|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ljubljanske srake
8.11.2010 18:17:09   
petrca2507
Že dlje časa se matram z oddajo posta tukaj, pa ne gre. user posted image  Mi napiše, da je prišlo do napake. Upam, da bo zdej več sreče.

Z Niko sva OK. Ko je lepo vreme, poskušava biti čim več zunaj. Danes, ko je dež, pa večinoma spi, ali se sama igra. Zdej se je začela dvigat v sedeči položaj in ji je to največji žur. user posted image

www.petrca.net

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 1126
8.11.2010 21:23:23   
mkbk
Pr men je bla pa ringaraja tud ful neki počasna včeri...

Nč novga še vedno odganjam prehladm vzgajam otroke, dans sem čist srknjena, priznam, k+grem mal Big brotherja poškilt pa spat...pa sej je tud ta BB beden, ful se majo bedno tam not, sam če bom pa kak film začela gledat se pa nje bom mogla stran spravit in je boljše da si naštimam kako neumnost k mi pol ni škod it spat... mož p aitak popoldne dela, tko da tud v spalnici ni nč zanimivga ta moment user posted image .

No en lep deževen pozdravček vsem!

(odgovor članu petrca2507)
Neposredna povezava do sporočila: 1127
9.11.2010 8:37:41   
katrinka
http://www.spedenaj-moj-avto.si/si/spedenaj-moj-avto-2010?c=Blaz-S&cid=914

PROSIM ZA DANASNJE GLASOVE

(odgovor članu mkbk)
Neposredna povezava do sporočila: 1128
9.11.2010 11:21:45   
neka_noč
Ojla Srakice 

V petek naju ni bilo, ker sva tudi midva izkoristila lepo vreme in šla izven Lj. v gozd. Sva imela off road - noro dobro je bilo. To tako pogrešam - sprehod po malih gozdnih stezicah. Smo srečali eno gospo s kužkom, ki je malo čudno pogledala kaj jaz tam z vozičkom... pa je šlo odlično po tistih klancih gor in dol, ter čaz raznorazne korenine, palce... Tega ne bom nikoli pozabila. Voziče je zakon MM - vse besede vzamem nazaj.

Drugače pa, Žak je sitko že ene tri dni. Mi ni za nikamor z njim. In še v tem vremenu. Vem pa, da bo znorel, če ga ne bom peljala ven. Upam, da bo kaj brez dežja.
Je pa pričel jesti GH. Zdaj vsaj odpira usteca tako da gre vsaj kaj notri. Prej se mi je zdelo, da gre več ven, kot not. Je pa pri nas ista zadeva, da še zdaleč ne poje cel obrok in potem hoče še joško. To me ubija.

Tinca, Anajrim moj prvi sin, Luka, tudi za nobeno ceno ni hotel piti iz nobene flaške. Žak je (bil) tudi tak, a ko so me enkrat odpeljali z rešilcem na urgenco in sem dobila injekcijo z zdravili in nisem smela dojit, je moral potegnit, če ni hotel biti lačen- bilo je katastrofa, ker je popil le cca centimeter iz flaške (mojega mleka) in bil tako lačen, se drl, a nismo smeli nič. Je moj dajal tudi po žlički in je mali skoraj dobil živčni zlom. Smo pregurali, ker smo mogli. To so izredne razmere. Če pa tako noče, menim, da nima smisla, ker so še itak premali. Moramo bit pač mamice zraven in .... ja, joško ven. Je pa meni to tudi ubitačno. Še posebno ponoči, ker se mi včasih doji tudi po 4-6x na noč. Pa smo nekoč davno že spali in se zbujali na 7,5 ur! Kakšno noč mi spi in se doji "le" 2-3x in takrat je pravi balzam, sicer se zbudim ko bi me en povozil... Z dojenjem je povezana čustvena naveza, občutek varnosti, ljubezni,... in to se prav vidi, ko mi npr. moj želi pomagati in je pri njem v postelji, da bi ga uspaval, pa mu ne uspe in ko pride "joška" je v petih min mir in mali spi. Kar z očmi zavija in vzdihuje od lagodja. Res, ti naši mali sončki so še tako zelo odvisno od nas mamic. Jaz se tolažim s tem, da bo itak še prehitro prišel čas, ko nas ne bodo več potrebovali (vsaj ne v taki navezi) in tako s še večjim veseljem vzamem s seboj svojo "prikolico".  Itak pa, da paše bit kdaj tudi brez nje... Sem ravno včeraj s "ta velikim" dobesedno norela po trgovinah da sva nakupila najbolj potrebne stvari. Bitka s časom - kot vedno. Doma je bila že panika, pa naju ni bilo le dve urci.

Tinca jaz sem svoje mleko iz skrinje porabila za kuhanje gresa.

Marjanaj ti spet pokaš - sem ti fouš.   Uživajte!

Mkbk čestitke za obmesečnino. (Malo z zamudo.) A vi pa kar že na 74? Ni kaj, velika punca. Pa pozdravte se. Pismo, vi pa imate s temi virusi stalna srečanja.

Amazonka ti si itak čist prehuda zame s tem športanjem. Sem ti že zadnjič hotela napisat. Meni ne pomaga noben športni modrc, da bi šla potem tečt. Nimam velikih, a me ful teži če hočem tečt... Dokler bom dojila mi sploh ne odgovarja kakršnokoli poskakovanje, tek,...  Me preveč boli(jo).

Aglaia ti imaš pa itak nadpridno dete...

Katrinka imaš moje glasove kadar grem gor.

No, pa da vidimo ali bo post objavljen - mene je tudi nekaj hecalo.... Petrca.

Ni šlo - sem skopirala... Zdaj bo pa brez smeškotov.... Pa da vidimo kaj bo zdaj...

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 1129
9.11.2010 11:22:19   
neka_noč
itak. brez smeškotov. Sorry.

Nič, mali se pošastno dere.... user posted image

(odgovor članu neka_noč)
Neposredna povezava do sporočila: 1130
9.11.2010 12:31:56   
katrinka
neka_noc - hvala za glasoveuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu neka_noč)
Neposredna povezava do sporočila: 1131
9.11.2010 20:47:50   
neka_noč
IZVIRNO SPOROČILO: katrinka

neka_noc - hvala za glasoveuser posted image user posted image user posted image user posted image

Kar NN napiši drugič. user posted image   Sicer pa - ni za kaj. user posted image

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 1132
9.11.2010 20:47:55   
mkbk
ooo..neka noč in aglaia, v istem dnevu, sa mi zdi! lepo lepo. user posted image user posted image

Mene pa danes jajca zvijajo za znoret. Odkar sem taprvič rodila imam ovulacije za popenit in morm prav lekadol vzet. Zdle se grem vležt, ker sm clo uspela oba pamža spakirat spat že mal čez 8, s tem da smo začel s spalno proceduro (od kopanja do pravljice) že 18.45. Halooooo a se lahko kr tuki ožamem user posted image . Kuhna pa naj počaka, da jo bo sšucal hm, kdo že, ne vem pa ta moment mi ni mar...mogoče pol k lekadol prime...user posted image

papa

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 1133
9.11.2010 20:48:35   
mkbk
nekanoč je gooooor! user posted image

< Sporočilo je popravil mkbk -- 9.11.2010 20:55:06 >

(odgovor članu mkbk)
Neposredna povezava do sporočila: 1134
9.11.2010 20:51:58   
mkbk
ej, nn, moj pamž se tud miljavžentkrat hoče dojit kakšno noč...sam ji ne dam tolkrat kt bi ona, tam nekje2x, max 3x ji dam, ostalo je pa luksuz k ga izvajam podnev, pa se more čmrla kr z dudo zadovoljit. Mi je prav žal. Zdaj je itak že tok smotka, da je ne morm več dojit leže. Beda. In potem p noči tam ždim, ko en kreten, ker včasih je blo bl simpl, sm se ulegla pa tamalo na joško pa sm lahko še mau zakinkala zraven...

< Sporočilo je popravil mkbk -- 9.11.2010 20:54:46 >

(odgovor članu mkbk)
Neposredna povezava do sporočila: 1135
10.11.2010 4:50:29   
bcljka
Sem Barbara, študentka 4. letnika Fakultete za šport v Ljubljani. Za raziskovalno nalogo pri predmetu Sociologija športa 2 z naslovom, Športno udejstvovanje mladih mamic (mamice do 1. leta po porodu), bom preučevala povezanost vadbe pred nosečnostjo z vadbo po porodu. O vadbi po porodu namreč obstajajo različna mnenja, hkrati pa ni veliko napisanega.
Lepo Vas prosim za Vaše sodelovanje. Zagotavljam Vam zaupnost podatkov, kajti podatke bom uporabila izključno v namen raziskovalne naloge.
Anketo rešite tako, da dopišete ali pa označite ustrezno polje (polja) pred željenim odgovorom.
ANKETA JE V TREH LOČENIH DELIH. Prosim da rešite vse tri posamezne dele, kajti le tako bodo podatki uporabni.
Za sodelovanje se Vam že v naprej najlepše zahvaljujem!
[color=#800080 size=3]http://polldaddy.com/s/2CD34DC482DBD22F
[color=#800080 size=3]http://polldaddy.com/s/9EA40834C65E7B33
[color=#800080 size=3]http://polldaddy.com/s/50A091EA8AFB13CB

(odgovor članu mkbk)
Neposredna povezava do sporočila: 1136
10.11.2010 8:45:32   
katrinka
IZVIRNO SPOROČILO: neka_noč

Kar NN napiši drugič. user posted image   Sicer pa - ni za kaj. user posted image

hehe...bom

evo:
za danasnje glasove

(odgovor članu neka_noč)
Neposredna povezava do sporočila: 1137
10.11.2010 9:04:59   
anajrim

hehe...bom

evo:
za danasnje glasove

Glas oddan

Nik 24.10.2007
Tadej 14.7.2010

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 1138
10.11.2010 14:16:59   
katrinka
IZVIRNO SPOROČILO: anajrim

hehe...bom

evo:
za danasnje glasove

Glas oddan

pridna sraka...hvalauser posted image

(odgovor članu anajrim)
Neposredna povezava do sporočila: 1139
11.11.2010 8:54:10   
katrinka

za danasnje glasove,hvala

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 1140
11.11.2010 14:07:50   
živa
A jutri katera pride Pod vodo? Meni se bo scufal za računalnikom in prav potrebujem en babji čvek.

Lp,

živa

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 1141
11.11.2010 20:04:44   
anajrim
Mene ne bo ker je bil Tadej bolan!

Nik 24.10.2007
Tadej 14.7.2010

(odgovor članu živa)
Neposredna povezava do sporočila: 1142
11.11.2010 22:03:37   
Masha_M
Jaz dvomim, da se bo katera še prikazala. user posted image Glede na njihov odnos, vihanje nosu in zvijanje z očmi, kljub temu, da smo jim vsak petek pustile kar precej ojrof, bodo vsaj mene tam težko še videli. Bo treba sčasoma poiskat drugo lokacijo...

(odgovor članu anajrim)
Neposredna povezava do sporočila: 1143
11.11.2010 22:29:51   
marjanaj
Dan! Oziroma zdaj ze vecer.

Koncno imam malo casa za kaj napisat. Ne vem kaj je Tiborju, ampak on bi samo spal in spal in spal. No ja, to je dobro zame, saj se ne pritozujem. user posted image  In ko spi, je to ponvadi kar urco in pol cez dan. In to veckrat user posted image .

Drugace pa je bil v Dubrovniku full priden. Zdaj sem prepricana, da imamo zlatega otroka. 10 urno pot (7 ur dejanske voznje in 3 urce postankov) je premagal k ta velik. Malo je spal, malo sva se igrala, malo smo se pa ustavili in sprehodili naokoli. Vikend je minil, kot bi mignil. Se pa drugace tam takoj loci, kdo je domačin in kdo je turist. user posted image  Vsi domačini hodijo zdaj naokoli v bundah, turisti pa v kratkih rokavih. Ja no, če je pa 20 stopinj in sonce žge ze ob 8h zjutraj na kavici! Odlicno. 

A jutri ne bo nobene v City Park? Jaz bom pa ravno tam, pa sem mislila kaksno kavico spiti z vami. user posted image   Mogoče, če zamenjamo lokacijo in se dobimo spodaj v Rustiki, tam je veliko prostora in lahko damo tudi mize brez problema skupaj? No jaz bom vsekakor tam okoli 11.30. Upam, da katera pride, da ne bom sama pila kavico (in se basala s sladoledom). user posted image  

Za zjutraj se mi je pa ob 9h napovedala patronazna. Me je zadnic poklicala in se opravicila, ker bi me naceloma morala obiskat med 4 in 6 mesecem enkrat, pa se patronazne niso uskladile baje med sabo. No, mi pa imamo zdaj ze 7 mesecev. user posted image  Pa me vprasa kako smo kaj in ce smo ze probali kaksno GH. In ji povem nas jedilnik, da smo skoraj kompletno ze na GH in ji med vrsticami nekako povedala, da se ji ni treba oglasit. Pa me je prosila, ce se lahko vseeno oglasi na obisk, da me obkljuka na seznamu, ker se boji, da če ne bodo hodile naokoli, da jim lahko ukinjejo te obiske user posted image  No prav, pa sem ji rekla, da se lahko oglasi. Me prav zanima, kaj bo jutri rekla na vse skupaj. user posted image

Kaj torej pravite jutri na Rustiko? Bo katera v City Parku?

(odgovor članu Masha_M)
Neposredna povezava do sporočila: 1144
11.11.2010 23:10:50   
živa
Marjanaj, jaz sem takoj za kavo, pa ok. 11:30 mi je super, ker mi ponavadi med 9h in 10h mezinček zaspi in se menda do takrat tudi že zbudi. Te pokličem dopoldne.

Lp,

živa

(odgovor članu marjanaj)
Neposredna povezava do sporočila: 1145
11.11.2010 23:19:25   
marjanaj
Živa zmenjeno!
Poklici me.

(odgovor članu živa)
Neposredna povezava do sporočila: 1146
12.11.2010 7:44:56   
katrinka

srake prosim za vase glasove,hvala
lep dan zelim

(odgovor članu marjanaj)
Neposredna povezava do sporočila: 1147
13.11.2010 7:40:56   
katrinka

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 1148
15.11.2010 11:08:26   
tanika1
Hej!
Čist na kratko se javljam po dolgem času, pa sej vidim, da zadnje čase tud ostale niste kej preveč aktivne.
No s P sva bla pol še dvakrat v bolnici, ker je spet bruhal, enkrat celo kri. Ma sploh ne vemo zakaj, pol niso več dokazal nobenga virusa, ampak spet je rabil infuzijo.
Sej na pediatrični mu je ratala že prvič nastavt, sam pol smo bli pa enkrat v Nm, tam jim je pa ratalo šele desetič, ampak ob tem se ti pa res srce trga, ko ga tko namatrajo, pa on joka, pa še ven te pošljejo, mislilm, pol je mož znoru in končno so pol poklicale anesteziologinjo, da mu je ona nastavla kanal, ne vem zakaj je niso že prej. Pol smo sumil, da bruha zarad alergije, ker je mel nazadnje tud urtike, tko da sm bla pol še jst na dieti, pa na teži ni v enem mescu nič pridobil. Pediatrinja me je prepričvala, da mu moram dat aptamil, ampak bolj ko sem ji govorila da po njem bruha in mu ga tud slučajno ne bom dala, bolj je ona govorila da mu ga moram. Mah bla sem čist razočarana nad njo. Pol sm pa itak nardila po svoje. Samo bolj pogosto sem ga dojila, pa več pila, pa je blo vse vredu.Pa gosto hrano sva začela uvajat spet od začetka, da bi ugotovila na kaj je alergičen.
Pol sva ga pa peljala še na Bicom, kjer so rekel, da sploh ni alergičen, ampak nej bi mel še vedno mal virusa v sebi, pol je mel tam še dve terapiji in od takrat je boljše, spet rad je, tud na teži zdej lepo pridobiva.
Pa da ne bom samo jamrala, je zelo živahen, tud minuto ni pri miru, že več kot en mesec se plazi nazaj, , kakšen mesec se pa tudi na noge postavlja in ziba naprej in nazaj, pa zdej mu že rata, da se tudi malo naprej premakne, mislim da bo začel vsak čas aktivno kobacat, sam pol ga pa res ne bomo mogl več ustavt. Pa sej je prov tko. Pa čist je navdušen ko vidi dojenčke, ma dve malo mlajši sestrični in je čisto navdušen, ko ju vidi.
Nič se šibam učit, dokler še spi, ker bi rada do konca leta diplomirala, upam, da bo ratal.
Lepo se mejte

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 1149
15.11.2010 12:12:39   
katrinka
glasujte prosim, hvala

(odgovor članu tanika1)
Neposredna povezava do sporočila: 1150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Kako je v resnici imeti dva otroka, mlajša...
Pripnite ta dvojni voziček in se pripravite na divjo vožnjo. Dobra je.

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.