|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  145 146 [147] 148 149   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del
10.11.2010 9:49:01   
sjmm
IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3

IZVIRNO SPOROČILO: sjmm

no, pa da vidimo user posted image ...
čebel@... saj veš kakšne smo ... firbčne ... ja, pa itak, da bo user posted image ... samo nas zanima ali bo user posted image ali user posted image user posted image user posted image
urša... dobro opravi ... user posted image user posted image za varstvo in user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za tvoja user posted image user posted image
sjmm... naj se nočke poštimajo ... kdaj pa ga bosta selila v sobico?

ZAENKRAT JO ŠE NIMAMO...EDIN, ČE NE BO BOLŠ, POTEM GREVA MI2 V DNEVNO SPAT, ON BO PA V SPALNICI KRALJEVAL...KO BO KEJ EVRČKOV..TAKOJ SOBICO RIHTAMO, KER NE MORM GA PA K TA VELKIM DAT...K BO ISTI ŠIT..TAM ŠE 2 SMRČITA KO SLONAuser posted image user posted image
petrušk... ja TOBREX se lahko da tudi v nosek oz. uhico
birdy... user posted image user posted image user posted image za tvoj želodec ... a DONAT pa ne pomaga?
baki... in kaj zdaj to pomeni( izvid)?
ajvy... dobro opravita user posted image user posted image ... pa lep skupni dan user posted image
pikica... user posted image user posted image za manj joka ... pogumno naprej ... saj bo ... pridno se uči user posted image oz. spi user posted image
kolumbo... kako ste?
... to je to user posted image

upam, da se vam nočke pošlihtajo user posted image user posted image user posted image user posted image ... pa da pridejo € kmalu, ker se mi že smiliš user posted image user posted image user posted image user posted image ... sama dobro vem kaj pomeni dober spanec pri user posted image user posted image user posted image user posted image

hvalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , ma zdej sploh ni tok Majči kriv, ampak sm se jz zgleda kr navadla na nespanje in še k je mir za spat..jz ne morm...tko d znese enga dremanja glih za ene 3 urce na noč, no, še HB, da se mi čez ne pozna prov velik...sam bomo vidl kok cajta lahk tkole furam....bo treba zvečer na kak sproščujoč sprehod...pa še moj mi neki živce kravžla...po moje je tud to krivo za nespanje

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 3651
10.11.2010 9:49:07   
TAMIKA3
IZVIRNO SPOROČILO: birdy

Vidš Tamika, to je pa še boljšuser posted image  Sam pol je kr dober tale tvoj če jih uepedena... Če bi jst mela 4 user posted image z tako mejhno starostno razliko pa še tok mejhne bi mi pa mogl kak apaurin pustituser posted image
Glede Donata, še vedno ga nimam, ma to ne moreš verjet kak ementaler sem...

birdy, saj tvoji user posted image user posted image user posted image bodo tudi imeli majhno razliko ... kjer je volja, se vse da user posted image user posted image user posted image ... ja, jih zrihta v nulo ... samo cote morajo biti pripravljene ... ker drugače ... bi Tristan imel Tianove ... kot skoraj včeraj zjutraj user posted image user posted image user posted image user posted image

pildek napiš user posted image ... pa na hladilnik nalimaj user posted image user posted image

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
22.3.2002 MARIN 3510g,51cm
25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm
3.8.2006 MAI 4610g,57cm
15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 3652
10.11.2010 9:59:05   
baki
tamika glede izvida vem samo to da ni vredu.jst se ne spoznam na une cifre tam goruser posted image .po moje bojo naredili ultrazvok ščitnice.bomo vidli saj bom vse poročala.

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 3653
10.11.2010 9:59:28   
birdy
ZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3

Vidš Tamika, to je pa še boljšuser posted image   Sam pol je kr dober tale tvoj če jih uepedena... Če bi jst mela 4 user posted image  z tako mejhno starostno razliko pa še tok mejhne bi mi pa mogl kak apaurin pustituser posted image  
Glede Donata, še vedno ga nimam, ma to ne moreš verjet kak ementaler sem...

birdy, saj tvoji user posted image  user posted image  user posted image  bodo tudi imeli majhno razliko ... kjer je volja, se vse da user posted image  user posted image  user posted image  ... ja, jih zrihta v nulo ... samo cote morajo biti pripravljene ... ker drugače ... bi Tristan imel Tianove ... kot skoraj včeraj zjutraj user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  

pildek napiš user posted image  ... pa na hladilnik nalimaj user posted image  user posted image  

to s cunjami pa... No, jst mam problem rešen tko da mata vsaka svojo omaro. V eni omari so od Kristi cunje, v drugi od Neli. Kakšne kombinacije so pa navlečene pa raj ne bi. Ampak ajde, važno da jih oblečeuser posted image  Na žalost ma en tak grozen okus za kombiniranje tud, no ja, človek ki je njega oblačiluser posted image  Tko da nekega orto kombiniranja se niti naučit ni moguuser posted image
Uh, pildek, veš kak je žeuser posted image  Mam sto pildkov, tud plani kaj je treba narest naslednji dan pa tko... Ma je hudič če pildek pozabiš al pa ne pogledaš nanjuser posted image user posted image  Drugač je pa že napisanuser posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 3654
10.11.2010 10:02:51   
baki
ja pildeki so obvezni....za vse..imam kr vse gor na hladilnikuuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 3655
10.11.2010 10:13:19   
Čebel@
zeha se miuser posted image user posted image user posted image user posted image .....moram malo zalavfatuser posted image ...pri nas dežujeuser posted image ......u sem se spomnila da imam še mandarineuser posted image .....evo malo vitaminčkov še za vas
user posted image

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 3656
10.11.2010 10:14:01   
petrušk_

Petrušk, a vi ste mel neki podobnega? Ma jst sem glih dons študirala, nazadnje ko sem mela eno črevesno virozo sem zadnji ddan glih tko smrdeč rigala k dons... Sam takrat sem tud pred tem bruhala in driskala, pa sem misnla da pol to zdej zih ni viroza... Ma nej se čimhitrej umiri prosim, mal mi pa očitno tud že cocta pomaga, tko fino rigam da vsaj lufta ni več tok v menuser posted image
Men se že slabša, zdej mi gre že kr na smehuser posted image user posted image

ja tole res zgleda glih to k smo mi zdej preboleval....

petrušk_

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 3657
10.11.2010 10:19:48   
petrušk_

no, pa da vidimo user posted image ...
čebel@... saj veš kakšne smo ... firbčne ... ja, pa itak, da bo user posted image ... samo nas zanima ali bo user posted image ali user posted image user posted image user posted image
urša... dobro opravi ... user posted image user posted image za varstvo in user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za tvoja user posted image user posted image
sjmm... naj se nočke poštimajo ... kdaj pa ga bosta selila v sobico?
petrušk... ja TOBREX se lahko da tudi v nosek oz. uhico
birdy... user posted image user posted image user posted image za tvoj želodec ... a DONAT pa ne pomaga?
baki... in kaj zdaj to pomeni( izvid)?
ajvy... dobro opravita user posted image user posted image ... pa lep skupni dan user posted image
pikica... user posted image user posted image za manj joka ... pogumno naprej ... saj bo ... pridno se uči user posted image oz. spi user posted image
kolumbo... kako ste?
... to je to user posted image

tenkju za info tamika....
kolk pa morm dat v nosek?
pa še en queščn....eva ma sam prozoren izcedek iz učka...kot da bi jokala....je prav da ji dajem sploh antibiotik??
sm pomislla da nima le spet solzevodev zamašenih, tko k ob rojstvu....any idea???

pa še neki:
ma kera izkušnjo z ADENOVIRUSOM???
sm mal raziskvala po netu in naletela na tole....traja okrog 6 tednov, pa včasih je par dni že čist ok, kot da je otrok zdrav pol pa spet jovo na novo....je to možno da ma eva...k je čist na podobno foro vse skupi že od začetka septembra....

vsaka informacija bo zeloooooooooo dobrodošla........

petrušk_

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 3658
10.11.2010 10:22:38   
petrušk_
IZVIRNO SPOROČILO: baki

tamika glede izvida vem samo to da ni vredu.jst se ne spoznam na une cifre tam goruser posted image .po moje bojo naredili ultrazvok ščitnice.bomo vidli saj bom vse poročala.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
držim pesti da ne bo hudga........

petrušk_

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 3659
10.11.2010 10:58:31   
Čebel@
jaz že kuhamuser posted image user posted image

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 3660
10.11.2010 11:10:47   
sjmm
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

pridnauser posted image user posted image user posted image user posted image kaj bo dobrega????user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3661
10.11.2010 11:23:55   
Čebel@

pridnauser posted image user posted image user posted image user posted image kaj bo dobrega????user posted image

evo fertikuser posted image .....zelenjavna rižotkauser posted image

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 3662
10.11.2010 11:27:00   
sjmm

mi smo tud včeri rižotkaluser posted image user posted image user posted image user posted image

dons pa bomo mel cvetačno juhco in lazanjo, pa zeleno solatko s koruzouser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3663
10.11.2010 11:30:55   
Katjusa
dan.....

z mojmu sma do 2 zjutraj delala kable za službo..... zdej sem bila pa na pregledu in zdravnik pravi, da morem počivat in hladit, imam še precej zatečeno..... v ponedeljek grejo pa šivi ven...
sem misla it po kruh v trgovino pa tak lije zunaj, da ne vem če bom šla......
lep pozdrav vsem skupaj.

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3664
10.11.2010 11:31:37   
Čebel@

mi smo tud včeri rižotkaluser posted image user posted image user posted image user posted image

dons pa bomo mel cvetačno juhco in lazanjo, pa zeleno solatko s koruzouser posted image

mmmm lazanjauser posted image user posted image user posted image ....pri nas Hana obožuje koruzo iz solateuser posted image

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 3665
10.11.2010 11:33:33   
sjmm

mmmm lazanjauser posted image user posted image user posted image ....pri nas Hana obožuje koruzo iz solateuser posted image

naš Majči je tud velik ljubitelj koruze...kakorkoli mu jo postrežem, navdušen je tud na corn-flakesomuser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3666
10.11.2010 11:34:04   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

dan.....

z mojmu sma do 2 zjutraj delala kable za službo..... zdej sem bila pa na pregledu in zdravnik pravi, da morem počivat in hladit, imam še precej zatečeno..... v ponedeljek grejo pa šivi ven...
lep pozdrav vsem skupaj.

oprosti ker bom sitna:a ti se ne zavedaš,da je za tabo operacija in da tvoja roka MORA počivat,da če hočeš še kdaj normalno uporabljat roko,da moraš to upoštevat?!...katjuša ne heci se s tem,resno....te bom za ušesauser posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3667
10.11.2010 11:35:00   
sjmm
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

dan.....

lep pozdrav vsem skupaj.

po moje..pa brez zamere...se ne paziš dovolj...sej vem..k je pa zmeri kej za postorit, a neuser posted image ....upam, da se hitro znebiš bolečin in oteklineuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3668
10.11.2010 11:36:05   
Čebel@
pri nas je že 1 kamion peska,eden še pride,jutri pa končnoooo zalijemo tlakeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3669
10.11.2010 11:47:58   
Čebel@
urša.....jaz imam ene par vprašanj o tvoji omakici iz govejih zrezkov:katero vso zelenjavo daš v govejo juho,ki jo pol zmiksaš?a moko daš tamalo žličko ali taveliko?bi lahko zalila kar z juho in nebi bilo treba dati kocke?kakšen tamar je to-zdenka sir?hvala za odgovor
user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3670
   [Brisano sporočilo]
10.11.2010 11:54:58   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu sjmm)
  Neposredna povezava do sporočila: 3671
10.11.2010 12:01:06   
Čebel@
kolumbo.....ti se kar pusti razvajatiuser posted image user posted image user posted image ....jaz tudi skos na hrano mislimuser posted image user posted image ....a je pol čudno,da sem ko žoga?user posted image user posted image user posted image ....glih na eni drugi temi gledam,kaj bi jutr kuhalauser posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3672
10.11.2010 12:02:53   
Katjusa
sem napisala pol romana in mi je spet vn vrglouser posted image user posted image user posted image user posted image

v glavnem delala sem večino z levo roko z desno sem si samo prijela kej..... sicer sem z levo nerodna, da je kej..... je pač tko da žesnke preveč dela vidimo in ga pač ne moremo gledat. me pa verjetno roka v zapestju boli zaradi ponedeljkove nesreče k sem se ujela nanjo...
drugače pa pridno telovadim in mravljinci v palcu sko skoraj čisto izginali in tud palec in mezinec se že lahko dotaknetauser posted image user posted image
tak da nič bit hude name, samo sedet pa tudi ne morem je treba tud kej postravit mojga cele dneve ni in ko pride tud ne more vsega naredit.....

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3673
   [Brisano sporočilo]
10.11.2010 12:16:56   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Katjusa)
  Neposredna povezava do sporočila: 3674
10.11.2010 12:17:28   
sjmm
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

sm napisla cel roman pol pa sorryuser posted image user posted image user posted image ...jovo na novo...

Roksi tudi pri tašči, midva z Juretom spala do 10huser posted image .....popolne gremo do mojih, bosta oba tm do sobote k ma Šime spet in še kr norijo na šihtu. V soboto ma pa babi spet žurko ob 12huser posted image user posted image user posted image ....blagor mojim....vsak vikend fešteuser posted image

PETRUŠK kapljice TOBREX tudi za nos ja. Mi ponavadi dobimo kr dvoje če je fuul prehlajen, d mamo ene za nos ene za učke, če pa ni tok zlo, pol pa samo ene in damo en teden v učke kar ostane pa u nos. Z BIRDY mamo isto dohtarco, tko d če ona kdaj kej napiše  v mojem imenu pol velja kot pribitouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

URŠAuser posted image user posted image user posted image sm brez besed, k vem d nč ne nuca, če ti rečem d se ne sekeri, k jst vem kok se jst sikeramuser posted image ......sam d bo čimprej mimo...za Nejca ta velikouser posted image ....za Žiga pa ta miceno user posted image

BIRDY kaj če bi tvoji tašči predlagala d ti spegla coteuser posted image , če ne, jih pa k men prnes bom jst moji poslala, sej ne bo vedla d niso naše coteuser posted image , dec pa tut ne bo porajtu, pa čeprou bo ful roza majčk not 100%user posted image user posted image user posted image

SJMM kva bo dobrega za kosilo......jst odkar sm pod taščino kuhno mi kile sploh ne grejo več doluser posted image .....vsak dan 2 menija plus rogljički, zavitki, roladice...če kakšn dan ni sladice sm pa čist živčna in ful piškote iščemuser posted image .....ampak mi res fuuul paše tole razvajanje....k sploh nism navajena d me kdo pedena.....blagor tvojim otročkom k majo tkooo zlato mamico k toook dobr kuha- te bom vzela za zgleduser posted image

ČEBELA HVALA ZA ČUFTE IN OMAKCO....spet mi gre hrana po glauuser posted image
TAMIKA dej še ti kakšno prekmursko specialiteto napišuser posted image

super d sta se naspala s polhkomuser posted image user posted image user posted image

joj, hvala za tko lepe besede, dons so fuul na plodna tla padle..k sm tok neki smotkanauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ..današnji meni...kremna cvetačna juhca, lazanja...paradižnikova omaka + sojini kosmiči(kot faširan meso) in moccarelce..pa zelena solatka s koruzo

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  145 146 [147] 148 149   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  145 146 [147] 148 149   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...
Nagajivi, živi in zasanjani: to so otroci ...
Motnja ADHD (v dobesednem prevodu ta kratica pomeni, da gre za motnje pozornosti in nemirnosti) je med ljudmi pogosto na...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?