KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA tulipan - še kako dobro te razumem samo en velik objem,pa taužnt ,da čiprej mine. Jaz jima dva dni davam kapljice za spanje od bimbi ,nafilam ju s sirupi in aleluja dve noči so vzdržne .Tak,da imam še motivacijo da kaj napišem. tasa - boma,boma se vidle že pišem sms Ja in dober dan vsem skupaj. Hvala za , jih bom kr ponucala. Veš kaj, jaz imam Hiconcil na 8 ur, Calpol, če bi imela vročino ali pa bolečina, vročino iam že 4 dni tako hinavsko od 37,1 do 37,7 in ji nisem nič zbijala, pa zvečer za pomiritev kašlja Slezov sirup - eno žličko pred spanjem. Pa ne pomaga ama ništa, NULA! Ponoči se duši od kašlja, sem že razmišljala, da bi ji vseeno dala eno žličko Calpola, če jo kaj boli, ko tak joče, ampak nič ne pove, tudi, ko pritisnem na uhice, nič ne jamra, mislim, da joče samo zaradi tega, ker se non-stop budi, ker ne more dihat in kašlja. Bom videla, kaj prinese noč... Pri nas v takem primeru pomaga čiščenje s fiziološko in operil. Včasih dam pa še Panatus za pomiritev kašlja. Isto! Sem pa danes zjutraj bila kar malo jezna, ko sem pričla v vrtec in videla enega fantka, da je vidno bolan, pa že včeraj na telovadbi je bil siten kot 100 . Pa ni ostal doma, kljub temu, da je njegova mami brezposelna. Sedaj že vem, da bo Valentin spet pokasiral kako bakterijo. No, pa to je pač vrtec.
|