Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 7.11.2010 20:37:32
|
|
|
|
Čebel@
|
še mleko spijem za zgago in grem direkt v posteljo-sem že pozna lep večer in mirno,dolgo nočko
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 7.11.2010 22:22:49
|
|
|
|
birdy
|
Hej, nisem zaenkrat še nič za nazaj brala... Nimam volje, mam spet kolegico na obisku Mojo preljubo zgago Hudič, tistih 3x na leto ko mi celo zapašejo krofi in se mi pol tkole maščuje Šraufa me pa tud fino, najhujš je ko ne vem a me matra prebava al celo popadki No, sej če bojo popadki bom do jutra že vedla, ampak itak mislm da niso. Drugač smo mel pa lušten vikend, smo se velik igral in crklal, glede na vreme pa nismo nikamor šli. Lepo spite tiste k še ne spite
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 8.11.2010 6:45:39
|
|
|
|
tanci29
|
jutro punce no prišel je naš čas vrnitve na stara pota...mami in otroci gremo po službah, daddy pa ostaja še danes doma jutri pa štarta z nami.. želim vam lep, dan, teden,... urša in birdy držta se...pa ko bo kaka novička plese sms....tenks naš domek je dobil včeraj novo podobo...kok je lepo...smo obesili kar nekaj slik no zdaj pa res arivederči
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 8.11.2010 6:55:12
|
|
|
|
Urša08
|
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 8.11.2010 6:58:27
|
|
|
|
Urša08
|
jutro Tanci lep delovni teden, sem vesela da ste vsi zdravi Ko bo kaj pa dobiš sms Birdy ojej revica a tud tebe tkole heca tale baby. Če so popadki ti želim hiter in kar se da ne boleč porod. Pa super za crklanje med vikendom Čebela uvau kok si ti lepa nosečka, pa kok maš dolge laske. Tvoja prinčipesa je pa itak taka lepotička, da bo ati mogu prav pazit na njo Sjmm lepo ste preživeli nedeljo
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 8.11.2010 7:00:17
|
|
|
|
Urša08
|
Jaz imam pa danes Žiga doma. Mi je bil včeraj zvečer malce sumljiv, mu zmerim vročino in 38, tud sedaj ima še malo povišano drugače je pa čist živahen, se že od 6 igra. Nejc na poti v vrtec, moj pa v službo.
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 8.11.2010 7:05:14
|
|
|
|
Urša08
|
Baki jutro Gre Nik danes v vrtec?
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 8.11.2010 8:04:14
|
|
|
|
Čebel@
|
jutro spali smo mirno,jaz sem imela le en obisk WCja proti jutru ......Hana je že v vrtcu,ati v službi,mami bo pa lenarila birdy... zate tanci,ajvy.....lep začetek delovnega tedna urša...hvala za pohvale ...... za Žigca,da se nič ne kuha v njem zdej ko ste videle kakšno grivo imam,mi lahko malo pomagate z izbiru frizure-bi se ustrigla,ampak ne preveč -kar s predlogi na dan
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 8.11.2010 8:05:47
|
|
|
|
Pikica_82
|
Jutro. Malček v vrtcu, takšnega joka pa še ne Se je že po poti drl ne ne, pa mov (domov), tam pa take krokodilje solzice... Se ga je prav ven na cesto slišalo. Mu je zgleda blo čist fajn doma zdaj 10 dni in je malo krizica Včeraj smo kr doma ostali, je skoz na dež kazalo. Danes pa itak dežuje, bljek. Bo spet cartanje na sporedu, bo moja jokica itak najbrž rabla to najbolj. Pa en obisk mava napovedan. Lep dan, kljub dežju.
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 8.11.2010 8:08:01
|
|
|
|
Katjusa
|
jutro punce..... jst sem čist brez volje.... roka me boli in kak nardim kak čuden gib je še slabše... beni je ostal na počitnicah florjan je pa v vrtcu..... sam toliko se vam oglašam, da vas ne bo skrbelo kje hodim... vrejetno lenarim na sedežni pred televizijo..... ful je smotano k si niti osnovnih življenskih potrebščin ne moreš sam zagotovit.... tak da gledam če se bo kak kos kruha sam odrezal k sem lačna k volk..... lep dan
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 8.11.2010 8:15:05
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ tkole damo dojenčku lupčka: in še gospa mati v 21t: več slikic bo pa na FB to je pa tok lepa slikica ena najlepših kar sem jih kdaj vidla
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 8.11.2010 8:19:25
|
|
|
|
birdy
|
Jutro, jst sem pri kavici, tamali vsaka v svojem vrtcu, dec pa v pojstli spi k je mel nočno. Nočka je bila slaba, jst te zgage res ne morem več prenašat, pa človek bi si mislil da po Rutacidu in dveh kozarcih mleka bo bolje... No, pa ni bilo Tko da mam za sabo ene štiri ure spanja, kar je nekje moja polovična zaželjena doza spanca... Zdej bo pa treba mal delat, v soboto sva še zadnjo omaro v otroški sobi postavila in moram speglat še ene cunce, pa nogavičke pa to obesit da lahko pospravim v omaro. Kup za peglanje je pa že cca. 1 meter visok, jao, to bo trajal da bom fertik. KATJUŠA, jst ti čist verjamem da je smotan, dej če si lačna vzami kej druzga , z roko a nič kej dst okol šart da ne bo kej narobe!!!! PA ŠE ENA za srečo...
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 8.11.2010 8:34:16
|
|
|
|
petrušk_
|
jutro punce....... mami doma...še kar slaba za znort....eva spet bruhala ponoč....tko da spet akcija ob 2h zjutri... smo šli koj ob 7h zjutraj k zdravniku pljučka poslušat...pa je reku da so čista naj ne skrbim, da ma sam tko močen prehlad in podnevi smrklček skoz nosek ven pogleda, ponoči pa v grlo teče in zato take težave.... operil pa inhalacije in to je to.... ta teden bo kar doma...no če se bo taščica pozdravla....k mata oba rota dol...no bomo vidl kako in kaj naprrej brala nism nč...k mi slabi že sam da berem.... upam, da bom kmal boljš.... zadnja 2 posta še vem: aja čebela...res lepeeeeeeee slikce.... pa še katjuša... urša pa še za tvojga sončka, da se vročinca ne vrne
|
|
[Brisano sporočilo] 8.11.2010 9:00:57
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 8.11.2010 9:05:13
|
|
|
|
Čebel@
|
pod škarje in se poštrihat
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 8.11.2010 9:15:55
|
|
|
|
Urša08
|
Katjuša boš vidla da bo z roko skoz boljše , možek ti nej pa drugič pripravi malico, pa kak vrč pijače, da ne boš lačna. Petrušk da vas končno tale viroza zapusti čebela dobro frizurco ti želim pa potem kako fotko
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 8.11.2010 9:17:47
|
|
|
|
Urša08
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo Jutro help ne folgam....turbo ne dela Kolumbo pusti turbo izklopljen A imaš oba sama doma? A ni nobene šanse da ti kdo pride pomagat?
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 8.11.2010 9:19:03
|
|
|
|
Urša08
|
Birdy dej če si mela slabo noč in glede na to da maš obe v vrtcu dej pejt počivat, sej bo vse počakalo
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 8.11.2010 9:21:29
|
|
|
|
Urša08
|
Jaz sem mela dons tud take načrte sam nisem planirala Žigove vročine V glavnem Žiga ima mal povišano temperaturo, nosek pušča, je pa čisti dobrovoljček, se igra, smeji, mal pocarta .
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 8.11.2010 9:22:49
|
|
|
|
Urša08
|
Pikica zgleda da je blo te dva tedna kar dolga za Aleksa ampak verjamem da se bo kmalu spet navadil na vrtec. Popoldan se pa le cartajta, sej ob takem vremenu kr paše
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 8.11.2010 9:22:50
|
|
|
|
sjmm
|
dan! jz sm k d bi me en pretepu ne morš verjet...k ta mali spi mam pa jz probleme.....so me toook noge bolele d sm glih kako urco zadremala....res, šit...za znort...sm se zgleda mau skurla...itak vikendi so najhujš....dons predpisano...izi delo, mau počitka čebel@...ful luškane slikce, Hanči je pa sploh... , pa fajn se spedenčkaj katjuša....kr kak tablet..pa počivat..sej to niso heci...sam itak d bo kmau bolje...prej si delala in delala...zdej je počitek predpisan petrušk...naj hitro mine kolumbo...sej boste ujel ritem...želim pa vam veliko zdravja... birdy.....šcšcšc zgaga....jz bi se z Donatom nalivala...men je blo ful bolš urša......za Žigca.... pikica...upam d se aleks kmalu privadi nazaj na vrtec
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 8.11.2010 9:24:25
|
|
|
|
Urša08
|
Sjmm glej da danes počivaš. Morš nabrat energijo, da se ne skuriš preveč ker drugače ne bo mel noben nč od tebe. Čuvaj nase
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 8.11.2010 9:39:50
|
|
|
|
birdy
|
Urša, bom šla spat, sam ne čist takoj sam naše cunje še popeglam pa grem. Veš, glede na to kok me matra bi rada čimhitrej za dojenčjka prištimala. Pa ne zato ker mislim da bom prej rodila (to upam, vem pa ne ) ampak ker sem vsak dan bolj okorna in vsak dan težje kej naredim. Sploh mi ne gre več, tok mi dol pritiska da sem včer skor cel dan ležala, al na kavču al na tleh. K sreči gre vse skupaj proti koncu
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 8.11.2010 10:53:51
|
|
|
|
Urša08
|
Birdy ma kot bi sebe brala, vse me dol tišči, vsak dan sem bolj okretna, manj zmorem,... sej bo sedaj že odštevave . Ti pa verjamem da bi rada vse pripravila in poštimala. Men je dons ratalo še blazino za dojenje oprat tko da sedaj pa mislim da mam za vse pripravljeno (razen postelco morm še oblečt). Naše cote pa skušam sprot popedenčkat sam mam trenutno na likalni spet zajeten kup tko da bo treba kr v akcijo. Najbrž popoldan ko bo moj doma. Dan je pa tok zaspan da bi šla najraje spat .
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 8.11.2010 11:57:15
|
|
|
|
TAMIKA3
|
DAN DAN bizi bizi sem vam prišla sporočit, da imamo v familiji 8. ... bratranec je postal očka malemu VAL-u
Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo. 22.3.2002 MARIN 3510g,51cm 25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm 3.8.2006 MAI 4610g,57cm 15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Norice ali vodene kozeNorice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Kdaj je čas za kahlico?Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?