m_o_i
|
danes je bla patronazna pri nas in mi je dala navodila za uvajanje GH sva sedeli ob kapucinu, mulc je spal, in cvekali. je takoj razlozla, da ona pove, tak ko mora povedat, da pa ji je jasno, da bom delala po svoje no, malo, preden ga je zmanjkalo v casu popoldanske sieste, ga je pogledala na dva metra in kasneje, ko sem omenjala, da zadnje case full malo poje, da mu cisto nic ne manjka, da deluje zdrav otrok.... tehtala ga ni, ker je vago pozabla v avtu, sem pa jaz danes stopla na vago sama in potem se z mulcem.kot je vidno spodaj, je razlika med tema dvema tehtanjema 7,8 kg , kar pomeni, da je svojo porodno tezo ze skoraj pocetveril! in patronazna je rekla, da je edino to merilo, za kolkokrat poveca porodno tezo v dolocenem casu. aja, pa rekla mi je, da sem zelooo skrbna mamica, ker sem ji ob razlagi, kok mulc poje, potisnila pod nos zvezek, v katerega se vedno vpisujem ure in kolicine obrokov-in kdaj kaka. jebenti, cist mi je v kri preslo v bolnici tole pisanje glede hranjenj!!! aha, pa za hojico je rekla "da je verjetno ne bom mela, ker vem, da skodi otroku"-me je kr dolocla. ceprav je vedla, da je ne bom mela, ker je nimam niti postavit kam, ne pa, da bi se mulc prevazal z njo po stanovanju jo pa mam na omari in ce se mi bo zazdelo tak, ga bom tudi v hojico dajala se nekaj je novega-sem ze pisala, da mucl od rojstva ne mara nosenja na rokah in da ga ze lep cas tudi hranim na blazini za dojenje...eee, zadnjic ga pa nekaj premetavam po rokah in nekak se zgodi tisto tipicno dojenckasto lezanje na rokah-mulc se je v sekundi 20 totalno umiril in zdaj ga ze dva dni tudi cez dan, sploh pa pred spanjem, mam ko majhnega dojencka(tak mu tudi recem ) in danes je celo zaspal tak-evo, ni blo 5 minut!! jebelacestauglajena, ze zdaj ma neke svoje finte.kaj me se le caka?! GH zacnem uvajat enkrat naslednji teden.sej sva ze jedla kasice, ampak se zdalec nisem sprobala vsega (divans me full siba glede tega -se krompirja mu nisem dala, kaj sele gozdne sadeze!). ajaaa, danes sem mu pa dala v usta nekaj drobtinic kruha-mal mu ni blo jasno, kaj naj pocne s tem v ustih, potem je pac premetaval sem in tja tak dolgo, da se je raztopil in ko sem mu dala se, je kuj usta odpiral. ce pa mu dam koscek kruha oz. zemljico v roke, pa ne nese v usta (vse ostalo pa-se moje prste), ampak 2x pogleda in spusti...