Nina33
|
Čer! Še jaz na hitro svoj piskrček pristavim, preden mi tale RR vse zbriše . Pa še moj mali me bo vesel, ga neki kuha danes, je popoldne Daleron popil, samo je zgleda že spustil . Pa k meni bi se stiskal , bova verjetno kr skupi spala . Bogi je. Porod: jp, v MŠ je vse oh in sploh, še ko sem na CTGje hodila, so bile vse super, poj ponoči pa una kr va od babce. Pa sem imela za prvorodko super porod (če njo odštejem). Popadki na cca. 10 minut so se mi pojavili (po skoraj celodnevnem "tiščanju" na WC ) okoli osmih zvečer, pa so v roku ure izginili . se vrnejo okolo desetih- si rečem "Ah, lažni so, zihr" in grem pod tuš (si še glavo umijem, pa brila sem se - ni blo hudga). Po enajsti se pa spet neki začne, samo de se ni ustavilo . Sem na hitro torbo pripravila (kao ), mal pred polnočjo so bili popadki zihr že na 3 minute ali manj (men se je zdelo manj), v P sem prišla 6 al 7 cm odprta malo čez polnoč (tale spomin), ob dveh in malo pa smo bili že trije . In najbolj boli (vsaj mene) rezanje in šivanje, na mi gre pa še zdej, če se na babco spomnim. Res - slab dan gor al dol (čeprav ta k ima pomoje slab lajf), ljudje s takim odnosom do drugih so kvečjemu za v kakšno ustanovo. Pa ne kot osebje. Sem pa rodila v KR, in bom tut zdej (no, namen imam ), te babce ni več pr njih . Aja, postavit zase se: ponoči, ko je to edina oseba, ki jo vidiš (pa še to ne pogosto), ko se ti rojeva prvi otrok... tut je rajš tih, pa bi lažje kaj reku. Samo nikol ne veš, , dejansko si ji +/- prepuščen na milost ali nemilost. Čezdan... verjetno drgačna pesem. V drugo - 100% ne bom tih, pa če ceu KR zbudim, ne samo P, z mano (in mojimi) ne bo nikoli nihče več takole. Hoja, če ti voda odteče: če ni panike za (to oceni G), poj lahko hodiš, drugače ležat! Tako pravijo . Ni pa nujno panika (običajn celo ni). Eh, sem se mal skašlala (še po dveh letih paše, dolgo sem se zaradi tega lahko samo jokala). Pa nečem strašit: večina babic in osebja je pomoje ljudi na mestu. Škoda le za take izjeme, ki vse pokvarijo. In na žalost se več govori/piše o slabih izkušnjah kot dobrih. Sem naivna mogoče, al verjamem, de smo imeli samo smolo. To pot bo zakon! Mali mož me nujno rabi! Lepo nč vsem! RR delaj, prosim. Čeprav se ne odrečem Ctrl+C-ju .