packe, kupiš v lekarni je gel not pol pa v vroči vodi al pa mikrovakovki pogreješ. Meni fuuul paše.

Za četrtek nič ne obljubim, bova pa se potrudila.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 4574
13.11.2010 17:46:15   
arabela*

hvala za pojasnilo ampak nimam pojma kje je to...user posted image ...

jaz tud neuser posted image ..čeprav so mi razložleuser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 4575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  181 182 [183] 184 185   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  181 182 [183] 184 185   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najbolj zgodaj rojen nedonošenček, ki je p...
Guinnessova knjiga rekordov je potrdila, da je Curtis postavil nov svetovni rekord. Standardna nosečnost traja približno...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?