|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  176 177 [178] 179 180   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: marčevke2011
5.11.2010 13:35:47   
5ra8
IZVIRNO SPOROČILO: _Sončnica_

Komu moram že rečt za Facebook?

meni, maji1985 ali naji17 pošlji na ZS ime in priimek da te najprej dodamo k sebi potem invajtamo v grupo user posted image

Našega sončka smo dočakali 09.03.2011 ob 19.39!

(odgovor članu _Sončnica_)
Neposredna povezava do sporočila: 4426
5.11.2010 13:37:08   
tanjusi
Komu moram že rečt za Facebook?

5ra8 to ureja, za njo sem 100%, za druge pa ne vem user posted image

ne hodi pred menoj, morda ne bom sledil,
ne hodi za menoj , morda ne bom vodil.
hodi ob meni in mi bodi prijatelj.
(a camus)

Neposredna povezava do sporočila: 4427
5.11.2010 14:13:21   
*piškotek*
IZVIRNO SPOROČILO: _Sončnica_

Ja, *piškotek*, mene je tudi napotil na drugo morfologijo in sem tut 18.11. naročena. To je zihr lahko samo Jeričević, a ne? user posted image Mogoče se vidiva v čakalnici...

Jaaaa, točno ta user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Kdaj pa imaš uro naročeno 18.11.???? Mogoče se pa res srečava?????

------------------------------------
Če sončka ni, sonček bodi ti!
------------------------------------

Neposredna povezava do sporočila: 4428
5.11.2010 18:54:33   
Musty
Uf, punce, samo, da je petek! Ta teden sem spet cist crknjena, to je edini pravi izraz.user posted image Sem danes sefici rekla, da me v ponedeljek ne bo. Bova sla z mojim k njegovim starsem se mal razvajat. Moja tasca je kr fajn zenska, se razumemo, ze od zacetka se dosti pogovarjam z njo, mi je ogromno pomagala pri selitvi. Mi pa ni vsec njena ideja, da bo prisla k nama zivet za par tednov, ko bo user posted image rojen. Ze tako sem se zmenila, da bosta mojadva prisla za 2 meseca na obisk, ampak ne takoj. Sele ko bo user posted image star kak mesec, da se najprej mi kot druzina navadimo en na drugega. Ne vem, kako naj tasci to povem, da ne bo uzaljena, ker je res ogromno naredila zame.

Jaz o porodu sploh se ne razmisljam, se mi zdi se ful dalec, tako da me niti ne skrbi kej prevec zaenkrat. Se mi pa zdi, da bom ful panicna, ko bo cas za to. Treniram mojega, da vsaj on ohrani mirno kri, ker je bolj skuliran.

Tudi jaz naso user posted image ze kar poklicem Amalia, sploh zjutraj, ko zacne brcat.

Je pa tast zadnjic na kosilu prisel ven s kopico trdih imen tipa Johan, Hansuser posted image ... nisva nobenmu se povedala za spol in se je moral moj kr mal zadrzat, da ni rekel, da itak ne bo fantek.

Uf, sem danes mal mimo udarla, grem raj nazaj delat, lep vikend!

(odgovor članu 5ra8)
Neposredna povezava do sporočila: 4429
6.11.2010 7:31:49   
naja17
Dobro jutro...

Vikend je tu in na naši čvekalnici zatišje bo.....

Uglavnem,  mate pozdrave od Olija, spešl za 5rco in Musty user posted image ....

Šibam delat za tri urce, pol pa spet torta user posted image ... Mnjami.... No in iz tega razloga, vas pozdravlja J.LO....

Lep vikend user posted image ....

(odgovor članu Musty)
Neposredna povezava do sporočila: 4430
6.11.2010 9:35:18   
5ra8
IZVIRNO SPOROČILO: naja17

Dobro jutro...

Vikend je tu in na naši čvekalnici zatišje bo.....

Uglavnem,  mate pozdrave od Olija, spešl za 5rco in Musty user posted image ....

Šibam delat za tri urce, pol pa spet torta user posted image ... Mnjami.... No in iz tega razloga, vas pozdravlja J.LO....

Lep vikend user posted image ....

jutrooooo

wiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii oli me pozdravlja user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

naja je blo fajn? user posted image

jst bi šla res tud na en tak koncert, al pa gibota...bemo zakaj bliži k men ne pride user posted image user posted image

drgač pa vse ki danes delate, naj vam čimprej mine.

kaj bom danes delala ne vem, morm mal spise začet pripravljat za user posted image ker bom očitno kr neki stvari dobila. stolček za hranjenje...aja pa pa svakinja mi bo dala uno stajco, tako ko smo ze mi imel...po moje glih ene 30 let stara, okrogla.....pa ne vem...jst sm mela namen kupit itak prenosno postljco, pa obenem se za to uporabljat....ker ce bomo tko km sli gre pol postljca z nami pa je. user posted image

(odgovor članu naja17)
Neposredna povezava do sporočila: 4431
6.11.2010 12:06:19   
tanjusi
Pozdravljene , tiste ko bote v teh dveh dneh kaj prišle na to temo ...
V glavnem pri meni nič posebnega, bla sem že v trgovini, kosilo se kuha, pa ta mali je po ne vem kolkih letih že po moje, dobil dve vzgojni čez ta zadnjo, me je dolgo prosil , malo preveč je postal predrzen, sicer mi je zdaj že žal pa po moje mene bolj boli kot njega ... on je že itak pozabil, se mi je opravičil in pocartlal ...

Drugače pa ful me je par dni pekla nožnica, zunaj (ma skoz je nekaj -ali izcedek sumjivih barv, ali pekoča nožnica) pa sem si par dni z jogurtom mazala pa ni zaleglo sploh, snoči sem si pa izdatno z canestenom namazala in je bolje , pri Pušenjaku sem videla da tudi alkagin priporoča v takih primerih , samo morem do lekarne prit...

Aja! Naja torej si uživalauser posted image ... ma jaz dobim od brata karte za Spevov koncertuser posted image - tam poje , pa ne vem če bom pri volji it, čeprav navadno je še kar žur narodnozabavne glasbeuser posted image , najboljš je blo ko so meli goste klapo Maslinauser posted image ... bom še vidla kake bom volje user posted image

(a camus)

(odgovor članu 5ra8)
Neposredna povezava do sporočila: 4432
6.11.2010 12:56:31   
Musty
Naja, upam, da si ful uzivala!

Moj iPod je  v glavnem napolnjen  z njegovimi pesmimi.

Mene pa spet daje nespecnost, pa kr neki za sluzbo tipkam in cakam, da me bo vzelo...

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 4433
6.11.2010 15:35:04   
SaMaa
Pozdravljene,

danes ni pa niker sončka, pa tako so ga napovedovali. user posted image

Drugače pa danes bebica na polno brca, kaj bo šele zvečer. Kile gredo tudi precej gor, sem že na +6 kg, apetit pa ostaja- mnajmi mi je še vedno čokolada.

Evo sedajle pa še počakam, da se barva na laseh dokočno prime, drug teden pa šibam še k frizerju.

Ali bo šla katera na martinovanje?

Lep vikend.

(odgovor članu Musty)
Neposredna povezava do sporočila: 4434
6.11.2010 17:23:37   
inia
Da se še jaz malo javim. Čestitke vsem za uspešne preglede.

Pri nas tudi user posted image  brca kot nora. Ko moja otroka data roko gor prav čutita takšno dela. Se jima ful dopade user posted image
Danes smo šli tudi po voziček, sem ga nekaj ceneje dobila in smo ga kar vzeli.

Jaz pa v porodu, da bo kaj prej niti ne razmišljam. Mene skrbi bolj porod sam. Me je tako strah, da kar brezveze. Ko se spomnim kako je bilo, ko sem prvič pla rodit me je kar groza kako bo zdaj. Ampak se tolažim, da ko bo treba it bo tako treba.

Tanjusi jaz imam Multi Gyn in tudi pomaga. Mislim, da je nekaj podobnega kot Alkagin.

Mi smo danes še imeli sonček cel dan. In fajn toplo je bilo.

(odgovor članu SaMaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4435
7.11.2010 7:45:09   
SaMaa
Dobro jutro,

no vsaj enkrat sem prva user posted image  razlog je pa čisto preprost: ne morem več spat. Ritem spanja mi je naprej pokvaril premik ure, sedaj pa še tole vreme. Pa očitno se bo dež vlekel čez ves teden.

Jutranjo telovadbo v trebuščku smo že imeli, sedaj pa mi v želodcu že pošteno kruli, tako da bo treba pripravit en dober zajtrk. Pa še danes imava z mojim obletnico user posted image

No lepo nedeljo vam želim.

(odgovor članu inia)
Neposredna povezava do sporočila: 4436
7.11.2010 8:08:50   
Akilene
Dobro jutro!

Tudi jaz že 2 uri bedim...zbudil me je krč v nogi, sedaj pa krumpam ko ena bica...user posted image  le kaj še bo do marca?

Ja, menda bo dež cel teden, ahhhhhhh....

"Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls."

(odgovor članu SaMaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4437
7.11.2010 9:52:52   
naja17
Jutro....

Evo mene , po dolgem času spala do 9h, sam sem šla tud po dooooooolgeeemmmm času spat ob 1h-2h zjutraj...

Akilene in ostale, ki imate probleme s krči in prebavo - šumeče tablete magnesol user posted image ... Jaz imam s krči probleme že leta, s prebavo tudi, ampak me do zdej ni nič tko motlo, zdej pa sprobavam take zadeve in magnesol pomaga, končno sem šla na wc user posted image ...

brcike - pri nas so žuri predvsem zvečer, čez dan bi pa vsi tko radi čutli, pa sam takrt brcne, ko kdo odmakne roko... že zdej je žleht user posted image ...

nedelja - ne grem nikamor in nobenih obiskov! user posted image  No, grem na južno k tastu in tašči, to itak vsako nedeljo, sam mal moram bit pa tud doma hudiča in to sama z možem, ne pa da naju je povsod dost, pa skos puna kuča... Upam, da mi rata user posted image ,  mi je lih BF rekla, da če znam komu rečt ne, pa  počivat mal? Khm, kaj to user posted image

Uglavnem lepo nedeljo vsem!

(odgovor članu Akilene)
Neposredna povezava do sporočila: 4438
7.11.2010 10:07:42   
tanjusi
Za krče je dober tudi kalcij ...
Brce, ha moja je bla včeraj popldne precej aktivna , smo šli na obisk pa sem jaz vozila in je mala skozi žurala , očitno ji je bil tudi pas malo napoti user posted image , pa tudi zvečer ko sem šla spat je mela žur... mi je pa uspelo, da sta tudi ta mala čutla gibe , ker navadno tudi neha brcat, ko bi še kdo rad videl ...lumpauser posted image

Drugače , pa kakšen recept proti bolečinam v križu zjutraj - mogoče kak predlog user posted image

(a camus)

(odgovor članu naja17)
Neposredna povezava do sporočila: 4439
7.11.2010 10:17:07   
maja1985
Pozdravljene!

Pri meni je bila spet za nič noč ... premetavala sem se sem in tja, vse me je bolelo, al križ al noge al trebuh ... skratka ... user posted image Slabo mi je pa tak, da ne vem, kaj bi sama s seboj ... počutim se tak, kot sem se prve tri mesece user posted image Jutri imam pa še cuker test ... bljek user posted image Nekaj mi povejte ... lahko pijem vodo zjutraj preden grem na test? Ker drugače bom skup padla ... že tak ne vem, kak bom tam zdržala user posted image

Kaj boste danes počele? Jaz sem obesila že eno rundo perila, zdaj grem pa posesat, po tleh pomit, kopalnico sčistit, potem pa počivat ... upam, da ne padem vmes skup ... mam tak čudn filing. Za kosilo bo pa kar pica. Pa pri vas?

Lep dan!

Aljaž 15. 12. 2004
PDP 2. 3. 2011

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 4440
7.11.2010 10:27:13   
Akilene
Za krče v nogi bom poskušala še s kalcijem, Magnesol pa itak jemljem, pa bom povečala res na 3x na dan, kot mi je svetoval ginekolog. Za križ bi ti tanjusi mogoče predlagala povšter med noge, ko ležiš - meni pomaga...pa mož naj pridno masirauser posted image . Maja1985 javi kako bo potekalo na cuker testu, jaz grem pa v torek. Meni so rekli, da moram biti tešč. naja17 - uživaj, ko ti ni treba kuhat v nedeljo, potem pa izklopi telefon, zakleni vrata in uživaj z dragim...
Boste imele martinovo kosilo? jaz sem dala v peč krače+krompir+kurje prsi (zame), zraven pa rdeče zelje, solata in deci rdečega (za kri) na vrh :). lepo bodite!

"Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls."

(odgovor članu maja1985)
Neposredna povezava do sporočila: 4441
7.11.2010 10:32:47   
emilija2008
Cuker test- če imaš tistega 50 g , lahko na tešče piješ vodo, potem v času ene ure,ko čakaš, da ti bodo vzeli kri pa ničesar.  Jaz imam jutri 100 g- tri urnega, me je kar strah, ker se jim pred leti skoraj skup zlezla, sem že vse črno vidla.... user posted image  Vmes seveda ne bi smela piti vode, ampak mi jo je sestra sama ponudila, da sem prišla k sebi. Ampak povišan KS je kljub temu pokazalo..user posted image

(odgovor članu Akilene)
Neposredna povezava do sporočila: 4442
7.11.2010 10:35:04   
tanjusi
Akilene ! Ti si rekla da ti trebuh otrdeva, kako pogosto pa to? meni se zdi da se mi tak enkrat na dan to zgodi, prej niti opazla nisem, pa tudi zdaj nisem čist prepričana, a je to to ...samo enkrat je blo zlo očitno ...
Ma sem brala da ni panike, glede tega otrdevanja, če se spodaj nič ne dogaja(odpiranje pa to) Kak pa naj jaz vem a se kaj dogaja ali neuser posted image ...

(a camus)

(odgovor članu Akilene)
Neposredna povezava do sporočila: 4443
7.11.2010 11:18:45   
maja1985
Ima mogoče katera kak fajn recept za testo za pico?

Aljaž 15. 12. 2004
PDP 2. 3. 2011

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 4444
7.11.2010 11:36:07   
SaMaa
Maja1985 evo, jaz sem ravno včeraj delala po tem receptu (mojem iz glave): eno kvas kocko raztopiš v 1,5 dcl toplega mleka in dodaš moko tako, da se zgosti (ne sme biti preveč tekoče, ne preveč trdo). Zmešaš in pustiš 10 minut vzhajati. Nato v daš v drugo posodo ene 2 dcl toplega mleka in 1 dcl vode, malo soliš in dodaš vzhajani kvas. Vse skupaj zmešaš in dodajaš moko (30-40 dag) po občutku tako, da je testo še vedno mehko. Jaz potem ne vzhajam več. Razvaljaš po pladnju in naložiš s poljubnim nadevom.

Sedaj pa šibam delat telečje zrezke . user posted image  Juhca se kuha, krompir pa tudi.

(odgovor članu maja1985)
Neposredna povezava do sporočila: 4445
7.11.2010 12:01:33   
5ra8
IZVIRNO SPOROČILO: maja1985

Ima mogoče katera kak fajn recept za testo za pico?

jst user posted image
samo ne vem, po moje si do zdele že nardila pico user posted image

(odgovor članu maja1985)
Neposredna povezava do sporočila: 4446
7.11.2010 12:04:14   
5ra8
pri nas bo pa martinova pojedina, mami kuha, jst sem samo zadolžena za sladico, bo pa jabolčna pita z orehi. mmmm že diši user posted image

(odgovor članu 5ra8)
Neposredna povezava do sporočila: 4447
7.11.2010 12:08:53   
maja1985
Nisem še ... se še nisem uspela spravit, ker se počutim za en d*** user posted image

Mi bomo imeli pa naslednjo nedeljo martinovo pojedino.

Aljaž 15. 12. 2004
PDP 2. 3. 2011

(odgovor članu 5ra8)
Neposredna povezava do sporočila: 4448
7.11.2010 13:54:32   
Tira
Ojla punce!

Da se vam po doooolgem času še jz javim. Pri nas poteka vse normalno, malo me edino na čase skrbi, ker še vedno ne čutim user posted image  Sicer je moj PDP 31.3. Sina sem začutila šele v 22. tednu in se s tem tolažim. Drugače sem pa ful utrujena in spodaj v trebuhu me boli, pomoje se vse razteza.
Zredila se še nisem nič, celo 1 kg sem do sedaj shujšala... sicer imam pa dovolj zaloge od prej user posted image  Dobila sem tudi že Retafer tablete za železo.

Nisem še slišala, da Magnesol pomaga tudi pri prebavi... bom poizkusila. Drugače pa komaj čakam morfologijo... še dva tedna user posted image

(odgovor članu maja1985)
Neposredna povezava do sporočila: 4449
7.11.2010 15:48:53   
naja17
IZVIRNO SPOROČILO: tanjusi
Aja! Naja torej si uživalauser posted image ... ma jaz dobim od brata karte za Spevov koncertuser posted image - tam poje , pa ne vem če bom pri volji it, čeprav navadno je še kar žur narodnozabavne glasbeuser posted image , najboljš je blo ko so meli goste klapo Maslinauser posted image ... bom še vidla kake bom volje user posted image

Nič razmišljat, kar žurat user posted image ....

IZVIRNO SPOROČILO: tanjusi

Drugače , pa kakšen recept proti bolečinam v križu zjutraj - mogoče kak predlog user posted image

Recept: dragi naj ti pusti 50 € na mizi in pojdi na masažo user posted image ... To sem jest svojemu rekla, k me je kao masiral...

IZVIRNO SPOROČILO: Akilene

naja17 - uživaj, ko ti ni treba kuhat v nedeljo, potem pa izklopi telefon, zakleni vrata in uživaj z dragim...

Boste imele martinovo kosilo?

Ja, mi mamo pa vsako nedeljo pr tastu in tašči kosilo. To  mi je ful lepo. Pride še od mojga sestra, super se zastopmo in je res fino.

In JAAAAAA martinovo kosilo je blo... So se mi že 2 tedna sline cedile po tem: pečena raca + pišče + rebra + najboljši mlinci na svetu + hruške z brusnicam + radič... user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Tira

Nisem še slišala, da Magnesol pomaga tudi pri prebavi... bom poizkusila.

Jaaaa, pomaga preverjeno, jest sem šla že četrti dan zapored, kar po moje v življenju nisem šla user posted image ...

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 4450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  176 177 [178] 179 180   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  176 177 [178] 179 180   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?