|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Vrgla sem ga ven!
12.11.2010 10:10:03   
burton
Ne dolgo nazaj sem pisala, kako se počutim doma zapostavljeno, da si me partner ne želi več in da si ne vzame nič več časa za družino. Imava dobri dve leti starega sina. Trpela sem, ljubila sem ga do neba in čez,...
Pred nekaj dnevi sem v njegovem telefonu našla sporočila njegove ljubice. Sonček moj, hagi-hagi, greškam te,...skratka, kap me je!!! 40 let star moški, se je spremenil v zaljubljenega 16 letnika!
Ok, priznam, zlomila sem se, prva noč je bila obupna. Jok in bruhanje od živcev. On, prijazen fant a ne, pa mi je stal ob strani z izjavami; pa to nič ne pomeni, ne primerjaj sebe, oz. kar sva imela midva, z njo, sploh ne bom z njo, to je kar nekaj, saj sploh ne seksava, itd....Želel bi si, da bi bilo med nama tako, kot je bilo prej!!!! ( očitno se je odloču da mi bo opral možgane user posted image ) Naslednji dan sem ga prosila naj gre, saj mi postane slabo ko gledam njegov nesrečni ksiht! Si predstavljate, danes je en teden, odkar vem koliko je v resnici ura, doma ga ni več, on pa igra vlogo žrtve! Komunicirava preko meilov in gsm-a, zaradi otroka,... On pa mi jamra da v kakšni luknji živi sedaj, na 10h stopinjah, brez tople vode,....AMPAK, NJEGOVA IZJAVA!!! - SAJ ZASE NE RABIM NIČ, MI JE VSEENO, SAMO DA STA VIDVA S TAMALIM OK!!!! user posted image user posted image Za piko na i, to stanovanje mu oddaja njegova prva punca, ki jo je pravtako prevaral!!!!! user posted image user posted image user posted image
Še ena njegova cvetka od včeraj, s tem dekletom ni nič, je odšla za eno leto v tujino! ha ha ha ha ha ????? A temu se tako reče, da ga ne bi lovila po Ljubljani? Norec, na nivo psihiča se pa ne bom spustila, to titulo prepuščam njemu! ;)
Prva žalost, ki me je sedaj že minila, se je začela spreminjati v bes! Vrat bi mu zavila, cepec star, sem 12 let mlajša od njega. Ko razmišljam za nazaj, jaz kokoš, sem mu bila zvesta kot pes,...
Ste bile kdaj v podobnem položaju? Vse kar si želim, je da bi ga doletela kazen. user posted image   Ne samo zame, za vse punce, 4 resne - 4 prevarane in zlomljene! Vse tri od prej poznam, vse smo bile na začetku vesele, polne energije, ko je bilo konec razmerja, vedno enak razlog, prevara, pa je od nas ostala samo lupina. Fant obvlada, rit egoistična! user posted image
Če imate kakršno koli idejo, mnenje,...karkoli! Vse predloge pozdravljam .... pa še dušo sem si olajšala, kar je v tem momentu največ!

< Sporočilo je popravil Flavia RR -- 15.11.2010 0:43:09 >
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Vrgla sem ga ven, svinjo pokvarjeno!
12.11.2010 10:16:33   
ledenaa
Oprosti,ampak meni je to vse skupaj smešno. In veš zakaj,ker si mislila da pa tebe ne bo prevaraluser posted image če si se ti vpletla v vezo s takšnim moškim,ki ima takšno zgodovino roko na srce si neumna. In on je to izkoriščeval

zameri ali pa ne,samo ne vem zakaj potem jamrate,ko veste kakno zgodovino ima oseba s katero se spuščate v zvezo

(odgovor članu burton)
Neposredna povezava do sporočila: 2
12.11.2010 10:19:19   
burton
Ko sem zvedela kakšen histori ima, sva bila že več kot eno leto skupaj. Živela sva v pravljici, no, jaz sem! Na njega pa sem gledala skozi user posted image očala. 

(odgovor članu ledenaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3
12.11.2010 10:20:49   
ronja
Vse kar si želim, je da bi ga doletela kazen.

Ampak če ga pogledaš: se ti zdi srečen? A ne vidiš, da on JE kaznovan - ker je tak, kot je in ne zna ven, da si vedno sproti uniči, kar si naredi. In da NI srečen tako, kot je? Kakšno hujšo kazen bi si lahko želela?

vse smo bile na začetku vesele, polne energije, ko je bilo konec razmerja, vedno enak razlog, prevara, pa je od nas ostala samo lupina

na koncu razmerja, ne glede na razlog, nihče ni preveč srečen. to je težko naredit, vsakega prizadane, ker je bilo nekaj v razmerju z osebo, ki jo imamo radi, ki nam je blizu, narobe. To ni lahko, tudi če nista par.

http://vecna-optimistka.blogspot.com/

(odgovor članu burton)
Neposredna povezava do sporočila: 4
12.11.2010 10:38:43   
dramica
BurtonOn je v življenju na nek način izgubljen.Ti si mu s svojo ljubeznijo želela odpreti nov svet, mu rodila otroka.Mogoče res pride včasih do prevar ampak če še živi prava ljubezen se najde pot,pa čeprav z ogromno truda.On pa je to spravil v način svojega življenja tako jaz to razumem4x????Poskušal bo na vse načine kot je začel,da bi se mu le usmilila in ga vzela nazaj, ker je-kot si napisala izgubil vse.Jaz bi zaključila.V svojem življenju je imel več kot dovolj možnosti da se spreobrne.Začni živeti svoje življenje.Bo težko,ker si ga ljubila in ga imela rada a nič v primerjavi s tem v kar bi se ta zgodba nadaljevala.Punca pogumno,z glavo navzgor!!

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 5
12.11.2010 11:25:52   
momacus
in kako zdaj naprej? si pomislila kaj na otroka al samo na sebe?

naše vesolje pa ima dva sončka Tjaš & Gašper

(odgovor članu burton)
Neposredna povezava do sporočila: 6
12.11.2010 11:48:32   
dramica
Joj ne vem če je takšen oče sposoben pravilno in dobro vzgajat svojega otroka.Se bojim da bi blo več škode kot koristiuser posted image .Že v začetku otrokovega življenja je imel več časa za druge"hobije"kot čas za družino.Meni se ne smili ta podlež.user posted image

(odgovor članu Gina)
Neposredna povezava do sporočila: 7
12.11.2010 13:04:48   
Spontan
IZVIRNO SPOROČILO: Gina
za eno načeloma sicer prijazno domačo žival.

user posted image  user posted image  user posted image

sej včasih tudi rečemo, da je kakšen avto (na primer) lep ko svinja, ali svinjsko lep, torej...

(odgovor članu Gina)
Neposredna povezava do sporočila: 8
12.11.2010 13:08:55   
ZARA
Meni je načeloma žal, da se ti to dogaja, ampak iz tvojega prispevka prav seva en gnev in maščevalnost. Upam, da ti ne zamegli poti. Srečno.

This will take some time depending on
your operating sistem and hardware.
(plačano oglasno sporočilo).

(odgovor članu Spontan)
Neposredna povezava do sporočila: 9
12.11.2010 13:26:16   
burton
Morda se res čuti bes, priznam, ta forum sem izkoristila za filter vse jeze, ki se je nabrala v meni. Nekje je pač potrebno sprostiti jezo... Brez zamere.
V resničnem življenju se vseeno trudim da držim glavo pokonci, mislim na pozitivne stvari in si z rokama trdno držim kapo na glavi, da mi ne odnese pokrova, ko mi misli uidejo na pretekle dogodke. Vse je še sveže in mislim da ga ni človeka na tem svetu, ki bi samo malodušno zamahnil z roko, eh - saj bo, in apatično odšel naprej.

Pomagam si s humorjem, vso to gnojnico zavijam v hecen celofan. pa vendar, brez jeze ne gre.
Hvala da ste tukaj in mi pomagate. Vzpodbudna beseda in priznanje so najboljši obliž na rano, če pa ga biksam, hejjj - ne skrivam se pred kritikami (zdravimi seveda)

(odgovor članu ZARA)
Neposredna povezava do sporočila: 10
12.11.2010 18:44:57   
polho3006

Glede na napisano predvidevam da imaš enak značaj kot tale tip ki se igra z ženska, ker...jaz tole razumem kot pomilovanje ubogega reveža...da se ga pa primerja s svinjo...no to je lahko zanj komplimet, ker svinje naj  bi bile zelo inteligentne živali...tako da...mislim da primerjave z bulmastifiuser posted image user posted image ...kdor nima za povedati nič pametnega, naj se vzdrži komentarja.

Punca bravo zateuser posted image user posted image , vendar pazi...bila si žalostna, sedaj si besna, mogoče čutiš tudi olajšanje, ker misliš da si zaključila, ampak rane se ne zacelijo tako hitro. Bo prišel čas ko se boš spomnila lepih trenutkov in jih boš NESKONČNO pogrešela...pogrešala njegovo bližino, glas, vse kar bo povezano z njim...in če te bo takrat poklical, prišel in ti začel ˝rožice saditi˝ PAZI, ker te lahko spet potegne v svoje mreže. Takrat moraš biti močna in iti naprej in se vsak trenutek opominjati da si vredna več!!!! Držim pesti zateuser posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Flavia RR -- 15.11.2010 0:45:55 >

(odgovor članu Bakfark)
Neposredna povezava do sporočila: 11
12.11.2010 20:03:16   
*sato*
Bravo, Burton!!!!!user posted image Tudi sama sem dala to skozi (le da z dvema user posted image user posted image  ) . Privošči si, uživaj mir, svobodo. Zdaj bo šlo vse le še na boljše, verjemi.
Moj bivši je bil šele "biser"- šel je kar k ljubici svojega brata. Še zdaj vlači svoj skesani fris in tarna, kaka krivica se mu je zgodila- naj te ne gane. Taki si zaslužijo le najslabše od najslabšega (ker dobrega očitno ne znajo ceniti). Glavo pokonci, jeza tudi ne škodi. Sčasoma boš pa ugotovila, da je škoda energije in jeze za take ljudi. Nehaj misliti na preteklost in glej naprej. Vso srečo!

(odgovor članu Colt)
Neposredna povezava do sporočila: 12
12.11.2010 20:09:57   
liliana
IZVIRNO SPOROČILO: polho3006

Punca bravo zateuser posted image user posted image , vendar pazi...bila si žalostna, sedaj si besna, mogoče čutiš tudi olajšanje, ker misliš da si zaključila, ampak rane se ne zacelijo tako hitro. Bo prišel čas ko se boš spomnila lepih trenutkov in jih boš NESKONČNO pogrešela...pogrešala njegovo bližino, glas, vse kar bo povezano z njim...in če te bo takrat poklical, prišel in ti začel ˝rožice saditi˝ PAZI, ker te lahko spet potegne v svoje mreže. Takrat moraš biti močna in iti naprej in se vsak trenutek opominjati da si vredna več!!!! Držim pesti zateuser posted image user posted image

Tako je....

Navadno je takoj po takšnem dejanju D faza velikega obupa in prizadetosti.....ko jočeš, se pomiluješ, trpiš.....

nato nastopi faza besa, ki ti "zamegli" um in ti pomaga, da storiš tisto, kar bi že zdavnaj moral......in si tako besna, da ne izbiraš besed, ko zmerjaš tistega, ki si ga ljubila in ga seveda še vedno ljubiš......

nato pa pride tista najtežja faza...ko se spominjaš vsega lepega, ko ga začneš pogrešati......in če se v tej fazi zlomiš, si pečena......in ravno takrat bo on prišel in ti pripovedoval zopet pravljice in ti pihal na dušo.....šele takrat boš morala biti zelo odločna in močna, da se boš držala tega, da si ga postavila na cesto......

(odgovor članu polho3006)
Neposredna povezava do sporočila: 13
13.11.2010 19:11:03   
tehnofil
IZVIRNO SPOROČILO: burton
... si želim, je da bi ga doletela kazen.
...karkoli! Vse predloge pozdravljam ....

Prevara na strani prevaranega ima kot vse "psihične/psihološke" zadeve več stopenj občutkov, ki se med sabo tudi malo prekrivajo.
Po spominu gre nekako takole: Šok in strah, obup, jeza, iskanje razloga, sprijaznjenje s situacijo....   Obstaja neka knjiga, ki opisuje stanja čustev prevaranega (ne vem več naslova, imeli so jo v knjižnici Bežigrad.)

Ti greš sedaj skozi te faze. V bistvu si šla že čez vse. Če se vsedeš in razmisliš o svojih čustvih v zadnjem času od ugotovitve in si jih zapišeš, ti bo koristilo.

Ne čudi se, če ti bodo čustva letala med različnimi stopnjami / občutki, kot da si zmešana. Nekaj časa si žalostna, naslednji trenutek besna, izgleda, da si že prebolela, pa zopet žalostna. Na začetku so ta nihanja razpoloženj v urah ali dnevih. En dan tako, drugi tako.

Namreč na začetku greš skozivse stopnje zelo hitro - v nekaj urah / dneh. Nato pa se začne potovanje v katerem vsaka od the stopenj traja nekaj časa. Kar nekaj časa. Npr. spomnim se, je zdravo trajanje obdobja "žalovanja"  do 1 leto. Torej ostale stopnje se zvrstijo prej in po, seveda s prekrivanjem obdobij.

Vedi, da več kot si v odnos vložila (čustev, napora) več si izgubila in zato ni nič slabega, da čutiš veliko izgubo. Kdor je v odnos vlagal malo, malo izgubi, a tudi od odnosa je imel malo.

Tu pa smo že pri kazni. Meni se zdi precej huda kazen, da izgubljen letaš iz odnosa v odnos (od ženske do ženske) pa se vedno počutiš prazen. Ne znaš in ne moreš bližine. Zato si OSAMLJEN. Ves čas. Tudi ko je z drugo žensko, je osamljen. Ta osamljenost visi nad njim kot prekletstvo. Partljaga, katere se sploh ne zaveda, ga venomer žene stran od tistega, kar išče. Še celo več. Morda je prepričan, da mu je super, ampak v globini TRPI in to NEPRESTANO.

V otroški dobi ni našel odgovorov na dve vprašanji. Zato celo življenje nost s seboj čustveno ali telesno praznino, ki ga žene, da se peha za nečem nedosegljivim (Otrokovo zaves gradimo z ljubeznijo in zaupanjem by Scott in Jayne Cuidon). Ti dve vprašanji sta:
1. Ali me imaš rad? in
2. Ali ti lahko zaupam?  (staršem oz. v prvi vrsti materi)

A ni to dovolj grozljiva kazen?

(odgovor članu burton)
Neposredna povezava do sporočila: 14
13.11.2010 19:53:56   
tehnofil
IZVIRNO SPOROČILO: tehnofil
si jih zapišeš, ti bo koristilo.

Tako boš vedela, približno kje v celotnem procesu si. No, saj punce kar dobro vedo vrstni red stopenj čustev.

Lahko, da boš kasneje spraševala ali je možno vezo nadaljevati, odpustiti.

Da. je možno. Samo v njegovem primeru je varanje že (psihološko) bolan vzorec obnašanja, kar za za sabo potegne precej precej težav v primerjavi z nekom, ki "je naredil napako". Ne gre samo za "korigiranje" ampak v resnici za zdravljenje njegovih notranjih ran iz otroštva, seveda pa ob tem tudi tvojih.

Ne glede na to, pa me predvsem skrbi otrok, ki je že pokasiral njegov odgovor na zastavljeni vprašanji vsakega v otroški dobi. Res ti zato toplo priporočam navedeno knjigo. Prvo pa seveda moraš poskrbeti za sebe, da boš otrokova čimbolj osebnostno zdrava mama. Ne skrbi, ni toliko v genih, kot v vzgoji / vtisov v otroštvu. Večina psihološkega "sranja" izvira iz ranjenosti v tem obdobju pri vsakem od nas.

(odgovor članu tehnofil)
Neposredna povezava do sporočila: 15
14.11.2010 13:52:38   
Biba Buba

IZVIRNO SPOROČILO: tehnofil

... si želim, je da bi ga doletela kazen.
...karkoli! Vse predloge pozdravljam ....

Prevara na strani prevaranega ima kot vse "psihične/psihološke" zadeve več stopenj občutkov, ki se med sabo tudi malo prekrivajo.
Po spominu gre nekako takole: Šok in strah, obup, jeza, iskanje razloga, sprijaznjenje s situacijo....   Obstaja neka knjiga, ki opisuje stanja čustev prevaranega (ne vem več naslova, imeli so jo v knjižnici Bežigrad.)

Ti greš sedaj skozi te faze. V bistvu si šla že čez vse. Če se vsedeš in razmisliš o svojih čustvih v zadnjem času od ugotovitve in si jih zapišeš, ti bo koristilo.

Ne čudi se, če ti bodo čustva letala med različnimi stopnjami / občutki, kot da si zmešana. Nekaj časa si žalostna, naslednji trenutek besna, izgleda, da si že prebolela, pa zopet žalostna. Na začetku so ta nihanja razpoloženj v urah ali dnevih. En dan tako, drugi tako.

Namreč na začetku greš skozivse stopnje zelo hitro - v nekaj urah / dneh. Nato pa se začne potovanje v katerem vsaka od the stopenj traja nekaj časa. Kar nekaj časa. Npr. spomnim se, je zdravo trajanje obdobja "žalovanja"  do 1 leto. Torej ostale stopnje se zvrstijo prej in po, seveda s prekrivanjem obdobij.

Vedi, da več kot si v odnos vložila (čustev, napora) več si izgubila in zato ni nič slabega, da čutiš veliko izgubo. Kdor je v odnos vlagal malo, malo izgubi, a tudi od odnosa je imel malo.

Tu pa smo že pri kazni. Meni se zdi precej huda kazen, da izgubljen letaš iz odnosa v odnos (od ženske do ženske) pa se vedno počutiš prazen. Ne znaš in ne moreš bližine. Zato si OSAMLJEN. Ves čas. Tudi ko je z drugo žensko, je osamljen. Ta osamljenost visi nad njim kot prekletstvo. Partljaga, katere se sploh ne zaveda, ga venomer žene stran od tistega, kar išče. Še celo več. Morda je prepričan, da mu je super, ampak v globini TRPI in to NEPRESTANO.

V otroški dobi ni našel odgovorov na dve vprašanji. Zato celo življenje nost s seboj čustveno ali telesno praznino, ki ga žene, da se peha za nečem nedosegljivim (Otrokovo zaves gradimo z ljubeznijo in zaupanjem by Scott in Jayne Cuidon). Ti dve vprašanji sta:
1. Ali me imaš rad? in
2. Ali ti lahko zaupam?  (staršem oz. v prvi vrsti materi)

A ni to dovolj grozljiva kazen?

Zares dobro napisano! V postih(tudi ostalih) sem tudi zase kaj najdla... Razen pri zivalih user posted image

Še ena njegova cvetka od včeraj, s tem dekletom ni nič, je odšla za eno leto v tujino!

Kaj, ce ne bi odsla?! Jasno, a ne!

(odgovor članu tehnofil)
Neposredna povezava do sporočila: 16
14.11.2010 19:14:26   
Bakfark
IZVIRNO SPOROČILO: mojamura

Bakfark res sem te vedno rada brala, ampa tole??Žal se tu nekako strinjam s polho3006.
Pa še Ginin post si preberi

Kaj vam v moji analogiji odnosa avtorice inicialnega* posta do pokvarjene svinje s sodomijo ni jasno??? Gremo analizirat provokacijo, ki sem jo objavil, pa dajmo...

V bistvu se na avtorico več kot žaljivega posta nanašam s vprašalnim stavkom, bolj v retoričnem smislu, da ji ukažem na odvečnost težkih besed, ki jih je za do včerajšnjega življenjskega sopotnika tukaj uporabila. Včeraj angelček, danes pokvarjena svinja.

Prva stvar, da bi se lahko poistovetil z osebo na katero se nanaša tale javni linč, bi si bil moral najprej prebrati začetni prispevek, da bi lahko ugotovil ali se v dotični svinji pokvarjeni lahko prepoznam ali ne. Dovolj za moj odgovor je bil že sam naslov topica, ki po mnenju administratorjev foruma očitno ni dovolj nekorekten, da ne bi več zasedal enega vidnejših mest na forumu, medtem, ko se, po ne vem kakšnem ključu, nekatere druge teme zaradi domnevno pretirano sovražnega govora spretno cenzurirajo - predvidevam šele po uspešnem posredovanju določenih užaljenih članov, ki jim odkrit, brez dlake na jeziku govor ni po meri in čigar izjavljalce običajno označijo za podle, primitivne, neotesane itd. 

Druga stvar - včeraj angelček, danes pokvarjena svinja... Moja analogija je izpeljana iz njenega dosedanjega odnosa z osebo, nekoč za skupno življenje primernim partnerjem, ki ga tukaj v očitno pretiranem emocionalnem zanosu označuje s sočnimi izrazi - zanimivo, nobeden, razen mene se ni obregnil ob to, ste pa povzdignili glas v trenutku, ko preberete moj odgovor.

In če svojega dosedanjega partnerja, za katerega se je nekoč najverjetneje zavestno odločila in ki ji je glede na njena merila verjetno ustrezal, tukaj in zdaj naslavlja kot pripadnika živalske vrste, medtem ko je ona sama še vedno ženski primerek HOMO SAPIENSA, torej lepša polovica lastnega partnerja, ki ga označuje kot žival ali potemtakem ne gre tukaj za sodomijo??? In ko sem rekel kar sem rekel sem mislil točno na tale del, parafrazirano seveda - "jaz, uboga reva, ves ta čas mojega izkazovanja ljubezni do neba, nisem niti opazila, da me pravzaprav nateguje navadna pokvarjena svinja..."

Ponovno torej sprašujem, da ne bom še dodatno dvignil tenzije se moram prav brzdati, kako potem ona, kot samica človeka, ki si je svojega partnerja izbrala svobodno, opredeljuje svoj odnos s to živaljo???

Sem naknadno prebral njene poste, sem si prav prizadeval najti vzrok njenemu ogorčenju, pa ga, če sem iskren, nisem našel. Toliko nekonsistentnosti, toliko sprenevedanja (vse 4 bivše so se poznale med seboj, pa vendar so vse njegove "svinjarije" iz preteklosti do sedaj ostale neopazne), toliko prizadevanja, da se odgovornost za odnos zvrne izključno nanj, da bi vsak, ki ga toliko sovraštva zoper drugega še najbolj spominja na spodletelo politično kampanjo, lahko sprevidel, da se takšen jezik lahko uporabi izključno takrat, ko sam nimaš kaj za ponudit. To vam je kot tisto, "naš program je pravzaprav toliko slab, da vam nimamo povedati nič druga kot to, da je njihov še slabši".

In, da ne bo zopet narobe razumljeno, avtorki želim resnično najboljše v življenju, upam, da se je s tem postom "spucala" in da bo za v bodoče uspela konsolidirati moči, se spraviti na noge in začeti znova, od začetka, vendar trezne glave, z dovoljšno mero samokritičnosti, da bi lahko v prihodnje sama bila boljša. Če že ne gre drugače, naj ji tokrat spodleti vsaj bolje... Bi rekel Lenin.

*avtorske pravice za ta izraz mažnjene od člana formerly known as Misek.

< Sporočilo je popravil Bakfark -- 14.11.2010 19:17:36 >

(odgovor članu mojamura)
Neposredna povezava do sporočila: 17
14.11.2010 19:25:05   
Frodo Bisagin
IZVIRNO SPOROČILO: Bakfark
Kaj vam v moji analogiji odnosa avtorice inicialnega* posta do pokvarjene svinje s sodomijo ni jasno??? Gremo analizirat provokacijo, ki sem jo objavil, pa dajmo...

V bistvu se na avtorico več kot žaljivega posta nanašam s vprašalnim stavkom, bolj v retoričnem smislu, da ji ukažem na odvečnost težkih besed, ki jih je za do včerajšnjega življenjskega sopotnika tukaj uporabila. Včeraj angelček, danes pokvarjena svinja.

Prva stvar, da bi se lahko poistovetil z osebo na katero se nanaša tale javni linč, bi si bil moral najprej prebrati začetni prispevek, da bi lahko ugotovil ali se v dotični svinji pokvarjeni lahko prepoznam ali ne. Dovolj za moj odgovor je bil že sam naslov topica, ki po mnenju administratorjev foruma očitno ni dovolj nekorekten, da ne bi več zasedal enega vidnejših mest na forumu, medtem, ko se, po ne vem kakšnem ključu, nekatere druge teme zaradi domnevno pretirano sovražnega govora spretno cenzurirajo - predvidevam šele po uspešnem posredovanju določenih užaljenih članov, ki jim odkrit, brez dlake na jeziku govor ni po meri in čigar izjavljalce običajno označijo za podle, primitivne, neotesane itd. 

Druga stvar - včeraj angelček, danes pokvarjena svinja... Moja analogija je izpeljana iz njenega dosedanjega odnosa z osebo, nekoč za skupno življenje primernim partnerjem, ki ga tukaj v očitno pretiranem emocionalnem zanosu označuje s sočnimi izrazi - zanimivo, nobeden, razen mene se ni obregnil ob to, ste pa povzdignili glas v trenutku, ko preberete moj odgovor.

In če svojega dosedanjega partnerja, za katerega se je nekoč najverjetneje zavestno odločila in ki ji je glede na njena merila verjetno ustrezal, tukaj in zdaj naslavlja kot pripadnika živalske vrste, medtem ko je ona sama še vedno ženski primerek HOMO SAPIENSA, torej lepša polovica lastnega partnerja, ki ga označuje kot žival ali potemtakem ne gre tukaj za sodomijo??? In ko sem rekel kar sem rekel sem mislil točno na tale del, parafrazirano seveda - "jaz, uboga reva, ves ta čas mojega izkazovanja ljubezni do neba, nisem niti opazila, da me pravzaprav nateguje navadna pokvarjena svinja..."

Ponovno torej sprašujem, da ne bom še dodatno dvignil tenzije se moram prav brzdati, kako potem ona, kot samica človeka, ki si je svojega partnerja izbrala svobodno, opredeljuje svoj odnos s to živaljo???

Sem naknadno prebral njene poste, sem si prav prizadeval najti vzrok njenemu ogorčenju, pa ga, če sem iskren, nisem našel. Toliko nekonsistentnosti, toliko sprenevedanja (vse 4 bivše so se poznale med seboj, pa vendar so vse njegove "svinjarije" iz preteklosti do sedaj ostale neopazne), toliko prizadevanja, da se odgovornost za odnos zvrne izključno nanj, da bi vsak, ki ga toliko sovraštva zoper drugega še najbolj spominja na spodletelo politično kampanjo, lahko sprevidel, da se takšen jezik lahko uporabi izključno takrat, ko sam nimaš kaj za ponudit. To vam je kot tisto, "naš program je pravzaprav toliko slab, da vam nimamo povedati nič druga kot to, da je njihov še slabši".

In, da ne bo zopet narobe razumljeno, avtorki želim resnično najboljše v življenju, upam, da se je s tem postom "spucala" in da bo za v bodoče uspela konsolidirati moči, se spraviti na noge in začeti znova, od začetka, vendar trezne glave, z dovoljšno mero samokritičnosti, da bi lahko v prihodnje sama bila boljša. Če že ne gre drugače, naj ji tokrat spodleti vsaj bolje... Bi rekel Lenin.

*avtorske pravice za ta izraz mažnjene od člana formerly known as Misek.

Toushe!

S to mojstrovino se je tezko ne strinjat. Odlicen post, vendar ga bo burton dojela sele, ko se bo pomirila ter ogledala na zadevo bolj siroko - ce sploh bo.

Hlapci! Za hlapce rojeni, za hlapce vzgojeni, ustvarjeni za hlapčevanje. Gospodar se menja, bič pa ostane, in bo ostal za vekomaj; zato, ker je hrbet skrivljen, biča vajen in željan!
(Ivan Cankar)

(odgovor članu Bakfark)
Neposredna povezava do sporočila: 18
14.11.2010 22:50:21   
burton
Ok, da bo Bakfark lažje spal, popravljam naslov. Sem pa vesela da večina razume, tolerira mojo sočnost naslova.
Upam, da v resničnem življenju nisi tako pikolovski.
Lep pozdrav

(odgovor članu Frodo Bisagin)
Neposredna povezava do sporočila: 19
14.11.2010 23:04:54   
Frodo Bisagin

Ok, da bo Bakfark lažje spal, popravljam naslov. Sem pa vesela da večina razume, tolerira mojo sočnost naslova.
Upam, da v resničnem življenju nisi tako pikolovski.
Lep pozdrav

V resnicnem zivljenju bi ti nekaj "pikolovskosti" morda prihranilo gorje, ki ga prezivljas sedaj.

Hlapci! Za hlapce rojeni, za hlapce vzgojeni, ustvarjeni za hlapčevanje. Gospodar se menja, bič pa ostane, in bo ostal za vekomaj; zato, ker je hrbet skrivljen, biča vajen in željan!
(Ivan Cankar)

(odgovor članu burton)
Neposredna povezava do sporočila: 20
15.11.2010 7:15:46   
barni
Jaz te razumem, da si napisala tak post. Čeprav bi bilo po mojem bolje, da bi ga v kak svoj dnevnik, ki ga ne bi brala široka javnost.

Ker pridejo taki dnevi, ko so poln besa in dobro se mi zdi, da daš to iz sebe in ne tiščiš v sebi. Ne bom uhajala v vsebino, ker ima vsak svoje razloge za določena obdobja v svojem življenju. Niti zakaj se je tako zgodilo kot se je. Vsakemu se lahko, pa čeprav vsi mislimo, da se to dogaja samo drugim. Ko se ti, šele lahko dojameš občutke drugega v isti situaciji. Do takrat lahko pa samo razglabljaš kaj bi bilo, če bi bilo.

Skrakta, tudi ta faza bo minila. Prišel bo dan, ko boš na vse skupaj gledala drugače. Samo ne dovoli, da predolgo ostaneš v katerikoli fazi izgube in prebolevanja. Prav je, da greš skozi vse faze, samo potem se porini naprej v naslednjo, do tiste zadnje, tako težko pričakovane, ko se sprijazniš s situacijo. Če ne moreš sama, prosi prijatelje. Tiste, ki so ostali in ki to zmorejo. Ne zmorejo vsi, tudi to boš spoznala.

Vse dobro ti želim.

(odgovor članu Frodo Bisagin)
Neposredna povezava do sporočila: 21
   RE: Vrgla sem ga ven!
15.11.2010 23:43:25   
Anonimen

Še ena njegova cvetka od včeraj,
Norec, na nivo psihiča se pa ne bom spustila, to titulo prepuščam njemu! ;)

Ne glede na "svinjskost in norost" - si zelo na tekočem z njegovim stanjem. Le kako to, da te tolilo zanima, norec?

(odgovor članu burton)
  Neposredna povezava do sporočila: 22
15.11.2010 23:45:19   
Bakfark
IZVIRNO SPOROČILO: milijonarka

Še ena njegova cvetka od včeraj,
Norec, na nivo psihiča se pa ne bom spustila, to titulo prepuščam njemu! ;)

Ne glede na "svinjskost in norost" - si zelo na tekočem z njegovim stanjem. Le kako to, da te tolilo zanima, norec?

Vem, da je b`la prašičja gripa, nore so pa b`le krave, da nisi pomešala nekaj???

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 23
16.11.2010 6:40:22   
mateyka
burton, pazi da teh stvari (zaradi katerih so se zdaj spravili nadte Bakfark in miljonarka) ne boš govorila pred otrokom. karkoli že je, ne črni očeta pred otrokom. bo že sam videl kak je. ni treba da se ti kdaj očita, da si hujskala otroka proti njemu.

(odgovor članu Bakfark)
Neposredna povezava do sporočila: 24
16.11.2010 9:50:53   
tehnofil
....lažje spal, popravljam naslov....

Ne se obremenjevati s tem.

Še to. Ali je možno, da bi bila spremeni, da bi živeli skupaj kot družina. Da. Je možno ampak za to sedaj ni niti enega znamenja, štejejo namreč samo dejanja. In to dejanja na dolgi rok. Torej prvo mora preteči kar nekaj časa, potem mora začeti teči čas dejanj in nato mora ta čas trajati kar precej časa. Torej, da bi se o tem spraševala ali o tem upala je še mnogo mnogo prezgodaj.

(odgovor članu burton)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Starost
Erin

Odgovorite le ženske :) Vaš partner je:

isto star kot ve (15%)

starejši (67%)

mlajši (18%)

Število vseh glasov: 374

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!