|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  80 81 [82] 83 84   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Prvi poizkus zanositve
27.10.2010 15:07:24   
Katte
benji - user posted image user posted image user posted image  
Etee, dobrodošla, ampak samo za kratek čas.

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 2026
27.10.2010 22:06:53   
witch
tejchy nisva še bila na nobenem pregledu... sem hodila maja h G, ampak sem ji po resnici povedala, da sva takrat pol leta delala na tem. In si je v karton zapisala, da me bo decembra pregledala, potem pa še mojega... Ma mi je čisto zgrešeno vse to user posted image Mi je zdaj žal da se nisem zlagala, ampak zdaj kaj je je... Še malo pa bo december in grem na pregled.

čebelica user posted image user posted image user posted image in user posted image user posted image user posted image user posted image

Etee dobrodošla user posted image želim ti, da se boš kar hitro selila iz te teme user posted image user posted image

benji tudi tebi user posted image user posted image user posted image in user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ribica moja user posted image si ta mesec spet nekaj zmišjuje in nekaj prireja pravila igre po svoje user posted image Res, da ta mesec nismo pridelali nič (fanta ni bilo doma), ampak vseeno hočem, da pride recimo točno, da lahko gremo v nove boje. Me je pa danes nekaj začelo zvijati, tak da upam, da bo jutri prišla...

portorož in vesna_b
vidve kar navijajta za nas user posted image več pozitivnih misli bomo pošiljale tja gor, bolj bo veselo user posted image Tudi jaz mislim na vaju in vajine pikice user posted image

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

(odgovor članu tejchy*)
Neposredna povezava do sporočila: 2027
27.10.2010 22:16:08   
tejchy*
witch, resnično upam da greš na pregled že s pikico user posted image samo tole s pregledi je res čisto mimo, saj ne rečem, ne rabim pregleda od nog do glave, rabim pregled da vem ko začneva delat na user posted image da je z menoj vse v redu user posted image vsaj pomoje!! ker se potem če je res kaj narobe, vsaka stvar tako zavleče, pa pregled tam, pa pregled tam, in to potem traja... to je tisto najhujše.. user posted image mene pa skrbijo moji izcedki, po vsaki O imam do M nekakšne rjavkaste izcedke (prozorno rjavkaste, zelo svetle), G sem povedala pa ni kaj preveč odreagirala, tako da se bom še enkrat naročila in ji povedala naj me pregleda in ugotovi kaj je narobe, ker pač izgleda nekaj je.. ma dajmo punce, čimprej se je treba selit na drugo temo, da bodo druge debate user posted image o vozičkih, paketkih, ultrazvokih user posted image komaj čakam!!!
user posted image lep večer

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 2028
28.10.2010 10:02:57   
Etee
Hvala za dobrodoslicoooo! :)
Kok ste vse prijazne user posted image

(odgovor članu tejchy*)
Neposredna povezava do sporočila: 2029
28.10.2010 10:07:34   
vesna_b
IZVIRNO SPOROČILO: witch

portorož in vesna_b vidve kar navijajta za nas user posted image več pozitivnih misli bomo pošiljale tja gor, bolj bo veselo user posted image Tudi jaz mislim na vaju in vajine pikice user posted image

ej, navijala bom, dokler ne bo več nobene na tem seznamu. obljubim. ker si vse zaslužite, da čimprej k sebi stisnete svoje zakladke. da se boste čimprej začele tudi ve ukvarjat s tem, koliko se že pozna trebušček in ne več z O in M. joj, res upam, da bo november vaš čas. ČAKAM!!!! čakam lepe rezultate, vesele novice in čakam, da se bom lahko veselila z vami.
dajmo, punce, lulat pluske... user posted image

dobrodošle vse nove, in če sem lahko malo nevljudna in vam zaželim tako dobrodošlico: bodte čim manj časa tukaj, na tej temi - mi po moje ne bo nobena zamerila, kaj?

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 2030
28.10.2010 10:14:59   
witch
tejchy s tem tvojim postom se pa popolnoma strinjam... In jaz sem takrat imela še to smolo, da sem M čakala 60 dni in je user posted image en prišel glih dva dni prej, preden sem šla do G. Tak da me je res samo na hitrco pogledala... In ja.... vso to čakanje me spravlja ob živce.. Najprej  naj eno leto čakam da me pregleda, potem pa čakaj 10000 let na vse preglede in postopke in... ah... Čas pa kar gre.. user posted image
Mogramo pozivitno naprej! Vse bomo enkrat mamice user posted image

vesna iz tvojih ust v božja ušesa user posted image z veseljem bi se ukvarjala s trebuščkom, pa vsm potrebnim za dojenčka, tudi bruham lahko celo nosečnost, vse, samo da bo pikica pri meni....

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

(odgovor članu tejchy*)
Neposredna povezava do sporočila: 2031
28.10.2010 10:56:10   
tejchy*
Vesna_b in portorož, hvala da še kar navijata za nas tukaj user posted image me pa se lahko veselimo z vami da nama bosta povedale kaj je novega, kako trebušček raste ...
witch, to je res smola samo zaradi trajanja vsega skupaj.. Jaz sem svoji G rekla da na temu delava že 1 leto, ker sem pred tem prebrala kaj si ti tukaj pisala in mi je rekla da moj partner pri svoji splošni zdravnici dobi napotnico kadarkoli ( za spermiogram), tako da bova počakala še kakšen mesec, dva.. bom vmes že poklicala da se pozanimam za čakalno vrsto, da ne bova potem čakala še kakšne 3 mesece. Jaz imam pa konec novembra 3D ultrazvok, da še mene pogleda (je pa samoplačniški user posted image ) ampak kaj češ, hvalabogu da me bo nekdo pregledal če je z menoj vse vredu, ne samo zaradi user posted image , na splošno.
Punce, jaz že čutim kako pokajo razpoke po balonu z roza barvo ..  zdaj, zdaj bo počil!! komaj čakam dobre novičkeeee user posted image

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 2032
30.10.2010 12:18:25   
jacki

IZVIRNO SPOROČILO: portorož

Pozdravljene borke user posted image

Kaj se zdaj to tukaj dogaja???? user posted image user posted image user posted image user posted image

Nič roza novičk user posted image user posted image user posted image

Dajmo punce, pozitivno naprej, ne obupatuser posted image

Oba/e z našo pikico misliva na vas!
user posted image user posted image user posted image user posted image

Tudi me z mojo pikico drživa pesti, da hitro oddidete iz te teme!!!! Alo, šššššc, pa med čveke v pričakovanju se vpisat user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu portorož)
Neposredna povezava do sporočila: 2033
31.10.2010 10:18:28   
witch
Punce danes je moj dan user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image (ta smeh je tisti čarovniški user posted image ). Že celo jutro veselo čaram, da bo čim več pluskov ta mesec user posted image

user posted image

Pa čim več žačaranih pluskov vam želim user posted image

(odgovor članu jacki)
Neposredna povezava do sporočila: 2034
1.11.2010 9:17:01   
tejchy*
witch - hvala da si uporabila svoje čarovniške moči user posted image veš kako pravijo, glede na to da nam ostalim puncam čaraš enega user posted image , boš to nosila user posted image user posted imageuser posted image kako je s tvojo M? je prišla ali še ni?

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 2035
1.11.2010 10:12:37   
xoxox
Ojla punce! Kako ste?  user posted image Vidim, da je nekam žalostno s tole modro barvo. Skoraj nobene rozike. user posted image Zgleda, da se bomo vse naenkrat drenale v porodnišnici.

Danes je končno prišla moja dolgo pričakovana user posted image . In ker imam zgleda sedaj po operaciji spet tiste ta dolge cikluse user posted image pričakujem šele okoli 6.12. Pa se bomo spet načakali. Čas pa kar beži. To bo najin nevem kateri že krog. Tam blizu 20 že. Da mi je končno dočakati. Se mi že kar meša. user posted image Sem ratala prav obsedena že z vsem tem. In iz totalnega veselega pričakovanja se vse hitro spremeni v jezo in razočaranje. No upam, da mi bo zdaj lažje, ko bom pričakovala O pa potem ne bom pričakovala user posted image . Hvala bogu imam pa vas punce, da mi je lažje. Veliko mi pomeni pogovor tukaj, saj se o nekaterih zadevah lažje pogovorim z vami kot pa s kakšno (po možnosti še nosečo) prijateljico. Noseče prijateljice mi je kar žal obremenjevati s svojimi problemi. Zakaj bi morale poslušati mene namesto, da bi uživale v nosečnosti.

Želim vam lep dan! Pa pošiljam user posted image user posted image user posted image user posted image , da bo ta mesec čimbolj rozast. Zdaj vas grem pa malo prebrat za nazaj, da  vidim kaj ste kaj načvekale. user posted image Zdaj bom končno malo več z vami. user posted image

...An Angel in the book of life wrote down my baby's birth... And whispered as she closed the book: "Too beautiful for earth..." ...

(odgovor članu tejchy*)
Neposredna povezava do sporočila: 2036
1.11.2010 10:53:35   
witch
hehe tejchy bi bila tudi z user posted image več kot preveč zadovoljna user posted image moje M še ni user posted image danes je 38. dan cikla... BT se mi je dvignila, in res bom znorela, če sem komaj zdaj 35. dan imela O user posted image ker mojemu telesu se je res zmešalo user posted image

xoxox dobrodošla nazaj user posted image saj veš, da ti želim vse najboljše user posted image pa da bo december tvoj mesec in boš dobila svojo pikico user posted image user posted image user posted image user posted image  
Do konca leta bomo vse user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image tako sem jaz včeraj načarala user posted image user posted image user posted image Zdaj pa glejte da boste veliko user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tejchy*)
Neposredna povezava do sporočila: 2037
1.11.2010 11:04:59   
SmInCa
Lepo ponedeljek vam želim deklice mojeuser posted image ...Vsem tistim, ki je končno le uspelo zagledati čaroben plusek v tem času, ko se nisem nič oglasila čestitam in vam želim čudovito nosečnost user posted image user posted image user posted image

Tistim, ki pa še čakamo, pa drage moje vem, da smo močne babnice in tudi nam bo kmali uspelo...Jaz vrjamem  v to! user posted image user posted image user posted image

Moja user posted image spet zamuja ...Tokrat že celih 6 dni grrr... Amapk sem si rekla, da bom pa ta mesec še počakala s testom.... No vsaj še nekaj dni, da ne bom potem znova razočarana, kot sem bila prejšnji mesec :( Ta mesec me v primerjavi z prejšnjim, ko sem imela, kar nekaj znakov nosečnosti : (Špikanje v jajčnikih, rjavkast izcedek, pogosto obiskovanje wc-ja, povečan apetit, očasno mi je bilo slabo, bolel me je križ, nihanje razpoloženja, napete in boleče prsi...) prav nič ne muči... No ja razen bolečih prsi...Čudno mi je pa tudi to ker sem jaz pred vsako user posted image imela krče zdaj še pa tega ni....user posted image No bomo vidli ne....čez nekaj dni!

Držite se moje sotrpinkeuser posted image

Nothing takes the past away, like the future...Nothing makes the darkness go, like the light...

(odgovor članu xoxox)
Neposredna povezava do sporočila: 2038
1.11.2010 11:06:31   
xoxox
Hvala witch. Vem, da bi se me rada čimprej znebila s te teme. Tudi ti greš nam že počasi na živce. user posted image   Mislim, da na pričakovalkah potrebujejo malo osvežitve. Kaj če bi šla počasi malo tja?  user posted image   Kako si mi kaj drugače? Kaj kej G pravi? Saj si šla kej zatežit in se pokazat? Kdaj pa tvoj user posted image pride?

...An Angel in the book of life wrote down my baby's birth... And whispered as she closed the book: "Too beautiful for earth..." ...

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 2039
1.11.2010 11:21:01   
jeannetka
Pa se je začel november. Želim vam (nam) čimveč plusekov v tem mescu. Witch hvala ta tvoje čaranje in naj prinese user posted image tudi tebi :)

Jaz pričakujem oz. nepričakujem moje user posted image konec tega tedna.Ampak glede na to, da že imam več kot en teden veliko znakov nosečnosti in ker je po vseh izračunih za to prehitro, bo tečka verjetno kr prišla. Me je prav malo strah, ker bom verjetno razočarana in jokala, pa sma se komaj začela boriti za malo pikico. Upam, da nam vsem čimprej uspe.

Lep dan vam želim.

Pri nas je lepo, sončno in toplo vreme. Upam, da je tako tudi pri vas in da izkoristite dan čimbolje, čeprav je 1.november. Boste pa verjetno vse v krogih svoje družine. Jaz sem pa zaradi tega kr malo žalostna.Sem namreč predaleč, da bi bila z njimi, zato pa mislim nanje. Sicer pa nisem na pravem forumu za čvekanje o tem, tako da se opravičujem. Sem se mogla samo malo potožit.

(odgovor članu xoxox)
Neposredna povezava do sporočila: 2040
1.11.2010 19:04:50   
mladika
Da še tule poročam drage moje...meni so pa pri G prejšen teden odkrili endometriozo na D jajčniku mam eno cisto!!tko da ne vem kaj bo do decembra z najinim načrtovanjem...user posted image mam decembra še en bl strokovni pregled v stari porodnišnici v Ljubljani!!!eh ja...

Mi še zmeram upamo!!!:)

(odgovor članu jeannetka)
Neposredna povezava do sporočila: 2041
1.11.2010 19:40:03   
coris
hej punce moje...jah ko takole berem kako tolko časa že ne uspe...lahko dohtarji govorijo kar čejo da je mejnik 1 leto, ampak če paru ob rednih spolnih odnosih ne uspe zanosit 8-10 mesecev po moje že nekaj ne štima. al endometrioza al policistični jajčniki ali slabi spermiji al popuščanje rumenega telesca, pretanka sluznica, odsotnost ovulacij, ...nekaj sigurno ker če pogledamo že po tem forumu je statistično zelo malo takih ki jim ne uspe celo leto pa je z obema partnerjema vse ok, sej so res izjeme, sam po moje prej izjeme kot pravilo. treba je težit pr ginekologu in gnajvit za preglede. drugače je kar standard da ti rečejo pridite ko bo okoli eno leto, potem dajo partnerja na spermiogram,potem prideš pa recimo vidi da nimaš ovulacij, te dajo na klomifen, potem po ene 3 mesecih moraš naredit pavzo in potem še 2 meseca brez klomifena počakati in če še ni nič te dajo na laparo na katero čakaš po 3 mesece in več in ko prideš na vrsto se zaveš da sta okoli že 2 leti ti pa vsak mesec upaš in čakaš na magičniuser posted image , zato se MORATE BORITI ZASE in morda kdaj reči da poskušata že dlje kot v resnici, sicer te še pogledajo ne. jaz sem sama rekla prosim poglejte mi jajčnike ker imam občutek da ni ovulacij, zato ker že 3 mesec nimam bolečin kot sem jih imela ob O in prosim poglejte mi za pregrado. in glej, našli multicistične jajčnike in maternico srčaste oblike in to po 11 letih ko sem zamenjala ginekologa. POSTAVITE SE ZASE IN BORITE SE:::TO JE VAŠA PRAVICA jaz pa za vse vas drage soborke močno stiskam pesti in skos kukam če je kateri uspelo in kaj se dogajauser posted image

poljubčki od mene

(odgovor članu mladika)
Neposredna povezava do sporočila: 2042
2.11.2010 7:45:29   
tejchy*
mladika, žal mi je da so to šele zdaj odkrili user posted image . Čeprav če pogledaš po drugi strani, zdaj vsaj veš da ko bo mimo ko te pozdravijo, bosta imela user posted image prej ali slej user posted image . Vse bomo navijale zate da bosta dala preglede čimprej skozi in navijale da potem dočakaš user posted image . Srečno na pregledih user posted image

mene pa že od prejšnega četrtka tako zvija, isto kot pred menstruacijo, kot nekakšni krči, mogla bi jo pa šele dobiti 8., 9.. Zaenkrat še ni sledu o M user posted image ampak joj kje je 9 da bi lahko naredila test, sicer bi ga kar že v petek samo res nočem bit razočarana spet..

witch - si klicala k G če je to mogoče in da bi blo fajn imet kakšen pregled da pogleda v čem je problem? Držim pesti, da se vse čimbolje izide user posted image

(odgovor članu coris)
Neposredna povezava do sporočila: 2043
2.11.2010 7:47:14   
tejchy*
coris - kako lepo da še kar navijaš za nas user posted image kako sta s pikico? Lepo rasteta user posted image ?

(odgovor članu tejchy*)
Neposredna povezava do sporočila: 2044
2.11.2010 13:08:46   
Katte
Hej punce.
Dajmo malo bolj pozitivno (vključno z mano user posted image ).
xoxox - ti si imela SS in odstranitev pregrade? Lahko gledaš na stvar tako: zanosila si že, tako da si glede tega lahko bolj sproščena, ker veš, da to pri tebi ni problem kot pri nekaterih. Poleg tega, če so ti odstranili pregrado, se je s tem odstranil potencialni vzrok za SS. Tako da imaš kar dobro prognozo, ta mesec ali pa v bližnji prihodnosti.
witch - kakorkoli ti že nagaja tvoje telo, če se ne bo uredilo že prej, te bo ginekolog temeljito pregledal, odkril morebitne probleme ali pa te potolažil, da je vse uredu. Vsekakor boš vedela, pri čem si in bo lažje planirati naprej.
SmInCa - po mojem si noseča. Ne čakaj s testom in sporoči nam čimprej lepo novico.
jeannetka - verjamem, da si osamljena. Sem prebrala razlog na neki drugi temi. Drugače pa lahko potožiš tudi tukaj, vem, da smo vse tu iz enega samega razloga, ampak se ne bi smelo vse vrteti samo okrog naše želje po user posted image . Po mojem te bo user posted image  tako zaposlil, da ne boš imela niti časa pomisliti na kaj drugega user posted image . Pa dandanes so itak razdalje po svetu zanemarljive, ko imamo internet. Vem, da ni isto kot v živo, ampak Skype (ali kaj podobnega) je zakon. Kje pa si, če smem vprašati?
mladika - vsaj odkrili so, kaj je narobe. Prepričana sem, da bodo zdravniki naredili vse, kar je možno, da boš tudi ti kmalu držala svojega user posted image  v naročju.

(odgovor članu tejchy*)
Neposredna povezava do sporočila: 2045
2.11.2010 17:28:05   
coris
hvala tejchy*...sicer ne vem kako je kaj moja pikica ampak upam da pridno raste. ta teden v cetrtek imam prvi vecji pregled, naslednji teden v torek pa nuhalno svetlino, tako da upam na dobre novice. do sedaj sem že 3x našla srček in ga poslušala z angelsoundsom in je res tako super to slišati.user posted image user posted image

drugače pa po pravici povedano večkrat berem vas kot pa moje majčice, zato ker vem kako je bilo meni in zato skos hodim preverjat kaj je novega, tam so večinoma vse vesele z vami pa še vedno držim pestke in se veselim vsakega vašega pregleda, novic,...

punce moje jaz resnično mislim da bo januar zelo roza, ker tako kot je bilo avgusta veliko nosečk po sproščujočih počitnicah tako bo veliko pluskov januarja ki bodo posledica prelepih božično novoletnih dni. seveda vam želim plusek že včeraj ampak mislim da jih bo pa največ januarjauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

dejmo punce jaz navijam za vas vsak dan user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 2046
2.11.2010 19:21:09   
witch
SmInCa mogoče pa ti ne znaki pomenijo velik plusek user posted image držim pesti user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

jeannetka zato pa smo tukaj da se ena drugi zjočemo in se potolažimo. Pa dokler je ni nikar ne obupaj.... Jaz držim pesti, da bo konec tedna velik plusek user posted image user posted image user posted image user posted image

mladikica moja... saj veš... user posted image user posted image user posted image user posted image misim na tebe user posted image

ooo coris user posted image kako sta s pikico? Se pa strinjam s tvojimi besedami... In se zdaj tudi bom postavila za sebe in zahtevala to kar mi pripada in to za kar plačujem...

tejchy tudi tebi bom rekla isto... dokler je ni imej upanje... user posted image user posted image user posted image user posted image Drugače pa sem za 16.12. naročena pri G. In močno upam, da najde nek vzrok zakaj ne gre... Ker drugače se mi bo itak počasi zmešalo user posted image

Pa sem dobila še od coris odgovor user posted image no le daj nam javi kako raste pikica, kako bo na NS user posted image user posted image jaz itak veliko mislim na tebe in tvojo pikico, ki nas je strašila user posted image Aja ti čarovnica... PUnce njene besede kar držijo... tak da bo januarja pravi baby boom user posted image user posted image user posted image user posted image A za mene pa še kar nič nisi zaznala? user posted image

Punce moje... pri meni ni kar nobenih sprememb. M še kar ni.... Me lahko date na seznamček pod x.11. da nebom kraljevala tam na vrhu seznama user posted image Jaz se za 14 dni poslavljam od vas, ker grem končno na zaslužen dooooopust user posted image user posted image user posted image user posted image Ta čas bom mislila na vas, držala pesti in močno upam, da ko pridem nazaj se vse preselite tja na roza del seznamčka user posted image user posted image user posted image user posted image Uživajteeee user posted image jaz bom 100000% user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu SmInCa)
Neposredna povezava do sporočila: 2047
2.11.2010 19:54:06   
jeannetka
Katte...živim v Franciji (dobro leto), kjer sem sicer srečna, a v dnevih, kot včeraj, ko so prazniki, pogrešam mojei sestri in mojo mamo. Zmeraj smo imeli kake običaje na te praznične dni, zdaj pa tega ni več. Saj vem, da vse to lahko počnem z mojim dragim, ampak ni isto. Pa saj bo. Vsako leto bo lažje in ko bom enkrat mela malo štručko, bo še posebej lažje.

Witch...hvala za vzpodbudne in lepe besede. Tečke še zaenkrat ni, tako, da še malo upamo na najboljše :) Imej se maksimalno na dopustu in načaraj kak plusek :)

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 2048
2.11.2010 20:34:02   
mladika
wichi jst tut nate mislimuser posted image in seveda na vse vas punce!!!!!!uživaj na dopustu še za nas malo!!!!!!!user posted image lepo se mej!!

Mi še zmeram upamo!!!:)

(odgovor članu jeannetka)
Neposredna povezava do sporočila: 2049
2.11.2010 22:55:45   
ribica77
Hej drage moje, pa sem prva v novembru, ki jo je tečka user posted image  nesrečka obiskala user posted image  tko, da se selim na dno seznama, na 30.11... Joj, mal že obupujem... Upam, da se čimprej k sebi spravim in veselo v nov krog...

Witch uživaj na dopustu!!!

Coris lepo da nas spremljaš in navijaš za nas user posted image

Tejchy, SmInCa in jeannetka držim pesti, da bo user posted image

Mladika, drži se user posted image . Upam, da te dohtarji čim prej pocajtajo!

xoxox user posted image dobrodošla spet med nami in želim ti, da se čimprej seliš na drugo temo!!!

(odgovor članu mladika)
Neposredna povezava do sporočila: 2050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  80 81 [82] 83 84   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  80 81 [82] 83 84   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.