|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2011
5.11.2010 19:35:04   
mami 27
IZVIRNO SPOROČILO: rakica 2
jst že čutim user posted image dva dniuser posted image

user posted image user posted image user posted image lepoooooooooo!!!

(odgovor članu rakica 2)
Neposredna povezava do sporočila: 1576
5.11.2010 19:35:54   
mami 27
aja, za geslo pošlješ mail na majcice2011@gmail.com 

(odgovor članu mami 27)
Neposredna povezava do sporočila: 1577
6.11.2010 11:08:52   
rakica 2
IZVIRNO SPOROČILO: mami 27

hvalauser posted image
vam neki povem,moj trebuh je bil zjutraj 3mes,pop 5 mes zvečer 6mes,odkar pijem molkosan prašek(3dni)sem pa spet šlanguser posted image user posted image ,se pravi da je g imela prav in sm bla napihnjena kot balon in kamot oblečem kavbojkeuser posted image user posted image in še dolgo skrivam hehe,no otrokom sem povedala in domačim tud,ostali pa bojo že zvedli....

(odgovor članu mami 27)
Neposredna povezava do sporočila: 1578
6.11.2010 11:12:49   
rakica 2
men pa ta povezava ne dela,bom probala po domačeuser posted image

(odgovor članu rakica 2)
Neposredna povezava do sporočila: 1579
6.11.2010 15:23:50   
zvezdica1980
Hej rakica 2!!!!

A mi lahko kaj več poveš o tem mokasan prašku? A ti je to kej spodbudilo prebavo....jaz sem ful zaprta, trebuh pa kr raste....pa ne od nosečnosti, ne še!!!!

A to je to kar sem našla na netu?
http://www.lekarnar.com/izdelki/molkosan-vitality

(odgovor članu rakica 2)
Neposredna povezava do sporočila: 1580
6.11.2010 17:27:09   
rakica 2
IZVIRNO SPOROČILO: zvezdica1980

Hej rakica 2!!!!

A mi lahko kaj več poveš o tem mokasan prašku? A ti je to kej spodbudilo prebavo....jaz sem ful zaprta, trebuh pa kr raste....pa ne od nosečnosti, ne še!!!!

A to je to kar sem našla na netu?
http://www.lekarnar.com/izdelki/molkosan-vitality

ojla,to je točno to,jst sm si najprej vzorčke naročila,dobiš takoj,zraven še pol kg reklam in sem res splahnela,nisem več zaprta,sama ne pijem probiotičnih jogurtov zato sm poskusla s tem,je tudi za nosečke in doječke in celo malčke... http://www.avogel.si/svet-avogla/brezplacni-vzorec-molkosan.php ...

< Sporočilo je popravil rakica 2 -- 6.11.2010 17:33:49 >

(odgovor članu zvezdica1980)
Neposredna povezava do sporočila: 1581
6.11.2010 18:27:26   
mami 27
Sem šla zdej v kopalnico pogledat, ker se mi je zdelo da sm neke vzorčke naročala, kr tko, sploh nisem vedla kaj. In zdej grem pogledat in tale Molkosan user posted image naključje?

Sam tega je čisto malo, mogoče za 1x (ena vrečkica, piše pa da se da 2 žličke v 2dl vode)

Rakica 2, ti si dobila več vzorčkov?

(odgovor članu rakica 2)
Neposredna povezava do sporočila: 1582
6.11.2010 21:23:04   
rakica 2
js sm bla  al lumpa pa sm kar vsakmu naročla od nas in jih mam 5,no sm jih mela,še enga mam za jutr pol bom pa kupla...

(odgovor članu mami 27)
Neposredna povezava do sporočila: 1583
7.11.2010 8:29:30   
fluf
rakica2: a to ti pomaga? Ker jest mam kr ok prebavo zdej k pijem jogurte in magnesij in donat... pa se mi trebušče pozna in se čez dan nič ne spreminja več :( prej se je tudi meni spreminjal, zdej je pa skoz isti... sem pa včeraj v h&m kupla nosečniške hlače... se mi zdi, da majo dost izbire.

Kar se tiče določanja nosečnosti... sama sem bila na prvem pregledu 14 dni zadaj (zato smo kolebali med majčicami in junijkami), zdej smo bli pa samo 1t zadaj... mam pa NS itak 17.11. tako da bomo vedeli več... 

(odgovor članu rakica 2)
Neposredna povezava do sporočila: 1584
7.11.2010 13:54:52   
Nefretiti
Evo....tole pa skoraj moram deliti z vami.

Slučajno sem gledala vozičke, že od prve nosečnosti sem navdušena nad quinny buzzom, ampak to niti ni tako pomembno.
Če pogledate na ebay: http://cgi.ebay.de/Quinny-BUZZ-4-elektric-blue-/220636814065?pt=DE_AllesUmsKind_Baby_Kinderwagen_Buggies&hash=item335efa9af1
...ga dobite za 403 EUR, z vključenimi stroški pošiljanja
če kupite v baby centru: http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=205407
je 499 in stroški pošiljanja
v Sončku pa: 479 in stroški pošiljanja.

V bistvu se res najbolj splača naročiti preko ebaya. Jaz sem za hčerko naročila sedež in sem tudi podobno skoraj 100 EUR ali 30% prihranila.
Baby-center pa res odira ljudi.

(\_(\
(=' :')
(,('')('')

(odgovor članu fluf)
Neposredna povezava do sporočila: 1585
7.11.2010 16:07:23   
Titkaa
Uhhh ste se pa razpisaleuser posted image user posted image ...evo malo se spet javljam, počutje še vedno slabo-slabost skoz in skoz in tudi bruhanje...no, je pa že 100x bolje kot je bilo, ko tud na nogah nisem mogla stati. NS  je že za mano-vse je OK, spol tud že vevauser posted image user posted image user posted image  -želja se nama je uresničilauser posted image user posted image ....trebuha še čisto nič, še vedno luknja navznoter, je pa res da sem shujšala 8 kg, pa že prej sem bla kr suhica..uhhhhh sej bo....

(odgovor članu Nefretiti)
Neposredna povezava do sporočila: 1586
7.11.2010 16:36:54   
cowgirl

IZVIRNO SPOROČILO: Nefretiti

Slučajno sem gledala vozičke, že od prve nosečnosti sem navdušena nad quinny buzzom, ampak to niti ni tako pomembno.
Če pogledate na ebay: http://cgi.ebay.de/Quinny-BUZZ-4-elektric-blue-/220636814065?pt=DE_AllesUmsKind_Baby_Kinderwagen_Buggies&hash=item335efa9af1

V bistvu se res najbolj splača naročiti preko ebaya. Jaz sem za hčerko naročila sedež in sem tudi podobno skoraj 100 EUR ali 30% prihranila.

se močno strinjam. jaz še nisem nič kupila v baby centru, razen nalepke OTROK V AVTU, ker se mi zdi, da imajo tako navite cene, da je groza. oblekice raje kupujem v kakšnem butikcu, kot masovno v baby centru ali pikapolonici. sedež sem kupila preko e-baya in je bil 80€ cenejši, kot kjerkoli v sloveniji (s poštnino vred)! slovenija ima res čudno politiko prodaje. user posted image

Carpe diem

Neposredna povezava do sporočila: 1587
7.11.2010 18:04:42   
rockstar
IZVIRNO SPOROČILO: mami 27

Pa ne pozabit napisat svojega nickname - vzdevka, ki ga imaš na forumu. Da vemo kdo je kdo :)

(odgovor članu mami 27)
Neposredna povezava do sporočila: 1588
7.11.2010 18:17:21   
mami 27
IZVIRNO SPOROČILO: Nefretiti

Se strinjam s tem da odirajo, mi tut več nič ne kupimo v BC, razen malenkosti če je nuja.

A naj to povem da sem za 1. voziček imela Buzza (star model, bog ne daj te nove) user posted image

http://www.google.si/imgres?imgurl=http://strollersandprams.com/strollers/review-images/269/stroller.jpg&imgrefurl=http://strollersandprams.com/strollers/75/Quinny-Buzz/review-1.html&usg=__xhFinEYysqh0stzuJvruPhLGXQM=&h=450&w=600&sz=45&hl=sl&start=0&zoom=1&tbnid=S2yCq7RPuBbEnM:&tbnh=163&tbnw=217&prev=/images%3Fq%3Dquinny%2Bbuzz%26um%3D1%26hl%3Dsl%26client%3Dfirefox-a%26sa%3DN%26rls%3Dorg.mozilla:sl:official%26biw%3D1280%26bih%3D831%26tbs%3Disch:1&um=1&itbs=1&iact=rc&dur=401&ei=B9_WTL7lCIiBswbKq_iUCA&oei=B9_WTL7lCIiBswbKq_iUCA&esq=1&page=1&ndsp=25&ved=1t:429,r:10,s:0&tx=95&ty=78

A si ga res tko želiš? user posted image
Jaz ga več ne bi imela!

Neposredna povezava do sporočila: 1589
7.11.2010 18:25:16   
Nefretiti
Mami 27......zakaj.....daj vse povej prosim

(\_(\
(,('')('')

(odgovor članu mami 27)
Neposredna povezava do sporočila: 1590
7.11.2010 18:32:04   
Nitkica11
da se vam malo javim po tako kratkemu vikendu pa, jutri pa ze nov teden in ze komaj cakam vikend user posted image

Jaz bom tudi za dojencka narocala iz tujine sla bom pogledati tudi v italijo in avstrijo kjer so ponavadi cene kar precej nizje. Ampak o tem bomo razmisljali sele po novem letu.

danes sem zkorakala ze v 16 teden, komaj cakam pregled samo da vidim da je z user posted image vse vredu. Seveda sem pa ze neucakana kdaj bodo brcike user posted image

Kar te ne ubije te ojača!

(odgovor članu mami 27)
Neposredna povezava do sporočila: 1591
7.11.2010 18:39:12   
rakica 2
IZVIRNO SPOROČILO: fluf

rakica2: a to ti pomaga? Ker jest mam kr ok prebavo zdej k pijem jogurte in magnesij in donat... pa se mi trebušče pozna in se čez dan nič ne spreminja več :( prej se je tudi meni spreminjal, zdej je pa skoz isti... sem pa včeraj v h&m kupla nosečniške hlače... se mi zdi, da majo dost izbire.

Kar se tiče določanja nosečnosti... sama sem bila na prvem pregledu 14 dni zadaj (zato smo kolebali med majčicami in junijkami), zdej smo bli pa samo 1t zadaj... mam pa NS itak 17.11. tako da bomo vedeli več... 

zgleda,da pomaga,sm bla res kot zepelin,kake 7cm pod popkom je lepo videt napeto in tisto je od user posted image ,vse ostalo je blo pa tedenska zalogauser posted image ,sam js sm izbirčna in jogurta v življenju še nisem dol spravla po grlu...bljak...saj tud ta prašk ni za hvalit,ga mešam s čajem,itak ma mal okusa po sirotki bljakk...user posted image user posted image
slabosti počasi popuščajo,me pa križ fajn boliuser posted image ,pa folne tud ne jemljem....js nism ne vem kašn lokač in se matram spit vsaj 1liter,enkrat sm si privoščla cel litr donata,pa ni blo učinka tapravga...pa čokolada ma čudn okus....kg- najprej sm se zredila 3 kg,pol shujšala za 3 in dobila nazaj 1,5kg,lani sm bla v tem tednu 5+,res da z manjšo zalogo na štartu,pa ful bolj mi je blo slabo,zakaj sm pa zdaj šla dol,pojma nimam,mogoče zarad dojenja?aja,se je tamala kar sama odstavla,verjetno ji ni več všeč okus,včeraj sm ji še zadnjič ponudila popoldan in me je za slovo prav nemarno ugriznlauser posted image ...mi pa šele zej joški"rasejo",ma vas že ujamemuser posted image user posted image user posted image user posted image ...nakupi oblačil-v bc in pikapolonici nikoli,predrago za tisti mesec al dva,raje c&a,h&m in kik...pri nas so tile centri čist zmešani,dobro oni služjo...sm tamali kupla punčko v merkatorju,je bla 4eu,na blagajni pa 1.99eu,ista,popolnoma enaka v pikapolonici 12euuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu fluf)
Neposredna povezava do sporočila: 1592
7.11.2010 21:16:36   
ninasiki
NEFERTITI je pa tko recimo mi ko nimamo kreditnih kartic nažalost pridejo v upošteu pol baby center pa pikapolonica al kva je pa sonček ker druge izbire pol da bi ta voziček kupu ni in nažalost bom mogla dat ja 500€ za ta voziček ker ga iz tujine ne morm dobit pa mam krizo za 3 k si štuk rihtava sam kaj naj v nečem ga morm vozt na sprehode user posted image

sm pa u nulo zmatrana ker sm pomagala selit naše in komi gledam še ta dan k sm frej sm delala čeprou bol z rezervo ampak vseeno

v tork mam pa nuhalno jeeeeeeeeeej komiii čakaaaam

grem ajat punce lep tedn in da vm čim hitrej mine

nočko

10.10.2009 je za naju posijau najlepši sonček in
22.05.2011 postanemo 4 peresna deteljica

(odgovor članu rakica 2)
Neposredna povezava do sporočila: 1593
7.11.2010 21:44:42   
cowgirl

IZVIRNO SPOROČILO: ninasiki

NEFERTITI je pa tko recimo mi ko nimamo kreditnih kartic nažalost pridejo v upošteu pol baby center pa pikapolonica al kva je pa sonček ker druge izbire pol da bi ta voziček kupu ni in nažalost bom mogla dat ja 500€ za ta voziček ker ga iz tujine ne morm dobit pa mam krizo za 3 k si štuk rihtava sam kaj naj v nečem ga morm vozt na sprehode user posted image

nočko

midva sva tud broke... in sva bla tudi v prvo, ker sa si gnezdece rihtala. zato sva voziček kupila preko oglasov. rabljenega. to se ful splača. še vedno je zelo dobro vozen in bo še. če si iznajdljiv lakho prideš skozi z minimaln imi stroški... tudi s cznjicami... veliko kupujem tudi na http://www.mojalbum.com/ . ena je na forumu "kaj potrebujem za novorojenčka" izračunala da bi po seznamih morala zapravit 2500€. halo!? ja itak, če kupiš vse novo in če nimaš nobene kolegice z bejbijem, ki bi ti lakho kaj posodila... se da tudi z minimalnim budgetom skozi prit... če le nisi fensi in izbirčen.

Carpe diem

(odgovor članu ninasiki)
Neposredna povezava do sporočila: 1594
7.11.2010 22:06:45   
Nefretiti
Ah.....ne razumite me narobe punce......jaz sem samo ugotavljala razpon cen. Res pa dobiš takšen rabljen voziček za kake 120 EUR ali celo manj.......
želela sem samo namigniti, kako se da prihraniti. Jaz sem pri nakupu sedeža celo direkt nakazala denar. Sicer sem se 2 tedna potem tresla, celo poklicala firmo, ampak na koncu sem dobila izdelek (k sreči). 
Tudi jaz namreč nimam nobene kreditne kartice......

Še vedno pa ponujam mojega Unota Peg perego. Mi bomo namreč uporabljali drugega ali tretjega pri hiši, še vedno pa sanjarim z odprtimi očmi......kaj čem, narava me je nagradila s tem, da sem ženska :)

Stroški pri otroku so na začetku res visoki, ampak sem pa res ugotovila, kako sem v prvi nosečnosti pretiravala. Takrat se mi je zdelo, da vse potrebujem, sedaj pa bom pol manj komplicirala. UPAM!
Ful stvari se da za minimalen denar narediti doma sam, ali pa improvizirati. NPR sling sem si jaz kar sama naredila, taveliko punco sem še letos poleti nosila v ruti (taki, ki jo na tržnici kupiš za par evrov, v BC pa prodajajo za 40).
Rakica: čestitke za brcike......user posted image

(\_(\
(,('')('')

(odgovor članu cowgirl)
Neposredna povezava do sporočila: 1595
7.11.2010 22:14:11   
fluf
2500€user posted image  ajej tega pa ne vrjamem... tk k si rekla cowgirl, če se mal znajdeš pa pobrskaš po cenješih stvareh.... tudi jaz gledm na ebayu vozičke, pa bo verjetno nakup v tujini... Samo mene daje to, ker ga prej ne morem videt, tko da zdej iščem nekaj kar mi bo vešč, pol bomo pa po internetu iskal.
Bila v A, v toy'r'us... čist tko... za 400€ sem našla super vozičke 3 delne- košara, športni del- lupinica- po večini vreča za športni del- ampak še vedno bomo pogledi po spletu oz. počakali če dobimo kaj rabljenega... problem je v tem, da sva že ugotovila, da bova težko našla voziček, ki nama odgovarja. bomo že.

(odgovor članu cowgirl)
Neposredna povezava do sporočila: 1596
7.11.2010 22:42:57   
Klaraklara30
Glede teh cen bi tudi jaz rekla, da je treba kar malo pobrskat in se dobi ceneje. Kolegica je ful prihranila pri nakupu vozička, košare in lupinice. Vse je vzela od Maxi cosi in je bilo v Pikapolonici ceneje za CELIH 100 eur kot v Baby centru. Tudi v manjših krajih, kjer ni toliko konkurence, so cene v posameznih trgovinah višje. Se splača vzeti si malo več časa pri teh večjih nakupih in se da prihranit. Tudi če se kupuje novo.

Zdej je pa čas, da grem spat user posted image . Sej že komaj gledam, samo kaj, ko sem vas mogla še prit pogledat, preden zaspim user posted image user posted image user posted image

Lahko noč.

(odgovor članu fluf)
Neposredna povezava do sporočila: 1597
8.11.2010 9:14:08   
vesna_b
IZVIRNO SPOROČILO: coris

hej punce.

včeraj imela "pregled" ki to ni bil. v službi sem cisto malo krvavela tako da sem 2x z wc papirjem obrisala nezno roza kri. zvecer sem imela tako pregled, ki pa je bil v bistvu le sprejem v leonišče. pogledali me niso kljub temu da sem povedala za roza izcedekuser posted image še dobro da imam v torek nuhalno, ker so mi dali naslednji pregled šele čez 6 tednovuser posted image

no ja takle pač mamo in danes za enkrat ni več roza izcedka in upam da tako ostane do 20. maja. kaj vec vam pa povem v torek ko imam NS user posted image user posted image

vem, da je tećko, ampak ne obupaj in ostani pozitivna, saj če so se izcedki umirili... je to dober znak. pismo, ampak da te pa ne pregledajo, je pa to katastrofa, no. tako težko bi jim bilo, a ne? mah eni so res totalno nesočutni in se jim očitno fučka...
upam, da te izcedki ne prestrašijo več...user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Luskica

vesna_b mogoče se pa v podčetrtku še vidimo. Tudi midva greva tja, ampak že malo prej in dvajsetga že odideva.
Se bova po trebuščkih prepoznaliuser posted image

jaaa user posted image  dve s trebuščki user posted image
super. ste tam že bili? mi gremo prvič. in res takooo komaj čakam

tole sirotko je men moj prinesel, sam kot sirup in se zmeša ena jedilna žlica v 2 dcl vode. ja, je zanič, pomaga pa... user posted image  čeprav moram rečt, da se mi je prebava mal izboljšala... ni več tako hudo, kot na začetku user posted image

ja, tudi jaz veliko kupim na www.mojalbum.com
dobiš dobre stvari full ugodno. in zaenkrat imam same dobre izkušnje...user posted image  - dobi se od nosečniških oblačil, oblačil za dojenčka, otroka, in razne opreme. ok, jaz za dojenčka nisem neki nabavljala, ker imamo od prvič vse nevtralno, sem pa sedaj nabavila za tamalo kar nekaj stvari.
jaz drugače res gledam na ceno, ker imaš kar velik razpon za iste stvari, kar je v končni fazi totalna beda, edin pri avtosedežu pa nisem preveč pogumna oz sva vzela malo dražjega, boljše ocenjenega na testih. (pa spet ne najdražjega) - se mi zdi, da je varnost pa le pomembna, bolj kot pa znamke oblačil. pa tud vzela sva novega, ker sva vedela, da ga bova spet porabila, vsaj še enkrat user posted image
no, mava pa v drugem avtu, za krajše relacije, čisto običen avtosedež nania, nizkocenovni - smo ga danes zalaufali - ker s tem avtom tamalo peljem sam do vrtca (praktično sosednja stavba) ali pa gremo k meni domov.
ok, lupinica je bila itak ista ko voziček, peg perego, sedaj pa imava maxi cosi, pa sva full zadovoljna. sploh ker se nagne oz se noge dvignejo, tako da ko zaspi, je lahko v podobni pozi, kot v lupinici, in ji glavica ne visi, se ne premetuje in se tamala dejansko naspi notri.

ah, pa sem spet naložila.

čauči, bejbe
uživajte

(odgovor članu coris)
Neposredna povezava do sporočila: 1598
8.11.2010 10:36:39   
ninasiki

IZVIRNO SPOROČILO: cowgirl

IZVIRNO SPOROČILO: ninasiki

nočko

midva sva tud broke... in sva bla tudi v prvo, ker sa si gnezdece rihtala. zato sva voziček kupila preko oglasov. rabljenega. to se ful splača. še vedno je zelo dobro vozen in bo še. če si iznajdljiv lakho prideš skozi z minimaln imi stroški... tudi s cznjicami... veliko kupujem tudi na http://www.mojalbum.com/ . ena je na forumu "kaj potrebujem za novorojenčka" izračunala da bi po seznamih morala zapravit 2500€. halo!? ja itak, če kupiš vse novo in če nimaš nobene kolegice z bejbijem, ki bi ti lakho kaj posodila... se da tudi z minimalnim budgetom skozi prit... če le nisi fensi in izbirčen.

no midva pa sva mogla dat v prvo vse novo ker enostauno ni bilo nobenga ki bi nama lahko kaj dau dobila sva samo par cunjic od sestrične in to je to ostalo pa vse nabavit tko da zdej to rundo bo pa malo lažje edino voziček bova mogla pa spet kupit mah bomo že kokr prauš mal pogledat pa pofirbcat pa bo sigurno kej pametnega

nefertiti sej nism rekla da si kej slabga misnla lepo da poveš take stvari upam da najdem jst tud kej ugodnega so pa sloveci kar se tega tiče zelooo izkoriščevalski nabijejo cene točno tm kjer vejo da lahko in da je nujno za življenje še dobr da se take stvari lahko obračajo in dajejo naprej kar sej pa pretiravanja tiče pa sm bla jst popolnoma ista mela sm stvari k jih tamau sploh ni rabu cotke k jih ni niiiikoool obleku tko da so prilično samo oprane uglaunem vse PREVEČ in v drugo bom UPAM tud jst malp manj zapravljala je pa res da v prvo je tko te je strah da otrok ne bo imeu vsega in res kupiš vse kar ti rečejo mogoče še kako stvar več pol pa ugotoviš da je blo za brezveze mah sej vete kaj pravijo OSU GRE ENKRAT NA LED

jst še kr brskam za tega buzza mogoče najdem kej je pa rec na ne kupim dokler ne vidm v živo

jutr pa NS komiii čakaaaam

nč se grem rihtat za šiht don obračamo trgovino in že vidm da bo dela čez glavo mi pa noč mel katastrofa mah bom že

10.10.2009 je za naju posijau najlepši sonček in
22.05.2011 postanemo 4 peresna deteljica

(odgovor članu cowgirl)
Neposredna povezava do sporočila: 1599
8.11.2010 11:11:48   
anchika
Pozdravljene
Jaz ponovno delam, nisem več na bolovanju . Nevem pa če bom zdržala do naslednjega pregleda ki ga imam 26.11., ker se že zdaj slabo počutim in to sedenje me ubija.

(odgovor članu ninasiki)
Neposredna povezava do sporočila: 1600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?