|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  82 83 [84] 85 86   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Prvi poizkus zanositve
4.11.2010 22:12:07   
Lineta
Katte, jeanetka - hi hi, lahko bi naredile že skupnico "ponedeljkov test" user posted image jaz ga bom mogoče tudi takrat delala predvidoma če ne bo m...pa če me prej radovednost totalno ne premaga user posted image

(odgovor članu vesna_b)
Neposredna povezava do sporočila: 2076
5.11.2010 8:55:01   
tejchy*
SmInCa, čestitke user posted image !! Prijetnih in čimbolj čudovitih user posted image mesecev ti želim, v blaženem stanju user posted image

(odgovor članu Lineta)
Neposredna povezava do sporočila: 2077
5.11.2010 8:58:41   
Katte

Seznam nezaželenih 
user posted image

user posted image  k812......20.10.2010user posted image
user posted image metuljcica25........x.10.2010user posted image
user posted image Žirafica*......x.10.2010user posted image
user posted image jeanitte.........1.11.2010user posted image
user posted image  anonimna user posted image ..........5.11.2010user posted image

user posted image Katte..........7.11.2010user posted image
user posted image  jeannetka..........7.11.2010user posted image
user posted image  tejchy*..........9.11.2010user posted image
user posted image Lineta........11.11.2010user posted image
user posted image mladika..........13.11.2010user posted image
user posted image Luna*..........15.11.2010user posted image
user posted image Arual.........16.11.2010user posted image
user posted image čebelica1984........19.11.2010user posted image
user posted image _Mavrica_.........20.11.2010user posted image
user posted image  Etee.........21.11.2010user posted image
user posted image anity_1........20.-25.11.2010user posted image
user posted image benji........25.11.2010user posted image
user posted image  bevcika.........29.11.2010user posted image
user posted image  ribica77.........30.11.2010user posted image
user posted image petrussa..........x.11.2010user posted image
user posted image witch........x.11.2010user posted image   
user posted image  xoxox..........6.12.2010user posted image

user posted image

Seznam nedočakanih
user posted image
user posted image Nadinne 11.3.2010user posted image
user posted image *Star* 6.4.2010user posted image
user posted image zaljubljena23 16.4.2010user posted image  
user posted image planikica 22.5.2010 user posted image
user posted image prvičmami 3.6.2010user posted image
user posted image PilotGirl7 18.6.2010user posted image
user posted image naja17 30.6.2010user posted image
user posted image Klemy82 28.7.2010user posted image
user posted image MeGi20 3.8.2010user posted image
user posted image
Jackie 7.8.2010user posted image
user posted image portorož 6.9.2010user posted image  user posted image
user posted image coris 10.9.2010user posted image
user posted image vesna_b 13.9.2010user posted image
user posted image Ula33 17.9.2010user posted image
user posted image dspela 13.10.2010user posted image
user posted image  nati29 20.10.2010user posted image
user posted image SmInCa 26.10.2010user posted image  

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 2078
5.11.2010 9:18:22   
Katte
SmInCa - čestitam!!! user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  
Pa ne skrbi, če krvavitev ni bila vgnezditvena, je pa posledica user posted image . Vse bo uredu, sem prepričana user posted image .
jeanitte, anonimna user posted image , čakamo na novičke.
Lineta, ti pa delaj test le v primeru, če si prepričana, da je prišlo do O prej. Verjamem pa ti, da si neučakana. Meni pri čakanju pomaga to, da itak že je, kar je. Samo da še ne vemo user posted image .

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 2079
5.11.2010 10:24:14   
čebelica1984
SmInCa bravo user posted image user posted image user posted image user posted image
Končno dobra novica, upam da se bo zdej začel tud pr drugih.
Punce držim pesti za vse user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 2080
5.11.2010 10:28:45   
Anonimen
SmInCa čestitke user posted image user posted image user posted image

Pri nas za enkrat nič novegauser posted image
Tečke še vedno ni....krči me pa mučijo že nekaj časa. Tako, da se pridružujem puncam, ki bodo v ponedeljek naredile teste user posted image Upajmo, da bodo sami user posted image

Uživajte in naj vikend mine čim hitreje

(odgovor članu čebelica1984)
  Neposredna povezava do sporočila: 2081
5.11.2010 11:30:10   
jeannetka
Sminca....čestitam in ti želim lepih 9 mesecev.

Jaz pa sem žal dobila tečko že danes. Verjetno zato, da ne bom zastonj kupovala testov, tako da me lahko prestavite na datum
4.12.

Vsem ostalim pa želim, da tečke ne vidite.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2082
5.11.2010 11:39:05   
Katte
jeannetka,user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Želim ti, da bi ti en mesec minil kot bi mignil in da bi 4.12. zagledala user posted image  in naslednje leto pestovala avgustovčka.

Katte.

(odgovor članu jeannetka)
Neposredna povezava do sporočila: 2083
5.11.2010 12:01:54   
Lineta
jeannetka user posted image user posted image user posted image držim pesti da zagledaš user posted image v decembru!!

Katte - ja, sm skorej sigurna da je bila O prej (glede na sluz in bolečine - točno vem kdaj je), tako da bi v ponedeljek test že lahko pokazal - teoretično user posted image . Ampak glede na to, koliko stvari moram opravit naslednji teden, ne vem če mi bo niti uspelo kupit test v ponedeljek...mogoče bom tako zaposlena da mi uspe zdržat celo do srede user posted image samo upam, da me user posted image ne prehiti...

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 2084
5.11.2010 12:26:37   
jeanitte
SmInCa - čestitke tut od mene. user posted image Želim ti čudovitih 9 mesecev veselega pričakovanja.

Tebi, jeannetka pa en velik user posted image - boš vidla, kk hitro bo mesec naokrog in boš že lahk kupla in tut uporabla testek.

Kar se mene tiče, pa (še vedno!) nič novega. user posted image In ker mi to živčkanje in čakanje samo škodo dela, sem se odločla, da se mal odmaknem od vsega. Tk da zdej na polno študiram, kam bi z dragim za vikend pobegnila na kak izlet al pa dva al pa tri. user posted image

V mislih navijam za vas in vam želim lep vikend.

Morda se vam tut sama pridružim v "skupini" ponedeljkovega testa. user posted image

... in vse najlepše že prihaja :)

(odgovor članu Lineta)
Neposredna povezava do sporočila: 2085
5.11.2010 12:31:36   
zaljubljena23
Punce, po dolgem času sem prišla malo pokukat na tole temo...In vidim, da imamo kar nekaj novih nosečk..Vsem iskrene čestitkeuser posted image user posted image user posted image

Tiste, ki pa ste še v boju za pluskom, pa želim, da vas kmalu razveseli....

23.4.2009, plusek...17.5.2009 si odšel med angelčke...
23.4.2010, plusek...17.12.2010 si prijokal na svet...
23.4.2012, plusek... 26.12.2012 PDP...

(odgovor članu vesna_b)
Neposredna povezava do sporočila: 2086
5.11.2010 13:07:03   
Katte
Punce, delovnega dne še ni čisto konec, pa vseeno že vsem želim čudovit vikend. Tistim, ki čakamo user posted image , user posted image , tistim, ki vas je presenetila user posted image , en velik user posted image , tistim, ki pa user posted image  ob O, pa user posted image .
Moj vikend bo na srečo zelo aktiven, tako da se ne bom imela preveč časa ukvarjati z razmišljanjem o user posted image  (upamuser posted image ).

user posted image

(odgovor članu zaljubljena23)
Neposredna povezava do sporočila: 2087
5.11.2010 15:33:05   
jeannetka
Kak ste vse prijazne :) Najlepša hvala za vse objemčke.

V ponedeljek bom pa za vse, ki boste delale test močno držala pesti, da zagledate user posted image . Preživite lep vikend in ne preveč razmišljati o vsem tem, čeprav je težko.

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 2088
5.11.2010 15:55:28   
coris
hej punce še tu isto povem.

včeraj imela "pregled" ki to ni bil. v službi sem cisto malo krvavela tako da sem 2x z wc papirjem obrisala nezno roza kri. zvecer sem imela tako pregled, ki pa je bil v bistvu le sprejem v leonišče. pogledali me niso kljub temu da sem povedala za roza izcedek še dobro da imam v torek nuhalno, ker so mi dali naslednji pregled šele čez 6 tednov

no ja takle pač mamo in danes za enkrat ni več roza izcedka in upam da tako ostane do 20. maja. kaj vec vam pa povem v torek ko imam NS

in kaj jaz vidim SIMINCA.......JUPIIIIIIIIIIIIIIIuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image iskrene čestitke in mirnih user posted image ti želim, pa pridi še kaj sem pogledat ker ta forum je meni daleč najljubšiuser posted image

no pa se je začela roza sezonauser posted image dejmo še ostaleuser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2089
5.11.2010 16:48:39   
SmInCa
Hvala vam deklice moje za vse čestitke in kljub temu da je meni uspelo nikakor ne mislim in ne bom pozabila na vse vas, ki še vedno upate...Jaz upam z vami in vam držim pesti, fige z rokami in z nogami in z mislimi sem pri vseh vas... Vrjamem da bo tudi vam kmalu uspelo in boste tudi ve kmalu zagledale magičen plusek....user posted image user posted image user posted image user posted image

coris
Tudi jaz sem imela takšno čudno krvavitev za katero sem takoj vedela da ni perilo, ker je tudi bila bolj roza kot rdeča, kot bi bila ful razredčena z vodo ( no nekako tako)

Sem danes bila pri G ki me je ultrazvočno pregledal in se sploh ne vidi nosečnosti user posted image zato sem morala še lulat da je naredil test in tudi njemu je pokazal pozitivno, da pa se na ultrazvoku ne vidi nič pa je komentiral da je še mogoče prezgodaj - ni mi delal vaginalnega. Potem me je še pregledal in ugotovil da je vse čisto nikjer sledi krvavitve in ni našel vzroka zakaj sem krvavela. Dal pa mi je napotnico za laboratorij in ginekologijo če bi se slučajno krvavitve ponovile da takoj grem tja...

Pred tremi leti sem imela izven maternično ki se je dokaj tragično končala in zdaj me je strah da je možno da se je ponovilo ker danes na ultrazvoku ni bilo sledi o nosečnosti v materniciuser posted image Mislite da je še res prezgodaj?

Nothing takes the past away, like the future...Nothing makes the darkness go, like the light...

(odgovor članu coris)
Neposredna povezava do sporočila: 2090
5.11.2010 18:03:09   
coris
SmInca.....nenenene, ne smeš skrbet, to je povsem NORMALNO da sa še nič ne vidi. pušenjak že velikokrat povedal da se nosečnost pred dopolnjenimi 5 tedni praviloma sploh ne vidi še in zato ne skrbi. jaz sem test opravila na dan izostanka in ker me je ful zvijalo sem šla na urgenco, kjer pa itak se ni še nič vidlo in mi je tudi ginekologinja tam rekla da je še ful prehitro za UZ. res je da se je pri meni vrečka videla že v 4 tedne 2 dni ampak jaz imam že tako večjo vrečko kot je za pričakovati glede na trajanje nosečnosti. tak da je res normalno da se vrečka vidi šele v 5 tednu.user posted image user posted image think positive....vse bo še dobro user posted image

(odgovor članu SmInCa)
Neposredna povezava do sporočila: 2091
5.11.2010 18:26:18   
SmInCa
IZVIRNO SPOROČILO: coris

SmInca.....nenenene, ne smeš skrbet, to je povsem NORMALNO da sa še nič ne vidi. pušenjak že velikokrat povedal da se nosečnost pred dopolnjenimi 5 tedni praviloma sploh ne vidi še in zato ne skrbi. jaz sem test opravila na dan izostanka in ker me je ful zvijalo sem šla na urgenco, kjer pa itak se ni še nič vidlo in mi je tudi ginekologinja tam rekla da je še ful prehitro za UZ. res je da se je pri meni vrečka videla že v 4 tedne 2 dni ampak jaz imam že tako večjo vrečko kot je za pričakovati glede na trajanje nosečnosti. tak da je res normalno da se vrečka vidi šele v 5 tednu.user posted image user posted image think positive....vse bo še dobro user posted image

Vem da je tako da je še prezgodaj zato pa je rekel naj se v torek vrnem ...Hvala za spodbudouser posted image

Nothing takes the past away, like the future...Nothing makes the darkness go, like the light...

(odgovor članu coris)
Neposredna povezava do sporočila: 2092
7.11.2010 18:18:02   
SmInCa
Hej hej deklice zadnje dni pa je tukaj vse mirno, upam da zaradi  tega, ker ste oz. še preživljate čudovite trenutke z vam dragimi osebami.

Lineta, Katte, Jeanetka...ju3 je ponedeljek, dan testkov in držim pesti da vse zagledate magičen plusek....user posted image

(odgovor članu SmInCa)
Neposredna povezava do sporočila: 2093
7.11.2010 21:02:22   
jeannetka
Sminca...kot sem že napisala malo višje, je moja tečka prišla že malo prej, tako da se bomo podali v nov krog.
Ti pa nič ne skrbi, sem prepričana, da bo vse v redu, saj vse tukaj mislimo nate in ti držimo pesti.

(odgovor članu SmInCa)
Neposredna povezava do sporočila: 2094
8.11.2010 8:02:19   
Anonimen
Dobro jutro user posted image

moram vam sporočiti, da nam je uspelo user posted image danes smo se prepričali in je test pokazal en debel plusek user posted image Mi2 sva presrečna, da nama je končno uspelo in sem sedaj srečka user posted image . Za vse, ki boste danses naredile test držim pesti, da bodo sami pluski ali user posted image .

Uživajte v deževnem dnevu user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2095
8.11.2010 8:28:37   
Katte
user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image
Veselim se s tabo. Uživajta s svojo pikico.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2096
8.11.2010 8:33:31   
Katte

Seznam nezaželenih 
user posted image

user posted image  k812......20.10.2010user posted image
user posted image metuljcica25........x.10.2010user posted image
user posted image Žirafica*......x.10.2010user posted image
user posted image jeanitte.........1.11.2010user posted image
user posted image Katte..........7.11.2010user posted image
user posted image  tejchy*..........9.11.2010user posted image
user posted image Lineta........11.11.2010user posted image
user posted image mladika..........13.11.2010user posted image
user posted image Luna*..........15.11.2010user posted image
user posted image Arual.........16.11.2010user posted image
user posted image čebelica1984........19.11.2010user posted image
user posted image _Mavrica_.........20.11.2010user posted image
user posted image  Etee.........21.11.2010user posted image
user posted image anity_1........20.-25.11.2010user posted image
user posted image benji........25.11.2010user posted image
user posted image  bevcika.........29.11.2010user posted image
user posted image  ribica77.........30.11.2010user posted image
user posted image petrussa..........x.11.2010user posted image
user posted image witch........x.11.2010user posted image
user posted image  jeannetka..........4.11.2010user posted image   
user posted image  xoxox..........6.12.2010user posted image

user posted image

Seznam nedočakanih
user posted image
user posted image Nadinne 11.3.2010user posted image
user posted image *Star* 6.4.2010user posted image
user posted image zaljubljena23 16.4.2010user posted image  
user posted image planikica 22.5.2010 user posted image
user posted image prvičmami 3.6.2010user posted image
user posted image PilotGirl7 18.6.2010user posted image
user posted image naja17 30.6.2010user posted image
user posted image Klemy82 28.7.2010user posted image
user posted image MeGi20 3.8.2010user posted image
user posted image
Jackie 7.8.2010user posted image
user posted image portorož 6.9.2010user posted image  user posted image
user posted image coris 10.9.2010user posted image
user posted image vesna_b 13.9.2010user posted image
user posted image Ula33 17.9.2010user posted image
user posted image dspela 13.10.2010user posted image
user posted image  nati29 20.10.2010user posted image
user posted image SmInCa 26.10.2010user posted image
user posted image  anonimna user posted image  5.11.2010user posted image

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 2097
8.11.2010 8:47:50   
Katte
Dobro jutro, punce.
Ponedeljek je tukaj, user posted image  pa še vedno ni. Ponavadi pride kak dan prej, tokrat pa že uradno en dan zamuja. Čez vikend sem bila bolj malo doma, vendar sem kljub temu, da sem bila zelo zaposlena, visela vsakih 15 min na WC-ju, ker sem imela že od petka občutek, da se bo vsak trenutek vlila. No, pa se še ni. Po eni strani bi kar rada, da čim prej pride, če že mora, da gremo prej v nove boje. Ampak v resnici si želim, da sploh ne bi prišla user posted image . Po test grem danes po službi, najraje bi šla že zdaj, pa ne morem kar pobegniti. Upam, da se ne bo preveč vlekel ta dan. Pa še dež lije. Upam, da se bo dan končal lepše, kot se je začel user posted image .
Ravno sem šla še enkrat preverit na WC, pa še nič novega.
Kaj pa druge, ki čakate? Kako gre? Kaj se dogaja?

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 2098
8.11.2010 8:48:11   
vesna_b
IZVIRNO SPOROČILO: coris

včeraj imela "pregled" ki to ni bil. v službi sem cisto malo krvavela tako da sem 2x z wc papirjem obrisala nezno roza kri. zvecer sem imela tako pregled, ki pa je bil v bistvu le sprejem v leonišče. pogledali me niso kljub temu da sem povedala za roza izcedek še dobro da imam v torek nuhalno, ker so mi dali naslednji pregled šele čez 6 tednov

no ja takle pač mamo in danes za enkrat ni več roza izcedka in upam da tako ostane do 20. maja. kaj vec vam pa povem v torek ko imam NS

coris - ne obupaj. veliko jih ima izcedek, pa se vse srečno konča. glavno, da se ne ponavlja več...

SmInCa - ej, pregled pred vsaj šestim, sedmim tednom je dober samo za to, da te prestrašijo. še vsako so, ki je šla.
čisto sigurno, da se vidi, je tam, v sedmem ali še bolje v osmem tednu. in ne razmišljaj, da se ti ponovi slaba izkušnja, ampak ostani pozitivna, saj tvoja pikica to čuti. to velja tudi zate, coris!

anonimna - čestitkeuser posted image user posted image user posted image  in dobrodošla med nami, srečkami
in punce, ki danes in tudi vse ostale - ajde, dajmo sledit anonimni in dajte povedat čim več lepih novic
držim pesti...

(odgovor članu coris)
Neposredna povezava do sporočila: 2099
8.11.2010 8:52:23   
vesna_b
IZVIRNO SPOROČILO: Katte

Dobro jutro, punce.
Ponedeljek je tukaj, user posted image  pa še vedno ni. Ponavadi pride kak dan prej, tokrat pa že uradno en dan zamuja. Čez vikend sem bila bolj malo doma, vendar sem kljub temu, da sem bila zelo zaposlena, visela vsakih 15 min na WC-ju, ker sem imela že od petka občutek, da se bo vsak trenutek vlila. No, pa se še ni. Po eni strani bi kar rada, da čim prej pride, če že mora, da gremo prej v nove boje. Ampak v resnici si želim, da sploh ne bi prišla user posted image . Po test grem danes po službi, najraje bi šla že zdaj, pa ne morem kar pobegniti. Upam, da se ne bo preveč vlekel ta dan. Pa še dež lije. Upam, da se bo dan končal lepše, kot se je začel user posted image .
Ravno sem šla še enkrat preverit na WC, pa še nič novega.
Kaj pa druge, ki čakate? Kako gre? Kaj se dogaja?

Katte - vem, da si nestrpna, sem bila ista. pa saj smo v končni fazi vse iste, a ne?
ej, res upam, da user posted image  ne pride in da nam čimprej sporočiš lepo novičko. ampak čist tko, bye the way... pravijo, da je (sploh bolj v zgodnji nosečnosti) najboljši jutranji urin, saj je v njem največja koncentracija hormona in se tako bolj očitno pokaže tisti plusek. vem, sem smotana, sam tko sem omenila. jaz sem zarad tega čakala na naslednje jutro, najraje bi pa že v trgovini letela na WC in delala test...
vem, sem smotana, ja. user posted image
v glavnem, kadarkoli boš delala test, upam, da pokaže + in da nam sporočiš veselo novičko. čeprav te bomo najbrž že slišale user posted image  tvoj vzklik veseljauser posted image

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 2100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  82 83 [84] 85 86   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  82 83 [84] 85 86   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.