Frodo Bisagin -> RE: Vrgla sem ga ven, svinjo pokvarjeno! (14.11.2010 19:25:05)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Bakfark Kaj vam v moji analogiji odnosa avtorice inicialnega* posta do pokvarjene svinje s sodomijo ni jasno??? Gremo analizirat provokacijo, ki sem jo objavil, pa dajmo... V bistvu se na avtorico več kot žaljivega posta nanašam s vprašalnim stavkom, bolj v retoričnem smislu, da ji ukažem na odvečnost težkih besed, ki jih je za do včerajšnjega življenjskega sopotnika tukaj uporabila. Včeraj angelček, danes pokvarjena svinja. Prva stvar, da bi se lahko poistovetil z osebo na katero se nanaša tale javni linč, bi si bil moral najprej prebrati začetni prispevek, da bi lahko ugotovil ali se v dotični svinji pokvarjeni lahko prepoznam ali ne. Dovolj za moj odgovor je bil že sam naslov topica, ki po mnenju administratorjev foruma očitno ni dovolj nekorekten, da ne bi več zasedal enega vidnejših mest na forumu, medtem, ko se, po ne vem kakšnem ključu, nekatere druge teme zaradi domnevno pretirano sovražnega govora spretno cenzurirajo - predvidevam šele po uspešnem posredovanju določenih užaljenih članov, ki jim odkrit, brez dlake na jeziku govor ni po meri in čigar izjavljalce običajno označijo za podle, primitivne, neotesane itd. Druga stvar - včeraj angelček, danes pokvarjena svinja... Moja analogija je izpeljana iz njenega dosedanjega odnosa z osebo, nekoč za skupno življenje primernim partnerjem, ki ga tukaj v očitno pretiranem emocionalnem zanosu označuje s sočnimi izrazi - zanimivo, nobeden, razen mene se ni obregnil ob to, ste pa povzdignili glas v trenutku, ko preberete moj odgovor. In če svojega dosedanjega partnerja, za katerega se je nekoč najverjetneje zavestno odločila in ki ji je glede na njena merila verjetno ustrezal, tukaj in zdaj naslavlja kot pripadnika živalske vrste, medtem ko je ona sama še vedno ženski primerek HOMO SAPIENSA, torej lepša polovica lastnega partnerja, ki ga označuje kot žival ali potemtakem ne gre tukaj za sodomijo??? In ko sem rekel kar sem rekel sem mislil točno na tale del, parafrazirano seveda - "jaz, uboga reva, ves ta čas mojega izkazovanja ljubezni do neba, nisem niti opazila, da me pravzaprav nateguje navadna pokvarjena svinja..." Ponovno torej sprašujem, da ne bom še dodatno dvignil tenzije se moram prav brzdati, kako potem ona, kot samica človeka, ki si je svojega partnerja izbrala svobodno, opredeljuje svoj odnos s to živaljo??? Sem naknadno prebral njene poste, sem si prav prizadeval najti vzrok njenemu ogorčenju, pa ga, če sem iskren, nisem našel. Toliko nekonsistentnosti, toliko sprenevedanja (vse 4 bivše so se poznale med seboj, pa vendar so vse njegove "svinjarije" iz preteklosti do sedaj ostale neopazne), toliko prizadevanja, da se odgovornost za odnos zvrne izključno nanj, da bi vsak, ki ga toliko sovraštva zoper drugega še najbolj spominja na spodletelo politično kampanjo, lahko sprevidel, da se takšen jezik lahko uporabi izključno takrat, ko sam nimaš kaj za ponudit. To vam je kot tisto, "naš program je pravzaprav toliko slab, da vam nimamo povedati nič druga kot to, da je njihov še slabši". In, da ne bo zopet narobe razumljeno, avtorki želim resnično najboljše v življenju, upam, da se je s tem postom "spucala" in da bo za v bodoče uspela konsolidirati moči, se spraviti na noge in začeti znova, od začetka, vendar trezne glave, z dovoljšno mero samokritičnosti, da bi lahko v prihodnje sama bila boljša. Če že ne gre drugače, naj ji tokrat spodleti vsaj bolje... Bi rekel Lenin. *avtorske pravice za ta izraz mažnjene od člana formerly known as Misek. Toushe! S to mojstrovino se je tezko ne strinjat. Odlicen post, vendar ga bo burton dojela sele, ko se bo pomirila ter ogledala na zadevo bolj siroko - ce sploh bo.
|
|
|
|