Angel_Tian
|
Pozdravljene, evo, pa so tile prazniki le za nami. Smo bili v nedeljo malo v prekmurju, kjer imam jaz stare starše pokopane, včeraj pa smo bili v Konjicah na sprehodu in to ravno takrat, ko se je ves folk na pokopališče spravljal. Oni vsi nekaj lepo oblečeni in pošlihtani, mi pa lepo v trenerkah Danes zjutraj sem imela zobarja. Sem tak čakala pol tričetrt ure, čeprav sem bila naročena. Bi mi mogla obloge sčistit, vsaj tako sva se pred pol leta dogovorile. Babnca pa mi je samo pogledala zobe, da je videla, da so vsi zdravi in rekla, da bova obloge očistile, ko se bom imela več časa ukvarjat sama s sabo Mislim, torej čez 20 let? No, naročila me je čez eno leto. Pa ne, ni se mi bilo za kregat, ampak če bi vedela, da danes ne bo čiščenja, sploh ne bi šla. aninchy - čuj ti una! Za otroka se brigaj, tvoj naj pa za biznis skrbi Saj tvoj sploh ne more biti drugačen, če je pa v takem odnosu odraščal. Ti želim veliko uspeha pri projektu "na svoje", ker vem, da voljo in moč vsekakor imaš. Še nekaj. Ja, lahko smo srečni za to kar imamo, ker nekateri niti toliko nimajo. Ampak saj človeštvo se je zato tako razvilo, ker z ničemer nismo zadovoljni. Vsi stremimo k nekaj več, to nas žene naprej. Če bi se zgledovali po tistih, ki imajo še manj kot mi, bi bili pa hitro pogubljeni. Nisem tak materialist kot se tole zdaj zdi, ampak imam pa misli pravega materialista ane seks - mislim, da imam spodaj že pajčevino IZVIRNO SPOROČILO: klupko Aninchy - madonca si ti en lenušček!! Zakaj ne bi listja pometla, da bo lepo okrog bajte? Pa ne moreš kosila samo za sina kuhat, zakaj ga ne bi kar za vse?? sabri - moi - no, si mi še eno lepo potrditev proti CE bolnišnici dala. Saj zato pa jaz zase, za moje otroke in zdaj tudi za mojega vse v MB urejam. Uh, od strani 115 dalje bom pa zvečer ali pa jutri mogla komentirat. Imam še neke opravke, preden greva z Lino po Tiana. Potem pa smo tak potepuški, ker je ati v službi Lepo popoldne vam želim.