|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  116 117 [118] 119 120   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčki 2010
3.11.2010 16:09:32   
katy83
evo, majčice počasi na svojih starih tirih - lepo čvekateuser posted image user posted image user posted image
Se vedno smejim, ko vas berem.

Je ena zadnjič spraševala (mislim, da deveta), kaj jaz delam pri majčicah? No, jaz sem v bistvu aprilčica, ki je pač iz firbca brala majčice in potem so se temajčice vsak dan o trojanskih krofih pogovarjaleuser posted image in lušte delale in sem se pač malo ušunjala. user posted image Pa so bile carice in me povable zraven na srečanje, ampak je nakej vmes prišlo. user posted image   No, rodila pa sem 18. marca. user posted image

Drugače smo mi ok, Timotej je bolj med tamalimi (škratek mojuser posted image ), pri 7,5 mesecih je namreč velik 67cm, pri kilaži pa je bolj med težkokategornikiuser posted image - ima okoli 9700g. Pravi mali buhteljček. user posted image Zadnje dni usvaja tehniko plazenja po vseh 4user posted image , zobek ima zaenkrat 1, je že praktično vse dovoljene stvari, najbolj zanimive igrače so mu kabli, copati, kuhleuser posted image user posted image user posted image . Faca je!!!  Pa 3 tedne že vsako jutro kaka in lula na kahlo. user posted image user posted image user posted image Kak se mu dopade, ko mu ploskaš potem, ko klobase nardi. user posted image Čez dan pa še normalno v plenicah, verjetno še kr nekaj časa. user posted image Itak še ima čas.

moja diploma še v nastajanju, sem nekje na polovici...do 2011 moran končat - moj cilj.

aja, pri 6.mesecih so našemu fantu na posvetovalnici vzeli kri in vodo.

tako,malo javljanja od mene, ker imam ravno časuser posted image
lp, Katy

(odgovor članu Meemee)
Neposredna povezava do sporočila: 2926
3.11.2010 18:56:34   
Angel_Tian
kati - ja, saj tako varianto sem že poskusla, ampak mi nekak pol ne uspe tamale na sliki imet. Če pa začnem štelat, pa takoj opazi user posted image No, saj se bom še trudla naprej user posted image ker takega vreščanja pri Tianu ni blo.

Imam pa že posneto, kako pridno Lina Tiana krega in tepe. Ga fuuul komandira user posted image

nusi - to bi šlo ja, ampak jaz sem smotana in želim gledati, kako se napravlja ob tem petju, če me razumete.

gromska - nisem bila pozorna na tvoj mail, ker drugače bi te prepoznala. Sem ti na tega pošiljala fotke s Trojan. Imen si pa tak ne zapomnim najbolj. Upam, da bo sling služil kot mora, da ne bo zgrešena investicija.

aprilčica - user posted image user posted image za uspešen pregled.

Joj, ko sem zdajle prebrala, da naj te ne tepem, sem že mogla kar malo pomislit, zakaj bi te sploh user posted image Emšo dela svoje user posted image user posted image (jaz sem pa 78 letnik user posted image ).

katy
- ni nas moč ustaviti in stara forma čvekanja se res počasi vrača, čeprav še ne pri vseh. Ti se pa le potrudi s to diplomo, da bo že enkrat za tabo.

Zdaj grem pa otroka do konca poštimat, ker sem ju med pisanjem posta že skopala user posted image

Tian - 24.6.2006
Lina - 16.5.2010

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 2927
3.11.2010 19:08:20   
nusi
hejhoj user posted image

misija GH uspela user posted image , tamal je s takim veseljem korenje poglodal user posted image . Odpiral usta, lepo pojedel z žličke, še malo "pomlel" s čeljustmi user posted image . Sem se pa vseeno odločila, da uvajanje gh premaknemo na dopolnjeni 6. mesec. Vsake toliko bo dobil kako žlico korenja, da ga ne mine vnema, pretiravali pa ne bomo. Lepo počasi, saj je 20. blizu, potem ga pa ne bom več nazaj držala.

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 2928
3.11.2010 19:56:49   
nusi
ja kje ste zdej vse user posted image js sm čvekavo razpoložena 

(odgovor članu nusi)
Neposredna povezava do sporočila: 2929
3.11.2010 20:16:58   
K_a_t_i
IZVIRNO SPOROČILO: nusi

otroke mamo... več njih user posted image Spanje pa to, sej veš user posted image

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu nusi)
Neposredna povezava do sporočila: 2930
3.11.2010 20:17:55   
nusi
ok, maš prov, bom pridno počakala user posted image

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 2931
3.11.2010 21:21:40   
Meemee

IZVIRNO SPOROČILO: K_a_t_i

IZVIRNO SPOROČILO: nusi

otroke mamo... več njih user posted image Spanje pa to, sej veš user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 2932
3.11.2010 21:25:10   
nusi
sem se pokesala za svojo neumno izjavo in pogledala BB user posted image

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 2933
3.11.2010 21:25:26   
deveta
Dober večer!

Eko še mene malo tu. Sem pa vas skoraj pol ure brala, ste se pridno razpisaleuser posted image . Je pa problem, ker zdaj časa zmanjkuje za pisanje. Me že dragi kliče na kavč, da mi noge segreje. Se mava navado en proti drugemu uležt, pa si noge pod deko prepletevauser posted image user posted image .

Nusi: bom pa vseeno kaj napisala, da bo kaj za bratuser posted image .
ta projekt GH je tudi pri nas tako tako. Sem začela že pri 4 mesecih, in sva bili že na kosilu in večerji, pa sem večerjo kar ukinila in imava še vedno samo pol kosila na "gosti osnovi" potem pa še joško za desert. Pa ne da mala ne bi hotela jest, samo bom tudi jaz izkoristla mleko, dokler ga je. (beri: je zmeraj pripravljeno in ni potrebe skodelic mazatuser posted image ) Ta mamina lenobauser posted image user posted image user posted image

vsem ki pišete diplomo obilo dobrih misli in hitrih prstov, da bo vse kmalu na papirju. Bubolin: zagovor je še najmanjši  baubau proti vsemu. ne uči se zagovora popolmoma na pamet, ampak se pripravi kot na kakšno mini predavanje. vsaj meni je ta varijanta boljša, saj če sem prav na pamet naučena, me kje zmanjka, pol pa hitro kaj zamešeš. Malo je smotano le to, ker si časovno zelo omejen. Ampak ni panike, nisem še slišala da so koga vrgli na zagovoru, ko končaš pa je itak preostanek dneva preproto uaaauuuuuuuu.user posted image

Katy83: a tako je touser posted image . je pa fanj da se oglasiš in tu pa tam sporočiš kaj nas še čaka, s tamalimiuser posted image

A_T: držim pesti, da projekt skrita kamera steče. To predstavo opernega petja bi pa še jaz rada vidlauser posted image .

Aprilčica10: pa priden fantuser posted image

Zdaj pa še eno vprašanje: meni je s koncem oktobra potekla delavna pogodba. Sem bila za eno leto zaposlena pri tašči. Me je zaposlila, ker je s.p. in da bi imela kaj od porodniške. (je pridna moja tašča a, ste mi fouš nekatereuser posted image user posted image user posted image  (malo heca)). Zdaj pa bi mogla na zavod se prijavit in na socijalno s potrdilom od zavoda, da oni nekaj porihtajo. To mislim da je samo zaradi ureditve zdravstvenega zavarovanja. Ampak me zanima, če katera pozna še kak tak primer, pa mi pove če je to samo zaradi tega. danes sem namreč šla urejat te stvari in ker me moj delodajalec (tašča) ni odjavla od "Zdravsva" (BTW, je že jezna na svojega računovodjo in se bojim da jih bo slišal, ker mu je rekla da o utedi in on očitno ni. Jooj, jih bo slišaluser posted image ) nisem rešla nič. In moj obisk Kopra je bil po tej strani neuspešenuser posted image . Sem pa naredila veselje noni in nonotu ker sva jih odiskali. Pa še k mami v vrtec sem šla na obisk. In mama se je vsem sodelavkam hvalla in kazala vnučkouser posted image .
Sem pa bila tokrat prvič v Kopru sama s tamalo. se vidi, da je že malo večja in ni več takih problemov z vožnjo v avtu in vožnjo z vozičkom. Jo moram prav pohvalituser posted image . Spi pa še vedno zelo slabo če nisva doma. Še malo vaje pa bo steklo tudi to.

Nič grem zdaj, je dragi že nastrpen.
Lahko noč

(odgovor članu nusi)
Neposredna povezava do sporočila: 2934
3.11.2010 22:02:56   
sabri
Dober večer, naporen da za nami, še eden nas čaka jutri, ko imamo spet letanje okoli za kredit in glede pogodbe.
memee: nekaj takega sem hotela slišat, da odtehta potem, ko si  na svojemuser posted image .
bubolin:držim pesti, da bo pisanje hitro za tabo, ej sam enega soseda imaš al kaj? No jaz jih bom imela več.
kati; a ti si tudi iz Trbovelj, jih pa kar nekaj poznam priseljenih, no sicer so zdaj v okolici LJ no.
jemanje krvi;pri nas tudi vzamejo kri pri 6 mesecihm, no naši ne bodo, ker so jo v tednu zdaj prešpikali pol preveč.
barbara l; ej pride tako obdobje, jaz vidim zdaj, ko imam še ta velko doma, da sem prav živčna, imam zvečer včasih poln kufr ampak ravno danes, sem se pa tako iz srca nasmejala ta veliki zvečer, da prav pozabiš potem, zakaj si že bil tečen pa živčen.
A_T: sem ti za zs pisala kam, pa ostalo, ker mam kar tak filing, da tak folk bere nas, da ne bi hotela vsega osebnega povedat,  a ti misliš moralno mal pomagat, bom rabila auser posted image ?
Zdaj pa pišem z malo v naročju, ker se je prvo rundo že zbudilauser posted image , grem jutri v dm probat še njihovo mleko in začnem počas delat kake kašice al vsaj mleko poleg dojenja. Sm poskusila dva dodatka v bolnici zdaj, ko en dan ni nehala jokat, smo mislili, da je lačna in ni šans, ne kašic, ne mleka. Dost pisanja z eno roko.

(odgovor članu Angel_Tian)
Neposredna povezava do sporočila: 2935
   [Brisano sporočilo]
3.11.2010 22:40:47   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu deveta)
  Neposredna povezava do sporočila: 2936
3.11.2010 23:22:38   
Aninchy
No, ko sem se pa že glih naučila slikco prpopat, vam pa pokažem mojga fantauser posted image

user posted image

upm, da sm provuser posted image

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2937
4.11.2010 9:02:32   
K_a_t_i
IZVIRNO SPOROČILO: Gromska

Osrednjeslovensko srečanje majk

KJE: BTC, Kolosej, slaščičarna zgoraj
KDAJ: Ponedeljek, 8. november ob 11h

Tam bomo: Gromska, Meemee, Klupko, Kati, Lunanai8, Mia3, Katarina, meymey

Mogoče prisotne: san, sabri

Glede na vremensko napoved bi jaz srečanje prestavila v sam City park zgoraj (zdej lahko Pod vodo, ali pa še bolje una kavarnica nasproti - tam pri WCju - ne vem kako se ji reče) - namreč precej bolj prijazno je, če parkiraš pod streho in potem iz avta vlačiš ven voziček in otroka po suhem (kar se pred Kolosejem ne da). Parkiraš v 2. nadstropju zraven vhoda in si čisto po suhem noter.
Kwa pravte, majke?

Anynchy
, lustno dete sta nardila user posted image   Pa čist je podoben unem fantku v tvojem avatarju user posted image

< Sporočilo je popravil K_a_t_i -- 4.11.2010 9:04:54 >

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2938
4.11.2010 9:16:45   
Aninchy
IZVIRNO SPOROČILO: K_a_t_i
Anynchy, lustno dete sta nardila user posted image   Pa čist je podoben unem fantku v tvojem avatarju user posted image

user posted image user posted image user posted image A ne da resuser posted image user posted image Sem jst tud opazla, ja user posted image user posted image

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 2939
4.11.2010 9:22:04   
Meemee
IZVIRNO SPOROČILO: deveta

Sem pa bila tokrat prvič v Kopru sama s tamalo. se vidi, da je že malo večja in ni več takih problemov z vožnjo v avtu in vožnjo z vozičkom. Jo moram prav pohvalituser posted image . Spi pa še vedno zelo slabo če nisva doma. Še malo vaje pa bo steklo tudi to.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Pri nas je podobno z vožnjo v avtu. Ker se mi je že kar mešalo. Ko smo šli v Ikeo je bil cel ajoooooj. user posted image Po tem dogodku je pa čisto nekaj drugega, čeprav se še včasih zgodi, da malo pojokca user posted image

(odgovor članu deveta)
Neposredna povezava do sporočila: 2940
4.11.2010 9:22:05   
Aninchy
huh, sm misla, da je bla kaka napaka ampak vidm da ne...

No, kavicauser posted image od mene, k vidim, da še spite, moj je prej skos lepo spal do pol devetih, zdej pa ne vem, kok pri njem uro naštimat, ker je naša šla eno nazaj, pa bi jo jst njemu tud mal nazaj previlauser posted image user posted image

Ja nič, pripravla sem si kavico, da vas mal pokomentiram, pa vidim, da nč novega... mah, bom šla GH pogledat, če je divans1 mela kake noveuser posted image user posted image user posted image
Tamal se iga v centru, cel nor se premetava jooj zdej že morm kr pazit, da mi s postle dol ne zleti, k se že tok obračauser posted image na tleh ga pa nimam kje imet, ker ni plaaacaaaaaauser posted image user posted image

Nč, ne bom več težila, pridem še kasnej pogledat, če je ktera vstalauser posted image

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2941
4.11.2010 9:26:42   
ozzi
dobro jutro, majčice!

a se vse spite? O srečnice!user posted image user posted image
no mi pa imamo celo štalo s tem nočnim spanjem. pa da vam se izpovem.
zvečer zaspi med 19-20 uro, super lepo brez joka, se podojiva malo stisneva in zaspi v svoji posteljici. Spi do nekje 2. ure zjutraj včasih malo manj, se zbudi in ga podojim. Med dojenjem zaspi mu včasih dam dudo če se zbudi in spi-kao v naročju. ga odložim v posteljico in pazi zdaj- konec s spanjem- se premetava, brca, če mu duda padse ven celo vriska, smeje in tako nekje 2 uri.
Vem, da ga ne smem dvignit zato mu dajem dudo, položim nanj roko in ga poskušam umirit.
Danes mi ni niti to uspelo in po dveh urah sem ga vzela ven in pristavila- bolj za test, da vidim če je problem lakota. In seveda ni bil. potem sem ga stisnila in sva tako nekak skupaj zaspala v najini postelji.
zdaj pa res več ne vem kako naj to popraviva. Nam je lepo spal do 4 ure in se podojil ter zaspal zdaj pa tako bedenje ponoči. Da ne govorim o tem, da zbudi fanta, ki gre ob 5 v službo in se tako nič ne naspi.user posted image
Sem poskusila zvečer tudi z rižem vendar enako.user posted image
Je pa star 5 mesecev in sem upala, da bomo mogoče zdaj kaj bolje spali.
Zobki pa tudi niso.

Prosim nasvetuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2942
4.11.2010 9:28:56   
Aninchy
IZVIRNO SPOROČILO: Meemee

IZVIRNO SPOROČILO: deveta

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Pri nas je podobno z vožnjo v avtu. Ker se mi je že kar mešalo. Ko smo šli v Ikeo je bil cel ajoooooj. user posted image Po tem dogodku je pa čisto nekaj drugega, čeprav se še včasih zgodi, da malo pojokca user posted image

No, naš je pa totalno nasprotje! On lepo sedi in gleda naokrog, tik preden pridemo na cilj pa zmeri zadrema, tak da je pol sitkan ko ga ven jemljemuser posted image No, če je pa daljša pot, pa po nekaj km zadrema in spi, dokler se avto ne ugasneuser posted image Kr sočostvujem z vami, ki se vam otroci nočejo vozit, mi se namreč kr veliko vozimo po celi Slo, ker ko gre kdo kam na obisk, se midva kr zraven povabiva, da nisva cele dneve doma in tle po vasiuser posted image user posted image

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu Meemee)
Neposredna povezava do sporočila: 2943
4.11.2010 9:34:03   
Barbara_L
Hooj, tudi jaz častim en kafe...ravno včeraj sem vam jamrala, da je bil mali jokav ko sto vragov. Zvečer sem mu namazala dlesni s calgelom in je lepo zaspal, smo bili pa ob 2.30 že definitivno pokonci, ves polulan, oz štumfov gor do tilnika. No, šla sem ga seveda preobleč in previt, nato pa se je razčul. Pa sem si rekla: lej, nazaj boš zaspal, pa magari eno uro zram posteljice visim. Dala sem mu malo čaja in dudo, potem se je igral, itd. Jaz sem samo stala zraven, nisem ga niti gledala. Kmalu si je začel mencat oči in je zaspal do 6.10. Nisem mu pa nič pela ali se pogovarjala z njim, samo zraven sem bila in gledala nekam v tri dni. Itak nisem imela moči za klej druga. Pri nas so taka težavna obdobja na 6  tednov-poskoki v rasti. Danes je spet vse po starem, sedajle spi svojo prvo dnevno rundo in nasploh je zelo dobre volje.
Čez dan ga imam nekaj časa v stolčku za hranjenje, da me gleda, nato na tleh na puzzlih, se igrava, malo se nosiva...skratka pestro. Mika me, da pridem na srečanje. Prosim, pišite me pod maybe. Rada bi že kam šla z avtom. Sva se ravno včeraj z dragim menila, da sem ko v hiši Big Brother, samo imam pe 2 sostanovalca, pa nominacij ni. No, ja, so, samo nihče ven ne leti :).

Skratka, stanje se izboljšuje.
GH: že skoraj vse. Danes mu bom dala jogurt, nato meso...Počasi pa sigurno..saj se nič ne mudi. Pripravljam večinoma sama, ker imam dovolj zelenjave in sadja (dobim od sosedov).
Že kaj razmišljate o še enem dojenčku? Jaz včasih. Ko pa ima mali poskoke v rasti, pa ne.. he he...

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2944
4.11.2010 9:34:56   
Meemee
IZVIRNO SPOROČILO: Aninchy

No, kavicauser posted image od mene, k vidim, da še spite, moj je prej skos lepo spal do pol devetih, zdej pa ne vem, kok pri njem uro naštimat, ker je naša šla eno nazaj, pa bi jo jst njemu tud mal nazaj previlauser posted image user posted image

Spimo? Jaz že par noči nič ne spim (zbujanje na 45 minut), zjutraj smo pa izak ob 05:30 že pokonci. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Pol pa mogoče še za ene pol ure oddrema. Zaspana je pa skoz. Pa "sitkana" tud. Ne vem, kaj je zdaj to, ker nikoli ni bila taka. Mogoče zobki?! user posted image

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2945
4.11.2010 9:36:23   
Meemee
Kati - Jaz sem čist ZA CItyPark. Sem hotla že prvič to predlagat, pa smo že tako ali tako ful prestavljale user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Meemee)
Neposredna povezava do sporočila: 2946
4.11.2010 9:38:33   
Aninchy
ozzi - pri nas je blo podobno. Pol sem se vdala, ker mi res ni blo več do tega, ker se otrok čist preveč razbedi in lahko potem ša kao zamenja dan in noč... tako da jst sem ga nahranla, pol ga pa kr pustila zravn sebe tak dolg, da je zaspal (včasih sem tud jaz), potem sem ga pa prestavla v njegovo posteljo... če sem pa jst zraven zaspala, sem se pa ponoč ziher zbudila in sem ga pol prestavila, pa tud ni blo problema. No, jst mam sicer posteljico tik ob svoji, tak da lahko to prakticiram, kok maš pa ti, pa ne vem. So mi pa vsi govorili, naj ne delam tega, češ da se bo navadil pri meni spat, ampak to smo delali dva meseca, zdaj pa skos lepo v svoji postlci spi. Če se pa bojiš, da bi se res navadil, pa daš med sebe in njega igračo (še bolje plenico, ker se ne navadi sam na eno) in bo vedel, da jo ima za spat in jo boš lahko kasneje tud k njemu v posteljico dala, pa se bo vseeno počutil, kot da je pri tebi.user posted image Madoniš, tole morm pa prvo kopirat, ker mi bo ziher ven vrglo ko sem tolk napisalauser posted image user posted image

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2947
4.11.2010 9:48:51   
Aninchy
ojoooj ste se razpisaleuser posted image

no, sam neki morm delit z vami: me pošilja zdle tašča v trgovino, pa je rekla, naj vzamem mlek z 1,5%. sm pa rekla zakaj pa to? Je pa rekla, da zato, ker nima rada maščobe....user posted image user posted image user posted image

no, bom pol naprej prebrala, šibam po mlek pa kruh user posted image

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2948
4.11.2010 10:06:49   
Barbara_L
he, he, aninchy...sem se nasmejala...
Katera ve,kje se kupi stojalo za note? Pa da ni božjastno drago?

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2949
4.11.2010 10:08:41   
ozzi
a je katera že naredila fotoknjigo svojega malčka? kje je najcenejša verzija ?

(odgovor članu Barbara_L)
Neposredna povezava do sporočila: 2950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  116 117 [118] 119 120   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  116 117 [118] 119 120   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Skupno spanje - da ali ne?
Kje naj spi otrok? V svoji postelji, v svoji sobi že od rojstva dalje ali v skupni postelji skupaj s starši? Večno vpraš...
Mojca Fatur: Kako sem premagala težko bolezen
Morda bomo pa sedaj zaradi korone končno našli pravo ravnovesje – najprej znotraj sebe, nato pa še v življenju nasploh, ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.