|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  137 138 [139] 140 141   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del
7.11.2010 20:37:32   
Čebel@
še mleko spijem za zgago in grem direkt v posteljo-sem že poznauser posted image user posted image user posted image

lep večer in mirno,dolgo nočkouser posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3451
7.11.2010 22:22:49   
birdy
Hej, nisem zaenkrat še nič za nazaj brala... Nimam volje, mam spet kolegico na obiskuuser posted image  Mojo preljubo zgagouser posted image  Hudič, tistih 3x na leto ko mi celo zapašejo krofi in se mi pol tkole maščujeuser posted image  Šraufa me pa tud fino, najhujš je ko ne vem a me matra prebava al celo popadkiuser posted image  No, sej če bojo popadki bom do jutra že vedla, ampak itak mislm da niso.
Drugač smo mel pa lušten vikend, smo se velik igral in crklal, glede na vreme pa nismo nikamor šli.
Lepo spite tiste k še ne spiteuser posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3452
8.11.2010 6:45:39   
tanci29
jutro punce

no prišel je naš čas vrnitve na stara pota...mami in otroci gremo po službah, daddy pa ostaja še danes doma jutri pa štarta z nami..

želim vam lep, dan, teden,...

urša in birdy držta se...pa ko bo kaka novička plese sms....tenksuser posted image

naš domek je dobil včeraj novo podobo...kok je lepo...smo obesili kar nekaj slikuser posted image

no zdaj pa res arivederčiuser posted image

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 3453
8.11.2010 6:55:12   
Urša08
user posted image

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 3454
8.11.2010 6:58:27   
Urša08
jutro

Tanci lep delovni teden, sem vesela da ste vsi zdravi user posted image user posted image user posted image Ko bo kaj pa dobiš sms user posted image

Birdy ojej revica a tud tebe tkole heca tale baby. Če so popadki ti želim hiter in kar se da ne boleč porod. Pa super za crklanje med vikendomuser posted image user posted image user posted image

Čebela uvau kok si ti lepa nosečka, pa kok maš dolge laske. Tvoja prinčipesa je pa itak taka lepotička, da bo ati mogu prav pazit na njo user posted image user posted image user posted image

Sjmm lepo ste preživeli nedeljo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3455
8.11.2010 7:00:17   
Urša08
Jaz imam pa danes Žiga doma. Mi je bil včeraj zvečer malce sumljiv, mu zmerim vročino in 38, tud sedaj ima še malo povišano drugače je pa čist živahen, se že od 6 igra. Nejc na poti v vrtec, moj pa v službo. 

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3456
8.11.2010 7:05:14   
Urša08
Baki jutro user posted image Gre Nik danes v vrtec?

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3457
8.11.2010 8:04:14   
Čebel@
jutro

spali smo mirno,jaz sem imela le en obisk WCja proti jutruuser posted image user posted image user posted image ......Hana je že v vrtcu,ati v službi,mami bo pa lenarilauser posted image user posted image user posted image user posted image

birdy...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image zate

tanci,ajvy.....lep začetek delovnega tednauser posted image user posted image user posted image

urša...hvala za pohvaleuser posted image ......user posted image user posted image user posted image user posted image za Žigca,da se nič ne kuha v njem

zdej ko ste videle kakšno grivo imam,mi lahko malo pomagate z izbiru frizure-bi se ustrigla,ampak ne prevečuser posted image -kar s predlogi na danuser posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3458
8.11.2010 8:05:47   
Pikica_82
Jutro. Malček v vrtcu, takšnega joka pa še ne user posted image  Se je že po poti drl ne ne, pa mov (domov), tam pa take krokodilje solzice... Se ga je prav ven na cesto slišalo. Mu je zgleda blo čist fajn doma zdaj 10 dni in je malo krizica user posted image

Včeraj smo kr doma ostali, je skoz na dež kazalo. Danes pa itak dežuje, bljek. Bo spet cartanje na sporedu, bo moja jokica itak najbrž rabla to najbolj. Pa en obisk mava napovedan.

Lep dan, kljub dežju.

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3459
8.11.2010 8:08:01   
Katjusa
jutro punce.....
jst sem čist brez volje.... roka me boli in kak nardim kak čuden gib je še slabše... beni je ostal na počitnicah florjan je pa v vrtcu.....
sam toliko se vam oglašam, da vas ne bo skrbelo kje hodim... vrejetno lenarim na sedežni pred televizijo..... ful je smotano k si niti osnovnih življenskih potrebščin ne moreš sam zagotovit.... tak da gledam če se bo kak kos kruha sam odrezal k sem lačna k volk.....

lep dan

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3460
8.11.2010 8:15:05   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

tkole damo dojenčku lupčka:

user posted image

in še gospa mati v 21t:

več slikic bo pa na FBuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image to je pa tok lepa slikicauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ena najlepših kar sem jih kdaj vidlauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3461
8.11.2010 8:19:25   
birdy
Jutro, jst sem pri kavici, tamali vsaka v svojem vrtcu, dec pa v pojstli spi k je mel nočno. Nočka je bila slaba, jst te zgage res ne morem več prenašat, pa človek bi si mislil da po Rutacidu in dveh kozarcih mleka bo bolje... No, pa ni bilouser posted image  Tko da mam za sabo ene štiri ure spanja, kar je nekje moja polovična zaželjena doza spanca...
Zdej bo pa treba mal delat, v soboto sva še zadnjo omaro v otroški sobi postavila in moram speglat še ene cunce, pa nogavičke pa to obesit da lahko pospravim v omaro. Kup za peglanje je pa že cca. 1 meter visok, jao, to bo trajal da bom fertik.

KATJUŠA, jst ti čist verjamem da je smotan, dej če si lačna vzami kej druzgauser posted image , z roko a nič kej dst okol šart da ne bo kej narobe!!!! PA ŠE ENA user posted image   za srečo...

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3462
8.11.2010 8:34:16   
petrušk_
jutro punce.......
mami doma...še kar slaba za znort....eva spet bruhala ponoč....tko da spet akcija ob 2h zjutri...
smo šli koj ob 7h zjutraj k zdravniku pljučka poslušat...pa je reku da so čista naj ne skrbim, da ma sam tko močen prehlad in podnevi smrklček skoz nosek ven pogleda, ponoči pa v grlo teče in zato take težave....
operil pa inhalacije in to je to....

ta teden bo kar doma...no če se bo taščica pozdravla....k mata oba rota dol...no bomo vidl kako in kaj naprrej

brala nism nč...k mi slabi že sam da berem....
upam, da bom kmal boljš....

zadnja 2 posta še vem:
aja čebela...res lepeeeeeeee slikce....
pa še katjuša...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
urša pa še za tvojga sončka, da se vročinca ne vrneuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

petrušk_

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3463
   [Brisano sporočilo]
8.11.2010 9:00:57   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu petrušk_)
  Neposredna povezava do sporočila: 3464
8.11.2010 9:05:13   
Čebel@
user posted image pod škarje in se poštrihatuser posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3465
8.11.2010 9:15:55   
Urša08
Katjuša boš vidla da bo z roko skoz boljše user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , možek ti nej pa drugič pripravi malico, pa kak vrč pijače, da ne boš lačna.

Petrušk user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image da vas končno tale viroza zapusti user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

čebela dobro frizurco ti želim pa potem kako fotko user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3466
8.11.2010 9:17:47   
Urša08
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

Jutro

help ne folgam....turbo ne dela

Kolumbo pusti turbo izklopljen user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image A imaš oba sama doma? A ni nobene šanse da ti kdo pride pomagat? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3467
8.11.2010 9:19:03   
Urša08
Birdy dej če si mela slabo noč in glede na to da maš obe v vrtcu dej pejt počivat, sej bo vse počakalo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3468
8.11.2010 9:21:29   
Urša08
Jaz sem mela dons tud take načrte sam nisem planirala Žigove vročine user posted image V glavnem Žiga ima mal povišano temperaturo, nosek pušča, je pa čisti dobrovoljček, se igra, smeji, mal pocartauser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3469
8.11.2010 9:22:49   
Urša08
Pikica zgleda da je blo te dva tedna kar dolga za Aleksa ampak verjamem da se bo kmalu spet navadil na vrtec. Popoldan se pa le cartajta, sej ob takem vremenu kr pašeuser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3470
8.11.2010 9:22:50   
sjmm
dan!

jz sm k d bi me en pretepuuser posted image user posted image

ne morš verjet...k ta mali spi mam pa jz probleme.....so me toook noge bolele d sm glih kako urco zadremala....res, šit...za znort...sm se zgleda mau skurla...itak vikendi so najhujš....dons predpisano...izi delo, mau počitkauser posted image

čebel@...ful luškane slikce, Hanči je pa sploh...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , pa fajn se spedenčkajuser posted image

katjuša....kr kak tablet..pa počivat..sej to niso heci...sam itak d bo kmau bolje...prej si delala in delala...zdej je počitek predpisanuser posted image

petrušk...naj hitro mineuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kolumbo...sej boste ujel ritem...želim pa vam veliko zdravja...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

birdy.....šcšcšc zgaga....jz bi se z Donatom nalivala...men je blo ful bolšuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

urša......za Žigca....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

pikica...upam d se aleks kmalu privadi nazaj na vrtecuser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3471
8.11.2010 9:24:25   
Urša08
Sjmm glej da danes počivaš. Morš nabrat energijo, da se ne skuriš preveč ker drugače ne bo mel noben nč od tebe. Čuvaj nase user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 3472
8.11.2010 9:39:50   
birdy
Urša, bom šla spat, sam ne čist takojuser posted image  sam naše cunje še popeglam pa grem. Veš, glede na to kok me matra bi rada čimhitrej za dojenčjka prištimala. Pa ne zato ker mislim da bom prej rodila (to upam, vem pa neuser posted image ) ampak ker sem vsak dan bolj okorna in vsak dan težje kej naredim. Sploh mi ne gre več, tok mi dol pritiska da sem včer skor cel dan ležala, al na kavču al na tleh. K sreči gre vse skupaj proti koncuuser posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3473
8.11.2010 10:53:51   
Urša08
Birdy ma kot bi sebe brala, vse me dol tišči, vsak dan sem bolj okretna, manj zmorem,... sej bo sedaj že odštevave user posted image . Ti pa verjamem da bi rada vse pripravila in poštimala. Men je dons ratalo še blazino za dojenje oprat tko da sedaj pa mislim da mam za user posted image vse pripravljeno (razen postelco morm še oblečt). Naše cote pa skušam sprot popedenčkat sam mam trenutno na likalni spet zajeten kup tko da bo treba kr v akcijo. Najbrž popoldan ko bo moj doma.

Dan je pa tok zaspan da bi šla najraje spat user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 3474
8.11.2010 11:57:15   
TAMIKA3
DAN DAN user posted image
bizi bizi user posted image user posted image user posted image user posted image
sem vam prišla sporočit, da imamo v familiji 8. user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image ... bratranec je postal očka malemu VAL-u

user posted image

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
22.3.2002 MARIN 3510g,51cm
25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm
3.8.2006 MAI 4610g,57cm
15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  137 138 [139] 140 141   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  137 138 [139] 140 141   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?