|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  125 126 [127] 128 129   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del
10.11.2010 15:13:26   
sonya1
Mišika, veš kaj, jaz tudi nimam nobenega znaka več. Jaz pa sedaj razmišljam o tem, da jaz sem pa imela znake; zaspana sem bila za umret, pa slabo mi je bilo, sedaj pa nič. Sem brala, da če nimaš znakov, nič hudega, če si jih pa imel in jih veš nimaš, zna biti pa sranjeuser posted image
Pa zdaj razmišljam, kako bom šla na ultrazvok in bo tam prazna gestacijska vrečka ( celo za to vem, dokler nisem vedela, da obstaja me ni nič skbelo, da bo praznauser posted image . Dokler nisem začela brskati po tem forumu, sem bila prepričana, da bomo enega froca že doma spedenali, da itak ne more iti nič narobe... Zdaj me pa kar vse skrbi.

Veste kaj punce, najboljše na svetu je biti neveden in srečen user posted image  

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3151
10.11.2010 15:21:31   
mismis
no zdaj pa imamo štalo, mi je ratalo še Sonyo prestrašiti.

sonya, vse bo v redu z nama, ker mora biti

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu sonya1)
Neposredna povezava do sporočila: 3152
10.11.2010 16:05:21   
Fidolina

IZVIRNO SPOROČILO: mismis

no zdaj pa imamo štalo, mi je ratalo še Sonyo prestrašiti.

sonya, vse bo v redu z nama, ker mora biti

Podpis user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 3153
10.11.2010 17:00:08   
sonya1
Ampak resno, dokler nisem začela razmišljati o tem, kaj bi vse lahko šlo narobe, se mi je samo po sebi umevni zdelo, da bo vse v redu. Zdaj, ko pa berem, kako Miši traumira, sem pa še jaz prišla do ideje, da bi moralal biti zaskrbljenauser posted image . Čeprav je tudi res, da si je Miši pravico do malo drame pa že zaslužila.

Deklice moje, upam da ne bo katera huda, ko sem zjutraj napisala, kaj za vraga mečkate, če tretjini takoj rata. Ko berem tukaj zgodbice o trudu, upanju in razočaranju, me kar zaboli pri srcu in ne vem, kaj bi sploh lahko rekla v taki situaciji. Ne vem, če v resnici lahko kdo, ki ni kaj takega preživel, to razume. Zato bi rada, da imajo vse vaše zgodbe srečen konec, da je vse upanje in razočaranje 1000_x_ poplačano za vse nazaj in da bodo vaši srčki lahki in misli srečne. In pol res ne morem rečt druzga kot kaj za vraga pa mečkate, a ne user posted image ???? 

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3154
10.11.2010 17:10:02   
mismis
Sonya, jaz traumiraml, ker se je meni to že zgodilo (3. postopek), takrat sem morala na abrazijo, ker sta bili prazni vrečki. To je tudi vzrok mojega strahu.
Res pa je, da je bila takrat beta na 17. dan občutno nižja.

Tebi se pa ni treba bati, ker bo vse v redu...

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu sonya1)
Neposredna povezava do sporočila: 3155
10.11.2010 17:30:27   
Reby
sonya - jp, slaba stran forumov je tut ta, da lahko prebereš tudi vse grozne stvari. Priporočam ti, da tega ne bereš in ne razmišljaš o tem. Sama nisem imela nobenih znakov, tudi slabo mi nikoli ni bilo, bruhala sem 2x in to v 4. mesecu. Nč sekirat, nč brat, samo o lepih stvareh razmišljat, božat bušija in se pogovarjat s škratkom user posted image  
mismisu - komi čakam, da se vidmo drug teden, da pobožam bušija user posted image  Pa po riti te še bom, nč traumirat. Tokrat bo vse OK.
miklca - ti sporočim za petek, ker imam G ob 9.00, pa se mi bo mogoče res izšlo, če se dobiva kako urco preden ti štartaš šiht
loremi - vaša kužika je pravi navihanček, jo redno spremljam, daj še kako novo slikico gor na FB.
hermy - kako kaj vaša princeska? Pa prid še kej na otročke.
pika.po - a pol bosta šla ata obiskat praviš? Super user posted image  Jaz ne vem, kakšna je tista sobica v PO, vem pa , kakšen je sekret in me ni nič navdušil, tako da vem, kako je bilo tvojmu user posted image
lanči - kdaj že prideš ti drug teden v LJ? V torek sem na dejtu z mismis in zvezdi, v četrtek pa že šibam v CE dopoldan, tako da zgleda zdej spet nč ne bo...
bibon - kdaj vi šibate na tisto kruzanje, sem čist pozabla, najbrž bo LB-jček rabu plavalne pripomočke?
barbi - ti pridno sledim, a ne? Aja, pa pršpari lupinco in stajco user posted image
pikovit - ah, sr***, zdej pa še to. Mogoče bi res laparo dobro sedla...
horny teddy - navijamo  user posted image  user posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 3156
10.11.2010 20:17:22   
aqua77
Dober večer pupe moje!!!

Ena zgublena duša se javlja spet... user posted image

Najprej čestitke do vesolja in nazaj naši MIŠMIŠ, novi nosečki na tej temi!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Draga moja želim ti najlepše in zdravo dete čez 8 m!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Vsem ostalim pa en lep in topel jesenski objemček z obale... user posted image  Sicer pa že veste, da se po navadi oglašam samo, ko me kaj matra (egoist sem z veliki E, sam če priznaš ti je baje pol odpuščenga user posted image user posted image user posted image ) tako da imam tudi sedaj nekaj na duši.user posted image

Danes je drugi dan zamude moje M in se okoli ene popoldne odpravim delat test CB-digital. Ker sem se sama s seboj zmenila, da ne bom več iskala fantomskih črtic po testku, naj me useka minus in gremo dalje. In kaj vidim. Ene lep +!

Začnem jokat kot dež, ne morem verjet da nam bi po naturi kaj uspelo. Kličem Ata in se zmenim za naslednji četrtek UZ in da takoj začnem s prometrijem. Ko pa vsa evforija mine (beri čez ene tri ure) grem naredit valda še FS mini in spet +. Si rečem, to je to. Jessss.

Pol pa pri naslednjem obisku WC-ja opazim M ki se kaže. Izcedek je rjav, ni ga veliko je pa čisto enako kot kadar se začne M. Zdaj me je pa strah ko psa (user posted image ). Ne vem kaj naj naredim, zmenila sem se da bom jutri doma in ne grem v službo. A naj jemljem še kaj drugega razen prometrij in počivat. A naj grem na krvnega, sam se bojim zdaj okoli potikat... Vem, da če mi lahko kdo pomaga s pametnim nasvetom ste ve punce tuki... Hvala vam že v naprej!!!!

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 3157
10.11.2010 20:27:08   
mismis
Akvič, čestitkeeeeeeeeeeeeeeeeee user posted image user posted image user posted image

sedaj pa nujno počivati in jemlji prometrium tako kot si ga jemala v postopku po ET.
Pa probaj se čimmanj obremenjevati (kdo to govori, a ne user posted image ).

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 3158
10.11.2010 20:33:32   
aqua77

Akvič, čestitkeeeeeeeeeeeeeeeeee user posted image user posted image user posted image

sedaj pa nujno počivati in jemlji prometrium tako kot si ga jemala v postopku po ET.

hvala miškolinček, tudi tebi, tudi tebi..... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

tako me je strah... Samo molim, da se ne bo ulila M. Non stop čekiram na WC-ju. Čutim, da me šraufa in kot da se M pripravlja. 
Sam če mi je digitalc pokazal +, pol zih neki je na tem, se skoz tolažim in gledam že cel dan v test... user posted image  Mal sem čudna, vem sam kar ne morem verjet da bi nam natura ratala 1 mesec po postopku. Neverjetno.

Mišič a ti si tud izcedke mela?

P.P.Njegoš

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 3159
10.11.2010 20:38:22   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: aqua77

Mal sem čudna, vem sam kar ne morem verjet da bi nam natura ratala 1 mesec po postopku. Neverjetno.

zakaj pa vama ne bi ratalo natur in to en mesec po postopku, to je pa Reševo tudi najboljši čas.
Jaz sem imela izcedke od 5. dne po ET (rjave), 6. dan je bila kri, nato pa spet rjavi izcedki, ki so se s časoma umirili. To je pri nas pomenilo vgnezditev ali pa da se je en poslovil.

Ti pa res počivaj in se izogibaj stresnim situacijam, če se ima namen uliti se bo ulila, ampak tako boš vsaj vedela, da si naredila vse kar je v tvoji moči, da bi to preprečila. Evo že pestkam user posted image user posted image user posted image

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 3160
10.11.2010 20:43:08   
miklarom
aqua - aaaaaaaaaaa, čestitkeuser posted image user posted image user posted image user posted image , tok sem vesela

zarči -  srečno jutriuser posted image , mi pa začnemo naslednji teden, danes pa smo garali cel dan ja, pa jutri tudiuser posted image

mismis - vse bo o.k. nič bat  veš da boš čez 8. mesecev držala  v naročju svoji lepi štručki

mausi -  super za dobre rezultate user posted image user posted image user posted image

loremi - si zdrava

reby - o.k. se čujema za v petekuser posted image

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 3161
10.11.2010 20:46:25   
miklarom
Aqua - tko kot ti je že povedala mismis , ti samo lepo zdaj počivaj in se mirkaj, pa bo vse vredu in ne misliti na slabe stvari samo na dobre, držim pestke k nora zate

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 3162
10.11.2010 20:47:08   
sonček33
aqua, juhej juhej juhej ..natura je končno popustila! kdor se bori, zmaga. Ma vesela sem še pa še .. lepe stvari se dogajajo tukaj ..škoda, ker je te dni sicer v moji duši toliko žalosti.

< Sporočilo je popravil sonček33 -- 10.11.2010 20:48:36 >

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 3163
10.11.2010 20:50:25   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

..škoda, ker je te dni sicer v moji duši toliko žalosti.

Sonček, kaj pa tebe muči?

je doma vse ok, L. in možek zdrava? user posted image user posted image user posted image

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 3164
10.11.2010 20:51:17   
aqua77
Hvala vama srčice!!!

Sem čist zmešana danes. Upam samo da mi bo prometrij ustavil izcedke in da se M ne bo ulila. Jutri sem doma in kavčam cel dan. Vas pridem še mal pogledat, ker bom itak mela cajt. user posted image  Pa hvala za pestke!!!!

P.P.Njegoš

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 3165
10.11.2010 20:53:42   
aqua77
Sonči hvala... user posted image

Kaj pa tebe matra? A ti kaj lahko pomagamo?  user posted image user posted image user posted image  Te mal poobjemčkam, da boš boljše...

P.P.Njegoš

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 3166
10.11.2010 20:54:23   
sonček33
[

aqua, kavčej ja...to zna biti čist fino ...
quote]Sonček, kaj pa tebe muči?

je doma vse ok, L. in možek zdrava? [/quote]

mimis...ja, HB, mi smo dobro ...nekje pa meni ljuba oseba bije boj, ki ima nečloveški konec ...boli

< Sporočilo je popravil sonček33 -- 10.11.2010 20:55:04 >

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 3167
10.11.2010 20:56:28   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

mimis...ja, HB, mi smo dobro ...nekje pa meni ljuba oseba bije boj, ki ima nečloveški konec ...boli

potem pa držim pestke, da bo boj potekal s čimmanj bolečine user posted image user posted image user posted image

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 3168
10.11.2010 20:57:20   
sonček33
mismis in aqua hvala..pomaga.

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 3169
10.11.2010 21:11:30   
pikovit

Danes je drugi dan zamude moje M in se okoli ene popoldne odpravim delat test CB-digital. Ker sem se sama s seboj zmenila, da ne bom več iskala fantomskih črtic po testku, naj me useka minus in gremo dalje. In kaj vidim. Ene lep +!

Začnem jokat kot dež, ne morem verjet da nam bi po naturi kaj uspelo. Kličem Ata in se zmenim za naslednji četrtek UZ in da takoj začnem s prometrijem. Ko pa vsa evforija mine (beri čez ene tri ure) grem naredit valda še FS mini in spet +. Si rečem, to je to. Jessss.

JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 3170
10.11.2010 21:12:37   
pikovit
IZVIRNO SPOROČILO: pikovit

JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

BRAVOOOOO user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  VESELA FULLLLLLL user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 3171
10.11.2010 21:17:05   
zarja1

Aqua čestitke!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 3172
10.11.2010 21:18:50   
zarja1
Sonček še jaz jih nekaj dodam....
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil zarja1 -- 10.11.2010 21:20:22 >

Horny Teddy

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 3173
10.11.2010 21:19:25   
Reby
aqua - super, jeeee, ful vesela user posted image  user posted image  user posted image  Ti kar lepo počivaj in jemlji Prometrium, rjavi izcedki so nekaj normalnega pri večini. Da imaš pa občutek kot pred M, mi je pa znano user posted image
sonči - objemček  user posted image  Če kaj rabiš, povej.

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3174
10.11.2010 21:21:46   
pikovit
U pi..... matrno fullll sem napisla in tako lepo in mi je spet tisto z Sorryuser posted image  My ass ufff.Do not sorry me user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 3175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  125 126 [127] 128 129   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  125 126 [127] 128 129   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?