hel32
|
Hojla Sam da vas na hitrco pozdravim, poklicali me še niso iz bolnice, grem pa danes popoldan na pregled, in, upam, da bom imela mogoče tudi Uz, da se vici še spol 100% Kaj več pa poročam po pregledu, lep dan, vsem kljub temu, da je tukaj zelooo oblačno. Hayabusa, ne vem, če bo ravno držalo, da dojenčki hranjenu z adaptiranim mlekom spijo dlje, ker sem tudi pri prvi bila taka reva in sem imela pač par tistih kapljic mleka, je bila na flaši, in se je zbujala žnjx na noč, tako, da iz svojih izkušenj povedano-ne drži, mislim, da je to odvisno od otroka do otroka,...ni nujno, lahk dojiš, pa ti spi. Ima sestra tudi zdaj fantka, starega 5 mes. pa se ji je zdaj začel ponoči zbujat, kljub temu, da ga hrani na flašo, sva obe taki nemlekarici , j tako je to. Meta 21, jaz sem tudi odločena, da bom vsaj za prvi mesec kupila zalogo mleka, ker itak, ne vrjamem, da bi ga imela, kljub temu, da z mojimi joškami ni nič narobe , rastejo, so velike, bolijo, ampak ven pa prikaplja kvečjemu po 10ml na obe!!!! Sem si lani pumpala, in merila, po pol urnem pumpanju, da ne omenjam bolečin, ker sem si stiskala mleko ven, in da so ble joške potem cele vijolične, in toplih obližev, da bi ja malo priteklo, NIČ, od nič, imam še zdaj slabo vest, oz. se sikiram, da nisem dala vsega, ker bi mogla za dobro otroka, sam, kaj hočem, če ni ni!! Zdaj, pa res, dosti imam, grem se malo igrat z malim