|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarke 2011 II.del
4.11.2010 11:38:46   
trsica
IZVIRNO SPOROČILO: PilotGirl7

Samo a si ti tudi opazila, da se sedaj veliko težje učiš in koncentriraš? Pa kaj mam kar težave, da se enih besed ne spomnim pa jih imam na jeziku. Se mi je G smejala, baje to nosečniški hormoni delajo, je rekla to je nosečniška pozabljivost. Upam, da to po nosečnosti mine user posted image

Jaz sem imela pa v prvi nosečnosti dobesedno dvojne možgane. Izpite sem delala za šalo malo. user posted image Za enega sem se začela učit v ponedeljek dopoldne, izpit je bil pa popoldne. In sem naredila s 7. user posted image
V tej nosečnosti pa skorajda ne uporabljam možganov. Mogoče, če bi bila v službi, bi lahko primerjala. Pa zdaj imam ponosečniško pozabljivost. user posted image Resno. Po porodu imam občutek, da sem izgubila pol spomina. user posted image Še vedno (po 7 letih) pa se mi še ni povrnil. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 601
4.11.2010 11:46:54   
Tisia
ojlauser posted image
ninchi upam da bo vse ok,držimo pestiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
registrirana super zajtrk bi mi kar pasal tudi kot prigrizekuser posted image
patrisha super zauser posted image  in pregleduser posted image
joj kolk je mene včeraj dete brcalo OMG me je že kar bolelo,še kosilo nisem mogla pojest me je tak fajn nad popkomuser posted image  očitno ima dost placa in se obrača na velikouser posted image  vrjetno se je tudi obrnilo z glavo navzdol ker so bile brce kar visokouser posted image

(odgovor članu trsica)
Neposredna povezava do sporočila: 602
4.11.2010 11:52:07   
trsica
IZVIRNO SPOROČILO: Teyla

Pilotgirl  izpit gradiva pa poznam. Je kar zanimiva zadeva. Imate tudi vi famozni diagram Fe/Fe3C? Ah spomini... user posted image

Tega smo še mi imeli. Pa ne vprašaj me zakaj že. user posted image

(odgovor članu Teyla)
Neposredna povezava do sporočila: 603
4.11.2010 12:10:36   
trsica
IZVIRNO SPOROČILO: Nina33

Čer!
Hayabusa, dejva midve met svoj klub nespalcev user posted image . Jaz sem pri sinovih 10-ih mescih, ko se je končno zbujal "samo" ene 3x na noč kuj rezervirala eno kočico za počitnice (prej nisem upala, sej bi nas ven vrgl user posted image ). Jaz sem sicer ves čas upala, de bo mali tut glede tega po meni (je bil isti kot jaz kot mali dojenček - za pogledat user posted image ) - jaz sem od sedmega (jp, 7-ega) tedna spala od sedmih do sedmih.

Uh. Moj ni spal do 5 leta. user posted image Kot novorojenček itak, ker sem ga dojila. Pa če je že kdaj spal maaalce dlje, so meni joške skoraj počile od mleka. Potem so prišli krči. Nato zobki. ... Ko je ostal brez plenice, me je pa zbujal, da grem z njim in mu luč prižgem. user posted image

Že zdaj se psihično pripravljam, da naslednjih 5 let spet ne bom spala. No, potem bom pa že toliko stara, da bom imela starostno nosečnost. user posted image

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 604
4.11.2010 12:16:52   
trsica
IZVIRNO SPOROČILO: meta21

Mam pa še eno vprašanje, predvem za tiste, ki ste že mamice. Prej sem hvalila mojega dragega, ki res dela praktično vse pri in okoli hiše. Tudi malega brez problema porihta (ne rabim navodil pisat, če kam gremuser posted image ) ampak, če pa hočem, da bi ponoči vstal, ko joka ali kliče, se pa skoraj praviloma skregava ali pa ga sploh ne morem zbudit. Sploh zdaj v nosečnosti bi mi tako pasalo spat ali pa vsaj ne vstat pa nikakor ne prideva skupaj. On enostavno ne sliši! Če ga pa že uspem zbudit in prepričat, da vstane, pa ponavadi kakšno tečno sikne na moj račun in če mora ostat buden več kot 2 minuti, malega prinese v najino posteljo. Ponavadi si mislim, da je boljše da sama vstanem, mu dam tisto vodo in grem nazaj spat ampak vsake toliko me pa to pojezi, da njemu ni treba. Kaj pravite? Naj bom zadovoljna s tistim kar imam in ne težim več ali naj kaj drugega ukrenem? Sva že tako daleč, da je rekel, da zaradi najinih nočnih kreganj noče več otrok (v planu sva imela vsaj 3)user posted image

Hehe. Še nisem srečala moškega, ki bi se zbudil. user posted image Očitno imajo nek naraven gumb za izklop otroškega joka. Jaz sem mojega kar zrukala in je moral vstat. Potem je pa hodil po sobi gor in dol, z otrokom v rokah in spal zraven. user posted image Pa nisem tega počela prepogosto, saj sem konec koncev jaz na porodniški, on ima pa zjutraj službo. Čez dan pa ni imel izgovorov. Takrat sem pa uveljavila svoje. Mulca v roke, pa znajdi se. user posted image

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 605
4.11.2010 12:29:51   
trsica

Mene pa zadnje čase neki druzga skrbi: kako bomo zrihtali varstvo za starejšega, če se bo porod začel ponoči user posted image . Svojih dveh staršev res ne bi rada v to vpletala, ampak zgleda ne bo šlo drugače? Jaz bi najrajš enkrat dopoldne šla rodit, mali mož bi na poti v P bil k babici in dediju "dostavljen", poj bi pa že isti dan lahko na obisk k meni prišel user posted image . Pa upam, de bo dren v P, z nama z user posted image pa vse OK in bova že drugi dan šla domov user posted image . Sanja svinja kukuruz, a user posted image .

To tudi mene ful skrbi. Moj bo sicer star 7 let, pa bo lahko počakal kakšno uro ali dve. Imam tak plan, da mu pustim moj mobitel (katerega zna uporabljat) in ključe, pa da počaka babico, da pride do njega. Za v šolo bi že lahko šel tudi sam, ker ima le slabih 100 metrov (ampak je cesta vmes), toliko mu že zaupam. Najbolj me skrbi, da bi se začelo dogajat takrat, ko mora iz šole (ker ne sme sam domov), babica bi pa tisti teden delala popoldne. user posted image

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 606
4.11.2010 12:44:17   
trsica
IZVIRNO SPOROČILO: biljana l

http://www.baby2see.com/development/twins_3d.html
no tukaj je pa en 3Dvideo za vse mamice ki imajo user posted image user posted image  kaj jim je lušno njim pa ne more biti dolgčas saj imajo družbouser posted image ,
še kakšne karte pa bodo kar not ostaliuser posted image

user posted image Ta dva že, ko ležita tako idealno. user posted image Mojedva sta pa v črko T. Bejba skoz brca tipa v trebuh. Jaz pa njun pretep pokasiram. user posted image

(odgovor članu Tisia)
Neposredna povezava do sporočila: 607
4.11.2010 12:49:27   
Patrisha
IZVIRNO SPOROČILO: trsica

no tukaj je pa en 3Dvideo za vse mamice ki imajo user posted image user posted image  kaj jim je lušno njim pa ne more biti dolgčas saj imajo družbouser posted image ,

to si pa ful dobro napisala :))) sem se prav nasmejala zraven :) sicer moja je tudi dol obrnjena ze in me nabija na polno, in sem bla 100 % da ma nogice spodaj, drugace mi ni blo jasno in glej ga hudica!! roke ima spodaj, tako da kr punca lepo box trenira :))

user posted image Ta dva že, ko ležita tako idealno. user posted image Mojedva sta pa v črko T. Bejba skoz brca tipa v trebuh. Jaz pa njun pretep pokasiram. user posted image

(odgovor članu trsica)
Neposredna povezava do sporočila: 608
4.11.2010 12:52:14   
trsica
IZVIRNO SPOROČILO: ninchi9

Jaz pa grem danes v bolnišnico... Že cel teden sem tak utrujena, samo spala bi, nimam energije, komaj se vstanem iz postelje.. Obraz imam otečen 100 na uro, težko diham, glavoboli vsak dan... v glavnem nič kaj dobro ne kaže.. Bomo videli, kaj bodo rekli danes, mogoče celo ostanem na opazovanju. Vam poročam!!

Drži se. user posted image

(odgovor članu ninchi9)
Neposredna povezava do sporočila: 609
4.11.2010 12:52:20   
Patrisha
IZVIRNO SPOROČILO: Patrisha

to si pa ful dobro napisala :))) sem se prav nasmejala zraven :) sicer moja je tudi dol obrnjena ze in me nabija na polno, in sem bla 100 % da ma nogice spodaj, drugace mi ni blo jasno in glej ga hudica!! roke ima spodaj, tako da kr punca lepo box trenira :))

tole pa res steka :/

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

sem htela napisat, da si me fajn nasmejala zdaj =)))) za naso, pa sem bla 100 % da ma nogice spodaj in da mi veselo skace po mehurju, v resnici pa me nabija z rokicami :) box trening, go girl =)))

(odgovor članu Patrisha)
Neposredna povezava do sporočila: 610
4.11.2010 12:56:31   
trsica

Punce kdaj se zacnejo pregledi MV (maternicnega vratu). valda pregled se bliza, jaz pa spet panicarim kaki bo :/
ena kolegica je rekla da je v 33 t pa se kr nima vaginalnih pregledov??!??

V prvi nosečnosti se ne spomnim, da bi mi kdaj koli merili. user posted image Zdaj pri dvojčkih me sicer je poslala, a to je po moje ravno zato, ker sta dva. user posted image Ne vem, nimam pojma.

(odgovor članu Patrisha)
Neposredna povezava do sporočila: 611
4.11.2010 13:01:12   
Patrisha

Punce kdaj se zacnejo pregledi MV (maternicnega vratu). valda pregled se bliza, jaz pa spet panicarim kaki bo :/
ena kolegica je rekla da je v 33 t pa se kr nima vaginalnih pregledov??!??

V prvi nosečnosti se ne spomnim, da bi mi kdaj koli merili. user posted image Zdaj pri dvojčkih me sicer je poslala, a to je po moje ravno zato, ker sta dva. user posted image Ne vem, nimam pojma.

mnja, sej ga mi tudi ni. Samo UZ pa slikice in pika. Sicer je z nekim metrom skakala in merla trebuh... pa velikost je zmerla kosti to sem vidla, sicer teze mi ni povedala, rekla je samo, da je vse v najlepsem redu in sem odpeketala =)

(odgovor članu trsica)
Neposredna povezava do sporočila: 612
4.11.2010 13:03:18   
trsica
IZVIRNO SPOROČILO: meta21

Vprašanje glede očetovskega dopusta ... Ali je oče upravičen do njega, če je zaposlen komaj nekaj mesecev pred tem pa je bil na zavodu in še pred tem je imel status študenta? Če katera ve, bom zelo hvaležna za odgovor.

Kaj ima to veze z dolžino zaposlitve? Očetovski dopust je namenjen negi otroka. Tudi nakazilo pride iz drugega naslova, ne pa od delodajalca. user posted image Pravzaprav, če prav vem, delodajalec plača, potem pa dobi povrnjeno.user posted image

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 613
4.11.2010 13:06:03   
trsica
IZVIRNO SPOROČILO: PilotGirl7

A v tistem vodniku ni napisano? Ker mi je nekaj Grega govoril o dopustu.

Mene pa nekaj drugega zanima, jaz sem študentka in pač ne bom koristila materiskega, pač bi koristil moj partner. Zdej pa mene zanima, če on koristi in dobiva štarsevsko nadomestilo, lahko jaz še vedno zaprosim za starševski dodatek?

Hm, ne razumem. A ni to eno in isto? A misliš otroški dodatek? Otroški dodatek lahko prejema eden od vaju. Na vlogi tudi podpišeš, da drugi starš tega ne uveljavlja.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 614
4.11.2010 13:06:25   
Tisia
trsica in patrisha user posted image  ja vam pa res dogajauser posted image  

(odgovor članu trsica)
Neposredna povezava do sporočila: 615
4.11.2010 13:09:52   
trsica

Čer!
Men je pa takoo slabo od popoldneva naprej, de ne bom nč komentiralauser posted image , tut spala zgleda ne bom kej dost - me spet školjka vabi user posted image . Upam, de je kej prehodnega.
Lahko noč!

user posted image

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 616
4.11.2010 13:10:28   
Patrisha

a se ti malo norca delas, a?? user posted image  

(odgovor članu Tisia)
Neposredna povezava do sporočila: 617
4.11.2010 13:14:28   
FoxyLady
Dan!

Imam eno vprašanje: kaj mogoče ve kira kaj se dogaja s čukico, se nč ne javi?

(odgovor članu Patrisha)
Neposredna povezava do sporočila: 618
4.11.2010 13:21:14   
trsica

user posted image joooj, tale smajli je pa svetoven user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tisia)
Neposredna povezava do sporočila: 619
4.11.2010 13:29:36   
Patrisha
IZVIRNO SPOROČILO: FoxyLady

Dan!

Imam eno vprašanje: kaj mogoče ve kira kaj se dogaja s čukico, se nč ne javi?

to mene tudi zanima, pa ze malo skrbi, da nebi blo kaj narobe... sicer sem jo zasledila na FBju... ampak vseeno :) glavni FBI je tukaj :)

(odgovor članu FoxyLady)
Neposredna povezava do sporočila: 620
4.11.2010 13:34:13   
Teyla
valek tudi klub lenobic lahko ustanovimo. Boh ve, da bi bla jst lahko predsednica tega kluba.user posted image

Patrisha res luštna posteljnina. Pa na mandarine si me spomnila, grem zdaj eno pojest.

cukice pa že res ni blo dolgo slišat. Upam, da je vse ok. user posted image

Punce, ve kaj težko dihate? Danes, ko nisem mogla nazaj spat se je to zgodilo meni, ker sploh nisem do zraka prišla. Sem mogla kar globok dihat, da sem se nadihala tko kot je treba. Posledično tud zarad tega nisem mogla nazaj zaspat. A to že otroček tako pritiska na pljuča, da me že v ležečem položaju tako stiska? Na levis trani me je pa stiskalo pri srcu, ker je bla vsa teža gor. Materinsko blazino bom po moje rabila. In to čim prej.

(odgovor članu tamy82)
Neposredna povezava do sporočila: 621
4.11.2010 13:37:13   
Patrisha

valek tudi klub lenobic lahko ustanovimo. Boh ve, da bi bla jst lahko predsednica tega kluba.user posted image

Patrisha res luštna posteljnina. Pa na mandarine si me spomnila, grem zdaj eno pojest.

cukice pa že res ni blo dolgo slišat. Upam, da je vse ok. user posted image

Punce, ve kaj težko dihate? Danes, ko nisem mogla nazaj spat se je to zgodilo meni, ker sploh nisem do zraka prišla. Sem mogla kar globok dihat, da sem se nadihala tko kot je treba. Posledično tud zarad tega nisem mogla nazaj zaspat. A to že otroček tako pritiska na pljuča, da me že v ležečem položaju tako stiska? Na levis trani me je pa stiskalo pri srcu, ker je bla vsa teža gor. Materinsko blazino bom po moje rabila. In to čim prej.

super vsaj poskrbim da ti vitaminov nebo primanjkovalo!!

ej ja kupi si jo cimprej! jaz spim ko dojencek, ker mi tut ne pase na nobeni strani spat, in si jo jaz raztegnem da jo mam ob telesu, in mam glavo gor, trebuh pa se nogo gor nagnem :) vglavnem je kr ugobno! al pa si jo namontiram na hrbet da nisem na hrbtu in ne na boku, tak zmes nekak... ti jo toplo priporocam ja!

(odgovor članu Teyla)
Neposredna povezava do sporočila: 622
4.11.2010 14:01:19   
Teyla
Patrisha kakšno blazino pa imaš? Meni tista, ki je ukrivljena ne izgleda čisto nič udobna, pa tudi tiste navadne kače si ne znam predstavljat kako bi si z njo pomagala. Jaz si kar odejo zatlačim zadaj, ampak še vedno ni to to. Po moje rabim 5 takih blazin. user posted image

Sem naredila nov album z bušijem in novo majčko, ki jo je porisal moj dragi. Vabljene k ogledu. user posted image

(odgovor članu Patrisha)
Neposredna povezava do sporočila: 623
4.11.2010 14:03:52   
Anonimen

Pilotgirl  izpit gradiva pa poznam. Je kar zanimiva zadeva. Imate tudi vi famozni diagram Fe/Fe3C? Ah spomini... user posted image

Tega smo še mi imeli. Pa ne vprašaj me zakaj že. user posted image

Ja gradiva arhitektura.... joj obup, mene je res spomin zapustu, tko da vrjamem v tisto, da fantki pamet poberejo. Tako, da maš resss srečo. Ker mene je G pa doma so me opazili, da se besed ne spomnim, dobesedno. Pa jih imam na jeziku, ko je paizpit konc blokada niti skoncentrirat se ne mroem. Sem žerekla, da moram povprašat če lahko bilobil nosečnica je.
Glede nadomestila in dodatka je razlika, eno dobi zaposlena oseba in se obračuna glede na plpačo,dodatek je pa samo za študente. Oboje dobivaš pa eno leto, sem malo po forumih brala, da oba obojega ne moreta, se pravi ali ali.

Patrisha pol si pa tako pridna kot jaz, čeprav jaz ne hujšam pa vseeno hujšam hujšam. Pa sem od začetne teže dala 7 kg dol. Sepravi, ravno danes sem stopila na tehtnico, pa sem ugotovila, da sem ta mesec še hitreje zgubila kile dol (dol sem jih dala že 1,5kg), pregled imam 22.11. bi znala jit dol do takrat 2kg. Če se dobro počutiš je super, meni ni več ok. Se slabo počutim, dobesedno že 3 mesece. Moja G pa vsa blažena, pridna pridna jaz pa vsa user posted image Jem tudi ob 11h zvečer, pa ne gre gor, šač zadnji obrok moram zaradi prenizkega cukra imeti vsaj ob 21h zvečer, me je poučila zdravnica zacukrček. Ma sej bo, dokler mi kri gre bom ok. Čeprav zanč, sva z G ugotovili, da mam ščitnico na mej. Upam, da bo dokonca zdržala BP, pa je prej nikol niso odkrili, pač osebna zdravnica bol tko tko. Tako, da sem jo zamenjala letos. Lahko da je tudi to krivda hujšanja in mojega user posted image
počutja.

(odgovor članu trsica)
  Neposredna povezava do sporočila: 624
4.11.2010 14:06:11   
Patrisha
sem jo prpopala v album, dejansko je cisto navadna ni trda! z onimi kuglicami noter in se lepo zafiksira tam ko sam hoces... kupla sem jo v avstriji. Ker mas vec vrst, take ko so nafilane in trde, pa jih ne mores prilagajat, al pa tak ko si lahko sam nstavljas kak ces met.

(odgovor članu Teyla)
Neposredna povezava do sporočila: 625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...
To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?