Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 12.11.2010 12:44:51
|
|
|
|
majakla
|
Daaan! Prihajam k sebi, kooončnooo 2. Neskafe. Bla pri dr. Nik je veliko boljši, ampak morava bit še naslednji teden doma in pit antibiotik. Danes greva z mojim in s kolegi po dooolgem cajtu malo ven, gremo v Kungoto 3moški.smo al kaj že gledat pol pa še ziher kakšna pijača pade - bo fajn, babi pa spet dežurna. To je to, zdaj pa grem mičkeno za nazaj brat.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 12.11.2010 13:08:01
|
|
|
|
katy83
|
dan. Danes sem že pisala post ob 1-ih ponoči, pa me je ven vrglo. Pa se mi ni dalo več. Pa sem v post napisala, da upam, da bo T spal do 10-ih No, frajer se je zbudil ob 4-ih, pa mu več ni blo za spat. Nazaj je zaspal ob 6-ih, z mano vred, no sva pa do 10-ih res potem spala. Danes je boljši oz. čisto po starem. Prej je prišel za mano v kopalnico, se glih prat davala in potem mu je bilo 15 minut full zanimivo kako se boben od stroja suče. Popoldan pa gremo k moji babici in dediju po atejevi strani. Se že veselim, jih bolj po redk vidim, pa je fajn it malo.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 12.11.2010 13:09:22
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: koala U tasa pa je spremenila avatar, srčkano.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 12.11.2010 14:19:16
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 IZVIRNO SPOROČILO: marta82 IZVIRNO SPOROČILO: rina22 IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_ Kaj zdaj, ste vse na Trgu svobode??? Ne, jaz sem na trgu Samote Jutri imam opravke na Pobrežju (dopoldan), če se bom dobro počutila in boš imela ti čas se povabim na kavico. Hvala ti, marta res bi te z veseljem pogostila, ampak sem že zmenjena za kavico, pol pa še obisk dobim upam, da nisi jezna in se ustaviš kdaj drugič, ko boš spet na tem koncu Ni panike. Drugič. Pa saj se tak vidimo drug teden na kavici, a ne?
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 12.11.2010 15:56:14
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Pa ena full lepa muzika, ta nova od Tanje Žagar. Meni eje full lepa, pa še besedilo ima tako resnično. Evo jo res je
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 12.11.2010 15:57:07
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 IZVIRNO SPOROČILO: rina22 IZVIRNO SPOROČILO: marta82 IZVIRNO SPOROČILO: rina22 IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_ Kaj zdaj, ste vse na Trgu svobode??? Ne, jaz sem na trgu Samote Jutri imam opravke na Pobrežju (dopoldan), če se bom dobro počutila in boš imela ti čas se povabim na kavico. Hvala ti, marta res bi te z veseljem pogostila, ampak sem že zmenjena za kavico, pol pa še obisk dobim upam, da nisi jezna in se ustaviš kdaj drugič, ko boš spet na tem koncu Ni panike. Drugič. Pa saj se tak vidimo drug teden na kavici, a ne? Ne vem, nič ne obljubim Upam
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 12.11.2010 16:05:27
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Pa ena full lepa muzika, ta nova od Tanje Žagar. Meni eje full lepa, pa še besedilo ima tako resnično. Evo jo res je se strinjam
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 12.11.2010 16:07:43
|
|
|
|
botrca
|
Za vse bolančke in njihove mamice
< Sporočilo je popravil botrca -- 12.11.2010 16:08:09 >
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 12.11.2010 16:27:01
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: rina22 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Pa ena full lepa muzika, ta nova od Tanje Žagar. Meni eje full lepa, pa še besedilo ima tako resnično. Evo jo res je se strinjam Niku je bila zelo všeč, tako muzika kot "punčka", je kar zaplesal.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 12.11.2010 17:06:50
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: matcar Ja vredno je sigurno več,kot služba,samo zaradi tega sigurno ne bom šla v bolniško.Pa par dni nazaj sem tak nerodno stopla iz stopnice doma,da me je zasekalo noter kot satan,kot bi me vsekalo.Pač moram pazit,kake gibe delam.Samo to pa je skoraj umetnost pri meni. Saj bo,upam.Problem je tolko večji,ker nobene tablete proti bolečinam ne morem vzet,Lekadol edino,to pa tak ne pomaga pri takih bolečinah. Čuj, ko te bo prav zahaklalo verjemi da boš šla na bolniško. Pravim iz lastnih izušenj. Mene ko je v v križu vsekalo me je tak da nisem hodit mogla. Iz kavča do wcja sem rabla pol ure (pa veš kak malo mam to po dolžini). Tak da z križem se ni za hecat, mačka. Babika,hvala za skrb. Bom res pazla.Me je pa čisto pri vseh 3-h mantral križ,še najbolj pa pri Lei,ker sem jo čisto zadaj nosla.
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 12.11.2010 17:09:15
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: koala matcar kaj pa če greješ križ? Meni ful pomaga. Pa kosmodisk pas oni ledvični. Ja,sem že razmišljala,da bo svakinjo prosla za nosečniški pas,že zaradi CR-jev bi po moje moglo bit dobro,če ga bi nosla.Ne vem. kak pa si ga naj grejem?
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 12.11.2010 17:10:33
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla Daaan! Prihajam k sebi, kooončnooo 2. Neskafe. Bla pri dr. Nik je veliko boljši, ampak morava bit še naslednji teden doma in pit antibiotik. Danes greva z mojim in s kolegi po dooolgem cajtu malo ven, gremo v Kungoto 3moški.smo al kaj že gledat pol pa še ziher kakšna pijača pade - bo fajn, babi pa spet dežurna. To je to, zdaj pa grem mičkeno za nazaj brat. za Nika in vaju.Pa uživajta!
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 12.11.2010 17:11:34
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: koala U tasa pa je spremenila avatar, srčkano. Podpis!
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 12.11.2010 17:15:47
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: koala matcar kaj pa če greješ križ? Meni ful pomaga. Pa kosmodisk pas oni ledvični. Ja,sem že razmišljala,da bo svakinjo prosla za nosečniški pas,že zaradi CR-jev bi po moje moglo bit dobro,če ga bi nosla.Ne vem. kak pa si ga naj grejem? Ko si doma in imaš čas s termoforjem, drugače pa obstajajo obliži, ki oddajajo toploto in ful paše, ko boli križ. Samo daj se prej pozanimaj, če lahko glede na nosečnost.
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 12.11.2010 18:31:38
|
|
|
|
elevitka
|
no končno imam malo fraj tudi jaz.... torto spekla-je bla prava umetnost pečt torto zraun mojega navihanca. pa še kosilo kuhat....me križ tak boli da se bom sesedla
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 12.11.2010 18:38:19
|
|
|
|
ly117
|
Ojla. Se me še spomnite. Sem vas včeraj končno uspela prebrat za nazaj pa sem hotla nekaj napisat pa me je kr ven zmetalo. No pol sem pa šla kr spat. No vglavnem enostavno nisem prišla do RR. Me je L čist ukupiral. Drugi teden se vam žal ne morem pridružit ker sem popoldan , no pa drugič. Jutri pa mam spet nagradnega. No pa da vidim če bo uspelo.
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 12.11.2010 18:41:02
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka no končno imam malo fraj tudi jaz.... torto spekla-je bla prava umetnost pečt torto zraun mojega navihanca. pa še kosilo kuhat....me križ tak boli da se bom sesedla Mi pa ta teden nismo nič kuhali. V ponedeljek smo itak jedli isto kot v nedeljo. Ostalo sem pa kar v službi vzela. Danes smo pa bili pri mojih je mami praznovala rojstni dan.
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 12.11.2010 18:43:10
|
|
|
|
ly117
|
Tasa lep avatar. Taki svetleči, si že predpraznično razpoložena.
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 12.11.2010 18:44:05
|
|
|
|
elevitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: elevitka no končno imam malo fraj tudi jaz.... torto spekla-je bla prava umetnost pečt torto zraun mojega navihanca. pa še kosilo kuhat....me križ tak boli da se bom sesedla Mi pa ta teden nismo nič kuhali. V ponedeljek smo itak jedli isto kot v nedeljo. Ostalo sem pa kar v službi vzela. Danes smo pa bili pri mojih je mami praznovala rojstni dan. saj jaz tud ceu tede nisemnič kuhala.. ker smo vsi trije fasali trebušno virozo in smo imeli dieto ...prepečenec, bobipalčke pa tako pa to je pasalo (NE KUHAT)... tisto ostalo pa niti malo...
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 12.11.2010 19:14:46
|
|
|
|
arabela*
|
čer Jaz pa danes malo prej iz šole..... Zdaj pa delam večerjo: slivove cmoke zabeljene ...njami Potem pa tak rihtanje za spanje, pa bb...pa malo rr...vse po starem
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 12.11.2010 20:38:16
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: koala matcar kaj pa če greješ križ? Meni ful pomaga. Pa kosmodisk pas oni ledvični. Ja,sem že razmišljala,da bo svakinjo prosla za nosečniški pas,že zaradi CR-jev bi po moje moglo bit dobro,če ga bi nosla.Ne vem. kak pa si ga naj grejem? Ko si doma in imaš čas s termoforjem, drugače pa obstajajo obliži, ki oddajajo toploto in ful paše, ko boli križ. Samo daj se prej pozanimaj, če lahko glede na nosečnost. Hvala!
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 12.11.2010 20:39:56
|
|
|
|
matcar
|
Čer!
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 12.11.2010 20:46:13
|
|
|
|
matcar
|
Gledam malo BB,kolko mi pač Maks pusti. Križ me še vedno boli,samo ne več tak fejst!Upam,da bo čisto nehalo.
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 12.11.2010 20:46:34
|
|
|
|
arabela*
|
reklame ...
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 12.11.2010 20:48:56
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Gledam malo BB,kolko mi pač Maks pusti. jaz tud gledam...M je z mojim pri letalu, je spet novega privleko k bajti..tako velik, da gre komaj v sobo ..midve z A pa gledava...Kaj pa Mišo in Sandra, ha? To mi niti malo ni všeč, da bi mi nek ded na tak način izkazal ljubezen...
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?