Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 2.11.2010 21:40:53
|
|
|
|
Katjusa
|
punce vidim, da mislite name hvala vam me je tak strah, da sem drisko dobla komaj čakam, da bo za mano..... mamica me je založla s protibolečinskimi tabletami. otročka sta bla pa tak vesela, ko sem ju tja pripeljala, da sem komaj lupčke stržla hvala bogu za babiko in dedija ne vem kako se vam bom kej javla ker ne bom mogla čist nič uporabljat roke tak da ne vem če bo miška šla z levo..... drgač bom pa čebeli kak sms napisala tok da vam javim če prsti še migajo al ne....
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 2.11.2010 21:45:45
|
|
|
|
Ajvy
|
Katjuša----srečno jutriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 2.11.2010 21:53:33
|
|
|
|
birdy
|
Katjuša, še od mene srečno!!!! Čimhitreje okrevaj in ne pozabi kar sem že rekla: po operaciji se res res čuvaj... Mislim nate!
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 2.11.2010 21:54:26
|
|
|
|
birdy
|
Urša, upam da si vredu, če pa kam odhajaš pa ti želim čim manj bolečin
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 2.11.2010 21:56:22
|
|
|
|
Ajvy
|
Tarja...mami buško imam..... JSt...a res...kam pa si se udarila? Tarja...u Maribor sem se udarila...u MAribor.... Tarja...ati ne skrbet....sej boš majhen spet...pa ti bom jst kupila dudo.... Tarja...ati veš kaj... MOž..kaj pa Tarja...jst bom šla kar nazaj v trebuščka in bom kot bratec ven prišla....
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 2.11.2010 22:44:27
|
|
|
|
boma2
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy Katjuša----srečno jutriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii se kr podpišem:)
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 2.11.2010 22:46:12
|
|
|
|
boma2
|
čer... nevem, če bom vse lahko pokomentirala... Žigec bruha in driska že od petka.. .smo doma..
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 2.11.2010 22:48:02
|
|
|
|
Ajvy
|
IZVIRNO SPOROČILO: boma2 čer... nevem, če bom vse lahko pokomentirala... Žigec bruha in driska že od petka.. .smo doma.. joj..revček mali...upam,da se hitro pocajta...
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 3.11.2010 6:19:23
|
|
|
|
Čebel@
|
jutro spali smo lepo,mirno...no jaz sem šla 3x na WC pa skos mi je bilo vroče....malo pred šesto je pa v bušiju začel razgajat,tko da nema spanja zame
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 3.11.2010 6:27:19
|
|
|
|
Čebel@
|
birdy....upam,da se izcedek in otrdevanje umirita sjmm....sej danes bom pa po stanovanju leteča .....upam,da ste mirno spali urša.... ajvy.....sem se zvečer dol vlegla,sem samo rekla,da danes(včeraj) nisem tudi minute počivala-me je pa zmanjkalo v sekundi ......nimam pojma kaj je zvilo atija ......je klical včeraj dohtarja,da bi za danes dobil uro,pa mu je sestra rekla,da je lahko na vrsti šele drug teden,razen če je nujno ....no tko,da gre zdele ob 7.00 v ZD,in ko bo na vrsti pač bo ....sem mu rekla,da naj kar zateži za odvzem krvi ...he he dobre izjave ima Tarja katjuša...... ...kar pošlji sms boma......za Žigca ,zate pa
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 3.11.2010 6:53:03
|
|
|
|
Urša08
|
jutro Čebela hvala za kavico Jaz se danes počutim ok, ne vem kaj me je včeraj hecalo. Pred sabo mam kavico, tamaledva na poti v vrtec. Jaz vas bom pa lahko v miru prebrala.
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 3.11.2010 6:55:16
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 jutro Čebela hvala za kavico Jaz se danes počutim ok, ne vem kaj me je včeraj hecalo. Pred sabo mam kavico, tamaledva na poti v vrtec. Jaz vas bom pa lahko v miru prebrala. mogoče si bila preveč utrujena
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 3.11.2010 6:59:41
|
|
|
|
Urša08
|
čebela ja a sedaj že splošnega zdravnika čakaš par dni da prideš na vrsto, mislim katastrofa Kako je možek? Kaj boljši? Ajvy iiii kake luštne debate boma za Žigca da se pozdravi revček Sjmm super za šoping birdy vidim da teb tud dogaja. Ti želim da otroček počaka še kak teden na toplem. Mogoče bova šli pa istočasno v p Kolumbo bravo za Juretov napredek , super da imaš mleka dovolj Ti pa počivaj da te res kaj ne zagrabi
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 3.11.2010 7:03:07
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 čebela ja a sedaj že splošnega zdravnika čakaš par dni da prideš na vrsto, mislim katastrofa Kako je možek? Kaj boljši? 1 teden ga naj bi čakal ....je rekel,da je danes malenkost bolje...pol grem po sestavine za govejo juhico,ker on druzga nebi jedel
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 3.11.2010 7:04:01
|
|
|
|
Urša08
|
čebela čist možno, kaj pa vem. No sej glavno da je sedaj ok, da še ne grem v Rim, še nisem pripravljena Danes bom kr bolj na izi, sam mal pospravla, pa en stroj dala prat. Za kosilo mi pa pizza diši . Pa na občino morm oddat za znižano plačilo, potem mam pa še roditeljskega za Nejca. Me prav zanima kaj bo kej povedala. Pri Žigu imajo pa ta teden temo medved in je danes mogu vsak svojega medvedka sabo nest . Se mi zdi da se jim skoz neki dogaja .
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 3.11.2010 7:04:29
|
|
|
|
Čebel@
|
Hano zrihtat za vrtec in v trgovino...se tipkamo kasneje
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 3.11.2010 7:05:24
|
|
|
|
Urša08
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 čebela ja a sedaj že splošnega zdravnika čakaš par dni da prideš na vrsto, mislim katastrofa Kako je možek? Kaj boljši? 1 teden ga naj bi čakal ....je rekel,da je danes malenkost bolje...pol grem po sestavine za govejo juhico,ker on druzga nebi jedel Mogoče je kakšno virozo staknu. Naj gre čim prej na boljše . Juhica pa tud pri nas laufa kadar je kdo bolančkan. Lepo ga crklej, pa vseeno še nase in na pikico pazi
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 3.11.2010 7:06:22
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 čebela čist možno, kaj pa vem. No sej glavno da je sedaj ok, da še ne grem v Rim, še nisem pripravljena Danes bom kr bolj na izi, sam mal pospravla, pa en stroj dala prat. Za kosilo mi pa pizza diši . Pa na občino morm oddat za znižano plačilo, potem mam pa še roditeljskega za Nejca. Me prav zanima kaj bo kej povedala. Pri Žigu imajo pa ta teden temo medved in je danes mogu vsak svojega medvedka sabo nest . Se mi zdi da se jim skoz neki dogaja . kar naj še kakšen teden počaka ......mmmmm pica-privošči si jo .......jaz sem na občino kar priporočeno poslala ....a zdej je že v tanovem vrtcu?
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 3.11.2010 7:07:02
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 čebela ja a sedaj že splošnega zdravnika čakaš par dni da prideš na vrsto, mislim katastrofa Kako je možek? Kaj boljši? 1 teden ga naj bi čakal ....je rekel,da je danes malenkost bolje...pol grem po sestavine za govejo juhico,ker on druzga nebi jedel Mogoče je kakšno virozo staknu. Naj gre čim prej na boljše . Juhica pa tud pri nas laufa kadar je kdo bolančkan. Lepo ga crklej, pa vseeno še nase in na pikico pazi hvala
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 3.11.2010 8:14:01
|
|
|
|
baki
|
jutro....nik je malo bolje.zdej pa je ta mali šment nehal pitttt.joj,mu je začeli malo smrdet po acetonu.bomo že zrihtali sam da vročina nebi bila več tk visoka
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 3.11.2010 8:16:43
|
|
|
|
Katjusa
|
jutro.... hvala ker mislite name..... ajvy tarja evo pred odhodom sme še stroj posode prštimala..... je moj reku sinoči k se mi ni dalo kr pusti sej bom jst no pa sem si zdej vseeno vzela mal časa da mi ne bo pol tukaj ropotal..... itak bo imel dost dela..... zdej pa grem
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 3.11.2010 8:18:15
|
|
|
|
baki
|
sem pogruntala....nafilam šprico pa mu dam v usta....mater sem pametna.tk pa popije pa se ne buni .mu pa dam antibiotik tudi tako.
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 3.11.2010 8:21:07
|
|
|
|
baki
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa jutro.... hvala ker mislite name..... ajvy tarja evo pred odhodom sme še stroj posode prštimala..... je moj reku sinoči k se mi ni dalo kr pusti sej bom jst no pa sem si zdej vseeno vzela mal časa da mi ne bo pol tukaj ropotal..... itak bo imel dost dela..... zdej pa grem saj bo katjuša....držim pesti.fajn opravi
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 3.11.2010 8:32:09
|
|
|
|
Pikica_82
|
Dan. Katjuša vso srečo, pa da se čimprej pozdravi tvoja roka! tudi za ostale bolančke!! Se pa pri moji splošni dr. tudi čaka po teden ali več Sem zadnjič sestri po telefonu razlagala, da se ponoči dušim in ne morem dihat (sem staknila bronhitis pa še neke alergije) in mi pravi no dobro, te pa čez 4 dni Še dobro, da sem mela Ventolin od malega doma, da sem ga jemala, drugač ne vem, kak bi blo... Ajvy dobre izjave Tarje Zakaj pa se je glih v MB udarla?
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 3.11.2010 8:40:42
|
|
|
|
simonakr
|
Dan! Evo jest sm mal bolš, ni več tolk visoka temperatura tko da vas bom dons mal spremljala. vsem ki jih potrebujete! Katjuša - vso srečo! Grem ležat da se mal spočijem!
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?