Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 10.11.2010 10:01:57
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 Jutro! Spali smo do pol osmih...zaj pa bluzim in bluzim.... dvwe kavi že spila,pa se mi še kar ne da it nič delat... Pol pa sma že 2 taki.
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 10.11.2010 10:03:52
|
|
|
|
tasa_m
|
dan. bcljka rešila anketo
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 10.11.2010 10:08:48
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m dan. bcljka rešila anketo Jaz sem jo ob 5-h zjutraj reševala!
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 10.11.2010 10:12:28
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Se keri kaj bliska zakaj mi ribe crkujejo kar po spisku? Vsi gupijo so šli, zdaj imamo še samo dva čistilca in dva molija... Ne bi vedla,če ti je pa vse pocrkalo,ti pa jaz svoje dam,se množijo kot zajci mam pa neke žnj sorte,v buči,oni stekleni...
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 10.11.2010 10:12:45
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 Jutro! Spali smo do pol osmih...zaj pa bluzim in bluzim.... dvwe kavi že spila,pa se mi še kar ne da it nič delat... Pol pa sma že 2 taki. 3 DOBRO JUTRO.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 10.11.2010 10:14:24
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar Saraya,a kr 2x? ma daj če me rr tak jezi, da je to že katastrofa.... pa nič ne porihtajo Ja,ne vem,kaj čarajo s tem. Pri meni isto... mi čisto mine sploh kaj pisat,če mi pri pol postih zašteka
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 10.11.2010 10:14:27
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 Jutro! Spali smo do pol osmih...zaj pa bluzim in bluzim.... dvwe kavi že spila,pa se mi še kar ne da it nič delat... Pol pa sma že 2 taki. 3 DOBRO JUTRO. Jutro!
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 10.11.2010 10:14:46
|
|
|
|
marta82
|
Jaz tudi zabušavam. Sem v bolniški? Kakšen izgovor imate pa ve? Saj ste vendar SupeRR mame - te ne zabušavajo.
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 10.11.2010 10:15:45
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Jaz tudi zabušavam. Sem v bolniški? Kakšen izgovor imate pa ve? Saj ste vendar SupeRR mame - te ne zabušavajo. Jaz sem fraj danes,Majakla je tudi v B,za Sami pa ne vem.
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 10.11.2010 10:18:31
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Jaz tudi zabušavam. Sem v bolniški? Kakšen izgovor imate pa ve? Saj ste vendar SupeRR mame - te ne zabušavajo. ja,ker sem supeRR mama,že dva dni supeRR zabušavam Izgovora pa nimam...
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 10.11.2010 10:18:42
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Jaz tudi zabušavam. Sem v bolniški? Kakšen izgovor imate pa ve? Saj ste vendar SupeRR mame - te ne zabušavajo. Jaz sem fraj danes,Majakla je tudi v B,za Sami pa ne vem. Majakla je v B, ampak trenutno v službi, drugače ne bi bila na RR . Pri Niku pa spet babi. Včeraj in danes imamo doma na programu pranje na 95, saj mali driska ko v'lki.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 10.11.2010 10:20:03
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Jaz tudi zabušavam. Sem v bolniški? Kakšen izgovor imate pa ve? Saj ste vendar SupeRR mame - te ne zabušavajo. Jaz sem fraj danes,Majakla je tudi v B,za Sami pa ne vem. Ja pa saj če si fraj še ne pomeni, da imaš čas... Saj veš kaj bi naredila pRRava supeRR mama - generalno spucaš bajto, prebereš Vojno in mir ter Zločin in kazen, naštrikaš puloverje za froce, presenetiš moža v službi z mini krilom in spodaj brez, tečeš 10 km da ostaneš fit, skuhaš 3 bio menije za otroke, da bodo imeli izbiro, ker seveda hrenovke nikakor ne pridejo v poštev pa še bi se našlo.
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 10.11.2010 10:20:16
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m dan. bcljka rešila anketo Jaz sem jo ob 5-h zjutraj reševala! jaz sem jo tud sedaj rešila
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 10.11.2010 10:20:22
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Jaz tudi zabušavam. Sem v bolniški? Kakšen izgovor imate pa ve? Saj ste vendar SupeRR mame - te ne zabušavajo. Jaz sem fraj danes,Majakla je tudi v B,za Sami pa ne vem. Majakla je v B, ampak trenutno v službi, drugače ne bi bila na RR . Pri Niku pa spet babi. Včeraj in danes imamo doma na programu pranje na 95, saj mali driska ko v'lki. Saj,kak je post objavlo,sem začela študirat,če si slučajno vseeno v službi! Bošček mali! za oba!
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 10.11.2010 10:20:48
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Jaz tudi zabušavam. Sem v bolniški? Kakšen izgovor imate pa ve? Saj ste vendar SupeRR mame - te ne zabušavajo. Jaz sem fraj danes,Majakla je tudi v B,za Sami pa ne vem. Sami pa je v pripravah na M. rd Sem sew letoš odločila,da bojo moji gostje dobili samo narezek...pa jim bom spekla več pekovskih stvari...sem mislila enih pet vrst kruha,slano pecivo iz listnatega testa,mini pizze z listnatim testom,rafello kroglice,rogljički z nutelo in podobno...kak vam to zveni? Še kaki predlog,kaj bi blo še fajn ponudit?
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 10.11.2010 10:21:15
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Jaz tudi zabušavam. Sem v bolniški? Kakšen izgovor imate pa ve? Saj ste vendar SupeRR mame - te ne zabušavajo. Jaz sem fraj danes,Majakla je tudi v B,za Sami pa ne vem. Majakla je v B, ampak trenutno v službi, drugače ne bi bila na RR . Pri Niku pa spet babi. Včeraj in danes imamo doma na programu pranje na 95, saj mali driska ko v'lki. Kak je te zdaj vse v okviru? Ti, ti, ti RR! !
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 10.11.2010 10:21:27
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Se keri kaj bliska zakaj mi ribe crkujejo kar po spisku? Vsi gupijo so šli, zdaj imamo še samo dva čistilca in dva molija... Ne bi vedla,če ti je pa vse pocrkalo,ti pa jaz svoje dam,se množijo kot zajci mam pa neke žnj sorte,v buči,oni stekleni... ma da še mi to spocrka......?
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 10.11.2010 10:22:21
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Jaz tudi zabušavam. Sem v bolniški? Kakšen izgovor imate pa ve? Saj ste vendar SupeRR mame - te ne zabušavajo. ja,ker sem supeRR mama,že dva dni supeRR zabušavam Izgovora pa nimam... Hihihi ...
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 10.11.2010 10:22:34
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Jaz tudi zabušavam. Sem v bolniški? Kakšen izgovor imate pa ve? Saj ste vendar SupeRR mame - te ne zabušavajo. Jaz sem fraj danes,Majakla je tudi v B,za Sami pa ne vem. Ja pa saj če si fraj še ne pomeni, da imaš čas... Saj veš kaj bi naredila pRRava supeRR mama - generalno spucaš bajto, prebereš Vojno in mir ter Zločin in kazen, naštrikaš puloverje za froce, presenetiš moža v službi z mini krilom in spodaj brez, tečeš 10 km da ostaneš fit, skuhaš 3 bio menije za otroke, da bodo imeli izbiro, ker seveda hrenovke nikakor ne pridejo v poštev pa še bi se našlo. Ti pa si na hece danes! Glih kar študiram,da bom šla malo spat,ker nisem spala popolnoma nič ponoči!
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 10.11.2010 10:22:46
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Jaz tudi zabušavam. Sem v bolniški? Kakšen izgovor imate pa ve? Saj ste vendar SupeRR mame - te ne zabušavajo. Jaz sem fraj danes,Majakla je tudi v B,za Sami pa ne vem. Ja pa saj če si fraj še ne pomeni, da imaš čas... Saj veš kaj bi naredila pRRava supeRR mama - generalno spucaš bajto, prebereš Vojno in mir ter Zločin in kazen, naštrikaš puloverje za froce, presenetiš moža v službi z mini krilom in spodaj brez, tečeš 10 km da ostaneš fit, skuhaš 3 bio menije za otroke, da bodo imeli izbiro, ker seveda hrenovke nikakor ne pridejo v poštev pa še bi se našlo. eh,to sem že naredla,zato pa zabušavam...
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 10.11.2010 10:24:36
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Jaz tudi zabušavam. Sem v bolniški? Kakšen izgovor imate pa ve? Saj ste vendar SupeRR mame - te ne zabušavajo. Jaz sem fraj danes,Majakla je tudi v B,za Sami pa ne vem. Sami pa je v pripravah na M. rd Sem sew letoš odločila,da bojo moji gostje dobili samo narezek...pa jim bom spekla več pekovskih stvari...sem mislila enih pet vrst kruha,slano pecivo iz listnatega testa,mini pizze z listnatim testom,rafello kroglice,rogljički z nutelo in podobno...kak vam to zveni? Še kaki predlog,kaj bi blo še fajn ponudit? Fajn. Predlog: muffini pa mogoče kakšna sadna nabodala za tiste, ki hujšajo
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?