vesna_b
|
IZVIRNO SPOROČILO: coris hej punce. včeraj imela "pregled" ki to ni bil. v službi sem cisto malo krvavela tako da sem 2x z wc papirjem obrisala nezno roza kri. zvecer sem imela tako pregled, ki pa je bil v bistvu le sprejem v leonišče. pogledali me niso kljub temu da sem povedala za roza izcedek še dobro da imam v torek nuhalno, ker so mi dali naslednji pregled šele čez 6 tednov no ja takle pač mamo in danes za enkrat ni več roza izcedka in upam da tako ostane do 20. maja. kaj vec vam pa povem v torek ko imam NS vem, da je tećko, ampak ne obupaj in ostani pozitivna, saj če so se izcedki umirili... je to dober znak. pismo, ampak da te pa ne pregledajo, je pa to katastrofa, no. tako težko bi jim bilo, a ne? mah eni so res totalno nesočutni in se jim očitno fučka... upam, da te izcedki ne prestrašijo več... IZVIRNO SPOROČILO: Luskica vesna_b mogoče se pa v podčetrtku še vidimo. Tudi midva greva tja, ampak že malo prej in dvajsetga že odideva. Se bova po trebuščkih prepoznali jaaa dve s trebuščki super. ste tam že bili? mi gremo prvič. in res takooo komaj čakam tole sirotko je men moj prinesel, sam kot sirup in se zmeša ena jedilna žlica v 2 dcl vode. ja, je zanič, pomaga pa... čeprav moram rečt, da se mi je prebava mal izboljšala... ni več tako hudo, kot na začetku ja, tudi jaz veliko kupim na www.mojalbum.com dobiš dobre stvari full ugodno. in zaenkrat imam same dobre izkušnje... - dobi se od nosečniških oblačil, oblačil za dojenčka, otroka, in razne opreme. ok, jaz za dojenčka nisem neki nabavljala, ker imamo od prvič vse nevtralno, sem pa sedaj nabavila za tamalo kar nekaj stvari. jaz drugače res gledam na ceno, ker imaš kar velik razpon za iste stvari, kar je v končni fazi totalna beda, edin pri avtosedežu pa nisem preveč pogumna oz sva vzela malo dražjega, boljše ocenjenega na testih. (pa spet ne najdražjega) - se mi zdi, da je varnost pa le pomembna, bolj kot pa znamke oblačil. pa tud vzela sva novega, ker sva vedela, da ga bova spet porabila, vsaj še enkrat no, mava pa v drugem avtu, za krajše relacije, čisto običen avtosedež nania, nizkocenovni - smo ga danes zalaufali - ker s tem avtom tamalo peljem sam do vrtca (praktično sosednja stavba) ali pa gremo k meni domov. ok, lupinica je bila itak ista ko voziček, peg perego, sedaj pa imava maxi cosi, pa sva full zadovoljna. sploh ker se nagne oz se noge dvignejo, tako da ko zaspi, je lahko v podobni pozi, kot v lupinici, in ji glavica ne visi, se ne premetuje in se tamala dejansko naspi notri. ah, pa sem spet naložila. čauči, bejbe uživajte
|