vesna_b
|
ja, vem, kako je to, ko pride in je niti najmanj nočeš videti. meni je zadnjič prišla celo cel teden prezgodaj, sredi dopusta. mah, razočaranje na kvadrat. no, se je pa naslednji mesec obrnilo na bolje ja, čutim gibe. sicer to niso brce, da ne bo pomote, je le mal prezgodaj, ampak čutim pa, ko se premakne - tud odvisno od položaja, v katerem sem. čutim, če sedim (čutim metuljčke) in ja, sem v devetih nebesih ej, za spol pa ne bova nič vprašala... nekak nama je ljubše presenečenje. ker itak s spolom nisva obremenjena, tako da... sam da bo zdravo. eni na nuhalni sicer že napovejo, sam... ni pa to 100% in jaaaa, seveda bomo dale kak nasvet, če ga boste seveda hotele oz rabile. ker... men je šlo včasih najbolj na živce, ko sem dobivala 1001 pa še kak nasvet zraven, o nečem, kar sploh nisem vprašala, pa so mi solili pamet, seveda pa vsak po svoje in vsak je povedal prav, ostalo pa je blo kr neki... kao... sicer pa jaz tako pravim: nasvet je dobrodošel, vsak, če ga bom upoštevala ali ne, pa je moja odločitev (to je včasih tašča slabo prenesla, mami pa me toliko pozna, da je kmalu odnehala) joj, punce, komaj čakam, da se boste pohvalile s + in da bomo nadaljevale debato v drugačni temi. sam obupat ne smete...
< Sporočilo je popravil vesna_b -- 10.11.2010 11:03:20 >
|