tejchy*
|
Ojla punce danes je res lep sončen dan in sem ga že izkoristila na eni prijetni kavici s kolegico, da malo pomirim živčke ki so me že kar fajn načeli en teden nazaj sem imela krče (srednje močne) kot pri M, ki so se nehali v ponedeljek, kar še sedaj ne morem razumeti? Imam pa občutek da so se danes spet malo začeli, za par minutk . Kar se pa utrujenosti tiče, sem pa jaz isto utrujena, ne zaspana, ampak utrujena in se mi bolj malo da kaj početi - kar lahko pripisujem tudi temu da prihaja zima in se malo poleniš, kar je normalno . Sem se odločila da če do 9., ne bo nič, naredim testek, torej v torek čisto po pravici, si ga kar ne želim delati da ne bi bila razočarana. Jeannetka - moram ti reči, da te res občudujem, ker podati se v nek drug svet, totalno drug svet, druge navade, drugačen jezik, ko ob sebi nimaš ljudi katere si navajen imeti, svaka čast!!!! želim ti najboljšo družbo, ob kateri boš ponovno lahko zaživela in imela svojo družino.. velikokrat razmišljam, družina si sicer tudi brez s svojim , ampak je res baby en dokaz ljubezni med dvema in postaneš prava družinica. Katte - vsi znaki ki jih imaš so lahko znak za ali PMS, je pomoje kar težko razločiti ampak iskreno upam da zagledaš ˝orng˝močan , da bo tudi dragi verjel . Komaj čakam da nam z Jeannetko sporočita novičke, sem isto neučakana za vas ki ste še pred mano, kot zase , če ne še bolj . Jeanitte - imate srečo da vas vaši držijo malo nazaj, moj bi pa test naredil že prvi dan ko je ne bo. res mi nič ne pomaga tale moj . Bi prej rabila nekoga, ki bi me malo držal nazaj . Držim pesti jutri zjutraj, ampak jutri zjutraj pa res ker bomo imele žuljave roke od držanja pesti in ne bomo zmogle še en dan, brez da nam sporočiš kaj si zagledala na testu . Sicer pa punce, če tega rdečega vraga ni, sploh pri večini od vas ki imate točne te nezaželjene , sem prepričana da je tudi ne bo . Naj izgine za dobrih 9 mesecev!!!!!!!! Upam da bom lahko do ponedeljka malo odmislila vse skupaj, ker razmišljam zadnje dni res o temu, sem sprijaznjena s tem da je lahko res karkoli, ampak enkrat sem pozitivna, drugič negativna potem pa še znaki, nooo, kao ˝znaki˝ .. Pri nama bo konec leta že 1 leto, in dostikrat si v hecu rečem, da če me je ˝tisti˝ zgoraj hotel naučiti, da nato še bolj cenim , je dosegel svoje zdaj me samo še maltretira noo!!!! SmInCa - je tole znak veselja in si nam pozabila sporočit da si polulala ?? Držimo pesti, da nam čimprej sporočiš, čimboljšo novicoo!!! Punce, uživajte v lepe vremenu, jeanitka - poslale smo ti še malo zadnjega slovenskega sončka
|