vesna_b
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katte Dobro jutro, punce. Ponedeljek je tukaj, pa še vedno ni. Ponavadi pride kak dan prej, tokrat pa že uradno en dan zamuja. Čez vikend sem bila bolj malo doma, vendar sem kljub temu, da sem bila zelo zaposlena, visela vsakih 15 min na WC-ju, ker sem imela že od petka občutek, da se bo vsak trenutek vlila. No, pa se še ni. Po eni strani bi kar rada, da čim prej pride, če že mora, da gremo prej v nove boje. Ampak v resnici si želim, da sploh ne bi prišla . Po test grem danes po službi, najraje bi šla že zdaj, pa ne morem kar pobegniti. Upam, da se ne bo preveč vlekel ta dan. Pa še dež lije. Upam, da se bo dan končal lepše, kot se je začel . Ravno sem šla še enkrat preverit na WC, pa še nič novega. Kaj pa druge, ki čakate? Kako gre? Kaj se dogaja? Katte - vem, da si nestrpna, sem bila ista. pa saj smo v končni fazi vse iste, a ne? ej, res upam, da ne pride in da nam čimprej sporočiš lepo novičko. ampak čist tko, bye the way... pravijo, da je (sploh bolj v zgodnji nosečnosti) najboljši jutranji urin, saj je v njem največja koncentracija hormona in se tako bolj očitno pokaže tisti plusek. vem, sem smotana, sam tko sem omenila. jaz sem zarad tega čakala na naslednje jutro, najraje bi pa že v trgovini letela na WC in delala test... vem, sem smotana, ja. v glavnem, kadarkoli boš delala test, upam, da pokaže + in da nam sporočiš veselo novičko. čeprav te bomo najbrž že slišale tvoj vzklik veselja
|