matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Evo mene doma... In kaj berem??? Matcar... Ne ga no biksat. Ti si ja načrtovala to dete , saj si prej vedela kako je in si se odločila, da si "sposobna" imet še enega. Zaradi slabega dne pa res ne moreš takih odločitev sprejemat. Konec koncev gre za živo bitje... Oprosti, če sem te užalila s tem, ampak take stvari res težko berem oz. poslušam. Veš kaj bi jaz (pa še marsikatera) dala, da bi mi uspelo zanosit tako hitro kot tebi potem pa take biksaš. Pa ne me narobe razumet. To je tvoja odločitev in če se boš odločila za splav boš ti živela s tem. Ampak to so stvari, ki se res tehtno premislijo, ne tako "na hitro", prej si pa se celo leto veselila, da boš taki čas noseča. Te pa razumem v kakšni stiski moraš bit, da o tem razmišljaš. Če misliš, da je to zate in za tvojo družino najbolje, potem je to prava odločitev. Ampak saj pravim, situacija se ni spremenila, vedela si kakšno je stanje in si se odločila zanosit. To pomeni, da si pretehtala, da zmoreš. Ne meči tako hitro puške v koruzo. Hormončki se bodo pomirili, pogovori se s tvojim, dobro premisli, kaj bo odločitev prinesla in se potem odloči. Pa veliko moči pri vsem tem ti želim. Ja,saj vem,kaj misliš,ti nič ne zamerim.Saj se je jeza že malo pohladila zdaj,samo še čaka mojega soočenje,ker sma danes spregovorila ravno 2 besedi.Mah,ne vem,kaj bom. Upam, da bosta čimbolje rešila. Ampak svoje odločitve ne pogojuj z njim. Upam, da veš kaj mislim. Jaz vem, da si dovolj pametna punca, da si razmislila preden si zanosila tudi o možnosti, da boš sama z otroki, saj si že prej pisala, da imata težave. In do sedaj ti je sami laufalo. Tako, da mislim, da stvari nikakor niso odvisne od njega. Hvala bogu. Drži se. Upam,da boma se uspela kaj dogovorit.