|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  154 155 [156] 157 158   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mariborčanke 14. del
6.11.2010 14:53:36   
sami0804
IZVIRNO SPOROČILO: matcar

IZVIRNO SPOROČILO: katy83

Mislim,da bojo kr 3-je ostali.user posted image

pridem vsa vesela k mojim Mariborčankam in vidim:  Kaaaaaaaaaaaaaj?  user posted image user posted image

Ja,sem se odločla,da grem na splav,ker enostavno nimam več živcev in volje se sama z vsem za zjezat.Me pa zanima,kak bo moj reagiral,ko mu bom povedala.Mi je pa ful hudo že zdaj,ker sem ful proti splavom že od nekdaj.user posted image user posted image user posted image

Uf ,sem si oddahnila zdaj...sem se že vstrašila,da je kaj narobe z nosečnostjo...
Glej,po moje ti hormoni delajo s puno paro in te misli o splavu izvirajo iz tega.Verjamem,da se bo vse porihtalo in boš spet na trdnih tleh.Kot pa ti je že katy napisala,podpiramo te v vsakem primeru,čeprav si skoraj upam napovedat,kak se boš odločilauser posted image .

< Sporočilo je popravil sami0804 -- 6.11.2010 14:58:07 >

http://www.ringaraja.net/clanek/podprite-mamico-janjo-pri-posvojitvi-dvojcic_3182.html

http://www.facebook.com/home.php?sk=lf#!/pages/Zbiranje-podpisov-Za-otrocka-gre/135343546502939?ref=mf

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 3876
6.11.2010 14:57:42   
sami0804

Hvala vama za tolažbo,res.user posted image user posted image user posted image Samo je pa tak,da se nabira pri meni en cajt,pol pa orng vun vdari,pa kozlarije kvasim.Ne vem,bom še premislila,pa se zmenla z njim,ker to več nikamor ne pelje.user posted image

Evo,to je prava beseda...po mizi vdarit,pa deda skomandirat...saj znaš,caricauser posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image

http://www.ringaraja.net/clanek/podprite-mamico-janjo-pri-posvojitvi-dvojcic_3182.html

http://www.facebook.com/home.php?sk=lf#!/pages/Zbiranje-podpisov-Za-otrocka-gre/135343546502939?ref=mf

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 3877
6.11.2010 14:58:48   
matcar
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka

user posted image user posted image user posted image user posted image matcar

vreme lepo... volje sem pa take da bi lahko strelala... so mi danes tak pritisk dvignili da sem nekoga v 3 krasne poslala in jim bom tud inšpekcijo na vrata poslal.... ogenj bruham v glavnem. Stari je od sile se raje zaprl v spalnico, deco sem pelala k mojim .... zaj pa da mi še samo mačka začne težit.... pa leti čez balkon dol!
Pol pa sma iste volje mi2.Ti vračamuser posted image user posted image user posted image .

Čimveč ljubezni podarimo otroku,tem lepša je rastlina,ki vzklije iz njega.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 3878
6.11.2010 15:00:37   
sami0804

vreme lepo... volje sem pa take da bi lahko strelala... so mi danes tak pritisk dvignili da sem nekoga v 3 krasne poslala in jim bom tud inšpekcijo na vrata poslal.... ogenj bruham v glavnem. Stari je od sile se raje zaprl v spalnico, deco sem pelala k mojim .... zaj pa da mi še samo mačka začne težit.... pa leti čez balkon dol!

Elevita user posted image user posted image user posted image user posted image
Se pa smejem poleg,da mi solze tečejo user posted image user posted image user posted image user posted image ...sorry...

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 3879
6.11.2010 15:01:00   
matcar
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804

Hvala vama za tolažbo,res.user posted image user posted image user posted image Samo je pa tak,da se nabira pri meni en cajt,pol pa orng vun vdari,pa kozlarije kvasim.Ne vem,bom še premislila,pa se zmenla z njim,ker to več nikamor ne pelje.user posted image

Evo,to je prava beseda...po mizi vdarit,pa deda skomandirat...saj znaš,caricauser posted image

Ja,itak,pol pa bo samo spakiral še.user posted image user posted image user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 3880
6.11.2010 15:02:37   
sami0804

Ja,itak,pol pa bo samo spakiral še.user posted image user posted image user posted image

Ma ne bo,ni panike.Žilavi so ti naši dedi.user posted image user posted image

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 3881
6.11.2010 15:04:05   
matcar

Ma ne bo,ni panike.Žilavi so ti naši dedi.user posted image user posted image

Ja,saj on ne bo htel,jaz mu bom.user posted image user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 3882
6.11.2010 16:54:47   
elevitka
babe kaj te je dans v luftu??? jaz bom danes eksplodirala... bog vari da me še danes kdo narobe pogleda, ker sem že celi dan na robu da znorim do amena.

Vidim da matcar tud vreje že :) kaki dan nazaj pa je sami... z sosedo user posted image

Biti pripravljen je veliko, znati čakati, je še več, toda izkoristiti pravi trenutek, je vse.

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 3883
6.11.2010 17:42:43   
marta82
Evo mene doma...

In kaj berem??? Matcar... Ne ga no biksat. Ti si ja načrtovala to dete , saj si prej vedela kako je in si se odločila, da si "sposobna" imet še enega. Zaradi slabega dne pa res ne moreš takih odločitev sprejemat. Konec koncev gre za živo bitje... Oprosti, če sem te užalila s tem, ampak take stvari res težko berem oz. poslušam. Veš kaj bi jaz (pa še marsikatera) dala, da bi mi uspelo zanosit tako hitro kot tebi potem pa take biksaš. Pa ne me narobe razumet. To je tvoja odločitev in če se boš odločila za splav boš ti živela s tem. Ampak to so stvari, ki se res tehtno premislijo, ne tako "na hitro", prej si pa se celo leto veselila, da boš taki čas noseča. Te pa razumem v kakšni stiski moraš bit, da o tem razmišljaš. Če misliš, da je to zate in za tvojo družino najbolje, potem je to prava odločitev. Ampak saj pravim, situacija se ni spremenila, vedela si kakšno je stanje in si se odločila zanosit. To pomeni, da si pretehtala, da zmoreš. Ne meči tako hitro puške v koruzo. Hormončki se bodo pomirili, pogovori se s tvojim, dobro premisli, kaj bo odločitev prinesla in se potem odloči. Pa veliko moči pri vsem tem ti želim. user posted image

BE NICE!
I could be your boss someday.

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 3884
6.11.2010 17:43:41   
marta82
A drugače je kaj novega? Nisem za nazaj brala.

BE NICE!

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 3885
6.11.2010 18:21:15   
tasa_m
Marta čimprejšno okrevanje user posted image user posted image user posted image user posted image
matcar user posted image user posted image user posted image
elevitka... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 3886
6.11.2010 18:30:10   
tasa_m
gooooollll user posted image  user posted image  user posted image  

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3887
6.11.2010 18:35:04   
matcar
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

Kaj je fusball?user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3888
6.11.2010 18:37:05   
matcar
IZVIRNO SPOROČILO: marta82

Evo mene doma...

In kaj berem??? Matcar... Ne ga no biksat. Ti si ja načrtovala to dete , saj si prej vedela kako je in si se odločila, da si "sposobna" imet še enega. Zaradi slabega dne pa res ne moreš takih odločitev sprejemat. Konec koncev gre za živo bitje... Oprosti, če sem te užalila s tem, ampak take stvari res težko berem oz. poslušam. Veš kaj bi jaz (pa še marsikatera) dala, da bi mi uspelo zanosit tako hitro kot tebi potem pa take biksaš. Pa ne me narobe razumet. To je tvoja odločitev in če se boš odločila za splav boš ti živela s tem. Ampak to so stvari, ki se res tehtno premislijo, ne tako "na hitro", prej si pa se celo leto veselila, da boš taki čas noseča. Te pa razumem v kakšni stiski moraš bit, da o tem razmišljaš. Če misliš, da je to zate in za tvojo družino najbolje, potem je to prava odločitev. Ampak saj pravim, situacija se ni spremenila, vedela si kakšno je stanje in si se odločila zanosit. To pomeni, da si pretehtala, da zmoreš. Ne meči tako hitro puške v koruzo. Hormončki se bodo pomirili, pogovori se s tvojim, dobro premisli, kaj bo odločitev prinesla in se potem odloči. Pa veliko moči pri vsem tem ti želim. user posted image
Ja,saj vem,kaj misliš,ti nič ne zamerim.Saj se je jeza že malo pohladila zdaj,samo še čaka mojega soočenje,ker sma danes spregovorila ravno 2 besedi.Mah,ne vem,kaj bom.user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 3889
6.11.2010 18:38:01   
matcar

babe kaj te je dans v luftu??? jaz bom danes eksplodirala... bog vari da me še danes kdo narobe pogleda, ker sem že celi dan na robu da znorim do amena.

Vidim da matcar tud vreje že :) kaki dan nazaj pa je sami... z sosedo user posted image
Ja,malo se je pohladilo,samo ko pa pomislim za nazaj današnji dan,pa spet zavre.user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 3890
6.11.2010 18:39:34   
tasa_m

Kaj je fusball?user posted image
jjjaaaa, Mb. -KP user posted image

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 3891
6.11.2010 18:42:59   
tasa_m
matcar odloči se tako kot misliš da je prav. V vsakem primeru pa ti bomo stale ob strani user posted image
No, tudi midva nimama še 2.otroka iz preprostega razloga: ker bi bila stalno sama z tamalima in zarad €. Saj res, da imam vse od Lije, samo vseeno pol Lijika rabi vse novo. To pa nikdar noben ne reče user posted image user posted image , če nebo rabil it v Bosno in bo njegovo gradbišče ostalo v Mb. pol bomo drugo lto začeli kaj delat na tem, če pa bo mogel v Bosno, pa žal. Bom še nekaj časa počakala, če bo pač prevelika razlika pač bo user posted image

< Sporočilo je popravil tasa_m -- 6.11.2010 18:44:10 >

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3892
6.11.2010 18:50:57   
marta82

Evo mene doma...

Ja,saj vem,kaj misliš,ti nič ne zamerim.Saj se je jeza že malo pohladila zdaj,samo še čaka mojega soočenje,ker sma danes spregovorila ravno 2 besedi.Mah,ne vem,kaj bom.user posted image

Upam, da bosta čimbolje rešila. Ampak svoje odločitve ne pogojuj z njim. Upam, da veš kaj mislim. Jaz vem, da si dovolj pametna punca, da si razmislila preden si zanosila tudi o možnosti, da boš sama z otroki, saj si že prej pisala, da imata težave. In do sedaj ti je sami laufalo. Tako, da mislim, da stvari nikakor niso odvisne od njega. Hvala bogu. Drži se.

BE NICE!

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 3893
6.11.2010 18:52:30   
marta82

Marta čimprejšno okrevanje user posted image user posted image user posted image user posted image

Hvala.user posted image

Elevitka kaj pa tebe muči? A sem kaj spregledala?

BE NICE!

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3894
6.11.2010 19:02:03   
matcar

matcar odloči se tako kot misliš da je prav. V vsakem primeru pa ti bomo stale ob strani user posted image
No, tudi midva nimama še 2.otroka iz preprostega razloga: ker bi bila stalno sama z tamalima in zarad €. Saj res, da imam vse od Lije, samo vseeno pol Lijika rabi vse novo. To pa nikdar noben ne reče user posted image user posted image , če nebo rabil it v Bosno in bo njegovo gradbišče ostalo v Mb. pol bomo drugo lto začeli kaj delat na tem, če pa bo mogel v Bosno, pa žal. Bom še nekaj časa počakala, če bo pač prevelika razlika pač bo user posted image
Ja,saj tudi ni tak hudo,če je velika razlika v letih med otroci.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3895
6.11.2010 19:09:10   
matcar

Evo mene doma...

Upam, da bosta čimbolje rešila. Ampak svoje odločitve ne pogojuj z njim. Upam, da veš kaj mislim. Jaz vem, da si dovolj pametna punca, da si razmislila preden si zanosila tudi o možnosti, da boš sama z otroki, saj si že prej pisala, da imata težave. In do sedaj ti je sami laufalo. Tako, da mislim, da stvari nikakor niso odvisne od njega. Hvala bogu. Drži se.
Upam,da boma se uspela kaj dogovorit.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 3896
6.11.2010 19:46:43   
elevitka

Hvala.user posted image

Elevitka kaj pa tebe muči? A sem kaj spregledala?

marta... želim ti čimprejšnje okrevanje !

kaj me muči?... ni da ni... šiht, Tai je spet bolan, pa spet po 4 dneh vrtca, stari me jezi ker sem sama za vse, en direktor mi je danes dvignil pritisk ker čakam felne že 2 tedna pa so rekli da jih dobim v 7 dneh- danes sem popenla ker lažejo da jih imajo na zalogi pa jih niso imeli, meni so pa rekli da so jih odposlali že pred 5 dnevi in ko sem jih danes klicala kaj se tolk devajo so rekli da jih niso odposlali ker jih niso imeli , pravzaprav da jih dobijo šele v ponedeljek- no v glavnem danes so mi jih vseeno osebno dostavili in to osebno namest hitre pošte (moram povedat da sem jim napisala zelo pikanten mail)ampak jim bom še vseeno pošteno zagodla ker me je to stalo živcev!!!

marta še to nevem če si videla da sem napisala v torek ali kdaj da zaenkrat ne bom kupovala tiste tičine mase, ker se mi obetajo delovne sobote in naporni tedni, tako da ne bom uspela pečt tort - no mogoče bom sam hitro varijanto- ne bom se imela časa igrat in poskušat spretnosti z tičino maso.

Biti pripravljen je veliko, znati čakati, je še več, toda izkoristiti pravi trenutek, je vse.

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 3897
6.11.2010 19:52:33   
matcar
Čer!

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 3898
6.11.2010 19:59:37   
sami0804

Večer!

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 3899
6.11.2010 19:59:39   
elevitka
Čer...kaj zaj se že pripravljate na BB?

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 3900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  154 155 [156] 157 158   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  154 155 [156] 157 158   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?