Tulipan12
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA tulipan - še kako dobro te razumem samo en velik objem,pa taužnt ,da čiprej mine. Jaz jima dva dni davam kapljice za spanje od bimbi ,nafilam ju s sirupi in aleluja dve noči so vzdržne .Tak,da imam še motivacijo da kaj napišem. tasa - boma,boma se vidle že pišem sms Ja in dober dan vsem skupaj. Hvala za , jih bom kr ponucala. Veš kaj, jaz imam Hiconcil na 8 ur, Calpol, če bi imela vročino ali pa bolečina, vročino iam že 4 dni tako hinavsko od 37,1 do 37,7 in ji nisem nič zbijala, pa zvečer za pomiritev kašlja Slezov sirup - eno žličko pred spanjem. Pa ne pomaga ama ništa, NULA! Ponoči se duši od kašlja, sem že razmišljala, da bi ji vseeno dala eno žličko Calpola, če jo kaj boli, ko tak joče, ampak nič ne pove, tudi, ko pritisnem na uhice, nič ne jamra, mislim, da joče samo zaradi tega, ker se non-stop budi, ker ne more dihat in kašlja. Bom videla, kaj prinese noč... Pri nas v takem primeru pomaga čiščenje s fiziološko in operil. Včasih dam pa še Panatus za pomiritev kašlja. Jaz imam slezov sirup, ki ne pomaga nič. Se mi zdi, da so najbolj blagodejni ti smrekovi vršički. Mi pa je danes kolegica prinesla neko kremo s čajem od Justa, bom še to probala pod nosek in na čelo namazat... ker zdaj pa res nimam več ideje. Kašlja tak prav gnojno, to verjetno pomeni, da se čisti, fiziološko ji tak full špricam, če pa probam z aspiratorjem, pa ne gre nič ven po malem se mi bo tak zmešalo, njej pa še bolj, je že od nedelje non-stop zaprta doma... ko vsaj ta vročina ne bi bila prisotna, da bi lahko vsaj malo na dvorišče šli
|