pika.po
|
Mismis, deca pridna? Itak! Berem, da so se izcedki poslovili. In da si zelo pridna kar se palčk tiče. Super! Reby, sem vesela da bo Tomi dobil bratca ali sestrico, ali celo oboje Tudi jaz grem v novembru malo Reškota pogledat, kdaj se bomo za akcijo odločli, pa ne vem še. Mogoč januarja. Mi je pa včeraj moja ginekologinja dala malo novega zagona s svojo prijaznostjo in pozitivnostjo. Ko bi blo več takih. Je rekla, da ima kar nekaj nosečnic 43 pa gor. Da je treba bit pozitiven, zaupat in ne obupat. In da nas ona podpira pri postopkih in odločitvah imeti otroka tudi pri 40+ No, tko da veste, konzerve moje. Še mate cajt! Žižek a vi boste še kaj probali se zmenit s strici dohtarji? Al boste še naprej ata na mamo, pa če rata. Jest bi ti tako privoščila enega bejbija. Naj pride ena dušica tudi k tebi in tvojemu možeku. Pikovitka Tole pa res ni blo tvoje leto. Hvala bogu, da ga je že skoraj konec. Pišuka, naj te enkrat za vselej ornk poštimajo. Ti iz srca želim zmago v naslednjem letu! Je že skrajni čas, k vidiš potem nas pa sonya sekira, kaj tok mečkamo Sonya, super si, tako pozitivna, kljub nedavnim dogodkom. Sigurno bodo še težki trenutki, ampak verjamem, da bo tudi tebe, ko boš najmanj pričakovala, srečala ena velika sreča. Ena majhna srečica, ki bo zrastla v eno veliko srečo je pa tko že pri tebi v Bodi mirna in sproščena. Čuvaj jo. Horny narkomančič (alias Zarja) kako gre špikanje? Mausi navijam, da drobižek čimprej zraste in je izkupiček ravno pravi za enega lepega in zdravega Z božičnimi forami pa zadnja leta res malo (fejst) pretiravajo, maš vsega že do konc novembra poln kufer. Prav škoda , ko tako razvrednotijo in skomercializirajo praznike, ki so drugače tako lepi. No ja, ne smemo se pustit preveč motit, a ne. Uf, kmal bodo novoletni štanti in kuhančki v stari Lj Hermy imaš pa princesko zaspankico Super, da lahko mami takrat v miru uživa ob kavici in RR Loremi tvoja kužika je čisti srček. Sicer se jaz telih srčkov mal bojim. Ko sem od miše kužona zagledala, mi je skor srce odpovedalo. On je pa itak vedu, da mora ravno meni nagajat, da me mal zdresira. Roži za blastocisti. Zdaj pa pridno gret, pa pluske lulat. Je miša zdej dober mušter dala! Skuštranka uspešno špikanje. Navodila za lulanje na palčko maš pa že zgoraj. Mikla, Bibabond, Fidika, Krucek, Lana X2, Tanja in vse ostala konzervasta banda RVI. Pa lep dan si pričarajte danes in naredite nekaj samo zase, nekaj lepega, kar vam poboža dušo. Uf, ctrl C me je rešil
< Sporočilo je popravil pika.po -- 10.11.2010 10:42:31 >
|