|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  114 115 [116] 117 118   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nosečke po IVF/ICSI 3. del
4.11.2010 8:35:38   
mojškra
IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia

mojškra, tok sem bila jaz odprta, ko sem šla v porodno!user posted image

A res? No potem pa bo res kmalu, pa upam da hitrouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .  Ampak to čakanje je pa grozno, zdaj čakam na popadke ali pa da voda odteče. Če ne pa v soboto v akcijo user posted image user posted image user posted image . Malce me je strah ampak bomo že kako.

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 2876
4.11.2010 8:38:13   
mojškra
Betricija-pregleduser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Mislim da ima tudi Urshy pregled-user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Teta M)
Neposredna povezava do sporočila: 2877
4.11.2010 8:43:43   
jona klara
IZVIRNO SPOROČILO: mojškra

Betricija-pregleduser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Mislim da ima tudi Urshy pregled-user posted image user posted image user posted image

dobro opravita

miklavž je imel malo zamude in nas obdaril z fantkom !!!presrečna sva

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 2878
4.11.2010 8:49:18   
jona klara
mojškra- kako si ti?hitro v akcijouser posted image , a ni absurd, prej si mogla počivat, sedaj pa pravijo migaj....
urshy- držim pestiuser posted image user posted image

(odgovor članu jona klara)
Neposredna povezava do sporočila: 2879
4.11.2010 9:02:48   
Urshy78
se samo javljam na brzino.
S*, nimama besed user posted image žal mi je, da si imela tako grdo porodno izkušnjo. in nimam besed za take dohtarje, sram jih je lahko user posted image in še to se je zgodilo v Postojni, ki je znana P po tem, da je prijazna porodnicam user posted image
če bi imela namen roditi tam, bi si zdaj sigurno premislila. sramota od sramote.

jona, fu lepa sobica, sem jo na hitrco preletala user posted image
Fargesia, sem vidla ja, bravo jst user posted image user posted image user posted image user posted image

za mano je totalno neprespana noč. hudi krči so me mučili na 20 do 10 minut praktično celo noč, tako da nisem čisto nič spala. pa mislim da niso bili popadki. zjutraj sem šla na wc, je malo bolje, ampak me na trenutke kar fejst zvije. popoldne imam G, močno upam da sem že odprta, ker zdaj imam pa res že vsega polni kufer!

Mojškra, kako si?

ko pridem domov, vas bom prebrala za nazaj, nisem čisto nič na tekočem, kaj se dogaja z vami. če se bo pa kaj posebnega dogajalo z mano, bom pa itak eni od vas javila prek sms.

lep dan!

TIAN 05.11.2010

Neposredna povezava do sporočila: 2880
4.11.2010 9:27:19   
mojškra
IZVIRNO SPOROČILO: Urshy78

se samo javljam na brzino.

za mano je totalno neprespana noč. hudi krči so me mučili na 20 do 10 minut praktično celo noč, tako da nisem čisto nič spala. pa mislim da niso bili popadki. zjutraj sem šla na wc, je malo bolje, ampak me na trenutke kar fejst zvije. popoldne imam G, močno upam da sem že odprta, ker zdaj imam pa res že vsega polni kufer!

Mojškra, kako si?

ko pridem domov, vas bom prebrala za nazaj, nisem čisto nič na tekočem, kaj se dogaja z vami. če se bo pa kaj posebnega dogajalo z mano, bom pa itak eni od vas javila prek sms.

lep dan!

Ja Urshy, verjetno se ti je začelo dogajati, če imaš krče se sigurno pripravlja pikec na porod, MV krajša, odpiraš......, to se sigurno bili že popadki, zakaj misliš da niso bili ? Držim pesti, da ti na pregledu rečejo, tako to je to, zdaj pa gremo rodit, če ne te zvije že prej.user posted image user posted image user posted image user posted image .  No se vidiva v P najkasneje v soboto.

Jaz sem kar vredu, malo imam krvavega izcedka, pa malenkost krče kot pri user posted image .  No danes bi še rada vzdržala, jutri pa pride moja mami iz štajerske, da bo poskrbela za starejšega sina, ko bom jaz noteruser posted image user posted image user posted image ., tako da ne bom v skrbeh, in bom 100 % da je za vse poskrbljeno kot je treba in bom lažje potiskala.

Včeraj sem šla še z dvema sodelavcama na večerjo in se se tako fajn najedla, da sem celo noč spala kot angelček.

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 2881
4.11.2010 9:44:04   
Teta M
Dan še od mene user posted image
Betricija: imaš ZS, včeraj očitno ni šlo čez...
Urshy: jaz tudi mislim da so bili to že popadki in da se je končno tudi pri tebi začelo dogajati....držim pesti user posted image
Mojškra: vidim da si še 2v1, nič, naj bo jutri akcija na polno,da končno tudi ti spoznaš svojega princa...user posted image

Naša je pa danes tako naspidirana ,ob 5.20 sem se zbudila,ker je tako brcala in še sedaj je isto,kot da bi kaj pojedla user posted image ,tako da sem še čisto neprespana, imam pa spet kup opravkov danes.

Lep dan vsem

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 2882
4.11.2010 10:24:55   
mojškra
Hoj-ja še se v celem. Gledeuser posted image pa raje ne, nismo smeli celih 9 mesecev, zdaj mam pa tako zmehčano tam spodaj da me boli že ko grem na vodo, pa še krvavitve mam. Raje se ne bomo slončkali, bom pa migala malo bolj, čeprav me moj ne pusti preveč.

Teta M- a res? Ja mora malce zaplesati, ko ve, da prihajata kmalu na svet njena princauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , se veseli, kaj češ.

< Sporočilo je popravil mojškra -- 4.11.2010 10:25:59 >

(odgovor članu Teta M)
Neposredna povezava do sporočila: 2883
4.11.2010 11:33:10   
jona klara
urshy- upam, da je to to.Atvoj je že uredu?drži se in končno se bo začelo, še malo pa se boš kljunčkala z fantekom.Želim ti eno lepo in prehudo porodno izkušnjo, da se čimprej objamete in zlijete v eno lepo družinico.

ja zgleda res, da boste z mojškro skupaj v P, to vama bo lažje.

MOJŠKRA- TUDI ZATE DRŽIM PESTI, DA SE ČIMPREJ ODLOČI FANTEK, DA POGLEDA NA SVET

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 2884
4.11.2010 11:33:38   
jona klara
URSHY-user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za paket!

Neposredna povezava do sporočila: 2885
4.11.2010 11:46:57   
mojškra
Jona Klara-hvala, v soboto sigurno user posted image user posted image user posted image

Urshy in ostal
e-kdaj ponavadi izplačujejo porodniško?

Neposredna povezava do sporočila: 2886
4.11.2010 11:48:23   
FoxyLady
Dan!

OOOOOOOOOOO,Mojškra še malo ,še malo pa boš v rokah držala user posted image ....user posted image user posted image user posted image

Urshy upam, da tudi ti!

Jona,smem vprašat zakaj ne greš v SG rodit,si imela slabe izkušnje? Malo me firbec dajeuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2887
4.11.2010 11:55:25   
špica84
Mojškra mislim da se pordniška izplačuje 15 v mesecu nisem pa ziher.
Urshy upam da se je resnično začelo dogajat in da kmalu javiš,da greš v porodno.

(odgovor članu FoxyLady)
Neposredna povezava do sporočila: 2888
4.11.2010 12:09:50   
jona klara
FoxyLady- v SG ne grem ker mi je čisto tuj, ne vem, če sem sploh bila kdaj že tam, smešno ampak lj mi je full bolj domača, nimam nič proti SG, nobenega mnenja, zamer, samo ne grem tja.Treba se bo pa kmalu odločitiuser posted image user posted image user posted image ali pa se prepustimo toku, kako hitro se bo odvijalo, ker če bo šlo na hitro oz. če odteče voda morem tako v najbližjo takoj, ampak do miklavža še naj najmanj počaka v mojem hotelu

(odgovor članu FoxyLady)
Neposredna povezava do sporočila: 2889
4.11.2010 12:40:25   
betricija
dan
sem končno prišla do računalnika.

pregled super, prisotnost streptokopa je negativno, ostalo tudi, samo mamica je pozitivna :)
mene je tudi celo noč tamala brcala. pa potem ko sem v čakalnici bila...dobro da sem bila še sama, kaj bi si ženske mislile, ko mi je trebuh skakal iz enega konca na drugega. težki smo že malo čez 2kg, naslednji pregled 24.11.

Urshy srečno na pregledu danes, naj se porod že enkrat začne. tudi jaz mislim, da so bili to že kar popadki. benti si pogumna, jaz bi zihr že odletela v P.

teta m -  imaš zs. malce dolg, upam, da je ok.

mojškra, ne vem kako bom s časom čez vikend, bom pa navijala in dihala s tabo. super da si speljala to z odprtim MV.

jona klara, kaj pa MB? saj je bližje kot pa Celjska porodnišnica. dr. Cevc, ki sem ti jo omenila je bila včasih vodja celjske porodnišnice, samo ne vem še ali je še tam, ali je že v penziji. jo iz morja poznam...prijazna gospa.očitno ostale niso tolk.

porodniška je nakazana 15 v mesecu, pri nas v Kamniku so rekli, da se včasih zgodi, da celo kaj prej, no samo da ni kasneje, treba položnice 18 plačat.

toliko zaenkrat. grem sedaj ležat.sem bila do sedaj na nogah, spala pa nisem od 4 naprej nič,  čeprav že 3 dan spim sama.kakšen balzam je to za ušesa ko ni smrčača ob meni...sam ga pa pogrešam že. pa se kar noče kašelj pozdravit. v nedeljo greva pa na koncert v CD...jejhata, naj se pozdravi.

pa paaaaaaaa

Neposredna povezava do sporočila: 2890
4.11.2010 12:45:51   
FoxyLady
Jona- Aha sm misla da si mela kake slabe izkušnje,ker jz sm taprvo rodila tam pred 11 leti in sem imela super izkušnje,prijazne babice prav tako zdravnice,tak da sm se odločla znova za Sg.

Neposredna povezava do sporočila: 2891
4.11.2010 13:05:55   
jona klara
betricija-user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za dober pregled, da vse ok in za malega korenjaka velikega ali veliko 2 kg.A so ti kaj rekli za spol? Maribor mi ni bližje kot celje do celja imam 10 min do maribora 30 min.Potem grem že raje v lj, ker smo tam začeli pot, izkušnje so bile pozitivne, dr. tudi...najbolje bi bilo, da bi šlo tako na hitro da kr grem in nič prej ne planiram, pa seveda da je v parih urah gotovo user posted image user posted image user posted image .A ctg si imela?

(odgovor članu FoxyLady)
Neposredna povezava do sporočila: 2892
4.11.2010 13:13:03   
FoxyLady

še eno vprašanje imam. Kaj kira mogoče ve kaj je s čukico ,da se nič ne javi?

Neposredna povezava do sporočila: 2893
4.11.2010 13:17:58   
špica84
Joj foxylady nimam pojma.A pri februarkah je tudi nič ni.

Jaz grem pa danes čebelico spraznit,da vidmo kok smo našparali.Potem pa mogoče v šoping.
betricija a ti pridš dones še kj v lj.

(odgovor članu FoxyLady)
Neposredna povezava do sporočila: 2894
4.11.2010 13:24:51   
špica84
Jona klara včeraj si me spraševala zakaj cr.Povsej verjetnosti zaradi srčka-mojega.Nevem kok sem fizično pripravljena.Bom pa ziher poskusila naravno,bojo pa že tam vedeli,če bo potrebno ukrepat in naredit cr.

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 2895
4.11.2010 14:04:11   
betricija
jona saj vem, da imaš celjsko P najbljižji, samo na to, ko si rekla, koliko si razočarana in odločna da greš rodit drugam, sem predpostavljala, da ti je vseeno al it proti MB ali proti LJ. ma veš kaj, saj je vseeno kje rodiš, samo da bo dete zdrav in da se bo veselo dru ko pride na svet...pa kradel spanec atiju in mami, če je že sedaj tako miren...
drugače pa mi ni delala UZ, samo vprašala sem, koliko je otrok velik, pa je rekla mal čez 2kg. bomo se še pogajal za UZ. mora videti še vsaj enkrat našega otročička...

špica, sem v ljubljani, čakam na mojega,da ga poberem. žal ni dobil službenega avtomobila in tako ne morem priti tja. grem pa vseeno še v BTC, moram it bone kupit, ker ima od mojega bratranec RD v soboto, samo greva potem direkt domov. jutri zjutraj pa spet v ljubljano in zviz domov...joj kolk sem naveličana te vožnje...

sem pa sklenila danes, da glede na to, da imam naslednjo kontrolo 24.11. in če bo vse ok, greva 27.11. v celovec, če le ne bo snežilo. hočm vidt božični sejem. pa če tudi čez 5min dobim popadke...saj bom v eni uri v kranju...ali v ljubljani.

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 2896
4.11.2010 15:06:50   
jona klara
betricija- a ti greš v kranj ne?no kokerkoli in kjerkoli samo, da pridemo do naših otročkovuser posted image user posted image

(odgovor članu betricija)
Neposredna povezava do sporočila: 2897
4.11.2010 18:29:06   
cukica
Evo me nisem mela računalnika.
Tako,da vam poročam v torek sem imela kontrolo za sladkor in je vse kull,sicer si ga moram miriti doma,zaenkrat vse v redu.Tudi kg držim in smo na +7 in sem bila pohvaljena.Ponovno kontrolo imam 10.11. in takrat imam tudi pregled v patološki ambulanti.Imam pregled za sladkor še 30.11. in pa ponovni pregled 1.12.
Včeraj sem imela pregled pri svoji g mali lepo raste in imamo že 1400 gtako,da smo v redu.moja kri je tud super in voda tudi.Je pa mali še vedno z ritko spodaj.Je pa full sramežljiv in noče pokazat več lulčka.Je imel rokice na kolenih in jih vlekel k sebi sem se tok smejala,....
urshy in mojškra vama pa želim,da čimprej prejmete svoje otročke v naročje,....

17.01.2011 Nejc

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 2898
4.11.2010 19:04:33   
Urshy78
moje stanje: odprta 1 cm (wawuser posted image ), maternično ustje mehko, MV ni več viden, kar je ok, vsaj nekaj.
zvija me še vedno kot pri norcih user posted image ampak niso popadki, tako kot sem predvidevala.
upam, da bom to noč vsaj malo spala, ker sem že kot zombi.
dobila napotnico za v P, grem v soboto na pregled in CTG, v ponedeljek pa kar noter rodit, če se samo od sebe ne bo zgodilo. grem počivat, sem čisto dead user posted image user posted image

TIAN 05.11.2010

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 2899
4.11.2010 19:17:48   
mojškra
IZVIRNO SPOROČILO: Urshy78

moje stanje: odprta 1 cm (wawuser posted image ), maternično ustje mehko, MV ni več viden, kar je ok, vsaj nekaj.
zvija me še vedno kot pri norcih user posted image ampak niso popadki, tako kot sem predvidevala.
upam, da bom to noč vsaj malo spala, ker sem že kot zombi.
dobila napotnico za v P, grem v soboto na pregled in CTG, v ponedeljek pa kar noter rodit, če se samo od sebe ne bo zgodilo. grem počivat, sem čisto dead user posted image user posted image

no Urshy, vsaj dogajati se je začelo, v soboto pa se vidiva. Meni je pa že cel dan mal slabo.

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 2900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  114 115 [116] 117 118   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  114 115 [116] 117 118   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.