mojškra
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urshy78 se samo javljam na brzino. za mano je totalno neprespana noč. hudi krči so me mučili na 20 do 10 minut praktično celo noč, tako da nisem čisto nič spala. pa mislim da niso bili popadki. zjutraj sem šla na wc, je malo bolje, ampak me na trenutke kar fejst zvije. popoldne imam G, močno upam da sem že odprta, ker zdaj imam pa res že vsega polni kufer! Mojškra, kako si? ko pridem domov, vas bom prebrala za nazaj, nisem čisto nič na tekočem, kaj se dogaja z vami. če se bo pa kaj posebnega dogajalo z mano, bom pa itak eni od vas javila prek sms. lep dan! Ja Urshy, verjetno se ti je začelo dogajati, če imaš krče se sigurno pripravlja pikec na porod, MV krajša, odpiraš......, to se sigurno bili že popadki, zakaj misliš da niso bili ? Držim pesti, da ti na pregledu rečejo, tako to je to, zdaj pa gremo rodit, če ne te zvije že prej. . No se vidiva v P najkasneje v soboto. Jaz sem kar vredu, malo imam krvavega izcedka, pa malenkost krče kot pri . No danes bi še rada vzdržala, jutri pa pride moja mami iz štajerske, da bo poskrbela za starejšega sina, ko bom jaz noter ., tako da ne bom v skrbeh, in bom 100 % da je za vse poskrbljeno kot je treba in bom lažje potiskala. Včeraj sem šla še z dvema sodelavcama na večerjo in se se tako fajn najedla, da sem celo noč spala kot angelček.
|