|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarke 2011 II.del
3.11.2010 15:03:58   
meta21
IZVIRNO SPOROČILO: Nina33

Joj, Meta, pa še to: mene je najbl razkurl, ko mi je moj enkrat pr zajtrku prav fino prijavil: "Sej poba pa kr fajn spi ponoč, a ne?" Jaz pa s podočnjaki do tal user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image Pri meni je podobno. Jaz pojamram, kako celo noč nisem spala on pa reče: Jaz sem pa mislil, kako mi boš rekla, da si se danes končno naspala. Ne morem verjet, da RES ne sliši.user posted image user posted image

Pilotova me je pa samo za 3 dni pomladila, tak da ji oprostim. 21 je namreč moj rojstni datum oz. dan v mesecu.

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 551
3.11.2010 15:05:11   
Anonimen
Ninchi, čim prej se pozdravi.
user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 552
3.11.2010 15:09:08   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Patrisha

ninchi9  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  drzi se in se cimprej pozdravi!!!!!

Punce kdaj se zacnejo pregledi MV (maternicnega vratu). valda pregled se bliza, jaz pa spet panicarim kaki bo :/
ena kolegica je rekla da je v 33 t pa se kr nima vaginalnih pregledov??!??

Tudi, jaz ga nisem mela kot samo prva dva obiska, da je naredila pap in vaginalnim ultrazvokom pregledala. Drugače, se vaginalnih pregledov izogibajo mi je G razlagala, ker ti lahko sprozi splav oz. porod. Mislim, da na koncu preverijo, kakšno je stanje dolžine maternice, če se ne motim, nekaj takega sem prebrala.

(odgovor članu Patrisha)
  Neposredna povezava do sporočila: 553
3.11.2010 15:11:18   
meta21
IZVIRNO SPOROČILO: hayabusa

Poanta tega kracanja - predlagam ti, da preslišiš godrnjanje in izkoristi dragega kolikor lahko!

tnx, saj najbrž moram samo sem in tja slišat, da vsega pač ne morem imet pa za nekaj časa drži. user posted image
Mi je enkrat, ko sem mu težila, da mi nič bolj ne pomaga zdaj v nosečnosti kot prej, rekel: Draga moja, jaz že 10 let delam s teboj kot da si nosečauser posted image .
Mah sej je res zlat ampak babnca ne bi bla babnca, če ne bi mal težila, ne?user posted image  

(odgovor članu hayabusa)
Neposredna povezava do sporočila: 554
3.11.2010 15:17:58   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: meta21

tnx, saj najbrž moram samo sem in tja slišat, da vsega pač ne morem imet pa za nekaj časa drži. user posted image
Mi je enkrat, ko sem mu težila, da mi nič bolj ne pomaga zdaj v nosečnosti kot prej, rekel: Draga moja, jaz že 10 let delam s teboj kot da si nosečauser posted image .
Mah sej je res zlat ampak babnca ne bi bla babnca, če ne bi mal težila, ne?user posted image  

Jaz pa mislim, da ma to miselnost tudi moj, ko ga tok pritiskam, da je treba hišo saj spodnji štuk končat. Včasih me tako zjezi, da grem raje sama naredit, kakor da mu 5x rečem. Sem opazila, da je to nova metoda, da ignorira in se greva kdo je bolj vztrajen. Jaz sem pa taka, da se hitro naveličam jamrat pa skos prositi tako, da lepo sama naredim user posted image
Tako, da se ne obremenjevati, sej bo. Jaz mislim, da je glavni faktor nosečniški hormoni pa nas daje.

Nič sedaj pa dober tek user posted image

Se beremo zvečer.

< Sporočilo je popravil PilotGirl7 -- 3.11.2010 15:20:41 >

(odgovor članu meta21)
  Neposredna povezava do sporočila: 555
3.11.2010 15:39:01   
meta21
IZVIRNO SPOROČILO: PilotGirl7

Ja popek, je zelo delikaten, zato sem se odločila malo povprašat tukaj o nje, no jaz bom oboje kupila, ko bo čas. Opažam, da je čisto odvisno od petronažne do babce, katera bo k nam hodila in pač kaj želijo.

Meni so prvič v LJ rekli, da naj čistim s fiziološko, v Grosuplju patronažana pa z alkoholom in sem pri previjanjih čistla s fiziološko, vsako jutro pri negi pa z alkoholom in upoštevala obojeuser posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 556
3.11.2010 15:39:48   
sara1986
ninci drzi se, upam da bo vse ok s tabo user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 557
3.11.2010 15:40:13   
meta21

tnx, nic bom kupla kr na recinkotu za 30 € pa bo! ce je ( ne vem vec komu delal :))) potem bo se meni in pika! :)

Veš kaj, včeraj sem zate z metrom letala naokrog pa si me že pozabilauser posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Patrisha)
Neposredna povezava do sporočila: 558
3.11.2010 15:44:30   
meta21
IZVIRNO SPOROČILO: hayabusa
Še eno vprašanje imam, kaj pravite tiste, ki imate izkušnje, za čiščenje popka kaj je bolj alkohol ali fiz. raztopina?

čisto iskreno, se jaz s popkom nisem ukvarjala. Se je hčeri šele čez kaka 2 tedna čisto posušil in do takrat ga jaz "niti pogledala nisem". Patronažna je bila pri nas vsaka 2 dni, takrat ji je popek očistla (itak si mora s sabo prinest kar rabi) in to je bilo vse, ni bilo potrebe ga še kaj ekstra čistit.
Če bi že morala zbirat bi pa vzela fiziološko ker alkohol odpira in ne zapira ran, pa še za nos se rabi fiziološkauser posted image

POZOR!!! Fiziološka za nos NI ISTA kot za popek. Slednja mora biti sterilna s tisto gumo navrh ali v ampulah. Za nos je v kapalki. No ja, za nos lahko uporabljate sterilno, obratno pa ne!

(odgovor članu hayabusa)
Neposredna povezava do sporočila: 559
3.11.2010 15:46:05   
meta21

Jaz tudi kuham in potem zopet predavanja na MŠ.

user posted image

Se vidimo!user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 560
3.11.2010 15:49:08   
mateyci
Ojla souser posted image

Se že dolgo nism nč oglasila. To ni tako lepo od mene.user posted image
V službi imam norišnico, doma sto in eden opravek, včasih grem že sama sebi na živce.Ampak, to tako je. Saj nam je vse oproščeno, a ne? user posted image

Hormoni so tudi mene čisto prevzeli, mogoče je pa tudi krivo tole kilavo vreme. Malo sončka, veliko dežja. Potem se pa še ura premakne. user posted image Kako, da ne boš siten? Če je pa sama tema.

V torek sem imela cuker test. Sem kar vesela, da je za mano. Upam, da je rezultat ok, ker mi res ni do ponovitve.user posted image

Sem pa slišala bitje srčka najinega user posted image , ki me vztrajno brca, čez cel dan.Brce so pa iz dneva v dan močnejše.user posted image
Naslednji pregled pa imam 30.11, če bo katera urejala seznam.

Punce mejte se fajn, uživajte v brcikah.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 561
3.11.2010 15:56:07   
tamy82
Jaz sem se pa nahodil zdejle user posted image zdej me pa čaka kup perila za zlikat ... ja sem večraj prestavila, danes pa nimam več kam prestavljat user posted image

ninchi pozdravi se čim prej, držimo pesti, da je vse ok in da se čim prej vse uredi user posted image user posted image user posted image user posted image

Patrisha meni že od M naprej vedno pogelda koliko je dolg MV in me tudi vaginalno pregleda. Ne bi pa rekla, da to lahko sproži splav ali porod, ker je recimo user posted image še veliko bolj nevarno potem user posted image Je pa res, da je to odvisno od G, tako da vsak po svoje user posted image
Tudi nam so včerja v MŠ rekli, da je priporočljivo, da bi ti na vsakem pregledu pogledali tudi vodo, ampak je to spet odvisno od prakse vsakega G user posted image user posted image

mateyci lepo, da si se spet malo oglasila! user posted image Pa ne pretiravaj z delom, dej tudi kej počivat user posted image Sicer pa lepo, da je z vama z user posted image vse ok user posted image

Nič, grem likat! user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 562
3.11.2010 16:57:08   
DIANE
Dan,
včeraj mela pregled blo vse kul od sladkorja, železa, urina juhuhu.
Edin nekaj prveč sm se zredila v 1 mesecu user posted image in zej morem mal pazit mal izdelke z belo moko na stran sm dones sm mogla še domač kruh pojest k je bil tok dober.
Mah sej če mi je pa vsej zle zadn mesec šele začel pasat hrana in seveda sm mal več jedla.
Sm pa začela tudi hodit v šolo za starše morem rečt da je kr zanimivo.
Tudi meni skos meri materični vrat zle se mi je malo zmanjšal ali je to kej narobe rekla ni nč. A katera kej ve o tem?
tamy82 ne bit preveč pridna z likanjem hehehe...si pridna mn se ne da tok da grem zle v vodoravno stanje malo pa mandarine zraven

(odgovor članu tamy82)
Neposredna povezava do sporočila: 563
3.11.2010 17:16:38   
Patrisha
IZVIRNO SPOROČILO: meta21

tnx, nic bom kupla kr na recinkotu za 30 € pa bo! ce je ( ne vem vec komu delal :))) potem bo se meni in pika! :)

Veš kaj, včeraj sem zate z metrom letala naokrog pa si me že pozabilauser posted image

user posted image user posted image user posted image

packa jaz user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 564
3.11.2010 17:19:07   
Patrisha
Punce moje, zdaj sem lepo kinknila za pau urce in je blo tak fino da joj!!
Jutri pa bi blo najbolse, da bi sla na pregled pod gasom, potem bi bil ziher pritisk ok ! user posted image nic, zdaj pa moja telovadba, pecikl, sprehod in spat! se tipkamo ju3 po pregledu :) lep vecer se naprej!

(odgovor članu Patrisha)
Neposredna povezava do sporočila: 565
3.11.2010 18:57:32   
zasi
Zdravo!

Ja z sem pa zadnje dneve ukvarjam z eno zadevo, in bolj kot berem manj mi je jasno. Namreč Angelcare in dormeo jogi. Kak je zaj s tem. Midva mava namreč za posteljico dormeo memory 12+2. In potem razmišljam ali bo ta angelcare sploh deloval pod tem jogijem. Eni pravijo da dela, drugi spet, da tista 2 cm spominske pene ne prepušča otrokovega dihanja. Kak je zaj s tem? Ma kera konkretne izkušnje oziroma pozna koga, ki jih ima?
Prosim za kakršno koli koristno informacijo, ker ne vem, če naj kupim angel care, ali ne. Ne bi ga rada kupila, če potem ne bo deloval.

(odgovor članu Patrisha)
Neposredna povezava do sporočila: 566
3.11.2010 19:43:33   
meta21
Zasi, Teyla je na prejšnji strani pisala o tem

(odgovor članu zasi)
Neposredna povezava do sporočila: 567
3.11.2010 19:55:53   
meta21
Vprašanje glede očetovskega dopusta ... Ali je oče upravičen do njega, če je zaposlen komaj nekaj mesecev pred tem pa je bil na zavodu in še pred tem je imel status študenta? Če katera ve, bom zelo hvaležna za odgovor.

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 568
3.11.2010 20:14:23   
Anonimen
A v tistem vodniku ni napisano? Ker mi je nekaj Grega govoril o dopustu.

Mene pa nekaj drugega zanima, jaz sem študentka in pač ne bom koristila materiskega, pač bi koristil moj partner. Zdej pa mene zanima, če on koristi in dobiva štarsevsko nadomestilo, lahko jaz še vedno zaprosim za starševski dodatek?

(odgovor članu meta21)
  Neposredna povezava do sporočila: 569
3.11.2010 20:23:05   
meta21
Ojoj, pilotgirl, najboljše da vprašaš na centru za socialno delo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 570
3.11.2010 20:24:58   
Jo@n
Čer!
Mene pa jutri zjutraj čaka cukr test user posted image

Sicer imam na sumu, da se bo spet ponovilo, ampak pustimo se presenetit.user posted image
Sara, žal se ne srečava, jaz ga imam na polikliniki, tudi glede trajanja je testiranje različno... 50 g traja uro, 100g celo dopoldne, na polikliniki sedaj naročajo in testirajo po neki novi doktrini in secer gre za 75 g test in 120 minutno testiranje... Pa da vidmo...

Drugače naš-a pridno brca, ignorira fotrovo polaganje rokuser posted image , mene pa čedalje bolj muči popoldansko-večerna zgaga, ki se sedaj že vsakodnevno pojavlja, da o utrujenosti, bolečem križu in trtici ne govorim. Ampak, user posted image ni bolezen in tudi to bom preživela...

Meta21, mislim da očeti pripada očetovski dopust tudi če ni dolgo zaposlen, edino povprečje plač se verjetno drugače računa. Malo prelistaj strani CSD Šiška, če je kaj napisano na to temo...

Šibam pod vroč tuš in na masažo zategnjenega hrbta... potem pa še za kakšno urco klofat na računalo..

< Sporočilo je popravil Jo@n -- 3.11.2010 20:26:51 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 571
3.11.2010 20:37:27   
Anonimen
meta21 sem spraševala, pa mi niso hotle odgovorit. Zelo neprijazne, kokar da jim bom kaj več vzela :) Zato me to zanima, če je kera iz prakse naredu.

Tam kjer mam pa jaz sociala vič-rudnik so pa sploh zenske zadirčne in komunikativne, tako da sem že nehala spraševati user posted image

< Sporočilo je popravil PilotGirl7 -- 3.11.2010 20:38:36 >

(odgovor članu meta21)
  Neposredna povezava do sporočila: 572
3.11.2010 20:39:54   
meta21

meta21 sem spraševala, pa mi niso hotle odgovorit. Zelo neprijazne, kokar da jim bom kaj več vzela :) Zato me to zanima, če je kera iz prakse naredu.

Tam kjer mam pa jaz sociala vič-rudnik so pa sploh zenske zadirčne in komunikativne, tako da sem že nehala spraševati user posted image

Kot je že jo@n napisala, na CSD Šiška se marsikaj najde ali pa kar pokliči tja.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 573
3.11.2010 20:45:08   
Anonimen
Ja sej sem brala na centu šiška in tudi klicala pa so me napotili na mojo socialo. Zdej pljuvat po njih pa nisem hotela :)

(odgovor članu meta21)
  Neposredna povezava do sporočila: 574
3.11.2010 21:03:23   
tamy82
Prej ko sem se šla tuširat sem odkrila, da sem danes staknila klopa! user posted image Sva ga sicer z mojim odstranila in zaenkrat zgleda ok, upam, da ne rata kej rdeče/srbeče ... user posted image
Sicer sem zdej malo pobrskala po netu in ugotovila, da ni neke hude panike s tem klopom. Je pa treba spremljat, če rata kej rdeče, da ni res kej okuženo. Zaenkrat upam na najboljše user posted image

Glede CSD: pri nas so še kar prijazni, ampak kaj ko so nestrokovni, niti ne vejo kaj majo za delat. user posted image Tako da bi raje vidla, da bi bli malo manj prijazni in da bi vsaj vedeli odgovore na moje vprašnja! user posted image Tako da očitno je stanje tega pri nas bolj klavrno ... škoda ...

Jo@n srečno jutri na cuker testu, pa držimo pesti, da ga bo čim manj user posted image user posted image user posted image

Pa lepo pankajte danes!

< Sporočilo je popravil tamy82 -- 3.11.2010 21:04:07 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?