|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  122 123 [124] 125 126   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del
2.11.2010 21:40:53   
Katjusa
punce vidim, da mislite name hvala vamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image me je tak strah, da sem drisko doblauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image komaj čakam, da bo za mano..... mamica me je založla s protibolečinskimi tabletami. otročka sta bla pa tak vesela, ko sem ju tja pripeljala, da sem komaj lupčke stržlauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image hvala bogu za babiko in dedijauser posted image user posted image user posted image user posted image

ne vem kako se vam bom kej javla ker ne bom mogla čist nič uporabljat roke tak da ne vem če bo miška šla z levo..... drgač bom pa čebeli kak sms napisala tok da vam javim če prsti še migajo al ne....

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 3076
2.11.2010 21:45:45   
Ajvy
Katjuša----srečno jutriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3077
2.11.2010 21:53:33   
birdy
Katjuša, še od mene srečno!!!! Čimhitreje okrevaj in ne pozabi kar sem že rekla: po operaciji se res res čuvaj...
Mislim nate!

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 3078
2.11.2010 21:54:26   
birdy
Urša, upam da si vredu, če pa kam odhajaš pa ti želim čim manj bolečinuser posted image user posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 3079
2.11.2010 21:56:22   
Ajvy
Tarja...mami buško imam.....
JSt...a  res...kam pa si se udarila?
Tarja...u Maribor sem se udarila...u MAribor....

Tarja...ati ne skrbet....sej boš majhen spet...pa ti bom jst kupila dudo....

Tarja...ati veš kaj...
MOž..kaj pa
Tarja...jst bom šla kar nazaj v trebuščka in bom kot bratec ven prišla....

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 3080
2.11.2010 22:44:27   
boma2

IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy

Katjuša----srečno jutriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

se kr podpišem:)user posted image user posted image user posted image user posted image

boma2 :)

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 3081
2.11.2010 22:46:12   
boma2
čer...

nevem, če bom vse lahko pokomentirala...

Žigec bruha in driska že od petka.. .smo doma..user posted image

boma2 :)

(odgovor članu Pikica_82)
Neposredna povezava do sporočila: 3082
2.11.2010 22:48:02   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: boma2

čer...

nevem, če bom vse lahko pokomentirala...

Žigec bruha in driska že od petka.. .smo doma..user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image joj..revček mali...upam,da se hitro pocajta...

(odgovor članu boma2)
Neposredna povezava do sporočila: 3083
3.11.2010 6:19:23   
Čebel@
jutro

user posted image

spali smo lepo,mirno...no jaz sem šla 3x na WC pa skos mi je bilo vroče....malo pred šesto je pa user posted image  v bušiju začel razgajat,tko da nema spanja zameuser posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 3084
3.11.2010 6:27:19   
Čebel@
birdy....upam,da se izcedek in otrdevanje umiritauser posted image user posted image user posted image

sjmm....sej danes bom pa po stanovanju letečauser posted image .....upam,da ste mirno spaliuser posted image

urša....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ajvy.....sem se zvečer dol vlegla,sem samo rekla,da danes(včeraj) nisem tudi minute počivala-me je pa zmanjkalo v sekundiuser posted image ......nimam pojma kaj je zvilo atijauser posted image ......je klical včeraj dohtarja,da bi za danes dobil uro,pa mu je sestra rekla,da je lahko na vrsti šele drug teden,razen če je nujnouser posted image ....no tko,da gre zdele ob 7.00 v ZD,in ko bo na vrsti pač bouser posted image ....sem mu rekla,da naj kar zateži za odvzem krviuser posted image ...he he dobre izjave ima Tarjauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

katjuša......user posted image user posted image user posted image user posted image ...kar pošlji smsuser posted image

boma......za Žigca user posted image user posted image user posted image ,zate pa user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3085
3.11.2010 6:53:03   
Urša08
jutro

Čebela hvala za kavicouser posted image

Jaz se danes počutim ok, ne vem kaj me je včeraj hecalo. Pred sabo mam kavico, tamaledva na poti v vrtec. Jaz vas bom pa lahko v miru prebrala.

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3086
3.11.2010 6:55:16   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

jutro

Čebela hvala za kavicouser posted image

Jaz se danes počutim ok, ne vem kaj me je včeraj hecalo. Pred sabo mam kavico, tamaledva na poti v vrtec. Jaz vas bom pa lahko v miru prebrala.

mogoče si bila preveč utrujenauser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3087
3.11.2010 6:59:41   
Urša08
čebela ja a sedaj že splošnega zdravnika čakaš par dni da prideš na vrsto, mislim katastrofauser posted image Kako je možek? Kaj boljši?

Ajvy iiii kake luštne debate user posted image user posted image user posted image user posted image

boma user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za Žigca da se pozdravi revček

Sjmm super za šoping user posted image user posted image user posted image

birdy vidim da teb tud dogaja. Ti želim da otroček počaka še kak teden na toplem. Mogoče bova šli pa istočasno v p user posted image user posted image user posted image

Kolumbo bravo za Juretov napredekuser posted image user posted image user posted image , super da imaš mleka dovoljuser posted image user posted image user posted image Ti pa počivaj da te res kaj ne zagrabi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3088
3.11.2010 7:03:07   
Čebel@

čebela ja a sedaj že splošnega zdravnika čakaš par dni da prideš na vrsto, mislim katastrofauser posted image Kako je možek? Kaj boljši?

1 teden ga naj bi čakaluser posted image ....je rekel,da je danes malenkost bolje...pol grem po sestavine za govejo juhico,ker on druzga nebi jedel

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3089
3.11.2010 7:04:01   
Urša08
čebela čist možno, kaj pa vem. No sej glavno da je sedaj ok, da še ne grem v Rim, še nisem pripravljena user posted image user posted image user posted image

Danes bom kr bolj na izi, sam mal pospravla, pa en stroj dala prat. Za kosilo mi pa pizza diši user posted image . Pa na občino morm oddat za znižano plačilo, potem mam pa še roditeljskega za Nejca. Me prav zanima kaj bo kej povedala. Pri Žigu imajo pa ta teden temo medved in je danes mogu vsak svojega medvedka sabo nestuser posted image . Se mi zdi da se jim skoz neki dogaja user posted image .

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3090
3.11.2010 7:04:29   
Čebel@
user posted image  Hano zrihtat za vrtec in v trgovino...se tipkamo kasnejeuser posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3091
3.11.2010 7:05:24   
Urša08
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

1 teden ga naj bi čakaluser posted image ....je rekel,da je danes malenkost bolje...pol grem po sestavine za govejo juhico,ker on druzga nebi jedel

Mogoče je kakšno virozo staknu. Naj gre čim prej na boljše user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Juhica pa tud pri nas laufa kadar je kdo bolančkan. Lepo ga crklej, pa vseeno še nase in na pikico paziuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3092
3.11.2010 7:06:22   
Čebel@

čebela čist možno, kaj pa vem. No sej glavno da je sedaj ok, da še ne grem v Rim, še nisem pripravljena user posted image user posted image user posted image

Danes bom kr bolj na izi, sam mal pospravla, pa en stroj dala prat. Za kosilo mi pa pizza diši user posted image . Pa na občino morm oddat za znižano plačilo, potem mam pa še roditeljskega za Nejca. Me prav zanima kaj bo kej povedala. Pri Žigu imajo pa ta teden temo medved in je danes mogu vsak svojega medvedka sabo nestuser posted image . Se mi zdi da se jim skoz neki dogaja user posted image .

kar naj user posted image  še kakšen teden počakauser posted image user posted image user posted image ......mmmmm pica-privošči si jouser posted image user posted image user posted image .......jaz sem na občino kar priporočeno poslalauser posted image user posted image ....a zdej je že v tanovem vrtcu?

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3093
3.11.2010 7:07:02   
Čebel@

IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

Mogoče je kakšno virozo staknu. Naj gre čim prej na boljše user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Juhica pa tud pri nas laufa kadar je kdo bolančkan. Lepo ga crklej, pa vseeno še nase in na pikico paziuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

hvalauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3094
3.11.2010 8:14:01   
baki
jutro....nik je malo bolje.zdej pa je ta mali šment nehal pitttt.joj,mu je začeli malo smrdet po acetonu.bomo že zrihtali sam da vročina nebi bila več tk visokauser posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3095
3.11.2010 8:16:43   
Katjusa
jutro....
hvala ker mislite name.....

ajvy user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image tarja user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

evo pred odhodom sme še stroj posode prštimala..... je moj reku sinoči k se mi ni dalo kr pusti sej bom jst no pa sem si zdej vseeno vzela mal časa da mi ne bo pol tukaj ropotal.....user posted image user posted image user posted image user posted image itak bo imel dost dela.....

zdej pa gremuser posted image user posted image
user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3096
3.11.2010 8:18:15   
baki
sem pogruntala....nafilam šprico pa mu dam v usta....mater sem pametna.tk pa popije pa se ne buniuser posted image user posted image user posted image .mu pa dam antibiotik tudi tako.

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 3097
3.11.2010 8:21:07   
baki
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

jutro....
hvala ker mislite name.....

ajvy user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image tarja user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

evo pred odhodom sme še stroj posode prštimala..... je moj reku sinoči k se mi ni dalo kr pusti sej bom jst no pa sem si zdej vseeno vzela mal časa da mi ne bo pol tukaj ropotal.....user posted image user posted image user posted image user posted image itak bo imel dost dela.....

zdej pa gremuser posted image user posted image
user posted image

saj bo katjuša....držim pesti.fajn opraviuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3098
3.11.2010 8:32:09   
Pikica_82
Dan.

Katjuša vso srečo, pa da se čimprej pozdravi tvoja roka! user posted image user posted image user posted image tudi za ostale bolančke!! Se pa pri moji splošni dr. tudi čaka po teden ali več user posted image  Sem zadnjič sestri po telefonu razlagala, da se ponoči dušim in ne morem dihat (sem staknila bronhitis pa še neke alergije) in mi pravi no dobro, te pa čez 4 dni user posted image  Še dobro, da sem mela Ventolin od malega doma, da sem ga jemala, drugač ne vem, kak bi blo...

Ajvy dobre izjave Tarje user posted image user posted image  Zakaj pa se je glih v MB udarla?

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 3099
3.11.2010 8:40:42   
simonakr
Dan! Evo jest sm mal bolš, ni več tolk visoka temperatura tko da vas bom dons mal spremljala. 

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  user posted image vsem ki jih potrebujete! 

Katjuša - vso srečo!

Grem ležat da se mal spočijem!  

"Nihče ni nikoli tako visok kot tedaj, ko poklekne k pomoči potrebnemu otroku."

RDEČI NOSKI

19.2.2009 se je rodil naš škorček Larisa

(odgovor članu Pikica_82)
Neposredna povezava do sporočila: 3100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  122 123 [124] 125 126   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  122 123 [124] 125 126   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Nagajivi, živi in zasanjani: to so otroci ...
Motnja ADHD (v dobesednem prevodu ta kratica pomeni, da gre za motnje pozornosti in nemirnosti) je med ljudmi pogosto na...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?