|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarke 2011 II.del
8.11.2010 13:34:21   
Patrisha
IZVIRNO SPOROČILO: sara1986

http://www.ringaraja.net/materinska_sola/dianatal-gel-olajsa-porod_33.html

Če se bo tkole parkrat odrinil in vn padel, bo super user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

eheheh ko bi le ja!! stane cca 100 €to mi je sodelavec povedal, ker so mu ponujali v lekarni ko je su z user posted image zeno po neke tablete :) ( sparajo glih ne, ne )

tamy82
mhm, hvala! evo zdaj sem se zbudila! user posted image ucenje pa tako, spala sem ko top 2 h! dokler se nisem spravla na hrbet in evo fasala granato, da me je iz postle vrglo :) napa pikica pa res ne mara, da spim na hrbtu user posted image zdaj pa res se morem malo ucit it :D

muca5 dobrodošla med nami!

(odgovor članu sara1986)
Neposredna povezava do sporočila: 826
8.11.2010 15:09:09   
zmajči25
Ojla, punce! Sicer nisem nosečka (smo že odpravili), a imam od moje dojenčice cel kup oblačilc št. 56 in 62 za podarit. Torej, če katera februarka potrebuje cotke za punčko, ki bo rojena februarja, jih z veseljem kateri podarim. Javite se na ZS. Pa lepo nosečnost vam želim!

(odgovor članu Patrisha)
Neposredna povezava do sporočila: 827
8.11.2010 15:22:20   
hayabusa
IZVIRNO SPOROČILO: zmajči25

Ojla, punce! Sicer nisem nosečka (smo že odpravili), a imam od moje dojenčice cel kup oblačilc št. 56 in 62 za podarit. Torej, če katera februarka potrebuje cotke za punčko, ki bo rojena februarja, jih z veseljem kateri podarim. Javite se na ZS. Pa lepo nosečnost vam želim!

sicer ne nucamo ampak se mi full lepo zdi user posted image

(odgovor članu zmajči25)
Neposredna povezava do sporočila: 828
8.11.2010 15:25:48   
hayabusa
Če se bo tkole parkrat odrinil in vn padel, bo super user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tole zgleda malo preveč fajn da bi bilo resuser posted image Evo če smem prosit tiste ki hodite v MŠ, dajte vprašat babice ki tam predavajo če majo že kake izkušnje s tem gelom.

(odgovor članu sara1986)
Neposredna povezava do sporočila: 829
8.11.2010 18:12:38   
mateyci
Mišyka: Na Partisu. Režiser pa je Thomas Balmes.

(odgovor članu Mišyka)
Neposredna povezava do sporočila: 830
8.11.2010 18:23:52   
Patrisha
IZVIRNO SPOROČILO: hayabusa

Tole zgleda malo preveč fajn da bi bilo resuser posted image Evo če smem prosit tiste ki hodite v MŠ, dajte vprašat babice ki tam predavajo če majo že kake izkušnje s tem gelom.

bom se jaz pozanimala pr eni babici ( sicer to pravim ze kak mesec ) :) morem se prvo na obisk povabit, sicer je punca v 2 mesecu in je ful svohna, tako, da glih cez kak mesec se bom nacrtala tam in napisem izcrpno porocilo!

(odgovor članu hayabusa)
Neposredna povezava do sporočila: 831
   [Brisano sporočilo]
8.11.2010 19:04:46   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu vipercat)
  Neposredna povezava do sporočila: 832
8.11.2010 19:10:33   
meta21
IZVIRNO SPOROČILO: vipercat

dobro jutri punce moje

Draga moja, upam, da se z dragim čim prej pomenita in uredita stvari. Hudič je, ko nas drugi izčrpajo, znašamo se pa na domače.user posted image

BTW, mi je padlo v oči, da si se na današnji dan pred 3 leti včlanila na RR. Torej, vse naj naj ob obletnici!user posted image

(odgovor članu vipercat)
Neposredna povezava do sporočila: 833
8.11.2010 19:11:59   
Tisia
kar nekaj nagaja ta povezava in nikakor ne morem poslati tale odg. glede dianatal gela, m.sestra v M.Š. je rekla da nimajo še izkušenj ker je šele z m.majem v prodaji in stane malo več kot 100 eur...tako da mi bomo zdrsnili ven kar po naravnem postopku brez dodatkov user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 834
8.11.2010 19:35:49   
trsica
IZVIRNO SPOROČILO: Patrisha

bom se jaz pozanimala pr eni babici ( sicer to pravim ze kak mesec ) :) morem se prvo na obisk povabit, sicer je punca v 2 mesecu in je ful svohna, tako, da glih cez kak mesec se bom nacrtala tam in napisem izcrpno porocilo!

Menda ga v KR porodnišnici uspešno uporabljajo. user posted image

(odgovor članu Patrisha)
Neposredna povezava do sporočila: 835
8.11.2010 19:43:52   
FoxyLady

Čer!

ja tole z dianatal gelom pa pokažejo da gre na hitro,sam cena je pa tudi lepauser posted image .

Ampak jz sm se odločla zs popolnoma naraven porod,če sm prvič dala čez in to z umetnimi popadki,ki so hudi ko user posted image ,potem bom tega tud.edino če me ne bo čakal CR. Takrat bom pa imela spiralno anastezijo,da bom budna ko pride moja druga princeska na svet.

Danes,pa niste tako zgovorne,kot ponavadi,zgleda nas je vse vreme malo polenilouser posted image

(odgovor članu Tisia)
Neposredna povezava do sporočila: 836
8.11.2010 21:12:24   
Nina33
Čer!
Vipercat, čimprej naj se vse porihta user posted image user posted image .
Hayabusa, kako miška?
Dianatal gel baje v KR P kupiš "po potrebi" - kolikor ga pač rabiš user posted image . Učinkovitost? Proizvajalec trdi, de odlična user posted image . Če druzga ne, dobr sprazni tošl user posted image .
Dons niste nč kej zgovorne, ste bl leteče al kuko?
No, kt smo glih pr tem user posted image :

Ženske so pravi angeli!

Tudi če jim kdo zlomi krila,    

letijo dalje.

Eh, še slikici bi morali biti, v predogledu sta še bili user posted image . No, vsaj objavilo je, sem tole enkrat že pisala, pa me je samo ven vrglo in nič popravilo user posted image . Mogoče pa zato tako zatišje, se mi zdi, de je že čez dan, ko sem samo mal pokukala, neki škripalo user posted image .

< Sporočilo je popravil Nina33 -- 8.11.2010 21:22:07 >

There's nowhere you can be that isn't where you're meant to be. ~~John Lennon

(odgovor članu FoxyLady)
Neposredna povezava do sporočila: 837
8.11.2010 21:27:38   
meta21

Naša ga je malo s posmehom predstavila. Rekla je, da so delali raziskave samo na mamicah, ki so prvič rodile in torej niso imele s čim primerjat-lahko, da bi bilo brez gela isto. Pravi, da je v Postojni precej ceneje, ker ga dobiš tam ampak, da se boji, da ga pol porabijo za 5 in ne samo 1 mamico.

Drugače pa sam porod tudi brez gela, če ni kakšnih komplikacij, poteka približno tako. En popadek gre ven glava, drugi popadek pa še vse ostalo-torej par minut. Tisto prej, hm, tisto prej je pa user posted image !!! Popadki pred porodom, ko se odpiraš, namreč!

(odgovor članu hayabusa)
Neposredna povezava do sporočila: 838
8.11.2010 21:35:21   
hayabusa
IZVIRNO SPOROČILO: meta21
En popadek gre ven glava, drugi popadek pa še vse ostalo-torej par minut. Tisto prej, hm, tisto prej je pa user posted image !!! Popadki pred porodom, ko se odpiraš, namreč!

Saj to sem tud jaz razmišljala. Meni je muka do poroda, to ko "gre otrok ven" sploh ni tako hudo (če ni kakih komplikacij). Sem tud jaz mela umetne popadke user posted image tako da ne vem glih zakaj bi bil ta gel uporaben, če gre vse normalno itak gre, če ne je pa jeuser posted image po moje tudi z gelom.

IZVIRNO SPOROČILO: Nina33
Hayabusa, kako miška?

Hvala za vprašanje, dans proslavljamo ker je po treh dneh končno bila brez vročineuser posted image jutri imama kontrolo pa še žaube ki nam jih je d3lfink4 priporočala smo naročiliuser posted image v glavnem, je bil boljši dan kot je zjutraj zgledalo da bo

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 839
8.11.2010 21:42:50   
meta21
Kako kuhinjske nape, sesalci, feni in podobni šššššššššššššššššššššš pomirijo otroka, ker ga spominjajo na šumenje v maminem telesu?

Hotla sem sicer najt različne tipe joka pa mi ne uspe. Se spomnim enega fajn posnetka, kjer strokovnjakinja razlaga, kaj pomeni posamezen tip joka. Npr. lakoto, zaspanost, slabo počutje ...

(odgovor članu Patrisha)
Neposredna povezava do sporočila: 840
8.11.2010 21:42:51   
Nina33
Hvala za vprašanje, dans proslavljamo ker je po treh dneh končno bila brez vročineuser posted image jutri imama kontrolo pa še žaube ki nam jih je d3lfink4 priporočala smo naročiliuser posted image v glavnem, je bil boljši dan kot je zjutraj zgledalo da bo

Super user posted image !

Jaz sem rodila "brez vsega", pojma nimam (HB) kakšni so umetni popadki, ne vem kako razni "olajševalci" bolečin primejo - in upam, de mi tut ne bo treba vedet: računam na to, de gre v drugo ponavadi še hitreje (in lepše) kot prvič user posted image . Upam, de bo (vsaj) neki dobrga od te moje "ohlapnosti", ki je še ostala od prvič user posted image .

(odgovor članu hayabusa)
Neposredna povezava do sporočila: 841
8.11.2010 21:45:06   
meta21

računam na to, de gre v drugo ponavadi še hitreje (in lepše) kot prvič user posted image . Upam, de bo (vsaj) neki dobrga od te moje "ohlapnosti", ki je še ostala od prvič user posted image .

A bi bil tole tudi klub? Se včlanim!user posted image

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 842
8.11.2010 21:47:24   
Nina33

Kako kuhinjske nape, sesalci, feni in podobni šššššššššššššššššššššš pomirijo otroka, ker ga spominjajo na šumenje v maminem telesu?

Hotla sem sicer najt različne tipe joka pa mi ne uspe. Se spomnim enega fajn posnetka, kjer strokovnjakinja razlaga, kaj pomeni posamezen tip joka. Npr. lakoto, zaspanost, slabo počutje ...

Tole pa poj čist zraven paše user posted image .

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 843
8.11.2010 21:52:12   
Nina33

računam na to, de gre v drugo ponavadi še hitreje (in lepše) kot prvič user posted image . Upam, de bo (vsaj) neki dobrga od te moje "ohlapnosti", ki je še ostala od prvič user posted image .

A bi bil tole tudi klub? Se včlanim!user posted image

Jaa, naj bo klub user posted image .

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 844
8.11.2010 22:16:24   
valek
Živjo punce...

se spet malo javljam...smo čez vikend nabavili novo posteljico (belo) zaa 89 € v Ikeji,
je zelo lepa...in ni mi žal....zraven smo kupili še vse dodatke ki sodijo zraven,...posteljica je že sestavljena....jogi in posteljnina pa pride noter nekje v januarju...da se nebo prej prah nabiral..:)
v album sem dodala cotike ki jih že imam...
lepo se omejte---se jutri kaj javim spet...

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 845
8.11.2010 22:36:38   
HoneybeeMaja
Še javljanje z moje strani.

Danes smo imeli ponovno kontrolo,žal kot vse kaže se bom tudi jaz pridružila nesrečnemu klubu z nosečniškim diabetesom user posted image ,v sredo ponovni test z 100g glukoze (že 50g je šlo tako prekleto težko user posted image ),naročili so me tudi na UZ meritev materničnega vratu,pa zaradi diabetesa in dvojčkov me bodo od zdaj naprej obravnavali 1x tedensko v ambulanti za rizične nosečnosti.Nobenih lepih novičk skratka...

Kot sem do zdaj prebrala,gestacijski diabetes naj ne bi imel vpliva na plod,razen tega,da je plod ponavadi težji,s tem seveda grožnja za prezgodnji porod,pri user posted image user posted image ,ta grožnja tako obstaja ves čas.

Upam,da se bo karseda dobro izteklo,lep pozdrav vsem skupaj,še posebej članicam cuker kluba user posted image .

Sometimes when you hope for a miracle,you get two...

(odgovor članu valek)
Neposredna povezava do sporočila: 846
8.11.2010 22:40:00   
meta21
IZVIRNO SPOROČILO: HoneybeeMaja

Upam,da se bo karseda dobro izteklo,lep pozdrav vsem skupaj,še posebej članicam cuker kluba user posted image .

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu HoneybeeMaja)
Neposredna povezava do sporočila: 847
8.11.2010 22:42:06   
meta21
Jaz sem pa zdele po tuširanju opazila, da mam na zunanji strani noge v višini kolen modrice!!! Je možno da so to krčne žile? A to po porodu izgine?

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 848
8.11.2010 23:12:58   
Nina33
Krčne žile običajno ne zgledajo kot modrice , vsaj pomoje. So une sorte lohk, ki so kt take tenke žilce prepredene - mogoče to misliš? Glede modric -  kaj pa če si se kam ruknila, pa še veš ne? Ker so žilice v  bolj švoh rade in hitreje počijo, pa smo (še) hitreje modre vse. Jaz npr. se že od nekdaj skoz nekam butam (večinoma niti ne vem, de sem se) in sem polna modric običajno . Aja, po porodu krčne žile lahko izginejo, oziroma se stanje običajno izboljše, ker ni več tolk pritiska na žile  v medenici in nižje. Ni pa nujno . Eh sem pametna, grem rajš tut jaz pod tuš pa spat .
Pismo me ven meče user posted image . Hb za Ctrl+C.

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 849
8.11.2010 23:13:45   
Nina33

IZVIRNO SPOROČILO: HoneybeeMaja

user posted image user posted image user posted image

Se pridružujem z dobrimi željami user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?