sabri
|
Dober večer, naporen da za nami, še eden nas čaka jutri, ko imamo spet letanje okoli za kredit in glede pogodbe. memee: nekaj takega sem hotela slišat, da odtehta potem, ko si na svojem . bubolin:držim pesti, da bo pisanje hitro za tabo, ej sam enega soseda imaš al kaj? No jaz jih bom imela več. kati; a ti si tudi iz Trbovelj, jih pa kar nekaj poznam priseljenih, no sicer so zdaj v okolici LJ no. jemanje krvi;pri nas tudi vzamejo kri pri 6 mesecihm, no naši ne bodo, ker so jo v tednu zdaj prešpikali pol preveč. barbara l; ej pride tako obdobje, jaz vidim zdaj, ko imam še ta velko doma, da sem prav živčna, imam zvečer včasih poln kufr ampak ravno danes, sem se pa tako iz srca nasmejala ta veliki zvečer, da prav pozabiš potem, zakaj si že bil tečen pa živčen. A_T: sem ti za zs pisala kam, pa ostalo, ker mam kar tak filing, da tak folk bere nas, da ne bi hotela vsega osebnega povedat, a ti misliš moralno mal pomagat, bom rabila a ? Zdaj pa pišem z malo v naročju, ker se je prvo rundo že zbudila , grem jutri v dm probat še njihovo mleko in začnem počas delat kake kašice al vsaj mleko poleg dojenja. Sm poskusila dva dodatka v bolnici zdaj, ko en dan ni nehala jokat, smo mislili, da je lačna in ni šans, ne kašic, ne mleka. Dost pisanja z eno roko.
|