Musty
|
Uf, punce, samo, da je petek! Ta teden sem spet cist crknjena, to je edini pravi izraz. Sem danes sefici rekla, da me v ponedeljek ne bo. Bova sla z mojim k njegovim starsem se mal razvajat. Moja tasca je kr fajn zenska, se razumemo, ze od zacetka se dosti pogovarjam z njo, mi je ogromno pomagala pri selitvi. Mi pa ni vsec njena ideja, da bo prisla k nama zivet za par tednov, ko bo rojen. Ze tako sem se zmenila, da bosta mojadva prisla za 2 meseca na obisk, ampak ne takoj. Sele ko bo star kak mesec, da se najprej mi kot druzina navadimo en na drugega. Ne vem, kako naj tasci to povem, da ne bo uzaljena, ker je res ogromno naredila zame. Jaz o porodu sploh se ne razmisljam, se mi zdi se ful dalec, tako da me niti ne skrbi kej prevec zaenkrat. Se mi pa zdi, da bom ful panicna, ko bo cas za to. Treniram mojega, da vsaj on ohrani mirno kri, ker je bolj skuliran. Tudi jaz naso ze kar poklicem Amalia, sploh zjutraj, ko zacne brcat. Je pa tast zadnjic na kosilu prisel ven s kopico trdih imen tipa Johan, Hans ... nisva nobenmu se povedala za spol in se je moral moj kr mal zadrzat, da ni rekel, da itak ne bo fantek. Uf, sem danes mal mimo udarla, grem raj nazaj delat, lep vikend!
|