Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarke 2011 II.del 8.11.2010 13:34:21
|
|
|
|
Patrisha
|
IZVIRNO SPOROČILO: sara1986 http://www.ringaraja.net/materinska_sola/dianatal-gel-olajsa-porod_33.html Če se bo tkole parkrat odrinil in vn padel, bo super eheheh ko bi le ja!! stane cca 100 €to mi je sodelavec povedal, ker so mu ponujali v lekarni ko je su z zeno po neke tablete :) ( sparajo glih ne, ne ) tamy82 mhm, hvala! evo zdaj sem se zbudila! ucenje pa tako, spala sem ko top 2 h! dokler se nisem spravla na hrbet in evo fasala granato, da me je iz postle vrglo :) napa pikica pa res ne mara, da spim na hrbtu zdaj pa res se morem malo ucit it :D muca5 dobrodošla med nami!
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 II.del 8.11.2010 15:09:09
|
|
|
|
zmajči25
|
Ojla, punce! Sicer nisem nosečka (smo že odpravili), a imam od moje dojenčice cel kup oblačilc št. 56 in 62 za podarit. Torej, če katera februarka potrebuje cotke za punčko, ki bo rojena februarja, jih z veseljem kateri podarim. Javite se na ZS. Pa lepo nosečnost vam želim!
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 II.del 8.11.2010 15:22:20
|
|
|
|
hayabusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: zmajči25 Ojla, punce! Sicer nisem nosečka (smo že odpravili), a imam od moje dojenčice cel kup oblačilc št. 56 in 62 za podarit. Torej, če katera februarka potrebuje cotke za punčko, ki bo rojena februarja, jih z veseljem kateri podarim. Javite se na ZS. Pa lepo nosečnost vam želim! sicer ne nucamo ampak se mi full lepo zdi
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 II.del 8.11.2010 15:25:48
|
|
|
|
hayabusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: sara1986 http://www.ringaraja.net/materinska_sola/dianatal-gel-olajsa-porod_33.html Če se bo tkole parkrat odrinil in vn padel, bo super Tole zgleda malo preveč fajn da bi bilo res Evo če smem prosit tiste ki hodite v MŠ, dajte vprašat babice ki tam predavajo če majo že kake izkušnje s tem gelom.
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 II.del 8.11.2010 18:12:38
|
|
|
|
mateyci
|
Mišyka: Na Partisu. Režiser pa je Thomas Balmes.
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 II.del 8.11.2010 18:23:52
|
|
|
|
Patrisha
|
IZVIRNO SPOROČILO: hayabusa IZVIRNO SPOROČILO: sara1986 http://www.ringaraja.net/materinska_sola/dianatal-gel-olajsa-porod_33.html Če se bo tkole parkrat odrinil in vn padel, bo super Tole zgleda malo preveč fajn da bi bilo res Evo če smem prosit tiste ki hodite v MŠ, dajte vprašat babice ki tam predavajo če majo že kake izkušnje s tem gelom. bom se jaz pozanimala pr eni babici ( sicer to pravim ze kak mesec ) :) morem se prvo na obisk povabit, sicer je punca v 2 mesecu in je ful svohna, tako, da glih cez kak mesec se bom nacrtala tam in napisem izcrpno porocilo!
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 8.11.2010 19:04:46
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 II.del 8.11.2010 19:10:33
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: vipercat dobro jutri punce moje Draga moja, upam, da se z dragim čim prej pomenita in uredita stvari. Hudič je, ko nas drugi izčrpajo, znašamo se pa na domače. BTW, mi je padlo v oči, da si se na današnji dan pred 3 leti včlanila na RR. Torej, vse naj naj ob obletnici!
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 II.del 8.11.2010 19:11:59
|
|
|
|
Tisia
|
kar nekaj nagaja ta povezava in nikakor ne morem poslati tale odg. glede dianatal gela, m.sestra v M.Š. je rekla da nimajo še izkušenj ker je šele z m.majem v prodaji in stane malo več kot 100 eur...tako da mi bomo zdrsnili ven kar po naravnem postopku brez dodatkov
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 II.del 8.11.2010 19:35:49
|
|
|
|
trsica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Patrisha IZVIRNO SPOROČILO: hayabusa IZVIRNO SPOROČILO: sara1986 http://www.ringaraja.net/materinska_sola/dianatal-gel-olajsa-porod_33.html Če se bo tkole parkrat odrinil in vn padel, bo super Tole zgleda malo preveč fajn da bi bilo res Evo če smem prosit tiste ki hodite v MŠ, dajte vprašat babice ki tam predavajo če majo že kake izkušnje s tem gelom. bom se jaz pozanimala pr eni babici ( sicer to pravim ze kak mesec ) :) morem se prvo na obisk povabit, sicer je punca v 2 mesecu in je ful svohna, tako, da glih cez kak mesec se bom nacrtala tam in napisem izcrpno porocilo! Menda ga v KR porodnišnici uspešno uporabljajo.
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 II.del 8.11.2010 19:43:52
|
|
|
|
FoxyLady
|
Čer! ja tole z dianatal gelom pa pokažejo da gre na hitro,sam cena je pa tudi lepa . Ampak jz sm se odločla zs popolnoma naraven porod,če sm prvič dala čez in to z umetnimi popadki,ki so hudi ko ,potem bom tega tud.edino če me ne bo čakal CR. Takrat bom pa imela spiralno anastezijo,da bom budna ko pride moja druga princeska na svet. Danes,pa niste tako zgovorne,kot ponavadi,zgleda nas je vse vreme malo polenilo
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 II.del 8.11.2010 21:12:24
|
|
|
|
Nina33
|
Čer! Vipercat, čimprej naj se vse porihta . Hayabusa, kako miška? Dianatal gel baje v KR P kupiš "po potrebi" - kolikor ga pač rabiš . Učinkovitost? Proizvajalec trdi, de odlična . Če druzga ne, dobr sprazni tošl . Dons niste nč kej zgovorne, ste bl leteče al kuko? No, kt smo glih pr tem : Ženske so pravi angeli! Tudi če jim kdo zlomi krila, letijo dalje. Eh, še slikici bi morali biti, v predogledu sta še bili . No, vsaj objavilo je, sem tole enkrat že pisala, pa me je samo ven vrglo in nič popravilo . Mogoče pa zato tako zatišje, se mi zdi, de je že čez dan, ko sem samo mal pokukala, neki škripalo .
< Sporočilo je popravil Nina33 -- 8.11.2010 21:22:07 >
|
|
RE: Februarke 2011 II.del 8.11.2010 21:27:38
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: hayabusa IZVIRNO SPOROČILO: sara1986 http://www.ringaraja.net/materinska_sola/dianatal-gel-olajsa-porod_33.html Če se bo tkole parkrat odrinil in vn padel, bo super Tole zgleda malo preveč fajn da bi bilo res Evo če smem prosit tiste ki hodite v MŠ, dajte vprašat babice ki tam predavajo če majo že kake izkušnje s tem gelom. Naša ga je malo s posmehom predstavila. Rekla je, da so delali raziskave samo na mamicah, ki so prvič rodile in torej niso imele s čim primerjat-lahko, da bi bilo brez gela isto. Pravi, da je v Postojni precej ceneje, ker ga dobiš tam ampak, da se boji, da ga pol porabijo za 5 in ne samo 1 mamico. Drugače pa sam porod tudi brez gela, če ni kakšnih komplikacij, poteka približno tako. En popadek gre ven glava, drugi popadek pa še vse ostalo-torej par minut. Tisto prej, hm, tisto prej je pa !!! Popadki pred porodom, ko se odpiraš, namreč!
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 II.del 8.11.2010 21:35:21
|
|
|
|
hayabusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: meta21 En popadek gre ven glava, drugi popadek pa še vse ostalo-torej par minut. Tisto prej, hm, tisto prej je pa !!! Popadki pred porodom, ko se odpiraš, namreč! Saj to sem tud jaz razmišljala. Meni je muka do poroda, to ko "gre otrok ven" sploh ni tako hudo (če ni kakih komplikacij). Sem tud jaz mela umetne popadke tako da ne vem glih zakaj bi bil ta gel uporaben, če gre vse normalno itak gre, če ne je pa je po moje tudi z gelom. IZVIRNO SPOROČILO: Nina33 Hayabusa, kako miška? Hvala za vprašanje, dans proslavljamo ker je po treh dneh končno bila brez vročine jutri imama kontrolo pa še žaube ki nam jih je d3lfink4 priporočala smo naročili v glavnem, je bil boljši dan kot je zjutraj zgledalo da bo
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 II.del 8.11.2010 21:42:51
|
|
|
|
Nina33
|
IZVIRNO SPOROČILO: hayabusa Hvala za vprašanje, dans proslavljamo ker je po treh dneh končno bila brez vročine jutri imama kontrolo pa še žaube ki nam jih je d3lfink4 priporočala smo naročili v glavnem, je bil boljši dan kot je zjutraj zgledalo da bo Super ! Jaz sem rodila "brez vsega", pojma nimam (HB) kakšni so umetni popadki, ne vem kako razni "olajševalci" bolečin primejo - in upam, de mi tut ne bo treba vedet: računam na to, de gre v drugo ponavadi še hitreje (in lepše) kot prvič . Upam, de bo (vsaj) neki dobrga od te moje "ohlapnosti", ki je še ostala od prvič .
|
|
RE: Februarke 2011 II.del 8.11.2010 21:45:06
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nina33 računam na to, de gre v drugo ponavadi še hitreje (in lepše) kot prvič . Upam, de bo (vsaj) neki dobrga od te moje "ohlapnosti", ki je še ostala od prvič . A bi bil tole tudi klub? Se včlanim!
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 II.del 8.11.2010 21:52:12
|
|
|
|
Nina33
|
IZVIRNO SPOROČILO: meta21 IZVIRNO SPOROČILO: Nina33 računam na to, de gre v drugo ponavadi še hitreje (in lepše) kot prvič . Upam, de bo (vsaj) neki dobrga od te moje "ohlapnosti", ki je še ostala od prvič . A bi bil tole tudi klub? Se včlanim! Jaa, naj bo klub .
|
|
RE: Februarke 2011 II.del 8.11.2010 22:16:24
|
|
|
|
valek
|
Živjo punce... se spet malo javljam...smo čez vikend nabavili novo posteljico (belo) zaa 89 € v Ikeji, je zelo lepa...in ni mi žal....zraven smo kupili še vse dodatke ki sodijo zraven,...posteljica je že sestavljena....jogi in posteljnina pa pride noter nekje v januarju...da se nebo prej prah nabiral..:) v album sem dodala cotike ki jih že imam... lepo se omejte---se jutri kaj javim spet...
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 II.del 8.11.2010 22:36:38
|
|
|
|
HoneybeeMaja
|
Še javljanje z moje strani. Danes smo imeli ponovno kontrolo,žal kot vse kaže se bom tudi jaz pridružila nesrečnemu klubu z nosečniškim diabetesom ,v sredo ponovni test z 100g glukoze (že 50g je šlo tako prekleto težko ),naročili so me tudi na UZ meritev materničnega vratu,pa zaradi diabetesa in dvojčkov me bodo od zdaj naprej obravnavali 1x tedensko v ambulanti za rizične nosečnosti.Nobenih lepih novičk skratka... Kot sem do zdaj prebrala,gestacijski diabetes naj ne bi imel vpliva na plod,razen tega,da je plod ponavadi težji,s tem seveda grožnja za prezgodnji porod,pri ,ta grožnja tako obstaja ves čas. Upam,da se bo karseda dobro izteklo,lep pozdrav vsem skupaj,še posebej članicam cuker kluba .
|
|
RE: Februarke 2011 II.del 8.11.2010 22:40:00
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: HoneybeeMaja Upam,da se bo karseda dobro izteklo,lep pozdrav vsem skupaj,še posebej članicam cuker kluba .
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 II.del 8.11.2010 22:42:06
|
|
|
|
meta21
|
Jaz sem pa zdele po tuširanju opazila, da mam na zunanji strani noge v višini kolen modrice!!! Je možno da so to krčne žile? A to po porodu izgine?
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 II.del 8.11.2010 23:12:58
|
|
|
|
Nina33
|
Krčne žile običajno ne zgledajo kot modrice , vsaj pomoje. So une sorte lohk, ki so kt take tenke žilce prepredene - mogoče to misliš? Glede modric - kaj pa če si se kam ruknila, pa še veš ne? Ker so žilice v bolj švoh rade in hitreje počijo, pa smo (še) hitreje modre vse. Jaz npr. se že od nekdaj skoz nekam butam (večinoma niti ne vem, de sem se) in sem polna modric običajno . Aja, po porodu krčne žile lahko izginejo, oziroma se stanje običajno izboljše, ker ni več tolk pritiska na žile v medenici in nižje. Ni pa nujno . Eh sem pametna, grem rajš tut jaz pod tuš pa spat . Pismo me ven meče . Hb za Ctrl+C.
|
|
RE: Februarke 2011 II.del 8.11.2010 23:13:45
|
|
|
|
Nina33
|
IZVIRNO SPOROČILO: meta21 IZVIRNO SPOROČILO: HoneybeeMaja Upam,da se bo karseda dobro izteklo,lep pozdrav vsem skupaj,še posebej članicam cuker kluba . Se pridružujem z dobrimi željami .
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?