|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  124 125 [126] 127 128   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del
10.11.2010 7:59:29   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: loremi
Punce ste gledale včeraj Preverjeno?

Punce kakšne razmere pa imate v LJ? user posted image user posted image user posted image  JAOOOOOO. Jaz sem mislila, da je MB 500 let za svetom glede opreme, prostorov,....To pa je res pod vsakim nivojem.

Horny Teddy

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 3126
10.11.2010 8:28:01   
sonya1
Loremi, Gigi, vsako razpredanje o hrani je meni všeeeeeeečuser posted image  Rada berem že to, kaj so drugi kuhali in jedli, kuhrski recepti so pa sploh moje priljubljeno čtivo.
Ja, Hermy, za delo pa nič ne skrbi, ima pa tako lastnost, da počakauser posted image . Ali pa tisto; kar lahko storiš danes, odloži na jutri, ker ti mogoče jutri ne bo treba storitiuser posted image . Ja, saj jaz bi že počakala  na srečo, če bi bila prepričana, da pride. Kaj pa če je ne bo. Čeprav se v resnici nimam kaj dosti za pritoževat; zdrava sem, user posted image  sem, vse drugo bo pa že. Samo da bi bilo spikico vse v redu. Me grozno skrbi zaradi mojih letuser posted image , bogve kako zdelana jajčeca že imamuser posted image

Loremi, kužika je pa carska. To mora biti veseljeuser posted image

Sem tudi jaz gledala preverjeno. Pa veste kaj sem slišala, da 1/3 v prvič rata. Zdaj mi pa prosim razložite; kaj za enga hudiča pa ve mečkate ?!
Vita je pa carska, a ne ?
Zarja, kako dolgo bo pa trajal tale tvoj postopek ? Kako dolgo trajajo dolgi postopki ? Saj bo še letos upam ?

Pika, sem že včeraj pisala, pa me je seveda ven vrglo; joj, kako žal mi je, da berem kaj takegauser posted image . Pa bo mogoče res bolje, da vse skupaj dobro pregledajo.

Lep dan vsem

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3127
10.11.2010 8:29:06   
sonya1
Ctrl C deluje! Bo mene en kompjuter zejebaval ! user posted image

(odgovor članu sonya1)
Neposredna povezava do sporočila: 3128
10.11.2010 8:35:19   
loremi
IZVIRNO SPOROČILO: sonya1
Ctrl C deluje! Bo mene en kompjuter zejebaval ! user posted image

user posted image user posted image
p.s.: a špičko zadnjič je cenzuriralo, tegale pa ne user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: loremi
Punce ste gledale včeraj Preverjeno?
Punce kakšne razmere pa imate v LJ? user posted image user posted image user posted image  JAOOOOOO. Jaz sem mislila, da je MB 500 let za svetom glede opreme, prostorov,....To pa je res pod vsakim nivojem.

O ja oprema pa je, to pa, pa diskretnosti kokr hočeš user posted image , pa tud če smo vsi v istem zosu.

Po dolgih letih truda ... dvakrat noseča, dvakrat z dvojčki in dvakrat ostala brez njih. :*(

Mogoče mora pa ena izmed velikih želja ostali le želja :(.

(odgovor članu sonya1)
Neposredna povezava do sporočila: 3129
10.11.2010 8:36:42   
hermy1

Hermy, to kako ti izkoristiš čas  zjutraj, ko princeska še spi...delam jaz isto z direktorjem, ki zmeraj potegne ob sredah. Bog si ga vedi kje ima ženo to jutro?user posted image user posted image user posted image  Ker drugače je skoz zgoden in siten.

Bodite v soncu.....Jaz še ta teden delam, potem pa dopust......

Mogoče se ga pa žena (ali ljubica) ob sredah usmili user posted image , pa je tako dobre volje!!!

Blagor za dopust user posted image user posted image user posted image !!

Kot sončni žarek nas vsak dan razveseljuješ!

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3130
10.11.2010 8:38:20   
pika.po
Dobro jutro punce moje!

Je bolj eno tako turobno jutro. Ko skoz okno človek pogleda, bi kar pod kovter nazaj, če bi lahk. user posted image
Vas grem zdaj mal za nazaj prečekirat, nisem nič utegnila brat tam od sobote. Upam, da niste bile preveč pridne.

Pozdravčke vsem!

(odgovor članu sonya1)
Neposredna povezava do sporočila: 3131
10.11.2010 8:41:12   
pika.po

Sem tudi jaz gledala preverjeno. Pa veste kaj sem slišala, da 1/3 v prvič rata. Zdaj mi pa prosim razložite; kaj za enga hudiča pa ve mečkate ?!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Glumimo gljive user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonya1)
Neposredna povezava do sporočila: 3132
10.11.2010 9:05:28   
loremi
Link (oddaja Preverjeno):

http://24ur.com/novice/slovenija/otroci-iz-epruvete.html

Po dolgih letih truda ... dvakrat noseča, dvakrat z dvojčki in dvakrat ostala brez njih. :*(

(odgovor članu pika.po)
Neposredna povezava do sporočila: 3133
10.11.2010 9:12:30   
Anonimen
k ravno govorite o preverjeno.. mojga zanima, če je v MBju kej bolj "prijazna" tista sobica za moške?? Ker baje, da je v LJ kr neki, predvsem pa prevelika za zasebnost.

pikovit, joj, kaj naj ti rečem?? Držim pesti, da se ti tole čimprej porihta in da bo 2011 res boljše!!! Jaz sem tud mela cisto lani takle čas ko sem hotla v postopek.. in sem pol šla šele januarja.

(odgovor članu loremi)
  Neposredna povezava do sporočila: 3134
10.11.2010 9:26:19   
pika.po
IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana suzi

k ravno govorite o preverjeno.. mojga zanima, če je v MBju kej bolj "prijazna" tista sobica za moške?? Ker baje, da je v LJ kr neki, predvsem pa prevelika za zasebnost.

Po moje kakšne strašne zasebnosti ni nikjer. Sploh pa komu paše rokomet na komando, sred enega tujega, neosebnega prostora. Tam v PO vse še kar ok zgleda, če nimaš te smole, kot jo je imel moj.
Tipčku, ki je bil na vrsti pred njim, ni in ni šlo, pa mu je šla ona pomagat. In je mene že za punkcijo not vzel, mojmu pa razložil kaka je situacija in ga kar tam pri njemu poslal v WC popedenat zadevo.
Ampak je bil heroj, smo zmagal, preden sta ona dva reveža ven pršla.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3135
10.11.2010 9:32:54   
sonya1
Pika.po, upam, da si se revežu oddolžilauser posted image

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3136
10.11.2010 9:58:37   
pika.po

Pika.po, upam, da si se revežu oddolžilauser posted image

Še zdaj odplačujem. A težko meni user posted image user posted image user posted image Ma na ta račun kak petelinji zajtrk več. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonya1)
Neposredna povezava do sporočila: 3137
10.11.2010 10:13:45   
hermy1
IZVIRNO SPOROČILO: pika.po

Tam v PO vse še kar ok zgleda, če nimaš te smole, kot jo je imel moj.
Tipčku, ki je bil na vrsti pred njim, ni in ni šlo, pa mu je šla ona pomagat. In je mene že za punkcijo not vzel, mojmu pa razložil kaka je situacija in ga kar tam pri njemu poslal v WC popedenat zadevo.
Ampak je bil heroj, smo zmagal, preden sta ona dva reveža ven pršla.

Moj je mel pa tako smolo pri atatu!! Je pol tud mogu kar na en beden wc...ampak je tud moj car! Je rekel, kar se mora, se mora user posted image user posted image user posted image !! Je pa res, da ni nikjer bog ve kaj...tud v Pragi ni dost boljš...prav moj user posted image !

Kot sončni žarek nas vsak dan razveseljuješ!

(odgovor članu pika.po)
Neposredna povezava do sporočila: 3138
10.11.2010 10:31:18   
Fidolina

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Glumimo gljive user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

no, da vidimo če ctrl c funkcionira

(odgovor članu pika.po)
Neposredna povezava do sporočila: 3139
10.11.2010 10:35:14   
pika.po
Mismis, deca pridna? Itak! Berem, da so se izcedki poslovili.  In da si zelo pridna kar se palčk tiče. Super!user posted image user posted image user posted image

Reby, sem vesela da bo Tomi dobil bratca ali sestrico, ali celo oboje  user posted image Tudi jaz grem v novembru malo Reškota pogledat, kdaj se bomo za akcijo odločli, pa ne vem še. Mogoč januarja.
Mi je pa včeraj moja ginekologinja dala malo novega zagona s svojo prijaznostjo in pozitivnostjo. Ko bi blo več takih. Je rekla, da ima kar nekaj nosečnic 43 pa gor. Da je treba bit pozitiven, zaupat in ne obupat. In da nas ona podpira pri postopkih in odločitvah imeti otroka tudi pri 40+ No, tko da veste, konzerve moje. Še mate cajt!user posted image user posted image user posted image

Žižek a vi boste še kaj probali se zmenit s strici dohtarji? Al boste še naprej ata na mamo, pa če rata. Jest bi ti tako privoščila enega bejbija. Naj pride ena dušica tudi k tebi in tvojemu možeku. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pikovitka user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Tole pa res ni blo tvoje leto. Hvala bogu, da ga je že skoraj konec. Pišuka, naj te enkrat za vselej ornk poštimajo. Ti iz srca želim zmago v naslednjem letu! Je že skrajni čas, k vidiš potem nas pa sonya sekira, kaj tok mečkamo user posted image

Sonya, super si, tako pozitivna, kljub nedavnim dogodkom. Sigurno bodo še težki trenutki, ampak verjamem, da bo  tudi tebe, ko boš najmanj pričakovala, srečala ena velika sreča.  Ena majhna srečica, ki bo zrastla v eno veliko srečo je pa tko že pri tebi v user posted image Bodi mirna in sproščena. Čuvaj jo. user posted image

Horny narkomančič user posted image (alias Zarja) kako gre špikanje?

Mausi navijam, da drobižek čimprej zraste in je izkupiček ravno pravi za enega lepega in zdravega user posted image
Z božičnimi forami pa zadnja leta res malo (fejst) pretiravajo, maš vsega že do konc novembra poln kufer. Prav škoda , ko tako razvrednotijo in skomercializirajo praznike, ki so drugače tako lepi.  No ja, ne smemo se pustit preveč motit, a ne. Uf, kmal bodo novoletni štanti in kuhančki v stari Lj user posted image

Hermy imaš pa  princesko zaspankico user posted image Super, da lahko mami takrat v miru uživa ob kavici in RR user posted image

Loremi tvoja kužika je čisti srček. Sicer se jaz telih srčkov mal bojim. Ko sem od miše kužona zagledala, mi je skor srce odpovedalo. On je pa itak vedu, da mora ravno meni nagajat, da me mal zdresira. user posted image

Roži user posted image za blastocisti. Zdaj pa pridno gret, pa pluske lulat. Je miša zdej dober mušter dala!

Skuštranka uspešno špikanje. Navodila za lulanje na palčko maš pa že zgoraj.user posted image

Mikla, Bibabond, Fidika, Krucek, Lana X2, Tanja in vse ostala konzervasta banda RVI.

Pa lep dan si pričarajte danes in naredite nekaj samo zase, nekaj lepega, kar vam poboža dušo.

Uf, ctrl C me je rešil user posted image

< Sporočilo je popravil pika.po -- 10.11.2010 10:42:31 >

(odgovor članu Fidolina)
Neposredna povezava do sporočila: 3140
10.11.2010 10:40:02   
mismis
Dober dan,

kako ste kaj???

Maussi, superca za UZ, v soboto bo pa že boljši rezultat

Zarja, tebi pa veliko sreče jutri. Kam gresta pa na dopust, ali bosta doma?

Skuštranka, tista soba za oddajo semena v MB, ki sem jo videla ni  ravno nekaj, ampak je moj rekel, da imajo še eno in tista naj bi bila boljša. Samo je  bila takrat ravno zasedena

Fida, a gre, kako smo danes?

Naska, kje si, pogrešana si

Žižek, tebe tudi missam?

Hermy, me veseli da je mala B. zjutraj tako pridna, držim pestke, da čimprej minejo večerni krči

pika.po, si pa bizi a lot. Tale rokomet na komando je pa kr neki, naš se ga vedno brani user posted image user posted image user posted image

Loremi, psička je pravi cuker, daj naslednjič ko jo slikaš počepni zraven nje, bo slika lepša, ker ne bo slikana tako zviška

vsem skupaj pa želim prav lep dan

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu Fidolina)
Neposredna povezava do sporočila: 3141
10.11.2010 11:25:48   
pika.po
IZVIRNO SPOROČILO: mismis

pika.po, si pa bizi a lot.

Mi že malo folga vse skupaj. Bi bil že skrajni čas, da grem na porodniško. user posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 3142
10.11.2010 12:01:29   
biba007

pika.po, si pa bizi a lot.

Mi že malo folga vse skupaj. Bi bil že skrajni čas, da grem na porodniško. user posted image

user posted image
Dovolj je blo mečkanjauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pika.po)
Neposredna povezava do sporočila: 3143
10.11.2010 12:07:35   
gigi1
Mausika user posted image  user posted image  user posted image  za endometrij. To je pri nas tako pomembno kot celice. Pestke, da bo drubižek v soboto zrasel user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Teddy moj navijam za jutri user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nosečke lupčke na bušije user posted image

Vsem ostalim na lička, ker sem v gužvici.

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu pika.po)
Neposredna povezava do sporočila: 3144
10.11.2010 14:15:01   
zarja1
Kje ste vse? Delate kot črvički.....user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3145
10.11.2010 14:33:33   
mismis

jest tle user posted image

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3146
10.11.2010 14:36:19   
zarja1

direkt s kavča...user posted image  Kak si srce? Super, da ni več izcedkov.user posted image  Komaj čakam na tvoje user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 3147
10.11.2010 14:44:08   
mismis

direkt s kavča...user posted image  Kak si srce? Super, da ni več izcedkov.user posted image  Komaj čakam na tvoje user posted image user posted image

izcedkov ni več, zdaj pa travmiram sebe in okolico, ker nimam nobenih znakov user posted image , se je naš danes odločil, da ima dosti in je šel v službo, namesto da bi delal od doma tako kot včeraj user posted image user posted image

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3148
10.11.2010 14:53:01   
loremi
Loremi, psička je pravi cuker, daj naslednjič ko jo slikaš počepni zraven nje, bo slika lepša, ker ne bo slikana tako zviška

Jo poskušam, pa vsakič pridivja ko nora, ko počepnem, ker to pomeni jupiiii čohanje in v naročje lahko spleza, poleg tega jo pa zelo mika ta reč, ki škljoca, da jo razišče z zobmi in nikakor ne razume, zakaj ji tega ne privoščim. user posted image  In je tko skoraj misija nemogoče jo tako slikat. user posted image user posted image

izcedkov ni več, zdaj pa travmiram sebe in okolico, ker nimam nobenih znakov user posted image , se je naš danes odločil, da ima dosti in je šel v službo, namesto da bi delal od doma tako kot včeraj user posted image user posted image

Ma samo da ni več izcedkov! Glede znakov pa ... zame edini znak so bili zelo pogosti obiski wc-ja, še večja lakota in dobro počutje, tko da ne išči znakov, ker slabosti ne doletijo vsake. Boš imela znakov dovolj, ko ti bo trebuh v napoto pri kakem opravilu, npr. zavezovanje čevljev, pa ko boš čutila hrbet. user posted image  Zdej pa uživat!

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 3149
10.11.2010 14:55:28   
zarja1
se je naš danes odločil, da ima dosti in je šel v službo, namesto da bi delal od doma tako kot včeraj user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 3150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  124 125 [126] 127 128   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  124 125 [126] 127 128   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?